2013. szeptember 1. vasárnap

szept. 1
16:54
Eredivisie: ikszelt a listavezető, nincs már hibátlan (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 5. fordulójában a listavezető PEC Zwolle hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott az Utrechttel, így már nincs hibátlan csapat az Eredivisiében.
szept. 1
16:54
Nani meghosszabbítja szerződését Manchesterben (Agroinform)
A Juventus sportigazgatója, Giuseppe Marotta szerint Nani meghosszabbítja szerződését a Manchester Uniteddel.
szept. 1
16:56
Videó: Sturridge közelről csúsztatott az MU kapujába (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 3. fordulójában a Liverpool Daniel Sturridge 4. percben szerzett góljával 1–0-ra legyőzte a Manchester Unitedet. Most nézze meg a találkozó összefoglalóját!
szept. 1
17:12
MotoGP: 49 ezred döntött az első helyről Moto3-ban (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Brit Nagydíjának Moto3-as futamán a spanyol Luis Salom óriási csatában utasította maga mögé honfitársát, Alex Rinst. A harmadik helyért szintén két spanyol csatázott, Alex Márquez 151 ezreddel megelőzte Mavrick Vinalest.
szept. 1
17:12
Olasz válogatott kapussal erősít az Arsenal? (Agroinform)
Sajtóinformációk szerint az Ágyúsok megegyeztek a szicíliaiakkal, így Emliliano Viviano kölcsönbe kerül az Emiratesbe.
szept. 1
17:14
Hegyikerékpár: Dósa és Blazsó sikere a mátrai viadalon (She)
Dósa Eszter és Blazsó Márton sikerével zárult a mátrai hegyikerékpáros viadal, amelyet a kétnapos McDonald's BringaMánia Fesztivál keretében rendeztek meg.
szept. 1
17:16
PL: Arsenal-Tottenham rangadó élőben az NSO-n! (She)
A Premier League 3. fordulójának záró mérkőzésén az Arsenal a Tottenham Hotspurt fogadja. Arsene Wenger együttese legutóbbi négy hazai bajnokijából csupán egyet tudott megnyerni – érdekes mérkőzésre van kilátás a nyáron alaposan megerősített londoni riválissal szemben. Kövesse a mérkőzést folyamatosan frissülő cikkünkkel!
szept. 1
17:18
KTE: az utolsó nap döntenek csak a próbajátékosokról (She)
Az átigazolási időszak utolsó napján, hétfőn dönt csak a két próbajátékos, Elhadj Ousmane Barry (becenevén Pato) és Lionel Batonga sorsáról a labdarúgó NB I-ben szereplő KTE-Phoenix Mecano szakmai stábja.
szept. 1
17:30
Jégkorong: a Sheffield a 3. az Ifj. Ocskay Gábor Emléktornán (She)
A brit Sheffield Steelers jégkorongcsapata végzett a harmadik helyen az Ifj. Ocskay Gábor Emléktornán, miután vasárnap büntetőkkel legyőzte a szlovén Olimpija Ljubljanát.
szept. 1
17:30
Benzemának büdös a munka, Isco főnyeremény - Ancelotti (Agroinform)
A Real Madrid 3-1-re legyőzte az Athletic Bilbaót a spanyol labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában.
szept. 1
17:32
Bundesliga: hol volt eddig ez a Stuttgart? - 6 gól a vendégnek (She)
Megszerezte első győzelmét a VfB Stuttgart a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság mostani kiírásában: a 4. fordulóban hazai pályán 6–2-re kiütötte a Hoffenheimet.
szept. 1
17:48
Videó: „agyonverte” a mezőnyt a hajrában a női kajaknégyes (She)
Aranyérmet szerzett a női kajaknégyes 500 méteren a duisburgi kajak-kenu világbajnokságon. A Szabó Gabriella, Kozák Danuta, Fazekas-Zur Krisztina, Vad Ninetta összeállítású csapat ellenállhatatlanul hajrázott, 250 méterrel a vége előtt faképnél hagyta a második helyen célba érő németeket. A győzelem videón.
szept. 1
18:06
Futsal: hétfőn bemutatkozik a megújult válogatott (She)
A Visegrádi Négyek Tornáján, a lengyelek elleni ikrényi mérkőzésen debütál a futsalválogatott új szövetségi kapitánya – adta hírül az mlsz.hu.
