2011. április 15. péntek

ápr. 15
12:30
Simon kiváltaná Remilit, Mészöly a megégéstől tart (Agroinform)
A Szolnoki MÁV trénere csapatjátékkal váltaná ki a súlyos sérülést szenvedő Remilit, a lila-fehérek edzője pedig hasonló játékot vár mint az elmúlt két mérkőzésen.
ápr. 15
12:33
Videó: Lendületet kaptak a vidéki NB I-es csapatok - Lipcsei Betta (She)
Lipcsei Betta a blogjában női szemmel tekint a labdarúgó NB I történéseire. Ezúttal egy kicsit kitekint és beszél a menetelő női kézilabdázókról is, de természetesen szóba kerül a futball NB I hétvégi fordulója, s kifejezetten a Ferencváros és a Debrecen.
ápr. 15
12:35
Liverpool: Skrtel a jövőbeli sikerek biztosítékát látja Gulácsiékban (She)
A 18 éves jobbhátvéd, John Flanagan hétfői sikeres bemutatkozása a Liverpool felnőtt csapatában ráirányította a figyelmet az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő „vörösök" akadémistáira – a klub televíziójában a szlovák légiós, Martin Skrtel méltatta az ifjakat.
ápr. 15
12:48
Motta szerint Messi az Interhez igazol (Agroinform)
Az olasz klub középpályása szerint az argentin aranylabdás jelenleg boldog Barcelonában, de eljön az idő, amikor az Internazionale játékosa lesz.
ápr. 15
12:51
Liverpool: Skrtel a jövőbeli sikerek biztosítékát Gulácsiékban látja (She)
A 18 éves jobbhátvéd, John Flanagan hétfői sikeres bemutatkozása a Liverpool felnőttcsapatában ráirányította a figyelmet az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő „vörösök" akadémistáira – a klub televíziójában a szlovák légiós, Martin Skrtel méltatta az ifjakat.
ápr. 15
12:51
Nehéz csoportba kerültek a pólósok (Metropol)
Magyarország férfi vízilabda-válogatottja a 2008-as Európa-bajnok Montenegróval, a vb-második Spanyolországgal és Kazahsztánnal játssza a csoportmérkőzéseket a júliusi, sanghaji világbajnokságon, azaz a legerősebb csoportba kerül.
ápr. 15
12:53
F1: Hamilton tart a gyors Red Bulltól, pontosította korábbi szavait (She)
Lewis Hamilton péntek délután megközelítette a Kínai Nagydíj első két szabadedzésén leggyorsabb Sebastian Vettel legjobb időeredményét, de nem teljesen elégedett a McLaren-istálló újításaival. Az angol pilótának pénteken pontosítania kellett az egy nappal korábban adott, a csapatra vonatkozó nyilatkozatát is.
ápr. 15
12:55
Stuttgart: Labbadia edző megkönnyebbült, újra számíthat Hajnalra (She)
Combsérülése után Hajnal Tamás csütörtökön már teljes erőbedobással edzhetett, és minden jel szerint szombaton pályára lép a VfB Stuttgartban, amely a Köln vendége lesz a német labdarúgó-bajnokság 30. fordulójában.
ápr. 15
12:57
MU: Fergusonnak elképzelése sincs, mi lesz Hargreavesszel (She)
Könnyen elképzelhető, hogy véget ért Owen Hargreaves, a Manchester United labdarúgójának pályafutása – legalábbis erre következtethetünk Sir Alex Ferguson nyilatkozatából.
ápr. 15
13:06
Kemény szerint előbb-utóbb mindenkit meg kell verni (Agroinform)
A magyar férfi vízilabda válogatott szövetségi kapitánya szerint voltunk már könnyebb csoportban és nehezebben is.
ápr. 15
13:09
Formula-1: Még sohasem hibáztam ekkorát kétszer egy napon - Heidfeld (She)
Nick Heidfeld bosszúsan beszélt pénteki hibáiról, amelyek következtében kétszer is kicsúszott Renault-jával a Kínai Nagydíj szabadedzésein, ráadásul az első bakija következtében összetört a csapat új első légterelője.
ápr. 15
13:09
Jó hírnevéért perel a Barcelona (Metropol)
Több mint hatmillió eurós kártérítést követel egy helyi rádióadótól a spanyol labdarúgó-bajnokságban címvédő és listavezető FC Barcelona.
