2013. szeptember 11. szerda

szept. 11
0:00
Gyász: elhunyt Gurics György birkózó-mesteredzőnk (She)
Ma este, 84 éves korában elhunyt Gurics György világbajnok birkózó, mesteredző – a szomorú hírről a Magyar Birkózószövetség a honlapján tájékoztatta a sportág iránt érdeklődőket.
szept. 11
0:00
Olaszország és Hollandia utazik, Szlovákia repül, a törökök Bukarestben nyertek (Agroinform)
Kiszakadt a gólzsák a franciáknál, Németország hármat gurított, Ibrahimovic huszonnyolc másodperc alatt betalált.
szept. 11
0:04
NS: újra a 2. helyen, de jön a holland túra - szerda (She)
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:
szept. 11
0:18
Vb 2014: Ecuador zsinórban negyedszer maradt nyeretlen (She)
A világbajnoki selejtezősorozat dél-amerikai zónájában az ecuadori labdarúgó-válogatott 1–1-es döntetlent játszott a csoport utolsó helyén álló Bolívia otthonában, így zsinórban a negyedik meccsén maradt nyeretlen, de jelenleg még így is vb-részvételt érő helyen áll.
szept. 11
0:36
Hollandiában egy kisebb csodára lesz szükségünk - Hajnal Tamás (Agroinform)
A magyar válogatott magabiztos győzelmet aratott a Puskás-stadionban az észtek elleni vb-selejtezőn.
szept. 11
0:54
Videó: a magyar válogatott nem mond le a második helyről (She)
Egervári Sándor az Észtország elleni 5–1-es sikert követő sajtótájékoztatón elmondta, hálásak a kilátogató szurkolóknak. A szövetségi kapitány hozzátette, tudják, hogy nagyon nehéz lesz elérni a második helyet a csoportban az utolsó két fordulóban, de nem szeretnének lemondani róla. Egervári beszélt Szalai Ádám mellőzéséről és Gera Zoltán esetleges szerepvállalásáról.
szept. 11
1:12
Videó: „A siker ellenére nem jobb a hangulat a válogatottnál” (She)
A magyar–észt meccs után az NSO Tv-nek nyilatkozó Dzsudzsák Balázs elmondta, a győzelem ellenére most sem jó a hangulat a válogatottnál a románok ellen pénteken elszenvedett kijózanító vereség miatt. Dzsudzsák mellett Németh Krisztián és Tarmo Kink értékelte még a mérkőzést.
szept. 11
1:12
Nehezen beszerezhető, de hat pont kell a továbbjutáshoz - Egervári Sándor (Agroinform)
A magyar labdarúgó-válogatott 5-1-re verte Észtországot a Puskás Ferenc Stadionban világbajnoki selejtező mérkőzésen.
szept. 11
1:30
Videó: Egervári Szalairól és Geráról is beszélt (She)
Egervári Sándor az Észtország elleni 5–1-es sikert követő sajtótájékoztatón elmondta, hálásak a kilátogató szurkolóknak. A szövetségi kapitány hozzátette, tudják, hogy nagyon nehéz lesz elérni a második helyet a csoportban az utolsó két fordulóban, de nem szeretnének lemondani róla. Egervári beszélt Szalai Ádám mellőzéséről és Gera Zoltán esetleges szerepvállalásáról is.
szept. 11
1:48
Videó: Nem vagyok rossz játékos - Guzmics; Kozmetikáztunk - Böde (She)
A magyar-észt mérkőzés után az NSO Tv-nek értékelő Guzmics Richárd elmondta, a románok elleni hibája után be akarta bizonyítani, hogy nem rossz játékos. Böde Dániel és Bogdán Ádám is arról beszélt, hogy kozmetikázni akarták a pénteki vereséget.
szept. 11
3:54
Így tarolt a ,,madocsai Rooney" vezette gépezet - meccselemzés (Agroinform)
Böde Dániel élete teljesítményével rukkolt elő: csodálatos szólógólja mellett minden magyar támadásban bőven benne volt.
szept. 11
6:18
"Fájó vereség után sikerült talpra állnunk" (Infostart)
Dzsudzsák Balázs, a magyar labdarúgó-válogatott szélsője az észtek ellen kedd este 5-1-re megnyert világbajnoki selejtező után újságíróknak azt mondta, örül, hogy ilyen karakteres társakkal játszhatott együtt.
