2013. szeptember 3. kedd

szept. 3
0:24
DVTK: Futács először játszhat az NB I-ben - hivatalos (She)
A Leicester City hivatalos honlapja megerősítette a Nemzeti Sport Online értesüléseit: Futács Márkó egy évig kölcsönben a DVTK-ban szerepel.
szept. 3
0:28
NS: tombol a vb-selejtező-láz; Bale tiszteletkörei; átigazolási őrület - kedd (She)
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.
szept. 3
0:42
Újpest: szerb U21-es válogatott kapus érkezett (She)
Az Újpest FC labdarúgócsapata hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződtette a szerb utánpótlás-válogatott kapust, Marko Dmitrovicsot.
szept. 3
1:00
Chelsea: Lukaku távozott, kölcsönben az Evertonhoz (She)
A Chelsea FC kölcsönadta belga válogatott csatárát, Romelu Lukakut a szintén a Premier League-ben szereplő Evertonnak.
szept. 3
1:18
US Open: lesz olasz elődöntős, az idei sikerkovács kiesett (She)
Befejeződtek az esőszünet miatt félbeszakított meccsek az amerikai nemzetközi teniszbajnokság női egyesének nyolcaddöntőjébejn. Az olasz Flavia Pennetta két játszmában legyőzte a június közepe óta négy tornát nyerő Simona Halepet, így bejutott a legjobb négy közé, ahol honfitársa, Roberta Vinci lesz az ellenfele.
szept. 3
1:18
Fellaini 27.5 millió fontért a Manchester Unitedé - hivatalos (Agroinform)
James McCarthy, Romelu Lukaku és Gareth Barry érkezett, Marouane Fellaini és Victor Anichebe távozott az Evertonnál.
szept. 3
1:22
Everton: Fellaini az MU-é, Barry, Lukaku, McCarthy a fedélzeten (She)
Az angol Premier League-ben szereplő Everton labdarúgócsapata hivatalos honlapján öt átigazolást jelentett be egyszerre, mindegyiket az éjfélkor lejárt határidő letelte előtt sikerült nyélbe ütni. Marouane Fellaini a Manchester Unitedbe igazolt, Victor Anichebe a West Bromwich Albionba, Romelu Lukakut kölcsönvették a Chelsea-től, James McCarthyt megvették a Wigantől, míg Gareth Barry a…
szept. 3
1:36
Átigazolások: Mata és Coentrao is marad jelenlegi csapatánál (She)
Az átigazolási időszak utolsó napján megjelent hírekkel ellentétben nem igazol el a Chelsea labdarúgócsapatától Juan Mata, aki iránt a Paris Saint-Germain érdeklődött.
szept. 3
2:12
US Open: Federer kiesett! Elmarad a Nadal elleni csata (She)
Bombameglepetés az amerikai nemzetközi teniszbajnokság férfi egyesének nyolcaddöntőjében: az ötszörös győztes Roger Federer három játszmában kikapott a 19. helyen kiemelt Tommy Robredótól, így búcsúzott a további küzdelmektől. A negyeddöntőben három spanyol jutott be a negyeddöntőbe, mivel Rafael Nadal és David Ferrer is biztosította a helyét a legjobb nyolc között.
szept. 3
4:00
Halálba száguldott Rosivall Ágoston (†34) (Blikk)
Moszkva - Tragédia – vasárnap elhunyt Rosivall Ágoston (†34), a hazai motorsport egyik legtehetségesebb utcai, megbízhatósági és gyorsasági motorversenyzője.
szept. 3
4:04
A bundáról mesélt a vádlott Pomper (Blikk)
Budapest — Bundaellenes előadáson szerepelt vendégként Pomper Tibor (35). A fogadási botrányban kötelességszegéssel és vesztegetéssel vádolt egykori labdarúgó a profi focistáknak rendezett „Ne bundázz!” konferencián jelent meg és tartott beszédet.
szept. 3
7:00
NB II: a szerb második ligába került „El Maestro” (She)
Első szerb csapata az FK Sloga Petrovac na Mlavi lesz a másodosztályú Nyíregyházából egy hete távozó 20 esztendős középpályásnak, Nikon „El Maestro” Jevticsnek.
szept. 3
7:00
Aranyeső a magyaroknak Duisburgban (Behaviour)
Jelzők sincsenek rá, milyen jól szerepelt a szombati döntőkben a magyar kajak-kenu válogatott a duisburgi világbajnokságon, hiszen Storcz Botond csapata minden versenyszámban érmet szerzett. Az első napi mérleg: 5 arany, 1 ezüst és 4 bronzérem. Vasárnap ehhez már csak egy aranyat és négy ezüstöt tudtak összelapátolni a magyar versenyzők.
