2010. július 19. hétfő

júl. 19
18:02
Aranyérmes a magyar női váltó! (Behaviour)
Aranyérmes a magyar csapat a debreceni öttusa Európa-bajnokság hétfői női váltóversenyében.
júl. 19
18:18
Újpest: 17 éves montenegrói tehetséget tesztelnek a lila-fehérek (She)
Egy hétig az Újpest labdarúgócsapatával készül Ivan Pejakovics, a Lovcen Cetinje 17 éves labdarúgója.
júl. 19
18:20
Videó: bravúros találata után egy perccel lőtt öngólt a középpályás (She)
A Plzen–Olomouc cseh bajnoki 79. percében még úgy tűnt, Tomás Janotka lesz a vendégcsapat hőse. A cseh középpályás az ellenfél térfelének középen szerzett labdát, majd remek lövés után megszerezte a vezetést az Olomoucnak. Egy perccel később azonban – már saját tizenhatosa előtt – beletette a lábát egy hazai indításba, a labda pedig saját csapatának a kapujában kötött ki. A találkozó 2–2-es…
júl. 19
18:22
Tenisz: kiestek a Rochus testvérek Hamburgban (She)
Oliver és Christophe Rochus is már az első fordulóban búcsúzott a hamburgi ATP-tornától. Előbbi az argentin Maximo Gonzáleztől, utóbbi a finn Jarkko Nieminentől kapott ki.
júl. 19
18:36
Ferencváros: török élvonalbeli csapat lesz az ellenfél Gyirmóton (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata pénteken 17 órakor játssza utolsó nyári felkészülési mérkőzését – adta hírül az ftc.hu. A zöld-fehérek ellenfele a gyirmóti találkozón a török élvonalban szereplő Konyaspor lesz.
júl. 19
18:38
Játékossors: a görög élvonal újonca érdeklődik Simon András iránt (She)
Görög sajtóhírek szerint a görög élvonalba az előző szezonban feljutott AO Kerkyra szeretné megszerezni a Liverpool két fiatal tehetségét, a magyar Simon Andrást és az argentin Gerardo Brunát.
júl. 19
18:40
Vívó Eb: Boczkó Gábor már biztos érmes Lipcsében (She)
Boczkó Gábor már biztosan éremmel zárja a férfi párbajtőrözők hétfői egyéni versenyét a lipcsei vívó Európa-bajnokságon, mivel bejutott az elődöntőbe.
júl. 19
18:54
Ferencváros: a szlovén kapus a zöld-fehéreknél folytatja (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata szerződést kötött Marko Raniloviccsal. A 23 éves szlovén kapus kettő plusz egy évre írt alá új csapatához – olvasható az ftc.hu-n.
júl. 19
19:12
Ki lehet a MOB következő elnöke? (Infostart)
Kovács István biztosan, míg Vaskuti István csak komoly támogatottság esetén jelölteti magát MOB-elnöknek, Gyulay Zsolt pedig egyelőre nem foglalkozik a kérdéssel. Schmitt Pál vasárnap jelezte, lemond elnöki posztjáról a Magyar Olimpiai Bizottságban (MOB), mivel köztársasági elnökként nem maradhat a szervezet vezetője. Utódaként a három olimpiai bajnok neve vetődött fel.
júl. 19
19:30
NHL: lezárult a találgatás, Ilja Kovalcsuk marad a New Jerseyben (She)
Ilja Kovalcsuk, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő 27 éves orosz szélső a New Jersey Devils játékosa marad – jelentették be a csapat hivatalos honlapján.
júl. 19
19:48
Videoton: Disztl László az utánpótlás szakmai felelőse (She)
Disztl Lászlót nevezték ki a Videotonnál az utánpótlás szakmai felelősévé – olvasható a fehérvári klub honlapján.
júl. 19
19:50
Mainz: a Bochumtól érkezett Fuchs lehet Lőw Zsolt riválisa (She)
A Lőw Zsoltot és Szalai Ádámot is foglalkoztató, a német Bundesligában szereplő Mainz egy évre kölcsönvette a VfL Bochum balhátvédjét, Christian Fuchsot.
