2010. szeptember 17. péntek

szept. 17
18:42
ZTE: holnap 11 órakor az Ajka ellen lép pályára az együttes (She)
Mint ismeretes, elmaradt a labdarúgó NB I 7. fordulójára kiírt Zalaegerszegi TE FC–Videoton mérkőzés, ám a zalaiak nem maradnak mérkőzés nélkül a hétvégére, szombaton 11 órától az NB II Nyugati-csoportjában szereplő Ajkát fogadják – adta hírül a ztefc.hu.
szept. 17
18:42
Talmácsi hetedik a második szabadedzésen (Metropol)
A pontverseny nyolcadik helyén álló Talmácsi Gábor a hetedik lett a Moto2 géposztály pénteki, második szabadedzésén a gyorsaságimotoros-világbajnokság Aragón Nagydíján.
szept. 17
18:44
Sevilla: Jesús Navas két hétre kidőlt izomhúzódás miatt (She)
A Sevilla labdarúgócsapatát erősítő Jesús Navas mintegy két hétig nem léphet pályára, miután izomhúzódást szenvedett a Paris SG elleni Európa-liga-találkozón – amelyet egyébként hazai pályán 1–0-ra elveszített az andalúziai csapat.
szept. 17
18:46
Chelsea: Frank Lampard a hétvégén még minden bizonnyal nem játszik (She)
A Chelsea labdarúgócsapatának menedzsere, Carlo Ancelotti szerint nem valószínű, hogy pályára küldi Frank Lampardot a hétvégi angol bajnokin.
szept. 17
19:00
Labdarúgó NB I: a második félidőben fordított a Paks Kaposváron (She)
A labdarúgó NB I 7. fordulójának pénteki játéknapján az eddig jól menetelő Kaposvári Rákóczi a Paksi FC-t fogadta. A csúszós talaj alaposan rányomta a bélyegét a játékra, a Kaposvár tizenegyesből, Oláh révén szerzett vezetést az első félidőben. A szünet után azonban öt perc alatt fordított a Paks: Böde Dániel és Montvai Tibor volt eredményes, a hazaiaknak pedig erre már nem volt válaszuk.
szept. 17
19:18
A Paks megtréfálta a Kaposvárt (Infostart)
A hetedik forduló előtt listavezető Kaposvár hazai pályán 2-1-re kikapott a Pakstól a labdarúgó NB I pénteki mérkőzésén.
szept. 17
19:18
Női kézilabda: a Debrecen nyert a BL-selejtező első mérkőzésén (She)
Győzelemmel kezdte a Bajnokok Ligája-selejtezőt a DVSC-Korvex női kézilabdacsapata. A hajdúságiak első mérkőzésükön egygólos félidei hátrány után 29–26-ra győzték le a négycsapatos tornának otthont adó lengyel SPR Lublin együttesét.
szept. 17
19:36
Labdarúgó NB I: kombinatív futballt csak az ellenfél térfelén! - Kis Károly (She)
Sisa Tibor, a Kaposvár vezetőedzője szerint nem szabad, hogy a szünetben még vezető csapata hazai pályán végül kikapjon. A győztes Paksiak mestere, Kis Károly egy cserének és egy taktikai húzásnak tudja be a sikert. Mint ismert, a labdarúgó NB I 7. fordulójában a Paks idegenben verte meg 2–1-re a Rákóczit.
szept. 17
19:36
Meglepetés Kaposváron (Metropol)
A hetedik forduló előtt listavezető Kaposvár hazai pályán 2-1-re kikapott a Pakstól a labdarúgó NB I pénteki mérkőzésén.
szept. 17
19:38
Asztalitenisz Eb: Póta a címvédő legyőzésével negyeddöntős (She)
Póta Georgina bejutott a legjobb nyolc közé egyesben az ostravai asztalitenisz Európa-bajnokságon, miután meccslabdát is hárítva, hétszettes találkozón legyőzte a címvédő német Wu Jiaduót.
szept. 17
19:54
Póta Georgina a címvédő legyőzésével jutott a negyeddöntőbe (Metropol)
Póta Georgina óriási csatában legyőzte a címvédő német Wu Jiaduót, így nagy bravúrt végrehajtva bejutott a negyeddöntőbe egyesben az ostravai asztalitenisz Európa-bajnokságon.
szept. 17
20:12
Póta Georgina legyőzte a címvédőt, és negyeddöntős (Infostart)
Póta Georgina óriási csatában legyőzte a címvédő német Wu Jiaduót, így nagy bravúrt végrehajtva bejutott a negyeddöntőbe egyesben az ostravai asztalitenisz Európa-bajnokságon.
szept. 17
20:12
Németország, 2. Liga: Stieber gólja kevés volt az Aachen sikeréhez (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójában Stieber Zoltán gólt szerzett az Alemannia Aachen színeiben az Energie Cottbus ellen, ám együttese – hiába vezetett kétszer is a találkozón – kikapott 3–2-re.
szept. 17
20:48
Davis-kupa: a franciák 2:0-ra vezetnek az argentinok ellen (She)
A francia férfi teniszválogatott mindkét pénteki mérkőzést megnyerte, így 2:0-ra vezet a Davis-kupa elődöntőjében a vendég argentinok ellen.
szept. 17
20:48
Újabb súlyos újpesti vereség a magyar-román hokiligában (Metropol)
Az Újpest hazai pályán 9-2-es vereséget szenvedett a magyar-román közös jégkorong-bajnokság, a MOL Liga pénteki játéknapján.
