2010. július 25. vasárnap

júl. 25
15:00
Arsenal: Wenger Barca-növendékeket vonna be a Fabregas-ügyletbe (She)
Bár Arsene Wenger, az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Arsenal menedzsere hivatalosan azt hangoztatja, Cesc Fabregas az ő csapatában marad, a spanyol Marca sportlap szerint kezd beletörődni a Barcelona által csábított játékos elveszítésébe, és már azt tanulmányozza, mely fiatal katalán labdarúgókat lenne érdemes megszereznie az egyre inkább kikerülhetetlennek tűnő ügylet…
júl. 25
15:18
Újpest: Mészöly minden játékosával elégedett a Ligakupa-meccs után (She)
Az Újpestet irányító Mészöly Géza minden játékosával elégedett a Kaposvár elleni, 1–1-re végződő Ligakupa-mérkőzés után – olvasható a lila-fehér klub honlapján.
júl. 25
15:20
Felkészülés: Simon Attila duplája ellenére kikapott a Kecskemét (She)
A Kecskemét labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 3–2-re kikapott a Hapoel Petah Tikvától.
júl. 25
15:22
Kajak-kenu: az első válogató győztesei nyertek 200 méteren (She)
A legrövidebb távon, 200 m-en nem maradt nyitott kérdés a csapattagságot illetően a kajakosok és kenusok szegedi országos bajnokságának, egyben világbajnoki válogatójának vasárnapi döntői után, ugyanis minden számban az az egység győzött, amely az első, júniusi válogatót is megnyerte.
júl. 25
15:36
Evezés: a Bártfai, Vermes kettős ötödik az U23-as vb-n (She)
A férfi könnyűsúlyú kormányos nélküli kettesek között a Bártfai Péter, Vermes Péter kettős ötödik helyet szerzett a 23 éven aluliak evezős-világbajnokságán.
júl. 25
15:54
Hét pontot és győzelmet kapott ajándékba Alonso (Infostart)
Csapata kevéssé burkolt utasítására maga elé engedte csapattársát a ferraris Felipe Massa, így Fernando Alonso nyerte az idei Formula-1-es Német Nagydíjat.
júl. 25
15:54
Formula-1: Fernando Alonso nyerte meg a Német Nagydíjat (She)
A Ferrari spanyol pilótája, Fernando Alonso nyerte meg a Formula–1-es világbajnokság idei tizenegyedik futamát, az 57. Német Nagydíjat Hockenheimben.
júl. 25
15:54
Vettel rajtol az élről a Német Nagydíjon (Behaviour)
Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótája rajtolhat az első helyről a vasárnapi Forma-1-es Német Nagydíjon, miután szombaton megnyerte az időmérő edzést.
júl. 25
15:56
Tenisz: Bardóczky egy győzelemre a főtáblától Horvátországban (She)
Bardóczky Kornélnak már csak egy meccset kell megnyernie ahhoz, hogy főtáblára jusson a horvátországi ATP-tornán. A magyar teniszező ugyanis három játszmában, 6:2, 2:6, 6:4-re legyőzte a szlovén Grega Zemlját.
júl. 25
15:58
Real Madrid: több jelölt is van Raúl pótlására a királyiaknál (She)
Mivel nagy valószínűség szerint távozik a Real Madridtól Raúl González, a spanyol klub minél előbb pótolni szeretné a klasszist. A spanyol Marca információja szerint Hugo Almeida, Amauri és Mario Gomez is a kiszemeltek között van.
júl. 25
16:00
Tenisz: Görges Bacsinszkyt legyőzve megnyerte a Bad Gastein-i tornát (She)
A német Julia Görges nyerte a Bad Gasteinben rendezett WTA-tornát, miután 6:1, 6:4-re legyőzte a második helyen kiemelt, svájci színekben versenyző Bacsinszky Tímeát.
júl. 25
16:12
Tenisz: Golubjev élete első tornagyőzelmét aratta Hamburgban (She)
A kazah Andrej Golubjev legyőzte a harmadik helyen kiemelt osztrák Jürgen Melzert a hamburgi ATP-torna döntőjében.
júl. 25
16:12
Alonso győzött, tarolt a Ferrari (Metropol)
A spanyol Fernando Alonso (Ferrari) nyerte a vasárnapi Forma-1-es Német Nagydíjat. A második helyen csapattársa, a brazil Felipe Massa végzett, míg a harmadik a német Sebastian Vettel (Red Bull) lett.
