2011. február 23. szerda

febr. 23
12:59
Telített a válogatott programja (Agroinform)
A magyar női kézilabda-válogatottra vb- és Eb-selejtező, valamint - továbbjutás esetén - decemberben olimpiai kvalifikációs világbajnokság vár.
febr. 23
13:09
Milan: Ha Ibra velem lett volna, még most is harcolnánk Jordannel - Gattuso (She)
Gennaro Gattuso, az AC Milan olasz játékosa elmondta, úgy érzi, mintha börtönbe zárták volna a Tottenham másodedzőjével, Joe Jordannel történt incidense óta.
febr. 23
13:15
166-an indulnak a Westend Grand Prix-en (Agroinform)
Az elmúlt évekhez hasonlóan ismét nagy és erős mezőny gyűlik össze a Westend női párbajtőr Grand Prix-re: a hétvégi, budapesti versenyen a nevezések alapján 38 ország 166 vívója indul.
febr. 23
13:27
Videó: Staal óriási ütközése Staal ellen a Hurricanes-Rangers meccsen (She)
Eric Staal, a Carolina Hurricanes centere nem bírt magával a New York Rangers elleni rendkívül feszült találkozón, és egy ütközésnél kőkeményen fejen találta a vendégek egyik védőjét. Ez még nem is lenne meglepő, előfordul ilyen a jégcsarnokokban, de az illető a saját öccse volt, Marc Staal. Persze, még az is lehet, hogy csak törlesztett a legkisebb Staal, Jordan helyett, aki még 2008-ban kapott…
febr. 23
13:29
Mainz: edzője szerint Szalai Ádám nagyon hiányzik - a védelemből is (She)
A német labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Mainz mindhárom olyan mérkőzésén szerzett gólt, amelyiken a néhány hete megsérült Szalai Ádám nélkül volt kénytelen kiállni, ám a korábbiakhoz képest szokatlanul sok gólt kapott. Utóbbi Thomas Tuchel vezetőedző szerint részben a magyar csatár kiesésének a következménye.
febr. 23
13:31
Vívás: a szokásos nagy és erős mezőny a női párbajtőr Grand Prix-n (She)
Az elmúlt évekhez hasonlóan ismét nagy és erős mezőny gyűlik össze a WestEnd női párbajtőr Grand Prix-re: a hétvégi, budapesti versenyen a nevezések alapján 38 ország 166 vívója indul.
febr. 23
13:33
Revansot vehet a Bayern, Deschamps meglepné a Manchestert (Agroinform)
Ismétlődik a tavalyi BL-döntő, az Internazionale otthon fogadja a Bayern Münchent, a Manchester United Marseille-ben lép pályára.
febr. 23
13:45
Visszavágna a Bayern a tavalyi döntőért (Infostart)
A múlt évi döntő "újrajátszását" is jelenti a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében az esti Inter-Bayern München összecsapás, amelyet Kassai Viktor vezet.
febr. 23
13:45
FIFA: kimaradt a végrehajtó bizottságból a 2010-es vb főszervezője (She)
Nem került be a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) végrehajtó bizottságába Danny Jordaan, a tavalyi dél-afrikai világbajnokság szervezőbizottságának vezetője.
febr. 23
13:51
Tévez 30 millió euróért távozhat a nyáron (Agroinform)
A Manchester City argentin válogatott támadóját az Internazionale, a Real Madrid és a Corinthians mellett a Barcelona is szeretné leigazolni.
febr. 23
13:53
Rodriguez már nem lesz a Loki focistája (Agroinform)
A próbajátékra érkezett argentin balhátvéd nem győzte meg a DVSC vezetőit, elköszöntek tőle. Mardare még a hajdúságiakkal készül.
febr. 23
14:03
Triatlon: új kerékpáros és triatlonklub alakult Egerben (She)
Új kerékpáros és triatlonklub alakult Egerben Bátorfi-Agria KTK néven.
febr. 23
14:21
DVSC: Illés Gyula foga begyulladt, lemaradhat a Paks elleni bajnokiról (She)
A DVSC-TEVA hivatalos honlapján tette közzé, hogy Illés Gyula lemaradhat a Paks elleni, szombati bajnokiról, mivel begyulladt a foga.
febr. 23
14:27
Wenger szerint a Chelsea 15%-kal felülárazta Torrest (Agroinform)
Az érzelmek és az idő rövidsége miatt fizetett a Chelsea többet a spanyol Fernando Torresért az Arsenal francia menedzsere szerint.
