2011. április 10. vasárnap

ápr. 10
12:48
Van Gaalt kirúgták - hivatalos (Agroinform)
Azonnali hatállyal menesztették a Bayern München labdarúgócsapatának holland edzőjét, Louis van Gaalt.
ápr. 10
12:50
Keményen kell dolgoznunk tovább - Vettel (Agroinform)
A futamgyőztes német Red Bull-pilóta hangsúlyozta, hogy nem szabad elkényelmesednie két győzelem után.
ápr. 10
12:51
A Bayern azonnali hatállyal menesztette Louis van Gaalt (Infostart)
Azonnali hatállyal menesztették a Bayern München labdarúgócsapatának holland edzőjét, Louis van Gaalt - értesült vasárnap a Süddeutsche Zeitung című lap és a Kicker sportmagazin, majd a hírt a klub hivatalosan is megerősítette.
ápr. 10
12:51
F1: Ha nincs KERS-em a rajtnál, minden másképp alakul - Vettel (She)
Sebastian Vettel a rajtnál jól működő KERS-ének és Nick Heidfeld Lewis Hamiltonnal szemben végrehajtott korai előzésének tudja be, hogy sikerült megnyernie a Malajziai Nagydíjat. A Red Bull német pilótája 24 ponttal előzi meg Jenson Buttont a tabella élén.
ápr. 10
12:51
Vettel: kettőből kettő (Behaviour)
A német Sebastian Vettel (RBR-Renault) nyerte meg a Forma-1 idei második, Malajziai futamát. A második és harmadik helyen a brit Jenson Button (McLaren-Mercedes), illetve a német Nick Heidfeld (Renault) végzett, az ausztrál Mark Webber (RBR-Renault) és a brazil Filipe Massa (Ferrari) előtt. A spanyol Fernando Alonso (Ferrari) a hatodik, a brit Hamilton ((McLaren-Mercedes) pedig a hetedik helyen…
ápr. 10
13:06
Lawson tíz triplával vezette győzelemre a Denvert (Agroinform)
Ty Lawson összesen 37 pontot szerzett csapata, a Denver Nuggets összterméséből a Minnesota Timberwolves ellen az NBA-ben.
ápr. 10
13:09
Formula-1: a sportfelügyelők maguk elé hívatták Alonsót és Hamiltont (She)
A Malajziai Nagydíj sportfelügyelő testülete maga elé hívatta Lewis Hamiltont és Fernando Alonsót, hogy megtárgyalják a verseny 46. körében történt koccanásukat, amely miatt később mindkettejüknek a boxba kellett hajtaniuk. Alonsónak törött első légterelője miatt, míg Hamiltonnak kerékcserére.
ápr. 10
13:11
Sportdiplomácia: a Nemzetközi Fair Play Bizottság Budapesten tartja tisztújítását (She)
A jövő év áprilisában Budapesten rendezi meg tisztújító közgyűlését a Nemzetközi Fair Play Bizottság, amelynek tanácsa Kamuti Jenő elnökletével a magyar fővárosban tartotta kétnapos ülését.
ápr. 10
13:24
Nisikori és Sweeting a döntőben (Agroinform)
Japán-amerikai finálét rendeznek a houstoni férfi tenisztornán, miután Nisikori és Sweeting kerekedett felül riválisán az elődöntőben.
ápr. 10
13:26
Michael Phelps gondban lehet 200 pillangón (Agroinform)
Saját szintjéhez képest szombaton gyengén úszott 200 pillangón Michael Phelps, akitől ráadásul az idei világranglista első helyét is elvették.
ápr. 10
13:27
Úszás: Biczó és Cseh mellett Phelpset is megelőzte a japán Macuda (She)
Két helyet csúszott vissza az idei világranglistán 200 méter pillangón Biczó Bence és Cseh László, mert a japán bajnokságon Macuda Takesi (1:54.12) és Szakata Rioszuke (1:55.11) is jobbat úszott a két magyar idejénél.
ápr. 10
13:28
Hamiltont megzavarta a korai kiállás (Agroinform)
A McLarent vezető korábbi világbajnok úgy véli, túl korán jött ki először a boxba gumit cserélni, emiatt nem tudott a dobogón zárni.
ápr. 10
13:29
Férfi kézilabda: a horvát klubok igényei miatt veszélyben a Regionális Liga (She)
Veszélybe került a férfi kézilabdázók Regionális Ligájának idei megrendezése, mivel a főszponzor a Sparkasse Bank túlzónak tartja a klubok anyagi igényeit.