júl. 25
16:12
Sikeres Bryant térdműtéte (Behaviour)
Sikeres térdműtéten esett át Kobe Bryant, az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA) érdekelt Los Angeles Lakers sztárja.
júl. 25
16:30
Inter: a Juventus elhappolhatja Burdissót a Roma elől (She)
A Juventus labdarúgócsapata elhappolhatja az Inter játékosát, Nicolás Burdissót az AS Roma elől.
júl. 25
16:48
Premjer-liga: Gaálék megint kikaptak, egyre lejjebb csúsznak (She)
A legutóbbi öt mérkőzéséből már a negyediket veszítette el Gaál Miklós csapata, az Amkar az orosz labdarúgó-bajnokság élvonalában; vasárnap délután a Szaturn nyert Permben.
júl. 25
16:48
Alonso győzött, tarolt a Ferrari (Metropol)
A spanyol Fernando Alonso (Ferrari) nyerte a vasárnapi Forma-1-es Német Nagydíjat. A második helyen csapattársa, a brazil Felipe Massa végzett, míg a harmadik a német Sebastian Vettel (Red Bull) lett.
júl. 25
16:50
Real Madrid: Van der Vaart a Liverpoolba vagy a Chelsea-be igazolhat (She)
A holland labdarúgó-válogatott és a Real Madrid játékosa, Rafael van der Vaart iránt a Liverpool és a Chelsea is érdeklődik. Korábban már beszámoltunk róla, hogy a középpályás minden bizonnyal távozik Madridból, és az is lehet, hogy Schweinsteigerért cserébe a Bayern Münchenben folytatja pályafutását. Most azonban úgy tűnik, Angliában köt ki.
júl. 25
16:52
Kerékpár: Lovassy szakaszharmadik, Fejes hatodik összetettben (She)
Legjobb magyarként Fejes Gábor a hatodik helyen végzett az országúti kerékpárosok Közép-európai körversenyén, a Central European Touron. A vasárnapi záró szakaszon, amelyen a mezőny 45 km-t tekert Miskolcon, a két részhajrát megnyerő Lovassy Krisztián harmadik lett.
júl. 25
17:24
Villarreal: Diego Godín az Atlético Madridba igazolhat (She)
A Marca spanyol napilap szerint a Villareal labdarúgócsapatának játékosa, Diego Godín jövő héten az Atlético Madridba igazol.
júl. 25
17:26
Formula-1: a Red Bull szerint a Ferrari vétett a szabályok ellen (She)
Fernando Alonso nyerte meg a Német Nagydíjat, igaz, ehhez az is kellett, hogy szinte végig vezető csapattársát, Felipe Massát a Ferrari vezetői utasítsák arra, hogy engedje el a kétszeres világbajnokot. A rivális Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner a futam után élesen kritizálta a maranellóiak viselkedését.
júl. 25
17:42
Felkészülés: háromgólos előnyt herdált el a Deportivo Berlinben (She)
Háromgólos előnyt elherdálva játszott 3–3-as döntetlent a spanyol labdarúgó-bajnokságra rajtjára készülő Deportivo La Coruna Berlinben.
júl. 25
17:44
Formula-1: Nem hiszem, hogy bármit mondanom kellene - Massa (She)
Fernando Alonso nyerte meg a Német Nagydíjat, igaz, ehhez az is kellett, hogy szinte végig vezető csapattársát, Felipe Massát a Ferrari vezetői utasítsák arra, hogy engedje el a kétszeres világbajnokot. A brazil pilóta érthetően csalódottnak látszott a verseny után, de nem kívánta kommentálni az esetet.
júl. 25
17:46
Formula-1: a Ferrari vezetőit beidézték a Német Nagydíj versenybírái (She)
Fernando Alonso nyerte meg a Német Nagydíjat, igaz, ehhez az is kellett, hogy szinte végig vezető csapattársát, Felipe Massát a Ferrari vezetői utasítsák arra, hogy engedje el a kétszeres világbajnokot. Az utasítás miatt a Német Nagydíj versenybírái beidézték a maranellóiak vezetőit, ugyanis a csapatutasítások nem megengedettek a Formula–1-ben.
