2013. szeptember 14. szombat

szept. 14
0:00
NS: Gera és az újabb lépcsőfok; Szalai Mainzban - szombat (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk:
szept. 14
1:12
Eurofoci: Sahtar-vereség, Filkor csapata is kikapott, cseh rangadó (She)
Ma este szerte Európában rendeztek bajnoki labdarúgó mérkőzéseket. Lássunk ezekből egy kis válogatást.
szept. 14
6:54
"Adj most békét Uram!" (Behaviour)
Áll a bál a magyar amatőr ökölvívásban. A héten Kovács Kokó István olimpiai bajnok és Szántó Imre mesteredző lemondott a Magyar Ökölvívó Szakszövetségben (MÖSZ) betöltött tisztségéről, és lemondásukat egészen addig fenntartják, amíg az elnök személye és az elnökség összetétele nem változik. Eltelt pár nap, jelentjük, a helyzet nemcsak Nyugaton változatlan.
szept. 14
6:56
Vörös és fekete Las Vegasban (Behaviour)
Las Vegas ismét a figyelem központjába került, hiszen az idei esztendő tán legizgalmasabb profi ökölvívó gálájára kerül sor az MGM Casino nagytermében. A helyszínen 16 ezren, míg a televíziók képernyője előtt százmilliók fogják végigizgulni, hogy a váltósúly és a nagyváltósúly két legjobbja, az egyaránt veretlen Floyd Mayweather és Saul Alvarez egymásnak esik. Vasárnap hajnalra kiderül, hogy…
szept. 14
7:12
Nincs nyugalom a román-magyar vb-selejtező után (Behaviour)
Mind a magyar, mind a román fél ellen vizsgálatot indíthat a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség a két ország múlt pénteki vb-selejtezője nyomán. A ziare.com című román hírportál arról számolt be, hogy a Mike Foster, a 3-0-s román sikerrel zárult találkozó angol megfigyelője jelentésében azt írta, a román szurkolók "idegengyűlölő" rigmusokat skandáltak a meccs alatt, továbbá kitért arra is, hogy a…
szept. 14
7:30
Vízi MK: Eger-Szeged rangadó a négy közé jutásért - program (She)
Két hete a Magyar Kupa selejtezői jelentették a honi vízilabdaidény indulását, egy hete megkezdődtek a férfi ob I küzdelmei, e hét végén pedig megint a kupamérkőzések adnak feladatot az élvonal legjobbjainak.
szept. 14
7:48
Vb 2014: Löw csak a selejtezők után tárgyal a hosszabbításról (She)
Joachim Löw, a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya elmondta: szerződésének esetleges meghosszabbítása legkorábban a világbajnoki selejtezősorozat végét követően kerül napirendre.
szept. 14
7:50
NB I, NB II, NB III: Újpest-Hali, Lombard-FTC - program (She)
A válogatott szünet miatti kihagyás után a hétvégén folytatódnak a labdarúgó NB I küzdelmei, a szombati menüben többek között Újpest–Haladás és Lombard–Ferencváros mérkőzéseket rendeznek. Az alábbiakban megtekinthetik az NB II és az NB III programját is!
szept. 14
8:06
Profi boksz: Álvarez végül hajszálpontosan hozta a súlyát (She)
Ugyan pár napja még voltak találgatások arról, hogy a szombat éjszakai, Floyd Mayweather Jr. elleni köztes nagyváltósúlyú WBC- és WBA-világbajnoki bokszmérkőzésére készülő Saúl Álvarez vagy nem tud, vagy nem is akar beférni a kialkudott 152 fontos (kb. 68.9 kg) határ alá, végül a 23 éves mexikói sztár gond nélkül, hajszálpontosan hozta az említett limitet (a kategória eredeti felső plafonja 154…
szept. 14
8:06
Olasz forduló a Derby d'Italia és a BL árnyékában (Agroinform)
Szombaton már a nyitányon rögtön le is tudják a forduló csúcsmeccsét, az Inter a Juventust fogadja Milánóban.
szept. 14
8:08
Férfi kosár: kórházba került a Körmend montenegrói centere (She)
A BC Körmend férfi kosárlabdacsapatának centere, Zsarko Rakocsevics belgyógyászati panaszokkal kórházba került kivizsgálásra.