ápr. 15
13:11
Barcelona: hatmillió euróra perel a katalán klub egy rádiót (She)
Több mint hatmillió eurós kártérítést követel egy helyi rádióadótól a spanyol labdarúgó-bajnokságban címvédő és listavezető FC Barcelona.
ápr. 15
13:13
Evezés: vasárnap rendezik az évadnyitó Széchenyi-emlékversenyt (She)
Az evezősök ugyan már vízre szálltak a tavasszal, de az ünnepséggel egybekötött évadnyitóra a Margitszigeten április 17-én kerül sor. A 21. gróf Széchenyi István-emlékverseny és Sportnap alkalmával a szervezők vízi és szárazföldi programokat egyaránt biztosítanak az érdeklődőknek.
ápr. 15
13:27
Olimpia 2012: a londoni filharmonikusok játsszák a himnuszokat (She)
A Londoni Filharmonikus Zenekar előadásában hallhatják majd hazájuk himnuszát a jövő évi, londoni olimpia aranyérmesei.
ápr. 15
13:45
Belgium: Tőzsér unja az ezüstöket, ez motiválja ma Juhászék ellen (She)
A belga labdarúgó-bajnokság ma esti rangadója előtt Tőzsér Dániel, az éllovas Racing Genk magyar légiósa arról beszélt: túl sok ezüstérmet nyert már karrierje során ahhoz, hogy örömmel beérje egy újabbal – ezért is szeretné ma este legyőzni Juhász Roland csapatát, a második helyezett Anderlechtet.
ápr. 15
14:03
Görögország: osztrák válogatott kapus lehet Megyeri újabb riválisa (She)
Görögországi médiaértesülések szerint a labdarúgó-bajnokság idei aranyérmét már megszerző Olympiakosz Pireusz tanulmányozza az osztrák válogatott kapus, Jürgen Macho szerződtetésének lehetőségét.
ápr. 15
14:21
Ki a világ legjobb labdarúgója? (Infostart)
A háromszoros aranylabdás holland Johan Cruyff szerint Lionel Messi, az FC Barcelona labdarúgócsapatának argentin csatára jó úton halad afelé, hogy minden idők egyik legjobb játékosa legyen.
ápr. 15
14:21
Tenisz: Melzer két játszmában búcsúztatta Federert Monte-Carlóban (She)
Roger Federer meglepetésre nem jutott be a legjobb négy közé a Monte-Carlóban zajló salakpályás tenisztornán, miután a negyeddöntőben 6:4, 6:4-re kikapott az osztrák Jürgen Melzertől.
ápr. 15
14:54
Federer kikapott Melzertől és kiesett (Agroinform)
A korábbi világelső svájci Roger Federer meglepetésre két szettben vereséget szenvedett az osztrák Jürgen Melzertől a 2,75 millió euró összdíjazású, salakpályás monte-carlói férfi tenisztorna pénteki negyeddöntőjében.
ápr. 15
14:57
Osasuna: megjutalmazták Vadócz Krisztiánt az év legszebb góljáért (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalában légióskodó Vadócz Krisztián csütörtökön vette át azt a díjat, amelyet a 2009–2010-es idény legszebbnek ítélt Osasuna-góljával érdemelt ki.
ápr. 15
15:30
Messi minden idők egyik legjobbja lehet - Cruyff (Agroinform)
A háromszoros aranylabdás holland Johan Cruyff szerint Lionel Messi, az FC Barcelona labdarúgócsapatának argentin csatára jó úton halad afelé, hogy minden idők egyik legjobb játékosa legyen.
ápr. 15
15:33
Bulgária: forrong az öltöző, palotaforradalom Erős Gábor csapatánál (She)
Feszültség alakult ki az idegenlégiósok és a hazai futballisták között a bolgár labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő, a magyar Erős Gábort is foglalkoztató Lokomotiv Plovdivnál.
ápr. 15
15:35
Jégkorong: elkészült és letölthető a budapesti vb szurkolói szoftvere (She)
A hagyományoknak megfelelően a budapesti divízió 1-es jégkorong-világbajnokság apropóján a Nemzeti Sport Online ezúttal is olyan szoftverrel kedveskedik Olvasóinak, amelynek segítségével a szurkolók saját maguk vezethetik a torna eredményeit és állását. Ráadásként a mienkével párhuzamosan zajló kijevi tornát is nyomon követhetik a rajongók. A szoftvert az ALÁBBI KÉPRE KLIKKELVE vagy ide…
ápr. 15
15:51
Chelsea: Az sem fog gondot okozni, ha esetleg leváltanak - Ancelotti (She)
Carlo Ancelotti, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea menedzsere bizonytalan jövőjével kapcsolatban, de nem tekintené problémának azt sem, ha esetleg nyáron távoznia kellene a londoni klubtól.