szept. 3
7:02
US Open: Nadal hátrányban volt, de nem jutott Federer sorsára (She)
Három spanyol jutott be a negyeddöntőbe az amerikai nemzetközi teniszbajnokság alsó ágán: Tommy Robredo meglepetéssikere – a 19. kiemelt a 17-szeres Grand Slam-bajnok Roger Federert ejtette ki – után Rafael Nadal és David Ferrer is biztosította a helyét a legjobb nyolc között.
szept. 3
7:02
Hewitt újra a csúcsra tör (Behaviour)
Noha sokan már a visszavonulását erőltették, az egykori világelső Lleyton Hewitt 2006 óta először ismét bejutott a nyolcaddöntőbe a US Openen, és megint főszerepre készül.
szept. 3
7:04
Nem vész el, csak átalakul (Behaviour)
A rendkívül sikeres kajak-kenu világbajnokság után a sportág árnyoldalairól is beszélt lapunknak adott interjújában Baráth Etele, a szövetség elnöke. Szerinte Kovács Katalinnak magának kell döntenie további versenyzői pályafutásáról, a Janics Natasa iránti bizalom töretlen, míg Storcz Botond nem veszíti el a helyét azzal, hogy megszűnik a szövetségi kapitányi poszt.
szept. 3
7:18
Federer játéka teljesen szétesett (Infostart)
Bombameglepetés az amerikai nemzetközi teniszbajnokság férfi egyesének nyolcaddöntőjében: az ötszörös győztes Roger Federer három játszmában kikapott a 19. helyen kiemelt Tommy Robredótól, így búcsúzott a további küzdelmektől. A spanyol versenyző ellenfele a negyeddöntőben a Philipp Kohlschreiber-Rafael Nadal meccs győztese lesz.
szept. 3
8:30
Atlétika: Bolt pénteken ismét összecsap 100-on Gatlinnel (She)
A 27 éves jamaicai világrekorder, Usain Bolt bejelentette, hogy a 100 méteres síkfutásban indul pénteken az évad utolsó, brüsszeli Gyémánt Liga-viadalán.
szept. 3
8:48
Fellaini a Manchester Unitedben folytatja (Infostart)
Az angol labdarúgó-bajnokságban címvédő Manchester United leigazolta Marouane Fellainit, az Evertontól érkező belga futballistáért az átigazolási szezon hétfői zárónapján 27,5 millió fontot (közel 9,5 milliárd forint) fizetett a klub.
szept. 3
8:48
Légiósok: Koman „egyet előre lép”, és a 78-as mez az övé (She)
Koman Vladimir új mezszáma is megvan újdonsült csapatában: a magyar válogatott középpályás a 78-as szerelést kapja az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő FK Uralnál.
szept. 3
8:48
Federer nyolcaddöntős búcsúja (Metropol)
A győztes Robredo a negyeddöntőben honfitársával, Rafael Nadallal találkozik majd.
szept. 3
8:48
Fabio Coentrao majdnem a Manchester Unitedé lett (Agroinform)
Az utolsó pillanatban visszalépett a portugál hátvéd kölcsönadásától a Real Madrid, mivel az utánpótlás elakadt.
szept. 3
8:50
Videó: nem félünk - Dzsudzsák győzelemmel kárpótolná a szurkolókat (She)
A magyar labdarúgó-válogatott szombat este Romániában játszik világbajnoki selejtezőt. Dzsudzsák Balázs és Szalai Ádám sajtótájékoztatón beszélt az összecsapásról. A Dinamo Moszkva magyar légiósa elmondta, bukaresti győzelemmel kárpótolná a drukkereket.
szept. 3
9:06
Vasas: a fiatal magyar balbekket nem szerződtetik a hollandok (She)
Nem szerződteti Katona Mátét a holland másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő FC Emmen – közölte a csapat vezetőedzője, Joop Gall a holland sajtó szerint.
szept. 3
9:06
A legdrágább játékosok (Metropol)
Tíz játékos, akikért a legtöbbet fizettek a futball történelmében.
szept. 3
9:06
Federer megsemmisítette önmagát, Robredo legyőzte (Agroinform)
A korábbi világelső, Grand Slam-rekorder Roger Federer hanyatlása folytatódik, a 4. fordulóban búcsúzott a US Opentől.