júl. 19
19:52
U17-es válogatott: augusztus 3-án kezdődik a nemzetközi torna (She)
Augusztus 3-án kezdődik az U17-es Nemzetközi Ifjúsági Torna, amelyet immár 30. alkalommal rendez meg a Magyar Labdarúgó-szövetség (régebben Aranykalász, majd Ráckevei torna volt a sorozat neve) – olvasható az MLSZ honlapján.
júl. 19
19:54
Serie A: szerződést hosszabbított kapusával az AC Milan (She)
Christian Abbiati, az olasz AC Milan 33 éves hálóőre 2013-ig írta alá új kontraktusát a milánói klubhoz, amelynek értelmében évente kétmillió eurót kap majd.
júl. 19
20:06
Honvéd: a kispestiek négy góllal voltak jobbak a BKV Előrénél (She)
A Bp. Honvéd felkészülési mérkőzésen 4–0-ra győzött a BKV Előre ellen.
júl. 19
20:24
Real Madrid: a „királyi klub” lecsapott a 17 éves argentin csatárra (She)
A Real Madrid hamar lépett, miután kiderült, hogy Juan Lescano nem kapott munkavállalási engedélyt Angliában, így nem lehet a Liverpool játékosa. A spanyol csapat négy évre szóló szerződést kötött a 17 éves argentin csatárral, akit a játékos-megfigyelők az új Didier Drogbának tartanak.
júl. 19
20:26
Vívás: Boczkó Gábor bejutott a döntőbe a lipcsei Európa-bajnokságon (She)
Boczkó Gábor bejutott a férfi párbajtőrözők hétfői egyéni versenyének fináléjába a lipcsei vívó Európa-bajnokságon, miután 15–9-re verte az orosz Pavel Szuhovot.
júl. 19
20:42
Videoblog: Egy nemzedék el lett szúrva - Verebes József (She)
Verebes József legújabb blogbejegyzésében a magyar labdarúgás tehetségeiről fejti ki a véleményét. A Mágus szerint óriási probléma, hogy sok ügyes focista túl fiatalon hagyják el az országot, mert a klubok rá vannak kényszerülve arra, hogy eladják a játékosokat.
júl. 19
20:44
Sakk: Lékó Péter kikapott vietnami ellenfelétől a dortmundi tornán (She)
Váratlan vereséget szenvedett Lékó Péter a dortmundi szupertorna ötödik fordulójában. A világos bábukat vezető magyar nagymester a vietnami Quang Liem Le ellen kapott ki 59. lépésben. Lékó a keddi szünnap után világossal az ukrán Ruszlan Ponomarjov ellen ül asztalhoz.
júl. 19
21:00
Boczkó Gábor ezüstérmes a vívó Eb-n (Infostart)
Boczkó Gábor ezüstérmes lett a férfi párbajtőrözők versenyében a lipcsei vívó Európa-bajnokságon, miután a hétfő esti döntőben 15-11-re kikapott a francia Jean-Michel Lucenay-től.
júl. 19
21:00
Vívás: Boczkó Gábor ezüstérmet szerzett az Európa-bajnokságon (She)
Boczkó Gábor ezüstérmes lett a férfi párbajtőrözők versenyében a lipcsei vívó Európa-bajnokságon, miután a hétfő esti döntőben 15–11-re kikapott a francia Jean-Michel Lucenay-től.
júl. 19
21:18
Lékó veresége Dortmundban (Metropol)
Lékó Péter kikapott a 38. dortmundi sakk szupertornán. A magyar nagymester a hétfői, 5. fordulóban a vietnami Le Liem Quangtól szenvedett vereséget.
júl. 19
21:20
Boczkó Gábor ezüstérmes (Metropol)
Boczkó Gábor ezüstérmes lett a férfi párbajtőrözők versenyében a lipcsei vívó Európa-bajnokságon, miután a hétfő esti döntőben 15-11-re kikapott a francia Jean-Michel Lucenay-től.
júl. 19
21:36
Man. United: Wes Brown számára Giggs jobb, mint Pelé vagy Maradona (She)
Wes Brown, a Manchester United 30 éves hátvédje számára Ryan Giggs a valaha volt legjobb labdarúgó.