ápr. 10
13:31
Formula-1: Heidfeld bebizonyította, hogy jó helyettese Kubicának (She)
Nick Heidfeldről a Malajziai Nagydíj előtt azt mondták, gyenge ausztráliai teljesítménye miatt kikerülhet a Renault-istállóból, amelybe Robert Kubica súlyos februári ralibalesete miatt hívták be a lengyel helyettesítésére. Sepangban harmadik helyezésével bizonyította, hogy igenis jó döntés volt hozzá fordulni. A német pilóta elsősorban a jó rajtjának tudta be, hogy felállhatott a dobogóra.
ápr. 10
13:33
Videó: kijött a kormány az óriásit „ugró” Reanult-ból Malajziában (She)
Bizarr baleset történt a Formula–1-es Malajziai Nagydíjon. A Renault-nál versenyző Vitalij Petrov az egyik kanyarban kicsúszott a pályáról, majd a bukótér megdobta az autót. Amint földet ért, a kormány kijött a helyéről, és az orosz pilóta kezében maradt. Szerencsére nagyobb probléma nem történt, mert a Renault egy hungarocell hirdetőtáblának ment neki, mielőtt megállt.
ápr. 10
13:45
Kecskemét: Tölgyesi nyerte meg a pénzdíjas tizenegyesrúgó-versenyt (She)
Tomiszlav Szivics, a Kecskemét labdarúgócsapatának vezetőedzője a vasárnap délelőtti edzésen pénzdíjas tizenegyesrúgó-versenyt rendezett játékosai számára, ugyanis szombaton már a második büntetőt hagyták ki bajnoki mérkőzésen. A versenyt Tölgyesi Viktor nyerte.
ápr. 10
14:03
Formula-1: Elég zavaros verseny volt ez a sok boxkiállással - Button (She)
Jenson Button szerint a Malajziai Nagydíj megerősítette várakozását, és valóban kaotikusan alakulnak a versenyek a 2011-es idényben. Az angol szerint azonban a csapata mellélőtt azzal a tanáccsal, hogy a gumikat lassabb tempónál kell kímélni.
ápr. 10
14:05
Formula-1: KERS nélkül rajtoltam, a fél mezőny meggyilkolt - Webber (She)
Mark Webbernek szinte semmi sem jött össze a Malajziai Nagydíjon: a szombaton már rakoncátlankodó KERS a boxból a rajtrácsra vezető körében teljesen tönkrement, ami miatt a rajtnál látványosan visszaesett. Utána sikerült feljebb törnie, s a végén hajszállal maradt le a dobogóról.
ápr. 10
14:18
Wozniacki és Vesznyina jutottak a fináléba (Agroinform)
A világelső dán Caroline Wozniacki Jelena Vesznyinával vívja a döntőt a charlestoni salakpályás női tenisztornán.
ápr. 10
14:21
Formula-1: Hamilton és Alonso 20-20 másodperces időbüntetést kapott (She)
Lewis Hamilton húsz másodperces időbüntetést kapott a Malajziai Nagydíjon, és ezzel visszaesett a 7. helyről a nyolcadikra Kobajasi Kamui mögé. A McLaren pilótáját azért büntették meg, mert a célegyenesben cikázva védekezett Fernando Alonsóval szemben. Alonsót is megbüntették baleset okozásáért (a 46. körben próbálta megelőzni Hamiltont, de hátulról belehajtott), ám Hamilton büntetése miatt az ő…
ápr. 10
14:23
Jégkorong: Ausztrália hazai pályán jutott fel a divízió 1-be (She)
A Melbourne-ben rendezett divízió 2-es jégkorong-világbajnokságon a házigazda Ausztrália minden mérkőzését megnyerte, ezzel feljutott a divízió 1-be.
ápr. 10
14:25
Profi ökölvívás: Tomasz Adamek folytatja nehézsúlyú hadjáratát (She)
Utolsó felkészülési meccsét is megnyerte a szeptemberben Vitalij Klicsko ellen harcba induló Tomasz Adamek.
ápr. 10
14:27
Atlétika: kenyai kettős győzelmek a párizsi maratonon (She)
Mind a férfiaknál, mind a nőknél kettős kenyai győzelem született a vasárnapi, párizsi maratonon.