szept. 1
18:08
Győri ETO: nagy jövés-menés várható az utolsó napon (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint nagy mozgás várható a labdarúgó NB I-ben szereplő bajnok Győri ETO-nál az átigazolási időszak utolsó, hétfői napján.
szept. 1
18:10
Atlétika: Orbán Éva hatodik helyen végzett a berlini gálán (She)
A világbajnoki nyolcadik Orbán Éva a hatodik helyen végzett a berlini atlétikai gála női kalapácsvető számában, vasárnap. A viadal honlapja szerint a győzelmet a vb-második lengyel Anita Wlodarczyk szerezte meg a világbajnok orosz Tatyana Liszenko előtt.
szept. 1
18:12
Műugró ob: a Rugóláb versenyzői mindent megnyertek (She)
Mind a négy vasárnapi számban a Rugóláb Lendület SE versenyzői nyertek a műugrók országos bajnokságának harmadik, befejező napján a Margitszigeten.
szept. 1
18:24
Bayern: a B-csapat ötöt vágott a gálamérkőzésen (She)
A német bajnok Bayern München labdarúgócsapata vasárnap Passauban lépett pályára az árvízkárosultak megsegítésére rendezett gálamérkőzésen. A bajorok 5–1-re legyőzték a regionális játékosokból összeállított együttest, ám ami ennél is fontosabb: több mint 250 ezer euró (75 millió forint) gyűlt össze a bajba jutottak javára.
szept. 1
18:26
Vuelta: Moreno nagyot támadott, még nagyobbat „ugrott” (She)
Dani Moreno nyerte meg a kilencedik szakaszt a spanyol kerékpáros-körversenyen (Vuelta), amivel átvette a vezetést az összetettben. A Katyusa versenyzője két honfitársát, Alejandro Valverdét és csapattársát, Joaquim Rodríguezt utasította maga mögé a könnyű hegyi etapon.
szept. 1
18:28
Atlético: francia középpályás érkezhet tízmillióért (She)
Spanyol hírek szerint az élvonalbeli Atlético Madrid tízmillió euróért szerződtette a Saint-Etienne francia középpályását, Josuha Guilavoguit.
szept. 1
18:42
Több ezren búcsúztatták Overdose-t (Infostart)
Több ezren búcsúztatták a világhírű magyar versenylovat, Overdose-t vasárnap a Kincsem Parkban.
szept. 1
18:42
NB I: elveszítette veretlenségét Pécsen a Debrecen (She)
A labdarúgó NB I hatodik fordulójában a Pécs legyőzte odahaza az eddig veretlen listavezetőt, a Debrecent. A mérkőzés elején a vendégek szereztek vezetést Dalibor Volas révén, de a pécsiektől Koller Krisztián duplázni tudott.
szept. 1
18:42
Koller duplájával a Pécs megszakította a Loki veretlenségét (Agroinform)
A Pécs 13 év után győzte le újra a hajdúsági gárdát.
szept. 1
18:44
Kajak-kenu vb: bronzérmes a férfi 4x200-as váltó (She)
A Dudás Miklós, Tótka Sándor, Molnár Péter, Hérics Dávid összeállítású magyar váltó a harmadik helyen végzett a duisburgi kajak-kenu világbajnokság férfi 4x200 méteres számában. A mieink előtt az oroszok végeztek az első, a szlovákok pedig a második helyen.
szept. 1
18:46
Ausztria: Gulácsiék nem tudták megverni a Rapidot (She)
A Salzburg Gulácsi Péterrel a kapujában 1–1-es döntetlent játszott a bécsi Rapiddal az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójában.
szept. 1
18:48
NB I: Kaposvár-Honvéd bajnoki élőben az NSO-n! (She)
Kaposvár–Honvéd találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
szept. 1
18:50
Lósport: több ezren búcsúztatták Overdose-t (She)
Több ezren búcsúztatták a világhírű magyar versenylovat, Overdose-t vasárnap a Kincsem Parkban.
szept. 1
18:52
Eredivisie: Némethéket csúnyán elpáholta a Feyenoord (She)
A Németh Krisztiánnal felálló Roda 4–0-ra kikapott a Feyenoord otthonában a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) ötödik fordulójában. A magyar válogatott támadó kezdőként lépett pályára, a 64. percben lecserélték.