szept. 14
8:24
Torna: Makra Noémi remek kezdése az eszéki vk-n (She)
Makra Noémi mind a négy szeren fináléba jutott az eszéki torna-világkupaversenyen.
szept. 14
8:26
Sportlövészet: nem lesz magyar a limai koronglövő-vb-n (She)
Idei eredményei alapján két magyar versenyzőnek lett volna esélye, mégsem utazhattak el a szombaton kezdődő limai koronglövő-világbajnokságra. Hegyi Norbert trapban 122, Gerebics Roland dupla trapban 138 találatot ért el a granadai világkupán, ám hiába volt a világbajnoki szint 119, illetve 135, ezt az augusztusi balatonfűzfői válogatón kellett volna elérniük.
szept. 14
8:42
Videó: elképesztő szabadrúgás a Sahtar brazil légiósától (She)
Nagy gólt szerzett szabadrúgásból Douglas Costa, a Sahtar Doneck játékosa a Karpati Lviv elleni ukrán bajnokin. A 23. percben a brazil légiós 30 méterről nagy erővel csavart a jobb felső sarokba. A mérkőzést a Karpati nyerte meg hazai pályán 3–2-re.
szept. 14
9:18
Utánpótlás: a Győri ETO fiataljai legyőzték a Barcelonát (She)
Péntek délután az Audi Hungária-kupán negyvennégy év után újra összecsapott egymással a Győr és a Barcelona, ezúttal utánpótláscsapataikkal. A tét persze most más volt, mint 1969-ben, amikor a Vásárvárosok Kupája második körében találkoztak az ellenfelek, de a tizenhat éves srácok mérkőzése az ETO-park centerpályáján mindenképpen kuriózumnak számított, ráadásul a magyar együttesnek sikerült…
szept. 14
9:18
Ez már nem az a Vidi - Lázár Pál (Agroinform)
A listavezető, egyedüliként még veretlen Videoton a második helyen álló Debrecen otthonába látogat a forduló rangadóján.
szept. 14
9:20
Ajánló: az Inter-Juve a sláger, pályán a BL-csapatok - program (She)
A világbajnoki selejtezők miatti szünet után folytatódik a nagy bajnokságok programja. Németországban és Franciaországban már pénteken útjára indult a labda a hétvégi fordulóban, majd szombaton Angliában, Olaszországban és Spanyolországban is indul a nagyüzem – elsősorban a Bajnokok Ligájában érdekelt csapatok mérkőzéseivel. A nap rangadóját Olaszországban játsszák, az Inter a Juventust fogadja 18…
szept. 14
9:54
Gyász: a Puskás-stadionban búcsúztatják a Nemzeti Sport korábbi fotósát (She)
Szeptember 20-án 11 órától, a Puskás Ferenc Stadionban tartják a 61 éves korában elhunyt Németh Ferenc sportfotós búcsúztatását. Az eseményre érkezők a maratoni kapunál tudnak bemenni, a megemlékezésre a pálya szélén kerül sor. Temetése később, szűk családi körben lesz.
szept. 14
9:54
Én akarok lenni a következő Roy Keane - Fellaini (Agroinform)
Az Evertontól 27.5 millió fontért szerződtetett belga középpályás legenda szeretne lenni a Vörös Ördögöknél.
szept. 14
9:56
NB I: Nem lehetetlen nyerni Debrecenben - Nikolics (She)
Nikolics Nemanja kiugróan kezdte a bajnokságot. A Videoton csatára az első hat fordulóban nyolc gólt szerzett, vagyis főszerepet vállalt abban, hogy a csapat története legjobb rajtját produkálja. Különösen értékes, hogy a rangadókon is jól teljesít, így nem véletlen, hogy a DVSC-Teva ellen is jó játékot, és persze gólokat várnak tőle a fehérváriak.
szept. 14
10:30
Videó: Mészölyék nem bírtak a borászokkal a gálameccsen (She)
A Nemzeti Sport szakírói is részt vettek azon a futballdélutánon, amelyen a borászválogatott kihívta a 110 éves NS-t, valamint a sportolók – válogatott futballistákat, például Mészöly Gézát is felvonultató – együttesét egy-egy gálamérkőzésre. A napokban zajló borfesztivál alkalmából megrendezett eseményen a gazdák alaposan megleckéztették az ellenfeleket. A Nemzeti Sport csapatát 5–1-re, a…
szept. 14
10:30
Egervári Sándor: Nem rendeltek be Csányiék (Behaviour)
Állítólag Paulo Sousa Orbánnal tárgyal arról, hogy ő legyen az új szövetségi kapitány - Egervári otthon betegeskedik.