ápr. 10
14:36
Megbüntették Alonsót és Hamiltont is (Agroinform)
A Malajziai Nagydíj leintése után a versenybíróság húsz másodperces büntetéssel sújtotta Fernando Alonsót és Lewis Hamiltont.
ápr. 10
14:39
Jégkorong: Ausztrália hazai pályán feljutott a divízió 1-be (She)
A Melbourne-ben rendezett divízió 2-es jégkorong-világbajnokságon a házigazda Ausztrália minden mérkőzését megnyerte, ezzel feljutott a divízió 1-be.
ápr. 10
14:41
Atlétika: kenyai kettős győzelmek a párizsi maratonin (She)
Mind a férfiaknál, mind a nőknél kettős kenyai győzelem született a vasárnapi párizsi maratonin.
ápr. 10
14:43
Serie A: a Juventus nagy csatában nyert a Genoa ellen Torinóban (She)
A Juventus 3–2-re győzött a Genoa ellen Torinóban az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 32. fordulójában. A hazaiak nyerőembere a csereként beálló Luca Toni volt, aki gólpasszt adott, majd győztes találatot szerzett.
ápr. 10
14:54
Djokovics két hétig pihen (Agroinform)
Térdsérülés hátráltatja a szerb teniszezők, Novak Djokovicsot, aki hiába veretlen idén, mégsem tud elindulni Monte Carloban.
ápr. 10
14:56
Toni volt a Juventus nyerő embere a Genoa ellen (Agroinform)
Szerencsével szerezték meg a vezetést a piros-kékek, és ezzel meg is fogták a Zebrákat, akik azonban felálltak a hátrányból.
ápr. 10
14:58
Schumacher kihozta a maximumot magából (Agroinform)
A német a futamot követően elárulta, a 9. helynél jobbat nem is nagyon várhatott, így a körülményekhez képest a legjobb teljesítményt nyújtotta.
ápr. 10
15:12
A fedett lelátók hiánya miatt aggódik a NOB (Agroinform)
Kevés lesz a fedett lelátó a londoni olimpián, a takarékosságnak a szurkolói kényelem láthatja kárát.
ápr. 10
15:14
Gaál Miklós győztes meccs hajrájában állt be a Volgába (Agroinform)
Idegenben nyert 3-1-re az FK Rostov ellen a Volga Novgorod a Premjer Liga 4. fordulójában.
ápr. 10
15:15
Videó: 16 méteres öngól, majd Juventus-siker remek találatokkal (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság 32. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén a Juventus kétszer is hátrányban volt a Genoa ellen, azonban remek második félidei játékának köszönhetően fordítani tudott, és nyert 3–2-re. A vendégek szereztek vezetést, miután Leonardo Bonucci a kaputól 16 méterre olyan szerencsétlenül ért bele egy passzba, hogy öngólt vétett. A Juve a második játékrész elején egyenlített…
ápr. 10
15:15
Van Gaal repült Münchenből (Behaviour)
Elbocsátotta edzőjét vasárnap a Bayern München, miután a tavalyi Bajnokok Ligája döntőjébe bejutott labdarúgócsapat csak a negyedik helyen áll a német bajnokságban. A holland Louis van Gaal helyét ideiglenesen segédedzője veszi át.
ápr. 10
15:33
Előléptetést ígértek a csaló bírónak (Behaviour)
Ante Sapina bochumi bíróságon tett vallomásából kiderül, hogy nemcsak labdarúgó-mérkőzéseket, és játékvezetőket fizettek le a fogadási csalók, hanem, még az UEFA játékvezetői bizottságának is jutott a csúszópénzből egy-egy előléptetés érdekében.
ápr. 10
15:48
Wozniacki nem akar vetkőzni (Agroinform)
Elutasította a Playboy magazin felkérését a közelmúltban a dánok teniszezője, a világelső Caroline Wozniacki.
ápr. 10
15:50
Futácsék közvetlen riválisuk otthonában ikszeltek (Agroinform)
A magyar csatár együttese, az Ingolstadt 1-1-re végzett a közvetlenül előtte álló Paderbornnal, és maradt a 14. helyen.
ápr. 10
15:51
Bundesliga 2.: döntetlent játszott a Karlsruhe és az Ingolstadt (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) 29. fordulójában idegenben játszott döntetlent a Karlsruhe és az Ingolstadt is, az Union Berlin pedig 2–0-ra győzte le az FSV Frankfurtot.
