2013. szeptember 20. péntek

szept. 20
0:18
Videó: Sastin csodálatos tussal lett világbajnok (She)
Az alábbi videóban teljes egészében megnézheti Sastin Marianna világbajnoki döntőjét. A magyar birkózónő sokkal jobban bírta erővel a mérkőzés hajráját. Ezt bizonyítja, hogy az utolsó percben döntetlen állásnál előbb egy hárompontos dobást mutatott be Tajbe Juszeinen, majd 12 másodperccel a vége előtt tussal végleg elintézte bolgár riválisát.
szept. 20
1:12
Hangverseny a Fradi-Újpesten (Blikk)
Budapest — A rockerek és a raperek is remélik, szeretett csapatuk elhúzza az ősi rivális nótáját a Ferencváros–Újpest élvonalbeli rangadón.
szept. 20
6:54
Sima győzelemmel kezdett a Veszprém a BL-ben (Infostart)
A papírformának megfelelően könnyedén győzte le az MKB-MVM Veszprém a Szanktpetyerburg gárdáját a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének nyitómérkőzésén.
szept. 20
6:54
Ragyogó rajtot vett a Real Madrid (Behaviour)
Harminc gól a nyitónapon - ennél szórakoztatóbb kezdést kívánni se lehetett volna. Legalábbis a semleges szurkolónak, merthogy Isztambulban speciel egyáltalán nem örültek a hét látott találatnak: a Real Madrid 6-1-re verte a Galatasarayt. Magabiztosan kezdett a két manchesteri egylet, valamint a címvédő Bayern is, a nap meglepetése pedig Koppenhágában történt, ahol pontokat hagyott a Juventus.…
szept. 20
6:56
Az UEFA januárra halasztaná a 2022-es vb-t (Behaviour)
Egyre súlyosabbnak tetsző következményei vannak annak, hogy a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség 2010-ben Katarnak ítélte a 2022-es világbajnokság rendezésének jogát. Azóta a sportág mind több elöljárója hangoztatja: az olykor 40-50 fokos sivatagi hőségben azzal együtt sem lehet egy ilyen jelentős eseményt lebonyolítani, hogy a helyiek légkondicionált stadionokat ígértek építeni.
szept. 20
6:58
Visszatér Európába a Vuelta-győztes Horner (Behaviour)
Nem lehet félnivalója a spanyol országúti körverseny győztesének, aki már amerikai otthonából üzent csapattársainak, s megköszönte, hogy támogatták a Vueltán, nélkülük nem győzhetett volna. Horner Twitter üzenetében megmutatta kutyájának fényképét is, amelyet beöltöztetett a Vueltán nyert piros trikóba.
szept. 20
7:00
Gulácsi Péterék magabiztos rajtja (Behaviour)
Az Európa Liga csoportkörében már tavaly is ritkább volt a nagykülönbségű győzelem, mint a BL-ben, és a sorozat tegnapi nyitófordulója újfent jelezte: a csapatok között kisebb a differencia, így több az izgalom. Na, ez a Valencia-Bordeaux-ra speciel nem volt igaz.
szept. 20
7:12
FTC-Újpest: rohamrendőrök gyakorlatoznak a stadionban (She)
A Nemzeti Sport riportjában – melyet a lap mai számában olvashat – a vasárnapi Ferencváros–Újpest derbi előtt felkereste a két csapat szurkolóinak törzshelyeit és ellátogatott a meccs helyszínére, Puskás-stadionba is, ahol épp gyakorlatot végeztek – nem csapatok, hanem a rendőrök...
szept. 20
7:12
Rendőrkézen a bundamaffia vezetője (Behaviour)
Az Interpol közlése szerint Szingapúrban őrizetbe vettek 14 embert a nemzetközi fogadási csalással kapcsolatban, és az elfogottak egyike a világot behálózó bűnszervezet feltételezett irányítója is. A mostani akció áttörést jelenthet a korrupció elleni harcban a labdarúgásban.
szept. 20
7:14
Jürgen Klopp elnézést kért a kirohanásáért (Behaviour)
Hasonlóan a keddhez, a szerda is sok gólt, egy mesterhármast és egy jókora meglepetést hozott a labdarúgó Bajnokok Ligája nyitó fordulójában. A tavasszal döntős Dortmund Nápolyban nem csupán a meccset veszítette el 2-1-re, hanem kapusát is (Weidenfellert kiállították), s kis híján Jürgen Klopp vezetőedzőt is, aki egy esetben az őrület határára jutott.