febr. 23
14:39
FTC: a nagy érdeklődés miatt csütörtökön is lehet bérletet venni (She)
A Ferencváros hivatalos honlapján tette közzé, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel csütörtökön is lehet bérletet vásárolni, és regisztrálni.
febr. 23
14:41
Formula-1: a bahreini szervezőknek nem kell kifizetniük az idei jogdíjat (She)
Bernie Ecclestone, a Formula–1 első embere egy interjúban elmondta, a feszült politikai helyzet, a kormányellenes tüntetések miatt törölt Bahreini Nagydíj szervezőinek nem kellett befizetniük az idei évre esedékes jogdíjat.
febr. 23
14:43
Videó: ismét kiütéssel nyert a Cruzerio a Libertadores-kupában (She)
Dél-Amerika legjelentősebb kupasorozatának csoportkörében második mérkőzését is nagy fölénnyel, kapott gól nélkül nyerte meg a brazil bajnokság tavalyi második helyezettje, a Cruzerio. Az első meccsnap 5–0-s sikere után a szenvedő alany ezúttal a Guaraní volt, a paraguayiak „mindössze” négyet kaptak.
febr. 23
14:57
Barcelona: Guardiola aláírta 2012-ig szóló új szerződését (She)
Josep Guardiola, az FC Barcelona vezetőedzője ma kora délután aláírta 2012 júniusáig szóló szerződését Sandro Rossell klubelnök társaságában.
febr. 23
15:03
Guardiola ünnepélyes keretek között írt alá 2012-ig - videó (Agroinform)
A Barcelona sikeredzője, Josep Guardiola ünnepélyes ceremónia keretében aláírta 2012-ig szóló szerződését a katalán klubbal.
febr. 23
15:15
Tenisz: Berdych két játszmában legyőzte Davigyenkót Dubaiban (She)
A harmadik helyen kiemelt Tomás Berdych 6:3, 7:6-ra legyőzte Nyikolaj Davigyenkót a Dubaiban zajló tenisztorna 2. fordulójában.
febr. 23
15:33
Futsal: a mieink holnap kezdik az Eb-selejtezőt Ukrajnában (She)
A magyar futsal válogatott csütörtökön az ukrajnai Harkivban megkezdi szereplését az Európa-bajnoki selejtező minitornán. Frank Tamás szövetségi edző együttese a torna első napján a török, majd a belga, végül a házigazda ukrán válogatottal méri össze tudását.
febr. 23
15:33
A tavalyi BL-döntő visszavágója Milánóban (Metropol)
A múlt évi döntő "újrajátszását" is jelenti a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a szerda esti, milánói Internazionale-Bayern München összecsapás, amelyet Kassai Viktor vezet.
febr. 23
15:39
Simon Ágnes és Kónya Ádám volt a legjobb magyar a selejtezőben (Agroinform)
Nem sokon (11,5 másodpercen) múlott Simon Ágnes továbbjutása a klasszikus stílusú verseny selejtezőjében.
febr. 23
15:41
Túl jó a lehetőség ahhoz, hogy ne vállaljam - Nick Heidfeld (Agroinform)
A német pilóta helyettesíti a nemrég balesetet szenvedő Robert Kubicát a Lotus-Renault csapatnál, döntése mégsem volt könnyű.
febr. 23
15:51
Formula-1: vészhelyzet van, Abu-Dzabi nem tesz keresztbe Bahreinnek (She)
Továbbra sem dőlt el, hogy az idén későbbi időpontban megrendezik-e a Formula–1-es Bahreini Nagydíjat, de az egyik legfontosabb akadály elhárult a novemberre halasztás elől: az Abu-dzabi GP szervezői nem bánnák, ha a saját versenyükhöz közeli hetekben tartanák meg a szahíri viadalt.
febr. 23
15:53
Barcelona: a katalánok tíz játékosát vizsgálták a doppingellenőrök (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) doppingellenőrei az FC Barcelona mai edzésén a katalán csapat tíz játékosát doppingvizsgálat alá vetették.