szept. 14
10:30
Benczés és Gallardo a Diósgyőr ellen (Agroinform)
Az újonc Puskás Akadémia a Diósgyőrt fogadja az NB I 7. fordulójának szombati játéknapján.
szept. 14
11:06
Férfi kézilabda: Törőnek kismosást végeztek a térdében (She)
A belga Bocholt elleni EHF-kupa-párharc első meccsén sérült meg Törő Szabolcs, a Grundfos Tatabánya férfi kézilabdacsapatának balszélsője, aki kisebb műtéten is átesett.
szept. 14
11:06
Egervárit nem kérte számon az MLSZ (Agroinform)
A válogatott abban az eseteben kapja meg az esélyt a brazíliai szereplésre, ha legyőzi idegenben a hollandokat.
szept. 14
11:24
Manchester United: Fellaini szeretne lenni az új Roy Keane (She)
Az új Roy Keane szeretne lenni a Manchester Unitedban Marouane Fellaini, az Evertontól 30 millió euróért szerződtetett 25 éves belga középpályás. A 42 esztendős ír játékos 1993 és 2005 között hét bajnoki címet, négy FA-kupát, egy Bajnokok Ligáját és egy Interkontinentális Kupát nyert a „vörös ördögökkel”.
szept. 14
11:24
Bogdánéknak ideje megkezdeniük a felzárkózást (Agroinform)
A még nyeretlen Bolton a Leeds ellen szerezheti meg első győzelmét a Championshipben.
szept. 14
11:42
F1: Vettelt nem fütyülik ki, ha ferraris lesz - Schumacher (She)
Michael Schumacher szerint Sebastian Vettel egy módon kerülheti el, hogy kifütyüljék a versenyek után: ha átigazol a Ferrarihoz.
szept. 14
12:00
Videó: látványos támadás végén lőtt gólt a korábbi Inter-játékos (She)
Az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) a Seattle Sounders 2–0-ra legyőzte a Real Salt Lake-et. Az első gól már a 3. percben megszületett, a hazaiak látványos támadás végén a nigériai Obafemi Martins (korábban az Internazionaléban is játszott) kapáslövésével szereztek vezetést. Összefoglaló.
szept. 14
12:00
Capello nem lesz Prandelli utódja és Allegrit sem javasolja (Agroinform)
Az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kilátásba helyezte távozását a csapat legutóbbi vb-selejtezője után.
szept. 14
12:02
Női kézi BL: bravúr - Szűcsék búcsúztatták a Viborgot a selejtezőben! (She)
A házigazda román Baia Mare nagy bravúrt végrehajtva 26–25-re legyőzte, és ezzel búcsúztatta a  Viborgot a női kézilabda Bajnokok Ligája nagybányai selejtezőjében. Ezzel eldőlt, hogy a dánokkal már nem kerül egy csoportba a címvédő Győri ETO a főtáblán.
szept. 14
12:02
A BL-címvédő legyőzése után a BL-selejtező nem okozhat gondot a Fradinak (Agroinform)
Az Érd lehet Tomoriék legkomolyabb ellenfele, a horvát Zágráb edzőpartnernek lehet jó, a svájci Zug pedig még annak sem.
szept. 14
12:18
F1: a Lotus szerződteti a Ferrari vezető szakemberét (She)
Tovább folytatódik a Lotus és a Ferrari közötti munkaerő-áramlás, de ezúttal a másik irányba: Nicolas Hennel, a Ferrari aerodinamikai vezetője a riválishoz szerződik, amelynél október elején munkába is áll.
szept. 14
12:36
Bayern: Eszünkbe sem jutna Messit szerződtetni - Guardiola (She)
Josep Guardiola, a Bayern München spanyol vezetőedzője leszögezte, hogy a bajor klub nem tervezi Lionel Messi szerződtetését, egyetlen labdarúgóért sem ad ki annyi pénzt, amennyibe a négyszeres aranylabdás kerülne.