ápr. 10
16:09
Skócia: egy góllal nyert a Rangers a Hamilton otthonában (She)
A skót labdarúgó-bajnokság 30. fordulójának vasárnapi mérkőzésén a második helyen álló Rangers 1–0-s győzelmet aratott a Hamilton otthonában.
ápr. 10
16:11
Tenisz: Viktorija Azarenka nyerte meg a marbellai tornát (She)
Az első helyen kiemelt Viktorija Azarenka nyerte meg a Marbellán rendezett salakpályás WTA-tornát. A fehérorosz teniszező a selejtezőből érkező román Irina-Camelia Begut győzte le 6:3, 6:2-re.
ápr. 10
16:24
Egy sima, egy fordított - Malajziai futamértékelő (Agroinform)
Ausztráliai sikere után ezúttal izzadságszagúan győzött Sebastian Vettel - így tűnhetett legalábbis a gyanútlan külső szemlélő számára. Holott igazi verseny megint csak a második pozícióért folyt…
ápr. 10
16:27
BL: Pep Guardiola a tarcsiból is elvisz négy játékost Doneckbe (She)
Pep Guardiola, a spanyol Barcelona labdarúgócsapatának vezetőedzője kijelölte húszfős, utazó keretét a keddi, ukrán Sahtar Doneck elleni BL-negyeddöntő visszavágóra. A katalánoknál tizenhatan az első csapat keretéből kerültek be, míg négyen a tartalékok közül is csomagolhatnak.
ápr. 10
16:42
Győzött az Arsenal, tovább élnek a bajnoki álmok (Agroinform)
A győzelemmel járó három ponttal az Ágyúsok tartják a lépést a szombaton a Fulhamet verő Manchester Uniteddel.
ápr. 10
16:44
Bodor gólt szerzett a listavezető ellen - videó (Agroinform)
A magyar légiós a második gólját szerezte az idényben. Simon Krisztián padozott a Feyenordban, a rotterdamiak 4-0-ra verték idegenben az Utrechtet.
ápr. 10
16:45
BL: Pep Guardiola a tartalékcsapatból is elvisz négy játékost Doneckbe (She)
Pep Guardiola, a spanyol Barcelona labdarúgócsapatának vezetőedzője kijelölte húszfős utazó keretét az ukrán Sahtar Doneck elleni keddi BL-negyeddöntő visszavágóra. A katalánoknál tizenhatan az első csapat keretéből kerültek be, míg négyen a tartalékok közül is csomagolhatnak.
ápr. 10
16:47
PL: Jens Lehmann győzelemmel tért vissza az Arsenal kapujába (She)
Az Arsenal 3–1-es győzelmet aratott a Blackpool otthonában az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában. A találkozón a holland Robin van Persie gólpasszt adott és egyszer betalált – meg egy rakás helyzetet el is puskázott.
ápr. 10
16:49
Eredivisie: csak egy pontot ért Bodor gólja a Twente ellen (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 30. fordulójában Bodor Boldizsár góljával még 1–0-ra vezetett a Roda a Twente ellen, de az éllovasnak egy büntetővel sikerült egyenlítenie. A Feyenoord kiütéses győzelmet aratott idegenben az Utrecht ellen, az Ajax szintén könnyedén győzte le a Groningent.
ápr. 10
16:51
Női kosárlabda Euroliga: a rendező Jekatyerinburgé lett a bronzérem (She)
Az orosz UMMC Jekatyerinburg szerezte meg a női kosárlabda Euroliga bronzérmét, miután a sorozat hazai rendezésű négyes döntőjének bronzmeccsén tizenkét ponttal nyert a spanyol Ros Casares ellen.
ápr. 10
16:53
Videó: nagyszerű kontrákkal győzött az Arsenal a Blackpool ellen (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában az Arsenal 3–1-re győzött idegenben a Blackpool ellen. Nézze meg a találkozó góljait!
ápr. 10
16:55
Atlétika: a világ idei legjobbjával győzött Chebet a Rotterdam Maratonin (She)
A várakozásoknak megfelelően egészen kiváló időeredmények születtek vasárnap a Rotterdam Maratonin, amelyen a férfiaknál a kenyai Wilson Chebet a világ idei legjobbjával, 2:05:27 órás idővel győzött.

Keresés