2010. július 4. vasárnap

júl. 4
18:35
Magyar aranyeső a kajak-kenu Eb-n (Behaviour)
A magyar versenyzők túlszárnyalva a szakvezetés várakozásait 6 arany-, 5 ezüst- és 2 bronzéremmel zárták a spanyolországi Trasonában vasárnap zárult kajak-kenu Európa-bajnokságot. A győzelmek közül három (női K-1 és K-2 500 m és női K-1 200 m) született olimpiai számban.
júl. 4
18:37
Nadalé Wimbledon (Behaviour)
A spanyol Rafael Nadal három játszmában győzött vasárnap a cseh Tomas Berdych ellen az angol nyílt teniszbajnokság döntőjében, Wimbledonban.
júl. 4
18:51
Kézilabda: a magyar férfi válogatott is főiskolás világbajnok (She)
A női után a magyar férfi válogatott is aranyérmet nyert a Nyíregyházán és környékén rendezett XX. főiskolás kézilabda-világbajnokságon.
júl. 4
18:51
Főiskolás világbajnokok férfi kéziseink is (Behaviour)
A női után a magyar férfi válogatott is aranyérmet nyert a Nyíregyházán és környékén rendezett XX. főiskolás kézilabda-világbajnokságon.
júl. 4
18:53
Bukásokkal teli első futam a Tour de France-on (Behaviour)
Az olasz sprinter, Alessandro Petacchi nyerte meg vasárnap a 97. Tour de France országúti kerékpáros körverseny 1. szakaszát.
júl. 4
19:09
Játékossors: Bodnár hétfőn személyesen találkozik az Austria vezetőivel (She)
Mint korábban beszámoltunk róla, az előző idényt a Debrecen labdarúgó-csapatánál töltő Bodnár László tárgyalásban van az osztrák Austria Wiennel. A Nemzeti Sport Online információi szerint az egyeztetések abba a fázisba jutottak, hogy Bodnár hétfőn személyesen utazik Bécsbe és találkozik a klub elöljáróival (az eddigi egyeztetéseken a menedzsere képviselte).
júl. 4
19:27
West Ham United: új kapusedzőt kapott Kurucz és Green (She)
A West Ham United hivatalos honlapján jelentette be, hogy új kapusedzőt szerződtetett David Coles személyében, aki elsősorban Robert Green, Kurucz Péter és Marek Stech munkájáért lesz felelős.
júl. 4
19:45
Inter: Milito ügynöke szerint közel a megegyezés az új szerződésről (She)
Korábban beszámoltunk róla, hogy az olasz bajnok Internazionale argentin válogatott támadója, Diego Milito ügynöke, Fernando Hidalgo szerint ügyfele szívesen maradna a milánói klubnál, de új szerződést szeretne. Hidalgo legfrissebb nyilatkozatában már arról beszélt, hogy közel kerültek az új kontraktus megkötéséhez.
júl. 4
19:47
Triatlon Eb: Kuttor Csaba 42. lett a férfiak versenyében (She)
Kuttor Csaba 42. lett a férfiak versenyében az írországi Athlone-ban rendezett triatlon Európa-bajnokságon.
júl. 4
19:49
Cselgáncs Vk: Mészáros arany-, Bor ezüst-, Joó bronzérmes Moszkvában (She)
Mészáros Anett (70 kg) arany-, Bor Barna (+100) ezüst-, Joó Abigél (78) pedig bronzérmet nyert vasárnap az olimpiai kvalifikációs cselgáncs Világkupa hétvégi állomásán, a moszkvai Grand Slam-viadalon.
júl. 4
20:03
37 év után kanca nyerte a Magyar Derbyt (Infostart)
Shamal Sally győzött a Kincsem Parkban rendezett 88. Magyar Derbyn, melyet így 37 év után tudott ismét egy kanca megnyerni.
júl. 4
20:03
Sérültek a németeknél és a spanyoloknál (Behaviour)
Kihagyta a vasárnapi tréninget Sami Khedira, a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon a négy közé jutott német válogatott középpályása, mivel combsérülést szedett össze szombaton, az argentinok ellen 4-0-ra megnyert negyeddöntős összecsapáson.
júl. 4
20:21
Birkózás: egy arany és két bronz a magyarok termése a junior Eb-n (She)
A bulgáriai Szamokovban véget ért a birkózók junior Európa-bajnoksága. A magyarok három éremmel - közte egy arannyal - térhetnek haza, majd megkezdik közvetlen felkészülésüket a korosztály budapesti világbajnokságára.
júl. 4
20:21
Kanca nyerte a Magyar Derbyt (Metropol)
Shamal Sally győzött vasárnap a Kincsem Parkban rendezett 88. Magyar Derbyn, melyet így 37 év után tudott ismét egy kanca megnyerni.
júl. 4
20:23
Lósport: 37 év után nyerte meg kanca a Magyar Derbyt (She)
Shamal Sally győzött vasárnap a Kincsem Parkban rendezett 88. Magyar Derbyn, melyet így 37 év után tudott ismét egy kanca megnyerni.