febr. 23
15:55
Videó: Sidney Crosby az idény elején megverte most érkezett csapattársát (She)
A Pittsburgh Penguins kiválósága, Sidney Crosby viszonylag ritkán keveredik verekedésbe a pályán, hiszen húzóemberként megvédik csapattársai az ellenfelek kihívásaitól, lényegében saját „verőlegényei” vannak. Tavaly november 3-án azonban kisebb előzményeket követően egy buli után azonnal ledobta a kesztyűt, és ugyan nem nagyon, de megverte Matt Niskanent a Dallas Stars elleni találkozón. A…
febr. 23
15:57
Fájt a döntés - Vanyus Attila reagált a győri szurkolók levelére (Agroinform)
A Győri Audi ETO KC elnöke megérti a drukkerek álláspontját, de szerinte a vezetésnek több szempont alapján kell döntenie.
febr. 23
15:59
Pescante lett a római pályázat vezetője (Agroinform)
Mégsem Luca di Montezemolo lesz a római olimpia pályázatának vezetője. A Ferrari elnöke visszautasította a posztot, így Mario Pescante lett a befutó.
febr. 23
16:01
Cantona szerint Ferguson nélkül széteshet a MU (Agroinform)
Az egykori balhés francia elmondta, Ferguson erős személyiségeket visz a csapathoz, és lélektanilag is sokat foglalkozik velük.
febr. 23
16:09
Berki: A helyzet több mint kritikus a Fradinál (Infostart)
Minél előbb komoly befektetőt kíván találni a Ferencváros futballcsapatához Berki Krisztián, aki tulajdonosi megbízottként tevékenykedik. A volt vezérigazgató szerint az is benne van a pakliban, hogy márciusban vagy áprilisban már nem tudnak majd fizetést adni.
febr. 23
16:09
Sportpolitika: Sikeres és hatékony volt az EU-elkönség ülése - Czene (She)
Sikeresnek, hatékonynak és előremutatónak nevezte az európai uniós sportminiszterek Magyarországon megtartott informális találkozóját Czene Attila, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium (NEFMI) sportért felelős államtitkára.
febr. 23
16:27
Sportpolitika: Sikeres és hatékony volt az EU-elnökség ülése - Czene (She)
Sikeresnek, hatékonynak és előremutatónak nevezte az európai uniós sportminiszterek Magyarországon megtartott informális találkozóját Czene Attila, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium (NEFMI) sportért felelős államtitkára.
febr. 23
16:27
Czink Melinda a jövő héten tér vissza (Metropol)
Több mint nyolchónapos kihagyás után Czink Melinda a jövő héten újra pályára lép. A versenyzőtől származó információ szerint a 28 éves Czink hosszú könyök-, váll- és lovaglóizom-sérülése után a következő két hétben az Egyesült Államokban egy-egy 25 ezer dollár összdíjazású ITF-tenisztornán indul.
febr. 23
16:29
Tenisz: Czink Melinda nyolc hónap után készen áll a versenyzésre (She)
Czink Melinda több mint nyolc hónap kihagyás után a héten visszatér a női teniszezők mezőnyébe. A jelenleg a WTA-világranglista 447. helyén álló játékos kiheverte sérüléseit, és újult erővel folytatja pályafutását.
febr. 23
16:45
Férfi kézilabda: a Diósgyőr visszalépett a másodosztályú küzdelmektől (She)
A Diósgyőri Kézilabda Club elnöke, Fehér Péter arról tájékoztatta a Magyar Kézilabda-szövetség versenybizottságát, hogy a DKC a klubot érintő anyagi gondok miatt a bajnokságban történő további szerepléstől kénytelen visszalépni.
febr. 23
16:51
Kecskeméti tűzoltás - tengernyi góllal (Agroinform)
A kiskunságiak a régi-új trénnerrel, Tomiszlav Sziviccsel a kispadon szinte megtáltosodtak az őszi idény végére.
febr. 23
16:53
Rudolf Gergely bokasérülést szenvedett (Agroinform)
A magyar válogatott csatára csapata edzésén ficamította ki a bokáját, így valószínűleg nem játszhat a Fiorentina ellen.
febr. 23
17:03
Pep Guardiola utolérheti nagy elődeit (Infostart)
Újabb egy évvel meghosszabbította a szezon végén lejáró szerződését Josep Guardiola, a spanyol bajnok FC Barcelona labdarúgócsapatának vezetőedzője. A negyven éves szakember 2008 nyara óta ül a katalán együttes kispadján.