ápr. 15
15:53
Videó: fejjel akart védeni a hokikapus, helyette hatalmas gólt kapott (She)
Fejjel próbálta meg hárítani Ilja Gorohov, az Atlant játékosának lövését a Szalavat Julejev kapusa, Eric Ersberg a Kontinentális Jégkorongliga (KHL) döntőjének negyedik mérkőzésén. A mozdulat nem sikerült, így óriási gól lett belőle.
ápr. 15
15:55
Copa América: Argentína légiósai nélkül játszik Ecuador és Paraguay ellen (She)
Ecuador és Paraguay csapatával vívja legközelebbi felkészülési mérkőzéseit a dél-amerikai kontinenstornára hangoló argentin labdarúgó-válogatott.
ápr. 15
16:06
Zajlik a verseny Olaszországban - ki hibázik előbb? (Agroinform)
A bajnoki címért versengő hármas papíron könnyű meccseket játszik a hétvégén, de vajon mind hibátlanok lesznek-e?
ápr. 15
16:09
Súlyemelő Eb: Krutzler Eszter bronzérmes lett szakításban (She)
Európa-bajnoki bronzérmes lett szakításban Krutzler Eszter Kazanyban, a súlyemelők oroszországi kontinensviadalának péntek délutáni, 69 kilogrammos versenyében.
ápr. 15
16:24
A debreceni stadion 10 milliárdba, a düsseldorfi mobil 740 millióba kerül (Agroinform)
A két évig épülő debreceni stadion, vagy a nyolc hét alatt felhúzott düsseldorfi aréna a szebb? Nézd meg képgalériánkat!
ápr. 15
16:27
Chelsea: Abramovicsnak pénz kell? - 33 százalékkal emeli a jegyárakat (She)
Jelentős áremelésre szánta el magát a Chelsea. A londoni labdarúgóklub hazai mérkőzéseinek jegyárai átlagosan 33 százalékkal növekednek a következő szezonra.
ápr. 15
16:29
Krutzler Eszter bronzérmes lett szakításban (She)
Európa-bajnoki bronzérmes lett szakításban Krutzler Eszter Kazanyban, a súlyemelők oroszországi kontinensviadalának péntek délutáni, 69 kilogrammos versenyében.
ápr. 15
16:31
Tenisz: Monte-Carlóban Nadal négy gémet engedélyezett Ljubicicnek (She)
A Monte-Carlóban zajló, 2 227 500 euró összdíjazású salakpályás ATP-tenisztorna negyeddöntőjében a világelső spanyol Rafael Nadal sima két játszmában nyert a horvát Ivan Ljubicic ellen.
ápr. 15
16:42
Krutzler Eszter három bronzérmet szerzett (Agroinform)
Krutzler Eszter mindkét fogásnemben és összetettben is harmadik lett az oroszországi súlyemelő Európa-bajnokságon a 69 kilogrammos nők péntek délutáni versenyében.
ápr. 15
16:45
Sunderland: Titus Bramble számára befejeződött a szezon (She)
A Premier League-ben szereplő Sunderland labdarúgócsapatának védője, Titus Bramble sérülés miatt már nem játszhat ebben a szezonban.
ápr. 15
16:45
Súlyemelő Eb: Krutzler 3 bronzéremmel zárt (Metropol)
Krutzler Eszter mindkét fogásnemben és összetettben is harmadik lett az oroszországi súlyemelő Európa-bajnokságon a 69 kilogrammos nők péntek délutáni versenyében.
ápr. 15
16:47
Súlyemelő Eb: Krutzler Eszter három bronzéremmel zárt (She)
Krutzler Eszter mindkét fogásnemben és összetettben is harmadik lett az oroszországi súlyemelő Európa-bajnokságon a 69 kilogrammos nők péntek délutáni versenyében.
ápr. 15
17:00
Vettel, Vettel és harmadszorra is Vettel (Agroinform)
Nem hozott meglepetést a Kínai Nagydíj első versenynapja a sanghaji mocsarak közelében - ugyanis mindkét gyakorlást a bajnoki címvédő Sebastian Vettel nyerte.