júl. 4
20:25
Strandfoci: a Goldwin nyert a Grand Prix-sorozat fonyódi állomásán (She)
Egész hétvégén remek teljesítményt nyújtva a Goldwin Pluss együttese nyerte a Nestea Strandfoci Grand Prix-sorozat fonyódi állomását, miután a döntőben 4–3-ra legyőzte a Bonyhád FC-t.
júl. 4
20:39
Blog: Juhász Roland írása az autóbalesetéről és a vébéről (She)
Juhász Roland az Anderlecht magyar válogatott hátvédje legújabb blogbejegyzésében a tegnap elszenvedett szerencsés kimenetelű autóbalesetéről is ír, valamint elemzi a foci-vb negyeddöntőjét.
júl. 4
20:39
Lefejezték a nigériai labdarúgó szövetséget (Behaviour)
A Nigériai Labdarúgó Szövetség végrehajtó bizottsága menesztette az elnököt és az alelnököt a szervezettől, és levélben fordult az ország első emberéhez, hogy korábbi bejelentésével ellentétben engedje indulni a nemzeti csapatot a következő két évben is a nemzetközi megmérettetéseken.
júl. 4
20:41
Túraautó-vb: Michelisz az élről állt ki a második futamon, Tarquini nyert (She)
Michelisz Norbert vezető helyről állt ki a WTCC (túraautó-világbajnokság) portugáliai versenyének második futamán, amit így az olasz Gabriele Tarquini nyert meg, Yvan Muller és Robert Huff előtt.
júl. 4
20:43
Vb 2010: elképzelhető, hogy Fernando Torres kispados lesz (She)
Sokan kritizálják a spanyol támadót, Fernando Torrest gyenge formája miatt a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon, ám szövetségi kapitánya mindeddig kitartott mellette és kezdőként számított rá.
júl. 4
20:45
Videó: beszaladó kutya okozott bukást a Tour első szakaszán (She)
Mint arról már korábban beszámoltunk, a Tour de France első szakaszán több bukás is történt, az egyik 56 kilométerrel a rajt után. Ekkor egy jókedélyű kutya kocogott be az útra, éppen az odaérkező mezőny elé, így elkerülhetetlen volt a bukás, amelybe többek között Ivan Basso és David Millar is belekeveredett.
júl. 4
20:57
Norvégia: Kovács Péterék kikaptak idegenben a Vikingtől (She)
Kovács Péter csapata, az Odd Grenland 3–1-re kikapott idegenben a Vikingtől a norvég bajnokság 15. fordulójában.
júl. 4
20:59
Premjer-liga: a Zenit Huszti nélkül nyert a Mahacskala ellen (She)
Az orosz labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában a Zenit hazai pályán 2–1-re nyert az Anzsi Mahacskala ellen, így négypontos előnnyel vezeti a tabellát.
júl. 4
21:01
Schalke 04: Felix Magath elismerte, hogy tárgyalnak Raúllal (She)
Szombaton beszámoltunk róla, hogy a spanyol As nevű lap információi szerint a Real Madrid legendája, Raúl mindenben megegyezett a Schalke 04 labdarúgóklub illetékeseivel.
júl. 4
21:15
Wimbledon: harmadik GS-trófeáját szerezte meg a Paes, Black duó (She)
Leander Paes és Cara Black nyerte meg a vegyes párosok versenyét a wimbledoni teniszbajnokságon. Az indiai, zimbabwei duó a Wesley Moodie, Lisa Raymond összetételű párost verte meg a döntőben 6:4, 7:6-ra.
júl. 4
21:15
Fokozott rendőri biztosítás mellett megkezdődött a Budapest Pride (Metropol)
Fokozott rendőri biztosítással megkezdődött a Budapest Pride elnevezésű leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű (LMBT) film- és kulturális fesztivál vasárnap este Budapesten, a Teréz körúti Művész moziban.
júl. 4
21:15
Barátságosan fogadták a brazil csapatot (Behaviour)
Vasárnap hazaért a dél-afrikai világbajnokságtól a nyolc között búcsúzott brazil labdarúgó-válogatott, melynek tagjait a szurkolók meglepően barátságosan fogadták Rio de Janeiróban.
júl. 4
21:17
Milan: Galliani is megerősítette, hogy nincs pénzük Ibrahimovicra (She)
Egyes olasz lapok szerint vasárnap reggel megegyezett egymással arról a Milan és a Barcelona, hogy a svéd ék, Zlatan Ibrahimovic az olasz klubhoz igazol, mégpedig 36.4 millió euróért, ám ezt cáfolja a Milan alelnöke.
júl. 4
21:33
AS Roma: Adriano a régi, már az első edzésről is elkésett (She)
A nyáron igazolt a Flamengótól az AS Romához a kivételes képességű, de a profi mentalitás szobrához modellt soha nem ülő Adriano, aki úgy mutatkozott be, ahogyan azt tőle elvártuk.