febr. 23
17:03
Férfi kézilabda: a Diósgyőr visszalépett a másodosztálytól (She)
A Diósgyőri Kézilabda Club elnöke, Fehér Péter arról tájékoztatta a Magyar Kézilabda-szövetség versenybizottságát, hogy a DKC a klubot érintő anyagi gondok miatt a bajnokságban történő további szerepléstől kénytelen visszalépni.
febr. 23
17:05
Ligakupa: Kis Károly a teljes paksi gárdát lecseréli a Videoton ellen (She)
A Paks labdarúgócsapatának vezetőedzője, Kis Károly a klub hivatalos honlapjának adott interjúban elmondta: teljesen új csapatot küld pályára a Videoton elleni mai Ligakupa-negyeddöntő visszavágóján, céljuk azonban így is a továbbjutás kiharcolása.
febr. 23
17:07
Videó: mérgében a jégre dobta ruháit a feldühödött jégkorongedző (She)
Érdekes „sztriptíznek" lehettek tanúi a nézők az amerikai Central Hockey League-ben (CHL) lejátszott Colorado Eagles–Mississippi Kings (5–1) összecsapáson. A hazaiak 4–1-es vezetésénél egy teljesen átlagos bunyó egyáltalán nem szokványos véget ért. Chris Wilson vonalbíró arrább húzta az egyik hazai játékost, akinek edzője, Greg Pankiewicz feldühödött, és az alábbi módon adta a helyszínen…
febr. 23
17:09
Guardiola 22 milliós katari ajánlatot utasított vissza (Agroinform)
A Barcelona sikeredzője szezononként 22 millió eurót keresett volna katari szövetségi kapitányként, de ő inkább a katalánokat választotta.
febr. 23
17:21
A csillagok megmondják, ki nyeri az NB I-et (Blikk)
Magyarország — Közeleg a labdarúgó-NB I tavaszi rajtja. A hét végén újra kifutnak a pályákra a csapatok, hogy megküzdjenek. Május 22-én az utolsó fordulót követően pedig valamelyik megszerzi a bajnoki címet. Azt még nem lehet tudni, ki lesz a befutó, de a Blikk asztrológusa, Papp Gréti (64) a klubok alapítási dátumából felállította a horoszkópokat, megpróbált fényt deríteni arra, a csillagokban…
febr. 23
17:21
Férfi kézilabda BL: Törő játszhat, Stranovsky sérülése súlyosabb (She)
A Schaffhausen elleni találkozó előtt megsérülő Törő Szabolcs már együtt edz társaival, és a Pick-Szeged balszélsője várhatóan pályára léphet a Valladolid elleni BL-mérkőzésen.
febr. 23
17:23
Férfi kézilabda: Iker Romero a Füchse Berlinhez igazolhat (She)
Németországban folytathatja pályafutását Iker Romero, a Barcelona és a spanyol válogatott kézilabdacsillaga: a katalánok kiválóságát a Füchse Berlin csábítja.
febr. 23
17:25
BL: Három hétig ne aludjanak nyugodtan Madridban - Lovren (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első felvonásán a spanyol Real Madrid a francia Lyon otthonában ért el bizakodásra okot adó 1–1-es döntetlent. A helyzeti előny így José Mourinho együttesénél van, de a Lyon 22 éves horvát légiósa, Dejan Lovren azt üzente: a visszavágóig hátralévő három hétben azért olyan nyugodtan ne aludjanak a madridiak.
febr. 23
17:27
Peng kiejtette Schiavonét (Agroinform)
A 721 ezer dollár összdíjazású dohai keménypályás női tenisztorna szerdai nyolcaddöntőjében kikapott a harmadik helyen kiemelt Francesca Schiavone.
febr. 23
17:39
BL: Három hétig ne aludjanak nyugodtan Madridban - Lovren (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első felvonásán a spanyol Real Madrid a francia Lyon otthonában ért el bizakodásra okot adó 1–1-es döntetlent. A helyzeti előny így José Mourinho együttesénél van, de a Lyon 22 éves horvát légiósa, Dejan Lovren azt üzente: a visszavágóig hátralévő három hétben azért olyan nyugodtan ne aludjanak a madridiak.
febr. 23
17:41
Tenisz: hullottak a kiemeltek a második fordulóban Dohában (She)
Három kiemelt játékos is búcsúzott a Dohában zajló női tenisztorna második fordulójában. A harmadik kiemelt olasz teniszezőnő, Francesca Schiavone két szettben kikapott a kínai Peng Su-ajtól.

Keresés