szept. 11
6:54
Válogatott: Mire számít a selejtező végjátékában? Szavazzon! (She)
A magyar válogatott kedden 5–1-re legyőzte Észtországot világbajnoki selejtezőn, és miután Románia hazai pályán 2–0-s vereséget szenvedett Törökországtól, két fordulóval a selejtezősorozat vége előtt a románokat és a törököket egy-egy ponttal megelőzve a csoport második helyén áll. Ahhoz, hogy ezt a pozíciót megtartsa, Egervári Sándor csapatának bravúrra van szüksége Hollandiában – vagy mégsem?…
szept. 11
6:54
A játék még nem ötös (Behaviour)
Kár, hogy a magyar válogatott csak vesztes pozícióból tud jól játszani. A pénteki megalázó bukaresti vereség után az észtek ellen éppen azokat az erényeket csillogtatták Egervári kapitány fiai, amelyeket Románia ellen hiányoltunk. Motiváltak, harcosok voltak, veszélyes támadásokat vezettek, és öt gólt lőttek.
szept. 11
6:56
Nadal: "Különleges ez a pillanat" (Behaviour)
Rafael Nadal valóra váltotta az esélyeit, és pályafutása során másodszor is megnyerte a US Opent, így már 13 Grand Slam-trófeánál jár. Elismerten idén ő a világ legjobbja, és nemcsak salakon. Idén 22 meccset vívott kemény pályán, amiből pont 22 meccset nyert meg, salakon 40 találkozón ketten legyőzték, míg füvön elveszítette egyetlen meccsét. 12 finálét játszott 13 tornán, és ezekből tízet meg is…
szept. 11
7:30
Válogatott: A vezető gól után végig uraltuk a meccset - Böde (She)
Böde Dániel kezdőként góllal, Gyömbér Gábor csereként sallangmentes játékkal vette ki a részét a magyar labdarúgó-válogatott 5–1-es győzelméből az Észtország elleni hazai vb-selejtezőn. A ferencvárosiak két játékos a zöld-fehér klub honlapján, a fradi.hu-n értékelte a keddi találkozót.
szept. 11
7:30
Tényleg csak foci van a világon? (Behaviour)
A kormány egyetértésével a Magyar Labdarúgó Szövetség pályázik a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság egyik helyszínére - jelentette be Csányi Sándor kedden a parlamentben. Az eseményen jelen lévő Michel Platini UEFA-elnök üdvözölte a magyar szándékot.
szept. 11
7:32
Vb 2014: Argentína nyert Paraguayban, kijutott a tornára (She)
Argentína Paraguay legyőzésével biztosította helyét a jövő évi labdarúgó-világbajnokság 32-es döntőjében. Kolumbia ugyanakkor kikapott Uruguayban, így még nem örülhet. Venezuela Peru legyőzésével életben tartotta a reményét.
szept. 11
7:48
Vb 2014: az Egyesült Államok és Costa Rica vb-szereplő (She)
Az Egyesült Államok és Costa Rica is kvalifikálta magát a 2014-es brazíliai labdarúgó-világbajnokságra. Az amerikaiak Mexikó legyőzésével, Costa Rica a Jamaicában elért döntetlennel ért révbe két fordulóval a zónadöntő vége előtt. A CONCACAF térségből az első három jut ki egyenes ágon a vb-re, a negyedik az óceániai elsővel, azaz Új-Zélanddal játszik interkontinentális pótselejtezőt.
szept. 11
8:24
Vb-selejtezők: Argentína az első dél-amerikai továbbjutó (Metropol)
Az argentin labdarúgó-válogatott 5-2-re győzött Paraguayban, így a hátralévő fordulók eredményeitől függetlenül kijutott a jövő évi brazíliai világbajnokságra.
szept. 11
8:42
Vb 2014: „Hollandia, segítség!” - román sajtószemle (She)
Románián ismét úrrá lett a pesszimista hangulat: miután a labdarúgó-válogatott hazai pályán 2–0-s vereséget szenvedett Bukarestben Törökországtól, a román lapok szerint elsősorban abban bízhatnak, hogy a vb-re már tegnap kijutó hollandok a lehető legkomolyabban veszik majd a hátralévő mérkőzéseiket. Victor Piturca szövetségi kapitány játékosai rossz erőnlétére panaszkodott, és azt is…
szept. 11
9:00
Felkészülés: Neymarék sikere a CR nélkül játszó portugálok ellen (She)
A brazil labdarúgó-válogatott 3–1-re győzött Portugália ellen felkészülési mérkőzésen az Egyesült Államokban.
szept. 11
9:00
Messiék foglalhatják a hoteleket Brazíliában, Falcaóék még nem - videó (Agroinform)
Argentína legyőzte Paraguayt a 2014-es vb dél-amerikai selejtezőcsoportjában, így kvalifikált a brazíliai tornára.