szept. 20
7:48
FTC-Újpest: 22 ezren láthatják élőben a derbit (She)
Tegnap már beszámoltunk róla, hogy a vasárnapi FTC–Újpest derbire várhatóan az összes jegyet eladják, ami azt jelenti, 22 ezer szurkoló előtt rendezhetik a rangadót.
szept. 20
8:06
Torna: „Nehéz úgy edzeni, hogy fázik az ember” - Berki (She)
Az antwerpeni torna-világbajnokságra készülő magyar sportolók felkészülését váratlan körülmény nehezítette. A Tornacsarnokban csütörtökön ugyan beindult a fűtés, de csak három nap késéssel, pedig a szakvezetők előre figyelmeztettek a lehűlésre – addig Berki Krisztián és társai felfűtetlen (és ezért sérülésveszélyes) csarnokban kényszerültek tréningezni az ideális körülményeket nyújtó tatai…
szept. 20
8:24
NB I: Gosztonyi hálás a sérülését okozó Csukicsnak (She)
A DVTK labdarúgócsapatának középpályása, a tavaszi szárkapocscsonttörése után újra játszó Gosztonyi András a sikeres visszatéréséről nyilatkozott a Nemzeti Sportnak, elmondta, utólag már hálás lehet a sérülést okozó Vladan Csukicsnak.
szept. 20
8:24
Vettel Szingapúrban növelheti az előnyét (Metropol)
Sorozatban harmadszor nyerhet a német pilóta. 53 pont az előnye (222 pont) Fernando Alonso előtt (169 pont).
szept. 20
8:42
Birkózó-vb: szőnyegen két magyar hölgy és Módos - program (She)
A budapesti birkózó-világbajnokság pénteki napján Godó Kitti, Németh Zsanett és Módos Péter személyében három magyarért szoríthatunk. A selejtezők ezúttal is 13 órakor kezdődnek.
szept. 20
8:42
Murrayt megműtik, vége a szezonjának (Agroinform)
A 26 éves skót két éve húzódó hátproblémája a májusi római Mastersen újult ki.
szept. 20
9:00
Videó: szervezett az Újpest, de a Fradi az esélyes (She)
A hétvégén a Ferencváros az Újpestet fogadja a Puskás Ferenc Stadionban. Bognár György, az NSO Tv szakértője szerint a lila-fehérek kerete kezd kialakulni, összeszokni, de a Ferencváros lendülete elsodorhatja őket.
szept. 20
9:02
Ökölvívás: „Én teremtettelek, most én semmisítelek meg!” (She)
November 9-én, hat év után immár pehelysúlyban találkozik ismét a szorítóban az egymással korábban még légsúlyban megküzdő Nonito Donaire és Vic Darcsinjan. A két fél közül akkor a filippínó ökölvívó győzedelmeskedett, méghozzá egy látványos kiütéssel, amit az örmény ökölvívó azóta is meg akar bosszulni. A lehetőség most eljött, Darcsinjan pedig úgy gondolja, megtöri a rajta keresztül a…
szept. 20
9:04
Ajánló: PMFC-Lombard, ZTE-Szpari, 1-1 német és spanyol meccs - program (She)
Pénteken a Pécs–Lombard Pápa mérkőzéssel kezdődik a labdarúgó NB I 8. fordulója, az NB II-ben pedig a ZTE az országot átutazó nyíregyháziakat fogadja. A spanyol, a német és a francia élvonalban is rendeznek ma egy-egy találkozót.
szept. 20
9:18
A második napra is jutott mesterhármas (Metropol)
Lionel Messi szerdán hármat rúgott az Ajaxnak.
szept. 20
9:36
Cselgáncs: húsz magyar indul a szarajevói junior Eb-n (She)
Népes, de ami még fontosabb érmekre esélyes magyar küldöttség vesz részt a péntektől vasárnapig tartó szarajevói junior cselgáncs Európa-bajnokságon, ahol húsz magyar dzsúdós lép szőnyegre.
szept. 20
9:36
Ha Wenger lelép, Conte pótolhatja (Agroinform)
Arsene Wenger szerződése a szezon végén lejár az Arsenalnál, ám a francia menedzser egyelőre nem foglalkozik jövőjével.
szept. 20
9:38
Ökölvívás: kilenc éremmel tértek haza mieink a nyitrai GP-ről (She)
Folytatták remeklésüket a világbajnokságra készülő magyar ökölvívó-válogatott tagjai, ugyanis az isztambuli torna után a nyitrai Grand Prix-ről is érmekkel tértek haza: heten állhattak fel a dobogó felső fokára, míg a második és a harmadik helyen egy-egy magyar végzett.