szept. 1
18:54
Kajak-kenu vb: remek zárás! Első a női 4x200-as váltó (She)
A Douchev-Janics Natasa, Vad Ninetta, Fazekas Krisztina, Kozák Danuta összeállítású magyar váltó megnyerte a duisburgi kajak-kenu világbajnokság záró számát, a női 4x200 méteres kajakversenyt. A négy magyar a lengyel és az orosz váltót maga mögé utasítva végzett az első helyen.
szept. 1
19:00
Aranyérmes a női 4x200 m-es kajakváltó (Infostart)
Aranyérmes lett a Douchev-Janics Natasa, Vad Ninetta, Fazekas-Zur Krisztina, Kozák Danuta összeállítású női 4x200 méteres kajakváltó a németországi Duisburgban zajló kajak-kenu világbajnokság vasárnapi versenynapján.
szept. 1
19:00
Primera Div.: az Espanyol veretlen, a Betis nyeretlen maradt (She)
Továbbra is nyeretlen az előző idényben hetedik Betis a spanyol élvonalbeli bajnokságban. A sevillai gárda a Primera División 3. fordulójában 0–0-s döntetlent ért el az Espanyol otthonában, amely így továbbra is veretlen.
szept. 1
19:00
Több ezren búcsúztatták Overdose-t (Metropol)
A magyar galoppsport valaha élt egyik leghíresebb képviselőjétől ünnepélyes keretek között, felvezetéssel vettek búcsút.
szept. 1
19:00
Az Arsenal összeszedettebb volt, legyőzte a Spurst (Agroinform)
Az Arsenal 1-0-ra legyőzte a vendég Tottenham Hotspurt a nem különösebben izgalmas észak-londoni derbin.
szept. 1
19:02
Tizenhárom év után győzte le a Pécs a Debrecent (Infostart)
A Pécs hazai környezetben 2-1-re nyert a találkozó előtt még veretlen, listavezető Debrecen ellen a labdarúgó OTP Bank Liga hatodik fordulójának első vasárnapi mérkőzésén. A Pécs 13 év után győzte le újra a hajdúsági gárdát.
szept. 1
19:02
PL: a Tottenham újfent kikapott az Emiratesben (She)
A Premier League 3. fordulójának záró mérkőzésén az Arsenal Olivier Giroud 23. percben szerzett találatával legyőzte a Tottenhamet.
szept. 1
19:02
Hét elsőséggel zártak a magyarok (Metropol)
Az olimpiai számokat tekintve 4-1-2 volt a magyar éremmérleg a németországi regattán.
szept. 1
19:04
Négy olimpiai számban nyertek a magyarok Duisburgban (Infostart)
A magyar versenyzők két éremmel, egy-egy arannyal és bronzzal zárták a vasárnap esti váltóversenyeket, s így összesítésben hét első, valamint öt-öt második és harmadik helyet szereztek a németországi Duisburgban rendezett kajak-kenu világbajnokságon.
szept. 1
19:04
NB I: Hiányzott az agresszivitás a játékunkból - Kondás (She)
Hátrányból 2–1-re nyert a PMFC hazai pályán a DVSC-Teva ellen a labdarúgó NB I hatodik fordulójában. A pécsiek szakvezetője, Lőrincz Emil szerint az egész mérkőzésen az történt, amit elterveztek, míg a vendégek vezetőedzője, Kondás Elemér a bátor futballt hiányolta játékosaitól.
szept. 1
19:06
AutoGP: Kiss Pál Tamás folytatta pontszerző „akcióját” (She)
Kiss Pál Tamás számára balszerencsésen indult az AutoGP doningtoni második futama. A magyar pilóta egy rossz rajt és egy túl agresszív csapattárs miatt az első kör végére a 2.-ról a 9. helyre csúszott vissza. Tamás ezt követően hamar túllendült a rossz kezdésen, és nagyot küzdve a 8. helyen hozta célba autóját, amivel megőrizte százszázalékos pontszerző mérlegét az AutoGP-ben.