szept. 11
9:18
Válogatott: pólósok a lelátón, Szalai a padon - az észtverés képekben (She)
A magyar labdarúgó-válogatott 5–1-es győzelmet aratott kedd este az Észtország elleni hazai vb-selejtezőn. Az első félidő végére háromgólos előnyhöz jutó házigazdák öngóllal szereztek vezetést, majd Hajnal Tamás és Böde Dániel is betalált. A vendégek szépítése után Németh Krisztián és Dzsudzsák Balázs találatával biztosítottuk be a három pontot. A Puskás-stadion lelátóján ott volt a vb-…
szept. 11
9:20
Paks: a klub is bejelentette Horváth Gábor szerződtetését (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő MVM Paks a hivatalos Facebook-oldalán megerősítette a Nemzeti Sport tegnapi értesüléseit: Horváth Gábor aláírt a tolnaiakhoz.
szept. 11
9:36
Elhunyt Gurics György világbajnok birkózó (Infostart)
Elhunyt Gurics György olimpiai bronzérmes, világbajnok birkózó, mesteredző, aki több mint egy évtizeden át irányította a magyar a válogatottat.
szept. 11
9:36
Vb 2014: tíz válogatott már készülődhet Brazíliába (She)
Kedden, illetve magyar idő szerint szerda hajnalban öt válogatott, Hollandia, Olaszország, Argentína, az Egyesült Államok és Costa Rica is kvalifikálta magát a 2014-es brazíliai labdarúgó-világbajnokságra, amelynek így már tíz biztos résztvevője van.
szept. 11
9:36
Elhunyt Gurics György világbajnok birkózó (Metropol)
Az olimpiai bronzérmes, világbajnok birkózó, mesteredzőt 84 éves korában, kedden este érte a halál.
szept. 11
9:38
Válogatott: 36 éve nem szereztünk ennyi gólt hazai vb-selejtezőn (She)
Egy statisztikai érdekesség a keddi Magyarország–Észtország labdarúgó-világbajnoki selejtezővel kapcsolatban: az 5–1-re nyerő magyar nemzeti csapat harminchat éve nem szerzett öt vagy több gólt hazai vb-kvalifikációs mérkőzésen.
szept. 11
9:54
Győri ETO: Tarmo Kink a télen visszatérhet Olaszországba (She)
A magyar válogatott ellen kedden gólt szerző Tarmo Kink észt újságíróknak arról beszélt, hogy a téltől ismét Olaszországban folytathatja a pályafutását. A Győri ETO légiósának szavaiból úgy tűnik, nem valószínű, hogy tavasztól is a zöld-fehérek mezében játszik majd.
szept. 11
9:54
Vb-selejtezők: Costa Rica és az Egyesült Államok is továbbjutott (Metropol)
Az Egyesült Államok és Costa Rica labdarúgó-válogatottja kijutott a jövő évi brazíliai világbajnokságra a közép- és észak-amerikai zónából.
szept. 11
9:56
Videó: Maicon óriási hibája, Neymar négy védő közül talált be (She)
A brazil labdarúgó-válogatott 3–1-re győzött Portugália ellen felkészülési mérkőzésen az Egyesült Államokban. A portugálok szereztek vezetést a 18. percben Raul Meireles révén, de két perccel később Thiago Silva válaszolt Neymar szöglete után. A 34. percben aztán a Barcelona nyári szerzeménye maga is betalált, majd Jo alakította ki a végeredményt a második félidő elején.
szept. 11
9:58
Busztragédia: a kapitány csak a hogyan továbbon gondolkodik (She)
Laklóth Annára, a szombaton tragédiába torkolt buszbalesetet szenvedő Hat-Agro Uni Győr női kosárlabdacsapatának kapitányára egy közösség vezéreként nagy felelősség hárul a történtek feldolgozásában és abban, hogyan és miként alakul majd életük és pályafutásuk.
szept. 11
10:12
Vb 2014: Piturcának gyanús a magyar-észt meccs eredménye (She)
A sport.ro tévécsatorna a budapesti magyar–észt összecsapás tisztaságát megkérdőjelező kérdést tett fel Victor Piturca szövetségi kapitánynak a románok törökök elleni 2–0-s veresége után. A két eredménnyel a csoport 4. helyére visszacsúszó válogatott edzője belement a találgatásba.
szept. 11
10:12
Mexikó még a pótselejtezőről is lecsúszhat - videó (Agroinform)
Az Egyesült Államok és Costa Rica válogatottjai kijutottak a jövő évi világbajnokságra, Mexikóra éles meccsek várnak.
szept. 11
10:30
Sportgazdaság: 30 millió forint a fehérvári kluboknak (She)
Összesen mintegy 30 millió forinttal támogatja a nemzetközi színtéren érdekelt székesfehérvári sportklubokat a Bericap Hungary Bt.