szept. 20
9:40
Kerékpár: sztárokkal utazik a spanyol válogatott a vb-re (She)
A kétszeres Tour de France-győztes Alberto Contador (30 éves), az idei Vuelta-3. Alejandro Valverde (33) és az idei Tour-3. Joaquim Rodríguez (34), valamint a korábbi olimpiai bajnok Samuel Sánchez (35) is tagja a vasárnap kezdődő firenzei országúti kerékpár-világbajnokságon szereplő spanyol válogatottnak.
szept. 20
9:54
Videó: Köteles-bravúrok és egy jól helyezett lövés (She)
Köteles László hibátlanul védte a Genk kapuját, így főszerepet játszott abban, hogy a belga csapat 1–0-ra győzött a Dinamo Kijev otthonában a labdarúgó Európa-liga csoportkörének 1. fordulójában.
szept. 20
9:56
Férfi kézi BL: Ilics tudja, hogy a neheze még hátravan (She)
Az MKB-MVM Veszprém 28–15-ös győzelmet aratott Momir Ilics vezérletével Szentpéterváron a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyitó találkozóján. A nyolc gólt szerző szerb átlövő elégedett csapatával, ám tudja, hogy még az út elején járnak.
szept. 20
9:58
Jégkorong: továbbra is minden évben lesz 16 csapatos vb (She)
René Fasel, a Nemzetközi Jégkorongszövetség (IIHF) elnöke bejelentette, hogy továbbra is minden évben megrendezik a világbajnokságot, nincs szó arról, hogy a téli olimpia évében szünet lenne.
szept. 20
10:12
Euro 2020: Baku is pályázik a torna egyik helyszínére (She)
Azerbajdzsán – miként többek között Magyarország is – pályázik a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság egyik helyszínére.
szept. 20
10:12
A Csurgó elhúzhatja a fürediek nótáját (Agroinform)
A férfi kézilabda NB I pénteki mérkőzésén a bukmékerek ismét rosszul mérték fel az erőviszonyokat.
szept. 20
10:14
NHL: mesés szerződést kapott az Edmonton fiatal csatára (She)
Az Edmonton Oilers hét évre, 42 millió dollárért meghosszabbította egyik legjobb fiatal csatára, Ryan Nugent-Hopkins szerződését.
szept. 20
10:16
FTC-Újpest: Dragóner csak jó játékot és győzelmet tud elképzelni (She)
A jelenleg a Ferencváros utánpótlás-menedzsereként dolgozó Dragóner Attila csak jó játékot és győzelmet tud elképzelni az Újpest elleni vasárnapi derbin.
szept. 20
10:30
Női kézi: Bulath szerint újra kitört a kézilabdaláz Újvárosban (She)
Bulath Anita, a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia átlövője, aki tizenegy góllal vette ki részét az FTC-Rail Cargo Hungaria elleni szerdai bajnoki győzelemből, vidáman mesélte, hogy a 28–26-os siker után ismét kitört a kézilabdaláz a városban.
szept. 20
10:30
Ferguson szerint Rooney újra a régi (Agroinform)
A Manchester United ikonikus menedzsere, Sir Alex Ferguson szerint Wayne Rooney ismét régi pompájában tündököl.
szept. 20
10:48
Válogatott: már árulják a jegyeket a magyar-andorraira (She)
Megkezdődött a jegyárusítás az október 15-i, Magyarország-Andorra labdarúgó világbajnoki selejtezőre.
szept. 20
10:48
Férfi kézilabda BL - A Veszprém a főtáblás rekorder (Behaviour)
A Veszprém - amely csütörtökön szentpétervári sikerrel nyitotta a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 2013/14-es idényét - sorozatban 13. alkalommal tagja a főtáblának, és ez rekord a legrangosabb európai kupa történetében.
szept. 20
10:48
Megkezdődött a jegyárusítás az Andorra elleni zárásra (Agroinform)
A magyar labdarúgó-válogatott október 15-én Andorra ellen játssza utolsó világbajnoki selejtezőmérkőzését.
szept. 20
10:50
Arsenal: Walcott szerint véget érhetnek a szűk esztendők (She)
Az Arsenal labdarúgócsapatát erősítő Theo Walcott szerint elég jók ahhoz, hogy hosszú idő után végre újra trófeával zárják a szezont.
szept. 20
11:06
Videó: ilyen még nem volt - fenékkel talált be a Sparta-játékos (She)
Az internet és a videomegosztó-portálok elterjedésével az embereknek már nehéz újat mutatni. A Sparta Praha B-csapatában játszó David Hovorkának azonban sikerült: a cseh középpályás a beadás után a fenekével talált a kapuba.