ápr. 15
17:19
Nigériai válogatottat igazolt a Siófok (Agroinform)
Sok sérültje miatt erősítette meg a keretét a Siófok egy támadóval, aki korábban szerepelt már az Eintracht Frankfurtban is.
ápr. 15
17:21
NB I: az Újpest szolnoki vendégjátéka élőben az NSO-n (She)
A labdarúgó NB I 23. fordulójának nyitó mérkőzésén a Szolnok az Újpestet fogadja. A találkozót figyelemmel követheti élő, szöveges tudósításunkban!
ápr. 15
17:23
Videó: A Vidi már megnyerte az aranyat, készülhetnek a BL-re - Détári (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Détári Lajos, aki természetesen elsősorban a futball kérdéseiről mondja el a véleményét, de olykor más sportágról is szót ejt. Az egykori világválogatott játékos most a félidejéhez érkezett NB I-es tavaszi szezont értékelte. Döme a szerint a Vidi már bajnoknak tekinthető, így elkezdhetnek készülni a BL selejtezőire.
ápr. 15
17:39
Kajak-kenu: az Eb-ezüstérmes úgy érzi, kikerült itthon a pixisből (She)
Két esztendővel ezelőtt K-2 1000 méteren brandenburgi Európa-bajnokságon ezüstérmes volt Kökény Roland oldalán Gönczy Gábor. A fiatal kajakos pályáját azonban keresztülhúzta egy régi betegség: gerincsérve miatt egy teljes szezont ki kellett hagynia. Kiss István tanítványa azonban tavaly szeptemberben ismét elkezdte a felkészülést. A gerincsérv már a múlté, de Gönczy csak egyszer kapott lehetőséget…
ápr. 15
17:54
Hiddinket nem adják, Rijkaardé lehet a Chelsea kispadja (Agroinform)
A török válogatott szövetségi kapitányaként dolgozó Guus Hiddinket nem tudja a Chelsea-hez vinni Abramovics, így egy másik holland, Frank Rijkaard lehet az edző.
ápr. 15
17:57
Jordán rali: Turán Frigyesék a 14. helyen állnak, Ogier vezet (She)
Turán Frigyes és Zsiros Gábor a 14. helyen áll a Jordán-ralin, az idei világbajnokság negyedik állomásának pénteki versenynapja után. Vezet a francia Sébastien Ogier.
ápr. 15
18:12
Turánék tizennegyedik helyen állnak (Agroinform)
Turán Frigyes és Zsiros Gábor a 14. helyen áll a Jordán-ralin, az idei világbajnokság negyedik állomásának pénteki versenynapja után. Vezet a francia Sébastien Ogier.
ápr. 15
18:14
Barca-Real? 10-3 lesz - az utca embere (Agroinform)
A Hathárom TV kiváncsi volt, mit várnak a járókelők a hétvégén kezdődő négymeccses El Clásico-sorozattól. Egyáltalán tudják-e, mi fán terem?
ápr. 15
18:15
Futsal: moszkvai tornán szerepel a magyar női válogatott (She)
Az mlsz.hu tájékoztatása szerint a magyar női futsalválogatottunk idén is meghívást kapott arra a moszkvai négyes tornára, amelyet május elején, a győzelem napja alkalmából rendeznek az orosz fővárosban.
ápr. 15
18:17
Tenisz: Murray könnyed sikerrel melegített Nadal ellen Monte-Carlóban (She)
A Monte-Carlóban zajló, 2 227 500 euró összdíjazású salakpályás ATP-tenisztorna negyeddöntőjében a harmadik helyen kiemelt brit Andy Murray könnyed teljesítménnyel bizonyult jobbnak a portugál Frederico Gilnél.
ápr. 15
18:30
Allegri szerint Ibra rendkívüli dolgokat tett a Milannal (Agroinform)
A milánóiak vezetőedzője úgy véli, a svád támadó marad a klubnál, bár eltiltásával drága árat fizethet a csapat az olasz pontvadászatban.
ápr. 15
18:32
A Bayern újra kényelmessé teheti a Dortmund helyzetét (Agroinform)
A Bajorok a Bayer Leverkusent fogadják vasárnap délután, míg a Dortmundra kötelező győzelem vár a Freiburg ellenében.

Keresés