júl. 4
21:35
Szlovákia: a Zilina tizenegyesekkel nyerte meg a Szuperkupát (She)
A 2009–2010-es szlovák bajnokságot megnyerő MSK Zilina megnyerte a szlovák Szuperkupát, miután 1–1-es eredményt követően tizenegyesekkel legyőzte a kupagyőztes Slovan Bratislavát.
júl. 4
21:51
Vb 2010: Kroos vagy Trochowski pótolhatja Müllert (She)
Az elődöntőbe jutott a német válogatott az argentinok legázolásával, de a spanyolok elleni mérkőzésen nem számíthatnak a bombaformában lévő Thomas Müllerre.
júl. 4
21:51
Klose szerint verhetők a spanyolok (Behaviour)
A dél-afrikai futball-vb-n már 4 gólnál járó német csatár, Miroslav Klose úgy véli, csapata visszavághat a spanyol válogatottnak a szerdai elődöntőben a 2008-as Eb-döntőben elszenvedett 1-0-s vereségért.
júl. 4
21:53
Finnország: Balogh Balázsék idegenben nyertek bajnokit (She)
Balogh Balázs csapata, a KuPS idegenben verte meg 1–0-ra az FF Jarót a finn bajnokság 12. fordulójában vasárnap este. A magyar futballista végigjátszotta a győztes találkozót.
júl. 4
21:55
Ukrajna: kiütéses sikerrel a Sahtar Donecké a Szuperkupa (She)
Története során harmadszor nyerte meg az ukrán Szuperkupát a Sahtar Doneck, miután a döntőben 7–1-re legyőzte a kupagyőztes Tavrija Szimferopolt.
júl. 4
21:57
Ferencváros: Megharcolok a helyemért a bajnoki rajtig - Rósa (She)
Mint korábban beszámoltunk róla, a Ferencváros labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 2–0-s vereséget szenvedett Eszéken a helyi NK Osijektől. Rósa Dénes szerint hasznos volt, hogy ezúttal a középpálya közepén kapott szerepet, és a bajnokság rajtjáig igyekszik megharcolni helyéért a csapatban.
júl. 4
22:09
Juventus: hétfőn derül ki, mennyit kell kihagynia Bufonnak (She)
A Juventus közleménye szerint vasárnap késő délután Milánóban megműtötték Gianluigi Buffont.
júl. 4
22:27
Juventus: hétfőn derül ki, mennyit kell kihagynia Buffonnak (She)
A Juventus közleménye szerint vasárnap késő délután Milánóban megműtötték Gianluigi Buffont.
júl. 4
22:29
Vb 2010: a brazilok orvosa szerint Kaká nem egészségesen játszott (She)
A dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságról csalódottan távozó brazil válogatott csapatorvosa, José Luíz Runco szerint Kaká nem volt teljesen egészséges a tornán, és ha egy kisebb eseményről lett volna szó, akkor nem is játszott volna.
júl. 4
22:31
Inline-vb: bronzérmesként zárt divízió I-es válogatottunk (She)
A magyar férfi inline-válogatott a 3. helyért megrendezett mérkőzésen 6–5-re nyert Ausztrália ellen, így bronzérmesként zárt a divízió I-es világbajnokságon. Ez a siker azt is jelenti, hogy Magyarországé a világ 11. legjobb görhokis válogatottja.
júl. 4
23:21
Napoli: kölcsönvehetik a déliek a Genoa támadóját (She)
Tavaly nyáron 15 millió euró értékben érkezett az Intertől a Genoához a 22 esztendős olasz-lengyel támadó, Robert Acquafresca, akit először az Atalantához adtak kölcsön, most pedig a Napolihoz kerülhet egy vagy több idényre.
júl. 4
23:23
Bayern München: a Cataniával üzletelnek a bajorok (She)
Olasz sajtóértesülések szerint az argentin támadó középpályás, José Ernesto Sosa Olaszországban folytatja pályafutását.
júl. 4
23:25
Vb 2010: Beckenbauer szerint a németek esélyesebbek a spanyoloknál (She)
Az NSZK-val játékosként és szövetségi kapitányként is vb-címet nyerő Franz Beckenbauer nem győzi dicsérni a jelenlegi német labdarúgó-válogatottat, amely szerinte egy tökéletes csapat.
júl. 4
23:27
Vb 2010: Raúl Albiol újra edzett, Fabregas pihent válla miatt (She)
Jó hír a spanyol válogatott szurkolóinak, hogy Raúl Albiol, aki egyelőre nem lépett pályára a dél-afrikai világbajnokságon, újra teljes értékű edzésmunkát végzett.
júl. 4
23:39
Inter: Maicon ügynöke szerint játszanak védence idegeivel (She)
Antonio Caliendo, Maicon képviselője nem elégedett védence jelenlegi klubjának vezetőivel, mondván, az Inter elöljárói összevissza beszélnek.
júl. 4
23:57
Vb 2010: Maradona úgy érzi, kiütötték, és szabadságra megy (She)
A németektől hatalmas pofont kapott az argentin válogatott a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon, érthető módon nem sikerült még feldolgoznia ezt a pofont és a kiesést Diego Maradonának.

Keresés