szept. 14
12:36
Csereberél a Ferrari és a Lotus (Agroinform)
Helyet cserélt egymással a Ferrai és a Lotus aerodinamikai vezetője.
szept. 14
12:54
Videó: különös játék a Barcelona pénteki edzésén (She)
Vidám hangulatban tartotta meg pénteki edzését a Barcelona labdarúgócsapata. Egy különleges játékban is részt vettek a játékosok. Ennek lényege az volt, hogy megadott jelre három embernek össze kellett kapaszkodnia. A kimaradóknak fekvőtámaszokat kellett nyomniuk.
szept. 14
12:56
Sampdoria: elcsípték a katonai ruhában kémkedő Genoa-edzőt (She)
Az olasz élvonalbeli Genoa labdarúgócsapatának egyik edzőjét pénteken rajtakapták, hogy a városi rivális Sampdoria tréningjén kémkedik.
szept. 14
13:12
Triatlon: Vanek Margit 20. lett a londoni vb-döntőn (She)
Vanek Margit a huszadik helyen zárta szombaton a triatlonos világbajnoki sorozat londoni döntőjét, ezzel összetettben a 63. helyen végzett.
szept. 14
14:06
Premjer-liga: győzelemmel hangolt a CSZKA a Bayernre (She)
Egygólos győzelemmel hangolt a Bayern München elleni keddi Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésre a CSZKA Moszkva. A bajnoki címvédő hazai pályán Konsztantyin Bazeljuk góljával 1–0-ra megverte a Rosztovot.
szept. 14
14:08
Bundabotrány: bevallotta tettét egy volt szlovák válogatott (She)
Beismerte bűnösségét egy volt válogatott szlovák labdarúgó abban a bundaügyben, amellyel kapcsolatban a cseh és a szlovák rendőrség szerdán és csütörtökön összesen 19 embert vett őrizetbe.
szept. 14
14:10
NB I: Újpest-Haladás élőben az NSO-n! (She)
Újpest FC–Szombathelyi Haladás találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
szept. 14
14:42
Csaknem félmilliárdos kormánytámogatás a sportlövőknek (Infostart)
A kormány csaknem 479 millió forintos központi költségvetési forrást nyújt 2014 júniusáig a Magyar Sportlövők Szövetségének (MSSZ) - tájékoztatta az MSSZ az MTI-t.
szept. 14
14:42
Bundesliga: Szalai a Schalke kezdőjében Mainzban (She)
Szalai Ádám a Schalke kezdőcsapatában kapott helyet Jens Keller vezetőedzőtől korábbi csapata, a Mainz elleni bajnokin.
szept. 14
14:42
A Gyöngyös most jóváteheti szerdai hibáját (Agroinform)
A bajnokság egyik újonca, a Mezőkövesd látogat Gyöngyösre, borítékolható a magabiztos hazai siker.
szept. 14
15:00
Videó: bravúr - a Győri ETO 2-0-ra legyőzte a Barcelonát (She)
A 16 éven aluliak Audi-kupáján a Győri ETO labdarúgócsapata 2–0-ra legyőzte a Barcelona hasonló korosztályú együttesét. A gólokat Németh Levente és Ködmön Zoltán szerezték. A gyorietofc100 videói.
szept. 14
15:01
Papíron rangadó vár a Barcelonára és a Realra is (Agroinform)
A Real Madrid a feljutó és még 100 százalékos Villarreal vendége lesz, míg a Barcelona a Sevillát fogadja.
szept. 14
15:03
A Chelsea esélyesebb a holland bajnoki címre? (Agroinform)
Gigakeretből gazdálkodhat a Chelsea a 2013-2014-es szezonban, 24-en kölcsönben bizonyíthatnak.
szept. 14
15:05
Sok játékot hozhat McHale és Erakovic ütközete (Agroinform)
A Quebec Cityben zajló női keménypályás tornán az elődöntők következnek szombat este.
szept. 14
15:18
WSR: svájci győzelem az esős hungaroringi futamon (She)
A svájci Nico Müller nyerte meg a Formula-Renault 3.5 hungaroringi versenyhétvégéjének első, vizes pályán megtartott futamát.
szept. 14
15:36
Universiade: magyar pályázat a 2019-es nyári játékokra (She)
A Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség (MEFS) benyújtotta pályázatát a 2019-es, XXX. nyári universiade budapesti megrendezésére.

Keresés