szept. 17
20:50
Jégkorong, Mol Liga: kilencet lőtt a Miskolc az Újpestnek (She)
A jégkorong Mol Liga pénteki játéknapján az Újpest hazai pályán 9–2-es vereséget szenvedett a Miskolci Jegesmedvéktől.
szept. 17
20:52
Vízilabda: két szolnoki győzelem a hazai nemzetközi kupán (She)
A Szolnoki Főiskola férfi vízilabdacsapata két győzelmet is aratott pénteken a hazai rendezésű nemzetközi felkészülési tornán.
szept. 17
21:06
Jégkorong: Oroszországból érkezett játékos az FTC-hez (She)
A Ferencváros jégkorongcsapata szerződtette a 18 éves Galló Illést, aki az elmúlt években Oroszországban légióskodott.
szept. 17
21:24
Súlyemelő-vb: török arany a legkönnyebbek súlycsoportjában (She)
Hazai győztest avattak a törökországi súlyemelő világbajnokság első versenynapján a női 48 kg-ban: a péntek esti viadalon a lökésvilágcsúcsot produkáló Nurcan Taylan 214 kilós összteljesítménnyel végzett az élen, mindkét fogásnemi aranyat is begyűjtve.
szept. 17
21:26
Davis-kupa: a Federert nélkülöző Svájc a kiesés szélén (She)
A kazah férfi teniszválogatott mindkét pénteki egyéni mérkőzését megnyerte a Roger Federer nélkül felálló Svájc ellen, így már csak egy győzelemre van szüksége ahhoz, hogy története során először feljusson a Davis-kupában a világcsoportba.
szept. 17
21:42
Jégkorong, Mol Liga: dunaújvárosi és csíkszeredai győzelem (She)
A Dab.Docler és a Csíkszereda is idegenben tudott győzni a jégkorong Mol Liga pénteki játéknapján. A dunaújvárosiak a Fenestela Brasov, míg a csíkszeredaiak a Fehérvár farmcsapatának otthonában nyertek.
szept. 17
22:00
Jégkorong, EBEL: harmadszor is vereséget szenvedett a Fehérvár (She)
Harmadik mérkőzésén a harmadik vereségét szenvedte el a Sapa Fehérvár AV 19 jégkorongcsapata, miután 7–3-ra kikapott az EC Pasut VSV vendégeként. A fehérváriak már az első harmadban háromgólos hátrányba kerültek, és az eredményen Kovács Csaba duplájával sem sikerült szépíteni.
szept. 17
22:18
Női kézilabda: a Zajecsar megverte a Vejent a Loki csoportjában (She)
A szerb Zajecsar 30–29-re legyőzte a dán Vejent a lublini női kézilabda Bajnokok Ligája selejtezőjében. A csoportban korábban győzelemmel mutatkozott be a magyar bajnoki ezüstérmes DVSC-Korvex, amely a házigazda SPR Lublint verte meg 29–26-ra. A kvartettből az első helyezett jut fel a BL főtáblájára, a többi csapat az EHF-kupában folytatja a szereplést.
szept. 17
22:36
Bundesliga: frankfurti győzelmével dobogón a Freiburg (She)
Sokáig gól nélküli döntetlenre állt a labdarúgó Bundesliga 4. fordulójának nyitó mérkőzése, az Eintracht Frankfurt–Freiburg összecsapás, ám a vendégek a 89. percben betaláltak, és 1–0-s győzelmükkel a dobogóra ugrottak.
szept. 17
22:54
Davis-kupa: Tipszarevics sikerével egyenlített Szerbia (She)
Janko Tipszarevics négy szettben legyőzte az idei wimbledoni döntős Tomás Berdychet, ezzel Szerbia 1:1-re alakította az állást a Csehország elleni Davis-kupa-elődöntőben.
szept. 17
22:56
Ausztria: Waltnerék idegenbeli sikerrel jutottak tovább a kupában (She)
A Mattersburg labdarúgócsapata 2–1-re nyert az Osztrák Kupa második fordulójában a harmadosztályú Dornbirn ellen. A nagymartoniak magyar csatára, Waltner Róbert kezdőként 75 percet játszott a találkozón.
szept. 17
22:58
Videó: Stieber csodagóllal szerzett vezetést csapatának, de kikaptak (She)
Stieber Zoltán góljával szerezte meg a vezetést az Aachen hazai pályán a Cottbus ellen. A magyar légiós öröme azonban nem lehetett teljes, mert a vendégek végül 3–2-re nyerni tudtak. Nézze meg a találkozó összefoglalóját videón!
szept. 17
23:00
Kosárlabda: kétszer is győzött a Szolnok a Göcsej-kupán (She)
A Szolnoki Olaj mindkét pénteki mérkőzését megnyerte a kosárlabdázók nemzetközi felkészülési tornáján, a Göcsej-kupán.
szept. 17
23:48
Eredmények: újabb skalpot gyűjtött a Mechelen a Liege ellen (She)
Továbbra is folytatja remek szereplését a Mechelen a belga labdarúgó-bajnokságban. A kiscsapat ezúttal a Standard Liege együttesét verte meg, és újabb három pontjával a második helyen áll a pontvadászatban. A Mechelen hét forduló alatt nyolc rúgott góllal 16 pontot (5–1–1-es mérleg) szerzett a szezonban.

Keresés