szept. 20
11:08
UEFA: Jerevánnal, Jeruzsálemmel is vív Budapest az Eb-rendezésért (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) dubrovniki végrehajtó bizottsági ülésén közzétette a 2020-as, „összeurópai” kontinensviadal rendezése iránt érdeklődő országok listáját. Harminckét tagszövetség – közte a Magyar Labdarúgó-szövetség – adott be rendezési szándéknyilatkozatot.
szept. 20
11:24
MU: Ferguson szerint Rooney újra régi önmagát idézi (She)
Sir Alex Ferguson, a Manchester United idén visszavonult menedzsere szerint a hétközi Bajnokok Ligája-meccsen duplázó Wayne Rooney újra régi önmagát idézte.
szept. 20
11:24
A Veszprém a főtáblás rekorder (Agroinform)
A bakonyi klub sorozatban 13. alkalommal tagja a főtáblának, és ez rekord a legrangosabb európai kupa történetében.
szept. 20
11:42
Harminckét ország pályázik a 2020-as foci Eb-re (Infostart)
Harminckét ország - köztük Magyarország - pályázik a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság egy-egy helyszínére. A tornára 13 ország egy-egy városában kerül sor.
szept. 20
11:42
NFL: az edző volt csapata sem állította meg a Kansas Cityt (She)
Sikeresen tért vissza Andy Reid Philadelphiába, ahol az előző idényig bezárólag 14 éven át sikeresen irányította a helyi NFL-csapatot, az Eaglest. A már a Kansas Citynél dolgozó vezetőedzőt ováció fogadta, de a meccs végére kiürült a stadion, a Chiefs ugyanis 26–16-ra legyőzte az Eaglest.
szept. 20
11:44
Férfi kézilabda BL: a Veszprém a főtáblás rekorder (She)
A Veszprém – amely csütörtökön szentpétervári sikerrel nyitotta a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 2013–2014-es idényét – sorozatban 13. alkalommal tagja a főtáblának, és ez rekord a legrangosabb európai kupa történetében.
szept. 20
11:46
Videó: „sötét oldal” - bemutatták a Lakers új mezét (She)
A Los Angeles Lakers bemutatta új, fekete mezét. Természetesen arról szó nincs, hogy a kosárlabdacsapat lecserélte volna a már-már legendás arany-lila kombinációt, mindössze a második számú dressz kapott új színösszetételt.
szept. 20
11:48
Légiósok: Huszti és Tőzsér télen válthat, Guzmics külföldön? (She)
Huszti Szabolcsról lemaradt a nyári átigazolási piac, télen a Hannoverből igazi nagy csapatba válthat, s remélhetőleg egyszer még a magyar válogatottba is visszatér menedzsere, Filipovics Vladan szerint. A FIFA-licences ügynök a Digi Sport Reggeli Start című műsorában kilátásba helyezte Tőzsér Dániel januári klubváltását, Guzmics Richárd eligazolását külföldre, Kovács István pedig jövő nyáron…
szept. 20
12:18
Válogatott: Szalai megdöbbent a híren, hogy lemondaná a szereplést (She)
Ma az index.hu arról számolt be, hogy Szalai Ádám azzal hagyta el múlt héten a magyar labdarúgó-válogatottat, hogy amíg Egervári Sándor a szövetségi kapitány, addig nem kíván szerepelni a nemzeti csapatban. A csatár megkeresésünkre megdöbbenve cáfolt.
szept. 20
12:20
F1: Szingapúri Nagydíj, 1. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
Szingapúrban az idény első éjszakai versenyével folytatódik az F1-es világbajnokság. Amíg nem ültek autóba a versenyzők, alig esett szó a hétvégi erőviszonyokról, mindenki Kimi Räikkönen Ferrarihoz szerződésével volt elfoglalva. Ám pénteken a naplementéhez közeledve már muszáj azzal is foglalkozni, ami a pályán történik – Sebastian Vettel ugyanis még nem nyerte meg a világbajnokságot.
szept. 20
12:36
Az Atromitosznak nem okozhat gondot az újonc (Agroinform)
Az EL-ből kipottyanó hazaiaknak ideje megkezdeni a felzárkózást a bajnokságban.
szept. 20
12:54
Birkózás: Gál Józsefről nevezték el a ceglédi sportcsarnokot (She)
Gál Józsefről, Magyarország első birkózó világbajnokáról nevezték el a ceglédi sportcsarnokot; a névadó ünnepséget pénteken tartották a Pest megyei településen, amely 2010-ben elnyerte a Birkózás Városa címet.

Keresés