2010. július 23. péntek

júl. 23
19:30
Birkózás: a péntek sem hozott magyar sikert a junior-vb-n (She)
Pénteken sem örülhettünk sok magyar sikernek a Budapesten zajló junior birkózó-vb-n. Hazai versenyző továbbra sem szerzett érmet a viadalon.
júl. 23
19:32
Felkészülés: az FTC egygólos vereséget szenvedett a török újonctól (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros felkészülési mérkőzésen 1–0-ra kikapott a török élvonalba feljutó Konyasportól. A mérkőzés krónikájához tartozik még, hogy Szrdjan Sztanicsot a 19. percben második sárgával kiállították, valamint, hogy Józsi Györgynek egy ütközés következtében eltört a hüvelykujja, amelyet be is kellett gipszelni.
júl. 23
19:34
Zenit: újabb portugál válogatott játékos érkezhet Szentpétervárra (She)
A Zenit labdarúgócsapatának sportigazgatója, Igor Kornejev elismerte, hogy a szentpétervári klub hivatalos ajánlatot tett Bruno Alvesért, a Porto válogatott védőjéért.
júl. 23
19:48
Manchester United: Vidics megegyezett a hosszabbításról a vezetőkkel (She)
A Manchester United vezetői megegyeztek a klub szerb válogatott védőjével, Nemanja Vidiccsel szerződésének meghosszabbításáról. Ezt David Gill ügyvezető igazgató jelentette be az angol klub televíziójának.
júl. 23
19:50
Franciaország: az új elnök számára Ribéry és Benzema nemkívánatos (She)
Fernand Duchaussoy, a Francia Labdarúgó-szövetség (FFF) pénteken, ideiglenes megbízással megválasztott elnöke kifejtette: magánemberként nem szorgalmazza a fiatalkorú prostituálttal folytatott viszony miatt vádemelés előtt álló Franck Ribéry és Karim Benzema beválogatását, ám tisztában van vele, a keret összeállítása nem az ő feladata.
júl. 23
19:52
Sakk: Lékó remizett Kramnyikkal a dortmundi szupertornán (She)
Lékó Péter döntetlent játszott az orosz Vlagyimir Kramnyikkal a 38. dortmundi sakk szupertorna pénteki, 8. fordulójában.
júl. 23
19:54
Kerékpár: szlovén siker a Közép-európai Körverseny első szakaszán (She)
Sprintbefutó után a szlovén Bosjan Rezman nyerte az országúti kerékpáros Közép-európai Körverseny (Central European Tour) pénteki első szakaszát.
júl. 23
20:06
Felkészülés: a Honvéd a hajrában fordított az izraeli csapat ellen (She)
A Budapest Honvéd hazai pályán felkészülési mérkőzésen 2–1-re nyert az izraeli Hapoel Petah Tikva ellen.
júl. 23
20:24
Felkészülés: a Chelsea kikapott Amszterdamban az Ajaxtól (She)
Az angol bajnoki címvédő Chelsea második nyári felkészülési mérkőzésén 3–1-es vereséget szenvedett az Ajax vendégeként az Amsterdam ArenA-ban.
júl. 23
20:26
Női kézilabda: egy góllal nyert a Ferencváros a Hypo ellen (She)
Ausztriai edzőtáborozásán pénteken a Ferencváros női kézilabdacsapata 23–22-re megverte a Hypót.
júl. 23
20:28
Pápa: Véber György csapata komolyan veszi a Ligakupa-mérkőzést (She)
A Pápa labdarúgócsapata szombaton a Haladás vendégeként kezdi meg szereplését a Ligakupában. Véber György vezetőedző ígéri, együttese teljesen komolyan veszi majd a találkozót.
júl. 23
20:42
Kajak-kenu ob, vb-válogató: minden esélyes a döntőben (She)
Nem született komolyabb meglepetés a kajakosok és kenusok szegedi országos bajnokságának, egyben világbajnoki válogatójának első, pénteki versenynapján, amelyen az 1000 és 500 m-es elő-, valamint középfutamokat bonyolították le.
júl. 23
21:00
Ferencváros: Vasek kölcsönbe érkezhet, a szlovákok nem kellenek (She)
A Ferencváros szakmai stábja igényt tart Petr Vasek szolgálataira, így a cseh kapust a zöld-fehér klub kölcsön szeretné venni. Ennek érdekében az FTC illetékesei már megkezdték a tárgyalásokat 31 éves hálóőr klubjával, a Slováckóval – olvasható az ftc.hu-n.