júl. 25
17:48
AS Roma: Julio Baptista az Olympiakoszban folytathatja (She)
Sajtóértesülések szerint az AS Roma brazil játékosa, Julio Baptista az Olympiakosz labdarúgócsapatához igazolhat.
júl. 25
17:50
Kajak-kenu: mindhárom 5000 méteres számon lesz pótválogató (She)
Vasárnap délután az 5000 méteres számokat rendezték a kajak-kenu országos bajnokságon és világbajnoki válogatón.
júl. 25
17:52
Corinthians: már meg is van az új brazil kapitány utódja a csapatnál (She)
A brazil labdarúgó-bajnokságban szereplő Cornthians megegyezett Adilson Batistával, így a szakember veszi át a csapat irányítását a jövőben. Erről a négyszeres bajnokcsapat adott tájékoztatást.
júl. 25
17:54
Real Madrid: Lassana Diarra bizonyítani és játszani szeretne (She)
Lassana Diarra, a Real Madrid 25 éves védekező középpályása bizonyítani szeretné, hogy van helye José Mourinho csapatában. Ezt a spanyol Marca című lapnak nyilatkozta a francia játékos.
júl. 25
18:00
Inter: Rafa Benítez sokáig szeretne a csapat vezetőedzője maradni (She)
Rafa Benítez, az Inter labdarúgócsapatának nyáron kinevezett vezetőedzője a klub internetes televíziójának adott nyilatkozatában kijelentette, hogy sokáig szeretne a csapatnál maradni, mert az azt jelentené, hogy jól végzi a munkáját.
júl. 25
18:02
Tour de France: Cavendishé lett az utolsó befutó, Contador nyert (She)
Kitűnő hajrával Mark Cavendish nyerte meg a 2010-es Tour de France utolsó futamát a párizsi Champs-Élysées-n. A brit sprinter a várakozásoknak megfelelően mezőnybefutó végén, 2:42.21-es időeredménnyel ért célba, és előzte meg az olasz Alessandro Petacchit, valamint az új-zélandi Julian Deant.
júl. 25
18:18
Ausztria: Linz két linzi góljával az Austria nyerte a gólparádét (She)
Roland Linz két góljára alapozva a bécsi Austria 4–3-ra győzött Linzben a LASK ellen vasárnap, és két forduló után százszázalékos az osztrák labdarúgó-bajnokságban.
júl. 25
18:20
MTK: Garami József szerint jó iramban játszottak a Hapoel Haifa ellen (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, az MTK labdarúgócsapata 1–1-es döntetlent játszott tegnap az izraeli Hapoel Haifával. Garami József, az MTK vezetőedzője szerint jó úton halad a csapat, de az egyéni hibák számát minimálisra kell csökkenteni.
júl. 25
18:22
Formula-1: 100 000 dollárra büntették meg a Ferrarit (She)
A Német Nagydíj versenybírái 100 000 dolláros büntetést szabtak ki a Ferrarira amiatt, hogy az olasz istálló gyakorlatilag Fernando Alonsónak adta Felipe Massa győzelmét.
júl. 25
18:36
Svájc: az FC Zürich nyerte meg a nagy hagyományú zürichi derbit (She)
Az FC Zürich 2–0-ra legyőzte a Grasshopperst a svájci labdarúgó-bajnokság vasárnapi zürichi derbijén.
júl. 25
18:38
Strandlabdarúgás: a Goldwin nyerte a vonyarcvashegyi tornát (She)
A Goldwin Pluss nyerte a Nestea Strandfoci Grand Prix-sorozat vonyarcvashegyi állomását, amely az alapszakasz utolsó selejtezőtornája volt.
júl. 25
18:54
Harmadszor nyerte meg a Tourt Contador (Infostart)
A várakozásoknak megfelelően Alberto Contador a vasárnapi zárószakaszon megőrizte az összetettben vezetőnek járó sárga trikót, ezzel 2007 és 2009 után harmadszor is megnyerte a Tour de France kerékpáros körversenyt.
júl. 25
18:54
Formula-1: Schumacher szerint nincs kivetnivaló a Ferrari akciójában (She)
A Mercedes hétszeres világbajnok pilótája, Michael Schumacher megérti a Ferrari döntését, amelynek következtében az élen haladó Felipe Massa elengedte a Német Nagydíjon a csapattársát, Fernando Alonsót, aki így megnyerte a futamot.
