2011. január 2. vasárnap

jan. 2
17:06
Belgium: kedvező lehet Kovács Péter számára a norvég edző érkezése (She)
Lapértesülések szerint Kovács Péter csapata, a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Lierse ma délután szerződteti a kispadra a norvég Trond Solliedet, de a jelenlegi vezetőedző, Eric Van Meir nem távozik, így közösen irányítják majd a gárdát a szezon végéig.
jan. 2
17:24
Videó: hihetetlen izgalmak és hat gól a Stamford Bridge-i őrületen (She)
Mint arról beszámoltunk, a Chelsea 3–3-as döntetlent játszott az Aston Villával hazai pályán az angol labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának vasárnapi mérkőzésén. A londoniak szerezték meg a vezetést, ám a vendégek a második félidő elejére fordítottak. Ezután a „kékek” nagy nyomás alatt tartották a birminghami kaput, és Didier Drogba, illetve John Terry góljával ismét náluk volt az előny. Amikor már…
jan. 2
17:42
Tenisz: a páros meccset is megnyerte Djokovics és Ivanovics (She)
Mint korábban beszámoltunk róla, a szerb csapat a párosok mérkőzésének eredményétől függetlenül megnyerte az első, kazahok elleni találkozóját az ausztráliai Perthben zajló hagyományos Hopman-kupán, a teniszezők nem hivatalos vegyescsapat-világbajnokságán. Végül a Novak Djokovics, Ana Ivanovics duó a párost is behúzta, s ezzel 3–0-ra nyertek a szerbek.
jan. 2
18:18
Skócia: a cserecsatár szállította a győzelmet a St. Johnstone-nak (She)
A skót labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának második vasárnapi mérkőzésén a St. Johnstone a csereként beálló Collin Samuel kései góljával nyert hazai pályán az Inverness ellen.
jan. 2
18:20
Primera División: az Athletic Bilbao vendégeként nyert a Deportivo (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában a Deportivo idegenben győzte le az Athletic Bilbaót.
jan. 2
18:36
Alpesi sí: svéd és horvát siker az őrült müncheni szlalomversenyen (She)
A németországi Münchenben rendhagyó, párhuzamos műlesikló futammal folytatódott az alpesisí-világkupa sorozat mindkét nem számára. A férfiaknál a győzelmet a horvát Ivica Kostelic, a nőknél a svéd Maria Pietilä-Holmner szerezte meg.
jan. 2
18:36
Erdei Zsolt Hopkinsra vadászik (Blikk)
jan. 2
18:38
Hokicsata a stadionban (Blikk)
jan. 2
18:54
Labdarúgás: a vb-n Algériát irányító kapitány Jemenben vállalt ismét munkát (She)
A 2010-es labdarúgó-világbajnokságon még Algériát irányító Rabah Szadan ismét a jemeni válogatott szövetségi kapitánya lett.
jan. 2
19:12
Felkészülés: Cassano győztes meccsen mutatkozott be a Milanban (She)
Az olasz AC Milan labdarúgócsapat felkészülési mérkőzésen 2–1-re nyert az arab emírségekbeli al-Ahli ellen Dubaiban.
jan. 2
19:14
Premier League: Kádár nélkül hozta el a három pontot a Newcastle (She)
Idegenben nyert a Newcastle a Wigan ellen az angol labdarúgó-bajnokság élvonalának 21. fordulójában.
jan. 2
19:30
Videó: hatalmas gólt kapott a Milan, végül szép találatokkal nyert (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság listavezetője, az AC Milan felkészülési mérkőzésen 2–1-re legyőzte a katari al-Ahlit. A piros-feketék Clarence Seedorf góljával szereztek vezetést, aki egy kontratámadás után talált be. Az olasz csapat a második félidőben Giacomo Beretta fejesével továbbnövelte az előnyt, a végeredményt 86. percben Hasszan állította be egy gyönyörű bombagóllal.
jan. 2
19:32
Profi ökölvívás: Mosley méretbeli előnyeit használná ki Pacquiao ellen (She)
Május 7-én Manny Pacquiao ellen is esélyt kap a három kategóriában bajnoki címig jutó Shane Mosley. A veterán extraklasszis 2010-ben simán kikapott Floyd Mayweathertől, de most reménykedik abban, hogy megveri a legyőzhetetlennek tűnő Pacmant.
jan. 2
19:48
NFL: Andre Johnson számára véget ért a szezon, megműtik a bokáját (She)
Az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokságban szereplő Houston Texans elkapója, Andre Johnson kihagyja csapata szezonbeli utolsó, Jacksonville Jaguars elleni utolsó mérkőzését és megműtteti a bokáját.
jan. 2
20:06
Milan: a Flamengo elnöke is megegyezett Ronaldinhóval (She)
Mint ismeretes, az AC Milan labdarúgója, Ronaldinho megállapodott a Gremióval az átigazolásáról, de a Flamengo elnöke, Patricia Amorim elmondása szerint a brazil klasszis szóban velük is megállapodott.
