2010. július 22. csütörtök

júl. 22
20:28
Felkészülés: a Kecskemét legyőzte török élvonalbeli ellenfelét (She)
A labdarúgó NB I rajtjára készülő KTE-Ereco csütörtökön délután Mosonmagyaróváron felkészülési mérkőzésen 2–0-ra legyőzte a török élvonalbeli Eskisehirsport.
júl. 22
20:30
Európa-liga: az UEFA hivatalosan is kizárta a Mallorcát (She)
Korábban megírtuk, hogy spanyol értesülések szerint a Mallorcát eltilthatja a következő szezonra a nemzetközi kupaszerepléstől az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA), a hír pedig most már hivatalossá vált, miután az UEFA bejelentette hivatalos honlapján.
júl. 22
20:32
Európa-liga: Vujovics, Nikolics ékpárral kezd elől a Videoton (She)
Megvannak a kezdőcsapatok a Maribor–Videoton Európa-liga-selejtező visszavágójára. A Videoton a Goran Vujovics, Nemanja Nikolics csatárpárossal kezdi el a találkozót.
júl. 22
20:42
Európa-liga: Alves, Lencse ékpárral kezd elöl a Videoton (She)
Megvannak a kezdőcsapatok a Maribor–Videoton Európa-liga-selejtező visszavágójára. A Videoton az André Alves, Lencse László csatárpárossal kezdi el a találkozót.
júl. 22
20:44
IFFHS: négy bajnokság is erősebb az angol Premier League-nél (She)
A labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet (IFFHS) legújabb, júliusi kimutatásában már nem az angol élvonal (Premier League) foglalja el az első helyet a bajnokságok ranglistáján, hanem a spanyol első osztály (Primera División).
júl. 22
20:46
Európa-liga: kövesse a Vidi és a Győr mérkőzését élőben az NSO-n! (She)
A Videoton Mariborban, a Győr pedig hazai pályán harcolhatja ki a labdarúgó Európa-liga 2. selejtezőköréből való továbbjutást. Mindkét magyar csapat mérkőzéséről élő, szöveges tudósítást olvashatnak oldalunkon.
júl. 22
21:00
El-selejtező: Alves, Lencse ékpárral kezd elöl a Videoton (She)
Megvannak a kezdőcsapatok a Maribor–Videoton Európa-liga-selejtező visszavágójára. A Videoton az André Alves, Lencse László csatárpárossal kezdi el a találkozót.
júl. 22
21:02
El-selejtező: kövesse a Vidi és a Győr mérkőzését élőben az NSO-n! (She)
A Videoton Mariborban, a Győr pedig hazai pályán harcolhatja ki a labdarúgó Európa-liga 2. selejtezőköréből való továbbjutást. Mindkét magyar csapat mérkőzéséről élő, szöveges tudósítást olvashatnak oldalunkon.
júl. 22
21:04
Debrecen: két próbajátékost teszteltek a mai edzőmérkőzésen (She)
Két próbajátékost tesztelt ma a DVSC a Hajdúböszörményi TE elleni edzőmérkőzésen. Az egyikük a francia-szenegáli Moussa Koita, a másik pedig az az Ilija Spasojevics, aki az idén nyáron már az Újpestnél is megfordult próbajátékon.
júl. 22
21:06
Atlétika, Gyémánt Liga: Kővágó Zoltán második diszkoszban (She)
Kővágó Zoltán második helyen végzett csütörtökön a diszkoszvetők versenyében a Gyémánt Liga-sorozat 10. állomásán, Monacóban.
júl. 22
21:18
El-selejtező: Sáfár csapata tíz emberrel harcolta ki a továbbjutást (She)
Az Austria Wien – amelyben Sáfár Szabolcs a cserepadon ült – 1–0-ra nyert a Siroki Brijeg otthonában, így 3–2-es összesítéssel továbbjutott a labdarúgó Európa-liga 2. selejtezőköréből. Az osztrák csapat a 74. percben egy kiállítás miatt tíz főre fogyatkozott, a győztes gólt hat perccel ezután szerezték a bécsiek.
júl. 22
21:20
Sportpolitika: az országgyűlés megszűntette a Nemzeti Sporttanácsot (She)
Megszüntette az Országgyűlés a Nemzeti Sporttanácsot, valamint a Mező Ferenc Sportalapítványt, és visszaállította az olimpiai járadék adómentességét. A jövőben a látványcsapatsportokban működő sportszövetségek és sportszervezetek vagyonátruházási illeték megfizetése nélkül szerezhetik meg sporttelepek tulajdonjogát.
júl. 22
21:22
Férfi vízilabda: egy góllal nyertünk az orosz válogatott ellen (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott a Siracusában zajló nemzetközi felkészülési tornán 11–10-re nyert Oroszország ellen.
júl. 22
21:24
Felkészülés: Lőw Zsolttal a soraiban nyert fölényesen a Mainz (She)
Lőw Zsolt kezdőként hatvan percet töltött a pályán, a sérülésből lábadozó Szalai Ádám nem játszott a német labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Mainzban, amely kedd este felkészülési mérkőzésen gólzáporos győzelmet (4–0) aratott az ugyancsak német Aachen felett.