júl. 25
18:54
Contador harmadik diadala (Metropol)
A 27 éves spanyol kerekes - aki egyetlen etapon sem győzött idén - 2007 és 2009 után ismét megnyerte a Tour de France kerékpáros körversenyt.
júl. 25
18:56
Sakk: utolsó mérkőzésén győzött Lékó Péter a dortmundi szupertornán (She)
Utolsó mérkőzésén szerezte meg egyetlen győzelmét Lékó Péter a dortmundi szupertornán. A világossal játszó magyar nagymester hatvan lépésben nyert a német Arkadij Naiditsch ellen.
júl. 25
19:12
Csehország: mesterhármas 17 perc alatt, oda a Jablonec sorozata (She)
A cseh labdarúgó-bajnokság legutóbbi aranyérméről mindössze egy ponttal lemaradó Jablonec súlyos vereséget szenvedett a 2010–11-es kiírás 2. fordulójának vasárnapi játéknapján, amivel megszakadt jó bajnoki sorozata.
júl. 25
19:30
Százezer dollárra büntették a Ferrarit (Metropol)
A Forma-1-es Német Nagydíj versenybírói százezer dolláros büntetést róttak ki a Ferrarira, mivel az olasz istálló a vasárnapi GP-n utasította Felipe Massát, hogy engedje át az első helyet csapattársának, Fernando Alonsónak.
júl. 25
19:32
Lékó győzelemmel zárt Dortmundban (Metropol)
Lékó Péter győzött a német Arkadij Naiditsch ellen a 38. dortmundi sakk szupertorna vasárnapi, 10., utolsó fordulójában.
júl. 25
19:48
Ausztria: a Linzben két gólt szerző Linz vezérletével nyert az Austria (She)
A kétgólos Roland Linz vezérletével a bécsi Austria 4–3-ra győzött vasárnap Linzben a LASK ellen, és két forduló után százszázalékos az osztrák labdarúgó-bajnokságban.
júl. 25
19:50
Szlovákia: döntetlen Kassán, immár csak a nyitraiak hibátlanok (She)
Két pontot Kassán hagyott a Banská Bystrica, így két kör után már csak az Európa-ligától Győrben búcsúzó nyitrai csapat százszázalékos a szlovák első osztályú labdarúgó-bajnokságban.
júl. 25
20:24
Megbüntették a Ferrarit a csapatutasítás miatt (Infostart)
Százezer dolláros bírsággal sújtotta a Formula-1-es Ferrari istállót a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA), amiért versenymérnöke rádión sokat mondóan közölte Felipe Massával, hogy csapattársa, Fernando Alonso gyorsabb nála.
júl. 25
20:24
Ukrajna: emberhátrányban nyert a Sahtar, Sevcsenko viszi a Dinamót (She)
Több mint egy órát emberhátrányban játszva, az utolsó pillanatokban szerzett góllal győzött a címvédő Sahtar a még nyeretlen Zorja ellen az ukrán labdarúgó-bajnokság vasárnapi játéknapján.
júl. 25
20:26
Felkészülés: Tóth Balázzsal és Tőzsér Dániellel kapott ki a Genk (She)
Felkészülési mérkőzésen a Genk labdarúgócsapata 1–0-s vereséget szenvedett a török Trabzonsportól.
júl. 25
20:28
Norvégia: Kovács Péter és Korcsmár Zsolt csapata egyaránt nyert (She)
Kovács Péter (Odd Grenland) és Korcsmár Zsolt (Brann) csapata egyaránt nyert a norvég labdarúgó-bajnokság vasárnapi játéknapján.
júl. 25
20:30
Asztalitenisz: nyolc magyar érem az utánpótlás Eb-n (She)
A magyar küldöttség három ezüst- és öt bronzéremmel zárta az Isztambulban rendezett, vasárnap befejeződött ifjúsági és serdülő asztalitenisz Európa-bajnokságot.
júl. 25
20:32
Barcelona: Iniesta szorít Fabregas és az Arsenal bajnoki címéért (She)
Az FC Barcelona világbajnok futballistája, Andrés Iniesta szerint az Arsenal megérdemelné, hogy bajnok legyen. Cesc Fabregasszal a soraiban.

Keresés