szept. 1
19:18
Férfi kézi: a Veszprém elvesztette a harmadik döntőjét (She)
Az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapatának harmadszor már nem sikerült legyőznie Császár Gábor együttesét, a Paris Saint-Germaint. A francia együttes a strasbourgi Eurotournoi fináléjában 33–25-es győzelemmel vágott vissza a két elveszített tornadöntőért.
szept. 1
19:18
Ma lenne 48 esztendős a legendás 2-es, Simon Tibor (Agroinform)
A tizenhatszoros válogatott hátvédet 2002 áprilisában brutális kegyetlenséggel verték agyon egy budai szórakozóhelyen.
szept. 1
19:20
Férfi kézi BL: Szeged-Szkopje élőben az NSO-n! (She)
A Pick Szeged tízgólos hátrányból vág neki a Metalurg Szkopje ellen Bajnokok Ligája-selejtezőnek. Kövesse a találkozót folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
szept. 1
19:22
Videó: Giroud gyönyörű mozdulatával nyert az Arsenal (She)
Az Arsenal Olivier Giroud találatával megnyerte az észak-londoni rangadót a Tottenham ellen az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság vasárnapi mérkőzésén. A francia támadó a 23. percben nagyszerűen pörgetett a bal alsó sarokba. Íme, a gól!
szept. 1
19:36
Kajak-kenu vb: 17 érem, 7 arany a mérleg, 2. hely az éremtáblán (She)
A magyar küldöttség tizenhét éremmel zárta a vasárnap este befejeződő duisburgi kajak-kenu világbajnokságot: hét arany, öt ezüst, öt bronz került a kalapba, ezzel a második helyen végzett az éremtáblán a németek (8–6–2) mögött. Az eredménysoron felül az is jó hír, hogy az olimpiai számokat tekintve 4–1–2 volt a mérleg, ami ugyancsak kitűnő eredmény, hiszen a mieink megnyerték az „olimpiai…
szept. 1
19:36
Megvédte címét a női négyes, egy arany váltóban, hét elsőséggel zártak a magyarok (Agroinform)
Az olimpiai számokat tekintve 4-1-2 volt a magyar éremmérleg a németországi regattán.
szept. 1
19:38
Bundesliga: a 27.5 milliós igazolás hozta a BVB-sikert (She)
Továbbra is hibátlan a Borussia Dortmund a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban, miután a 4. fordulóban 2–1-re nyert az Eintracht Frankfurt otthonában.
szept. 1
20:12
NB III: tovább robog a BKV, először nyert a Veszprém (She)
A labdarúgó NB III harmadik fordulójának vasárnapi játéknapján a papírforma-eredmények mellett meglepetés is született: Nyugaton hat gólt szerezve nyert és továbbra is százszázalékos a BKV Előre, Keleten az Ebes legyőzte a Veresegyházát, míg a Középcsoportban a Veszprém idegenben szerezte meg első győzelmét az eddig hibátlan Andráshida ellen.
szept. 1
20:12
Vége a Bale-ügynek, a walesi a Real Madridé - hivatalos! (Agroinform)
A walesi klasszis 2019-ig szóló szerződést köt a királyi gárdával, amely világcsúcsot jelentő összeget fizetett érte.
szept. 1
20:14
Serie A: bő tíz perc alatt elrendezte az újoncot a Roma (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság második fordulójában a Roma hazai pályán 3–0-ra legyőzte az újonc Hellas Veronát. A fővárosiak Fabrizio Cacciatore öngóljával kerültek előnybe, majd Miralem Pjanic és Adem Ljajics is eredményes volt.
szept. 1
20:16
Videó: Mhitarjan zseniálisan játszott a Dortmundban (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Borussia Dortmund 2–1-re legyőzte az Eintracht Frankfurtot a német labdarúgó-bajnokság 4. fordulójában. A vendégeknél az örmény Henrih Mhitarjan remekül futballozott, mindkét dortmundi gólt ő szerezte. Összefoglaló.
szept. 1
20:18
Lengyelország: nyert a Lech, Lovrencsics is beszállt (She)
A Lech Poznan 3–2-re győzött a Zawisza Bydgoszcz ellen hazai pályán a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójában. Az 55. perctől emberhátrányban játszó hazaiak magyar szélsője, Lovrencsics Gergő csereként állt be a 78. percben, amikor már kialakult a végeredmény.

Keresés