júl. 22
21:54
Profi ökölvívás: az IBF száműzte Povetkint, Peter ismét Klicskóval mérkőzhet (She)
A Bild információi szerint elmarad a nagy érdeklődéssel várt, eredetileg szeptember 11-re kiírt Vladimir Klicsko–Alekszandr Povetkin összecsapás. Az IBF New Jersey-i ülésén arról döntött, hogy leveszi ranglistájáról a hivatalos kihívói státuszt elfoglaló Povetkint, egyúttal felhatalmazza a világbajnok Klicsko csapatát, hogy vegye fel a kapcsolatot a ranglista legelőkelőbb helyén álló…
júl. 22
22:12
Felkészülés: jó hajrával lengyel ellenfelet gyűrt le az Újpest (She)
A labdarúgó NB I rajtjára készülő Újpest az utolsó tíz percben szerzett két góllal győzte le a lengyel élvonalbeli Polonia Warszawát.
júl. 22
22:14
El-selejtező: közel állt a bravúrhoz a Valletta Lengyelországban (She)
A lengyel Ruch Chorzów hazai pályán 0–0-s döntetlent játszott a Vallettával, így csak idegenben lőtt góljának köszönhetően jutott túl a máltai csapaton az Európa-liga 2. selejtezőkörében.
júl. 22
22:30
Felkészülés: Gera Zoltán két góljával ért el döntetlent a Fulham (She)
Gera Zoltán fejjel és lábbal is a kapuba talált, az angol labdarúgó-bajnokság rajtjára készülő Fulham így ért el 2–2-es döntetlent a svéd Halmstad ellen csütörtök este Svédországban.
júl. 22
22:32
El-selejtező: hazai pályán is könnyedén nyert a Győr az Atirau ellen (She)
Az Európa-liga 2. selejtezőkörének visszavágóján a Győri ETO 2–0-ra győzött a kazah Atirau ellen, így 5–0-s összesítéssel továbbjutott a harmadik körbe. A következő ellenfele a francia Montpellier lesz.
júl. 22
22:34
El-selejtező: kikapott Mariborban, így kiesett a Videoton (She)
Az NK Maribor Dalibor Volas két góljával 2–0-ra legyőzte a Videotont az Európa-liga második selejtezőkörének visszavágóján, így 3–1-es összesítéssel búcsúztatta a fehérvári csapatot.
júl. 22
22:48
El-selejtező: Megyeri Balázs nélkül győzött az Olympiakosz (She)
Az Olympiakosz az első mérkőzésen 5–0-ra nyert idegenben az albán Besa ellen az Európa-liga 2. selejtezőkörében, így nem csoda, hogy a visszavágón az első számú kapusnak számító Antonisz Nikopolidiszt pihentette edzője. A görög csapat hálóját azonban nem Megyeri Balázs, hanem a spanyol Urko Pardo védte, a magyar játékost nem nevezték a mérkőzésre, amelyet 6–1-re az Olympiakosz nyert meg.
júl. 22
23:06
Röplabda: Mészáros Péter Szegeden, Nyári Sándor Veszprémben (She)
Mészáros Pétert nevezték ki a HPQ-Szegedi RSE férfi röplabdacsapatának vezetőedzőjévé. A Tisza-parti gárda vezetői egyéves szerződést írtak alá a Kaposvár és a magyar válogatott feladójával.
júl. 22
23:08
Tenisz: Davigyenko kikapott kazah ellenfelétől Hamburgban (She)
Az első helyen kiemelt, címvédőként induló Nyikolaj Davigyenko 6:4, 6:4-re kikapott a kazah Andrej Golubjovtól a hamburgi salakpályás tenisztorna nyolcaddöntőjében.
júl. 22
23:10
Felkészülés: a volt Fradi-főnök csapata élvonalbeli klubbal ikszelt (She)
A volt ferencvárosi szakvezető, Craig Short irányította angol harmadik ligás Notts County gól nélküli döntetlent játszott a Premier League-ben szereplő Stoke Cityvel felkészülési mérkőzésen csütörtök este.
júl. 22
23:12
Tenisz: Jankovics feladta nyolcaddöntős meccsét Portorozban (She)
Az első helyen kiemelt Jelena Jankovics bokasérülés miatt a döntő szettben feladta az Anasztaszja Jakimova elleni mérkőzését a szlovéniai Portorozban zajló női tenisztorna nyolcaddöntőjében.
júl. 22
23:24
Felkészülés: Gera Zoltán két góljával ért el döntetlent a Fulham (She)
Gera Zoltán fejjel és lábbal is a kapuba talált, az angol labdarúgó-bajnokság rajtjára készülő Fulham így ért el 2–2-es döntetlent a svéd Halmstad ellen csütörtök este Svédországban.
júl. 22
23:42
El-selejtező: két horvát csapat is hazai környezetben esett ki (She)
Az Európa-liga 2. selejtezőkörének visszavágóin két horvát csapat, a Cibalia és a Sibenik is hazai pályán búcsúzott a további küzdelmektől. Előbbi nem tudta behozni egygólos előnyét az északír Cliftonville-lel szemben, míg utóbbi hosszabbítás után kapott ki a ciprusi Anorthoszisztól 3–0-ra.
júl. 22
23:44
El-selejtező: a 2. selejtezőkör visszavágóinak eredménysora (She)
Tekintse meg a labdarúgó Európa-liga 2. selejtezőkörének visszavágóinak teljes eredménysorát!
júl. 22
23:46
Atlétika, Gyémánt Liga: egy helyen az összes mai monacói eredmény (She)
Papp Krisztina idei legjobb eredményével, 8:48.25 perccel 11. lett csütörtökön 3000 m-en az atlétikai Gyémánt Liga-sorozat 10. állomásán, Monacóban. A számot az etióp Sentayehu Ejigu nyerte a világ idei legjobbjával, 8:28.41-egyel.

Keresés