szept. 11
10:30
Böde, Hajnal és Németh vitte a prímet a kármentésben - értékelés (Agroinform)
A magyar labdarúgó-válogatott Észtország ellen 5-1-es győzelmet aratott világbajnoki selejtezőn a Puskás Stadionban.
szept. 11
10:32
Vb-selejtezők: lemondott a cseh szövetségi kapitány (She)
Az olasz csapattól elszenvedett keddi vereség után lemondott a posztjáról Michal Bílek, a cseh labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
szept. 11
10:32
Három napig mi voltunk a téma, most elmondtuk, hogy éltük ezt meg - Dzsudzsák (Agroinform)
A válogatott szélsője az észtek ellen megnyert selejtező után azt mondta, örül, hogy karakteres társakkal játszhatott.
szept. 11
10:34
Gyöngyösi győzelem a láthatáron! (Agroinform)
A férfi kézi NB I 2.fordulójában a Gyöngyös fogadja a Balatonfüred csapatát.A bukik lemaradtak a nyári történésekről.
szept. 11
10:48
Olimpia: politikai semlegességet ígér a NOB új elnöke (She)
Érzelmileg túlfűtött nap volt - jellemezte megválasztásának napját Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) új, kilencedik elnöke. Az 59 éves, tőrvívóként 1976-ban ötkarikás bajnok német sportdiplomata keddi bemutatkozó sajtótájékoztatóján azt mondta: nem akar sokáig ünnepelni, sok terve van, amelyek elsősorban a sportolók érdekeit szolgálják majd.
szept. 11
10:48
Vb-selejtezők: lemondott a cseh kapitány (Metropol)
A csehek az olaszországi kudarcot megelőzően múlt pénteken hazai pályán kaptak ki az örményektől.
szept. 11
10:50
Női kézilabda: már csak ketten küzdenek a 2019-es vb-ért (She)
Júliusban még hat ország (Tunézia, Macedónia, Szlovákia, Ukrajna, Norvégia és Japán) erősítette meg a Nemzetközi Kézilabda-szövetségnek, hogy megrendezné a 2019-es női vb-t, de már csak két pályázó maradt.
szept. 11
10:52
Tenisz: nehéz kezdés után csak tovább ment a 2. kiemelt (She)
A Québecben zajló női tenisztorna 1. fordulójában a második helyen kiemelt francia Kristina Mladenovic döcögős kezdés után, három szettben legyőzte az amerikai Melanie Oudint.
szept. 11
11:06
Videó: Agüero szerencsés gólja, Messi duplán büntetett (She)
Argentína Paraguay 5–2-es felülmúlásával biztosította a helyét a jövő évi labdarúgó-világbajnokság 32-es döntőjében. Az argentinok egy Sergio Agüero által kiharcolt, Lionel Messi révén értékesített büntetőből szerezték meg a vezetést, majd José Nunez egyenlített. A 32. perctől azonban újra jobban álltak a kék-fehérek, s a főszereplő ismét a Manchester City támadója volt, szerencsés góllal juttatta…
szept. 11
11:06
A braziloknál és a spanyoloknál is a csatárok remekeltek a védők helyett - videó (Agroinform)
Brazília felkészülési mérkőzésen legyőzte Portugália válogatottját, Spanyolország azonban nem bírt Chile legjobbjaival.
szept. 11
11:08
Spanyolország: „Jesús Navas beállása jelentette a megoldást” (She)
A spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Vicente del Bosque méltatta Chilét a 2–2-vel záruló felkészülési mérkőzés után, valamint a 92. percben egyenlítő gólt szerző Jesús Navast emelte még ki.
szept. 11
11:10
Férfi kézilabda: a Veszprém két meccsének időpontja változott (She)
Egy-egy férfi kézilabda Bajnokok Ligája- és bajnoki mérkőzése időpontját megváltoztatta az MKB-MVM Veszprém.
szept. 11
11:12
Vb 2014: Veszítettünk, ráadásul sz.r eredménnyel - észt reakciók (She)
Észtország sportot szerető tábora nehéz huszonnégy órán van túl: a labdarúgó-válogatott magyarországi 5–1-es vereségét minden fórumon csúfos vereségként tálalják, ám ennél is fájóbban érintheti a baltiakat a szumós Baruto Kaito (született Kaido Höövelson) – aki alighanem nemzeti hős a szülőhazájában – visszavonulása, amely a futballisták vereségével ellentétben minden hírportálon vezető hír.
szept. 11
11:42
Vb 2014: Nagyszerű Olaszországot láttam - Prandelli (She)
Cesare Prandelli, az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya „nagyszerű Olaszországról” beszélt a csehek legyőzése után, amelynek következtében együttese kvalifikálta magát a 2014-es brazíliai világbajnokságra.

Keresés