júl. 23
21:18
El-selejtező: a MyPa öt góllal nyert a megismételt mérkőzésen (She)
Csütörtökön egy kivételtől eltekintve az összes párharc befejeződött a labdarúgó Európa-liga 2. selejtezőkörében, az andorrai Sant Julia és a finn MyPa találkozója a rossz időjárási körülmények miatt szakadt félbe. Pénteken a megismételt meccsen a vendégek 5–0-ra nyertek, így 8–0-s összesítéssel jutottak tovább.
júl. 23
21:20
Európa-liga: a Villarreal indulhat a kizárt Mallorca helyén (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) arról értesítette a spanyol Villarreal együttesét, hogy a „sárga tengeralattjárónak” becézett csapat indulhat az Európa-ligában a gazdasági okokból kizárt Mallorca helyén.
júl. 23
21:36
Gera Zoltán kész visszatérni a válogatottba (Infostart)
Gera Zoltán hamarosan személyesen egyeztet Egervári Sándorral, a magyar válogatott új szövetségi kapitányával a visszatérésről - értesült az atv.hu. A Fulham labdarúgója péntek délután telefonon beszélt Csányi Sándorral, az MLSZ elnökével, de egyelőre nem kívánta kommentálni, hogy ismét válogatott lesz-e.
júl. 23
21:54
Felkészülés: a West Ham Kurucz-cal a soraiban verte meg a görög bajnokot (She)
Az Ausztriában edzőtáborozó angol West Ham United 1–0-ra legyőzte a görög bajnok Panathinaikoszt Kitzbühelben. A londoni csapat hálóját a második játékrészben Kurucz Péter védte.
júl. 23
21:56
Férfi vízilabda: három góllal nyertünk az olaszok ellen (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott 11–8-ra nyert a házigazda Olaszország ellen a Siracusában zajló nemzetközi tornán.
júl. 23
22:12
Felkészülés: C-csapathoz tartozó játékos góljával nyert a Real Madrid (She)
A Real Madrid felkészülési mérkőzésen 1–0-ra legyőzte a klub tartalékcsapatául szolgáló Castillát. Az együttes gólját egyébként a C-csapat keretéhez tartozó Álvaro Morata szerezte.
júl. 23
22:30
Tenisz: Bacsinszky Tímea elődöntős a Bad Gastein-i tornán (She)
Alizé Cornet és Julia Görges után Bacsinszky Tímea és Yvonne Meusburger jutott be a Bad Gastein-i női tenisztorna elődöntőjébe.
júl. 23
22:48
Tenisz: Juan Carlos Ferrero nem bírt Florian Mayerrel Hamburgban (She)
Florian Mayer és Andrej Golubjov győzelmével kialakult az elődöntő párosítása a hamburgi salak pályás tenisztornán. Előbbi a kisebb sérüléssel küzdő Juan Carlos Ferrerót, míg utóbbi az üzbég Gyenyisz Isztomint verte meg.
júl. 23
22:50
Labdarúgás: Spanyolország szeptember 7-én Argentínában játszik (She)
A spanyol labdarúgó-válogatott szeptember 7-én Buenos Airesben lép pályára felkészülési mérkőzésen a házigazda argentinok ellen – jelentette be pénteken Ángel María Villa, a spanyol szövetség elnöke.
júl. 23
23:06
Tenisz: két orosz a legjobb négy között a szlovéniai Portorozban (She)
Anna Csakvetadze és Kszenia Pervak személyében két orosz játékos is bejutott a szlovéniai Portorozban zajló női tenisztorna elődöntőjébe.
júl. 23
23:08
Belgium: Juhász Rolandék megnyerték a Szuperkupát is (She)
A belga bajnok Anderlecht megnyerte hazája Szuperkupáját is, miután a trófea sorsáról döntő mérkőzésen 1–0-ra legyőzte a kupagyőztes Gentet. Juhász Roland végigjátszotta a győztes csapatban a mérkőzést.
júl. 23
23:24
Kecskemét: az Újpestről érkező Electo Wilson három évre aláírt (She)
A Kecskemét labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Electo Wilson, aki az Újpest játékosa volt eddig, de a fővárosi lila-fehéreknél első osztályú mérkőzésen nem lépett pályára.
júl. 23
23:26
Brazília: a Fluminense vezetői szerint Ramalho marad a klubnál (She)
A Fluminense labdarúgócsapatának vezetői úgy nyilatkoztak, hogy Muricy Ramalho, a brazil válogatott szövetségi kapitányi posztjára felkért szakember marad a klubnál.
júl. 23
23:42
Felkészülés: a Stuttgart nyerte meg a csehországi Uhren-kupát (She)
A VfB Stuttgart labdarúgócsapata nyerte meg a csehországi Uhren-kupa 49. kiírását, miután a fináléban 2–1-re legyőzte a svájci Young Boyst. A döntőben a berni csapat szerzett vezetést, de a német együttes a román Ciprian Marica duplájával megfordította a találkozót, és győzött.

Keresés