jan. 2
20:08
Primera División: Kaká ismét bekerült a Real Madrid meccskeretébe (She)
José Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője jelölte a brazil aranylabdás Kakát a Getafe elleni mérkőzésre utazó keretébe. A 20 fős listán szereplő Kaká először léphet pályára klubcsapatában ebben a szezonban.
jan. 2
20:10
Primera División: Pedro duplájával nyert a Barcelona a Levante ellen (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának vasárnapi mérkőzésén a Barcelona győzelemmel kezdte az új naptári évet, miután Pedro duplájával legyőzte a Levantét a Camp Nouban, a vendégek csak szépíteni tudtak. Xavi klubrekordot állított be, miután 549. alkalommal öltötte magára tétmérkőzésen a gránátvörös-kék mezt .
jan. 2
20:12
Videó: Pedro két jól eltalált lövése kellett a Barcelona sikeréhez (She)
Ha nehezen is, de legyőzte 2–1-re a Barcelona a Levantét a spanyol labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában. A katalánoknál Pedro duplázott – előbb egy kapu előtti kavarodás után szerzett vezetést, majd egy visszagurított labdát lőtt remekül helyezett a hálóba –, míg a vendégektől a csereként beálló Christian Stuani volt eredményes.
jan. 2
20:24
Jégkorong, EBEL: a Fehérvár kikapott az Olimpija Ljubljanától is (She)
Az osztrák jégkorongbajnokság alapszakaszának 34. fordulójában Sapa Fehérvár AV 19 hazai jégen szenvedett négygólos vereséget az Olimpija Ljubljanától.
jan. 2
20:42
Dakar-rali: Sainz és Faria nyerte meg az első szakaszt (She)
Az autósoknál a címvédő Carlos Sainz, míg a motorosoknál a portugál Ruben Faria nyerte vasárnap a 788 km-es első szakaszt a 32. Dakar-ralin, a világ legnehezebb és legnagyobb terepversenyén.
jan. 2
21:00
Videó: Robinho nekiszaladt egy kamerának és felszakadt a térde (She)
Mint arról már beszámoltunk, az AC Milan felkészülési mérkőzésen 2–1-re legyőzte a katari al-Ahlit. A találkozó 85. percében érdekes esemény történt, ugyanis az olaszok brazil támadója, Robinho nekifutott egy kamerának, amely elvágta térdét. A csapat vezetőedzője, Massimiliano Allegri elmondta, hogy játékosa remélhetőleg nem fogja kihagyni emiatt a Cagliari elleni bajnokit.
jan. 2
21:03
Sainz nyerte a Dakar-rali első szakaszát (Metropol)
Az autósoknál a címvédő Carlos Sainz, míg a motorosoknál a portugál Ruben Faria nyerte vasárnap a 788 km-es első szakaszt a 32. Dakar-ralin.
jan. 2
21:18
Premier League: megbüntethetik a Sagnát megtaposó Bowyert - videó (She)
Lehet, hogy mégsem ússza meg büntetés nélkül a Bacary Sagnát megtaposó Lee Bowyer, az angol Labdarúgó-szövetség ugyanis vizsgálja az esetet. A keménykedéséről híres birminghami középpályás az oldalvonal mellett taposta meg ellenfelét, de a játékvezetőtől még lapot sem kapott érte. Ha vétkesnek találják Bowyert, több mérkőzéses eltiltásra számíthat.
jan. 2
22:12
Primera División: Vadócz játszott a Sevillában elbukó Osasunában (She)
A Sevilla hazai pályán 1–0-ra legyőzte az Osasunát a spanyol labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában. A mindent eldöntő találatot Frederick Kanouté szerezte a találkozó 36. percében.
jan. 2
22:30
NFL: még reménykedhet a bajnok Saints ellen nyerő Buccaneers (She)
A bajnok New Orleans otthonában aratott 23–13-as győzelmet Tampa Bay Buccaneers az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság alapszakaszának 17. fordulójában. A Saints már korábban biztosította helyét a rájátszásban, míg a Bucks csak abban az esetben jut a playoffba, ha a késő esti összecsapásokon a New York Giants és a Green Bay Packers is vereséget szenved.
jan. 2
22:48
Dakar: Sainz vezet (Infostart)
Az autósoknál a címvédő spanyol Carlos Sainz, míg a motorosoknál a portugál Ruben Faria nyerte vasárnap a 788 km-es első szakaszt a 32. Dakar-ralin, a világ legnehezebb és legnagyobb terepversenyén.
jan. 2
23:06
Vasas: Markovits új adótörvényben és új befektetőben látja a jövőt (She)
Markovits László, a Vasas ügyvezető elnöke a vasassc.hu-nak elmondta, hogy bajba kerülhet az angyalföldi klub (és több más klubot is hátrányosan érintene), ha az Európai Unió nem engedi majd bevezetni a kormány profi sportokat támogató adótörvényeit. A sportvezető azt is elmondta, hogy „négy különböző vonal is él" a leendő többségi tulajdonossal kapcsolatban.
jan. 2
23:24
Barca-győzelem Xavi csúcsbeállításával (Infostart)
A címvédő Barcelona Pedro duplázásának köszönhetően nyert a Levante ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának vasárnapi játéknapján.

Keresés