júl. 19
21:54
Premjer-liga: a CSZKA Moszkva visszaelőzte a Rubin Kazanyt (She)
A CSZKA Moszkva 1–0-ra nyert a Krilja Szovjetov otthonában az orosz labdarúgó-bajnokság 13. fordulójának hétfői játéknapján, így visszaelőzte a Szpartak Moszkvát korábban legyőző Rubin Kazanyt, és ismét a második helyen áll. A CSZKA hátránya hat pont a listavezető Zenit mögött.
júl. 19
22:12
Felkészülés: Babos Gáborék kikaptak a Vidi lehetséges ellenfelétől (She)
Babos Gábor klubja, a holland NEC Nijmegen felkészülési mérkőzésen 1–0-s vereséget szenvedett a skót Hiberniantól. A magyar kapus végigvédte a mérkőzést. Érdekesség, hogy a Hibernian lesz a Videoton következő ellenfele, ha a magyar klub búcsúztatja a szlovén NK Maribort az Európa-liga második selejtezőkörében.
júl. 19
22:30
Ökölvívás: Pacquiao továbblépett, Margarito vagy Cotto jöhet (She)
Floyd Mayweather nem reagált a megadott határidőre, így a Top Rank megkezdte Manny Pacquiao következő mérkőzésének szervezését.
júl. 19
22:48
Bordeaux: Placente egy évig a San Lorenzo kölcsönjátékosa lehet (She)
A Bordeaux argentin labdarúgója, Diego Placente megérkezett a San Lorenzóhoz, amelynél minden valószínűség szerint egy évet tölt el kölcsönjátékosként.
júl. 19
22:50
Ferencváros: Nem levezetni jöttem a Fradiba - Marek Heinz (She)
Marek Heinz, a Ferencváros cseh válogatott csatára az ftc.hu-nak elmondta, nem levezetni érkezett Magyarországra, hanem mindent megtesz a zöld-fehérek sikeréért.
júl. 19
22:52
Paks: Egységesek vagyunk, kezdünk igazi csapattá érni - Kis Károly (She)
Pozitívan értékelte a büki edzőtábort Kis Károly, a Paksi FC vezetőedzője. A szakember klubja hivatalos honlapjának beszélt a felkészülés eddigi eredményeiről.
júl. 19
23:06
Tenisz: nem igazán ment a hazai játékosoknak Hamburgban (She)
Nem nagyon ment a játék hétfőn a hazai játékosoknak a Hamburgban zajló férfi tenisztornán. A ma pályára lépett öt német teniszezőből csak egy, Florian Mayer tudott győzni.
júl. 19
23:08
Felkészülés: Juhász Roland nélkül döntetlenezett az Anderlecht (She)
Juhász Roland csapata, az Anderlecht 2–2-es döntetlent játszott a belga másodosztályban szereplő Dender EH ellen. A magyar válogatott védő nem kapott lehetőséget a találkozón.
júl. 19
23:24
Tottenham: a White Hart Lane-en nem szabad vuvuzelát fújni (She)
A Tottenham Hotspur – első klubként a Premier League-ben – betiltotta a vuvuzela használatát a saját stadionjában, a White Hart Lane-en
júl. 19
23:42
Videó: a brazil bíró futás közben elveszítette a sárga lapját (She)
Leonardo Gaciba da Silva brazil játékvezető mókás helyzetbe került az Avaí–Palmeiras brazil élvonalbeli bajnokin. A bíró egy tizenhatosnál elkövetett szabálytalanság miatt akart sárgát adni a Palmeiras egyik játékosának, azonban nem találta meg a kártyát, ugyanis futás közben elveszítette. A hazai játékosok persze segítségére siettek… A találkozót az Avaí nyerte meg 4–2-re.
júl. 19
23:44
NHL: tizenkét év után távozik Simon Gagné a Philadelphiából (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Philadelphia Flyers elcseréli olimpia bajnokát, Simon Gagnét, aki a Tampa Bay Lightningban folytatja karrierjét.

Keresés