szept. 3
9:08
Honvéd: Az NB I-ben nagyobb az iram, mint otthon - Godoy (She)
Anibal Godoy, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd panamai középpályása csapata honlapján értékelte első mérkőzését a magyar élvonalban, és elmondta: nagyon elfáradt, mivel itt nagyobb iramban játszanak, mint hazájában.
szept. 3
9:24
Román-magyar: telt házat várnak, négyezer ultra szurkolhat a helyszínen (She)
Telt házat várnak a románok a pénteki, Magyarország elleni labdarúgó világbajnoki selejtezőre. Az 55 ezer néző befogadására alkalmas Nemzeti Arénába még 11 ezer jegy vár gazdára négy nappal a meccs előtt, az aréna jegypénztárai ma nyitnak, eddig online lehetett beszerezni a belépőket.
szept. 3
9:24
Koman az orosz bajnokság újoncához került (Behaviour)
Koman Vladimir az orosz labdarúgó-bajnokság újoncánál, az FK Ural együttesénél folytatja pályafutását.
szept. 3
9:26
Videó: Madridban van, akinek fogalma sincs arról, ki az a Bale (She)
Mint beszámoltunk róla, Gareth Bale hivatalosan is a Real Madrid játékosa lett. Az egyik tv-stáb a bemutatás után a járókelőket kérdezte, ki mit tud a walesi igazolásról. Az egyik biztonsági embernek fogalma sem volt arról, ki az a Bale. Íme!
szept. 3
10:00
Román-magyar: Piturcát nem zavarja Marica meccshiánya (She)
A jelenleg klub nélkül álló Ciprian Marica ott lehet a kezdőcsapatban a mieink elleni pénteki bukaresti világbajnoki selejtezőn. Victor Piturca szövetségi kapitány szerint a támadó kiváló fizikai állapotban van.
szept. 3
10:00
Címvédésre készülnek a spanyolok (Agroinform)
Cikkünkben a szerdán kezdődő szlovéniai férfi kosárlabda Európa bajnokságot vesézzük ki bővebben.
szept. 3
10:02
Videó: Federer búcsúzott, Nadal masírozik a US Openen (She)
Mint arról beszámoltunk, az amerikai nemzetközi teniszbajnokság férfi egyesének nyolcaddöntőjében az ötszörös győztes Roger Federer meglepetésre három játszmában kikapott a 19. helyen kiemelt Tommy Robredótól, így búcsúzott a további küzdelmektől. Rafael Nadal viszont Philipp Kohlschreiber legyőzésével biztosította helyét a legjobb nyolc között. Íme!
szept. 3
10:18
Román-magyar: „Aki még nem játszott Bukarestben, az nem tudja, mi vár rá” (She)
Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint a Románia elleni idegenbeli vb-selejtező előtt a mentális felkészítés a legfontosabb, mivel a román szurkolók mindent meg fognak tenni azért, hogy segítsék csapatukat.
szept. 3
10:18
Meskó a Pittsburgh Steelersnél folytatja (Metropol)
A magyar származású erdélyi játékos 2010 óta a New England Patriotsban szerepelt.
szept. 3
10:36
A Real Madridból igazolt a Ferencváros futballcsapata (Infostart)
A nemzetközi átigazolási időszak utolsó napján véglegesség vált, hogy a Ferencváros leigazolja Mateost a Real Madridból. A védő részt vett a királyi klub nyári amerikai túráján, már Carlo Ancelotti irányításával.
szept. 3
10:36
Román-magyar: parkolás, beléptetés, biztonság - hasznos infók (She)
Az alábbiakban azoknak a szurkolóknak gyűjtöttük össze a hasznos információkat, akik a helyszínen tekintik meg a péntek esti Románia–Magyarország labdarúgó világbajnoki selejtezőt.
szept. 3
10:36
Meskó Pittsburgh-ben folytatja, miután a New England elengedte (Agroinform)
Meskó Zoltán a profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Pittsburgh Steelersnél folytatja pályafutását.
szept. 3
10:38
Egyetlen nap alatt három magyar válogatott futballista is klubot cserélt (Infostart)
Az átigazolási időszak közeledtének kényszerítő hatásával három magyar válogatott játékos is élt. Pintér Ádám, Rudolf Gergely és Koman Vladimir is új klubba került.
szept. 3
10:38
R. Madrid: „Bale 91.2 millió euró volt, Ronaldo hosszabbítani fog” (She)
A Real Madrid idén nyáron is robbantott az átigazolási piacon: a Tottenham játékosát, a walesi Gareth Bale-t elképesztő összegért szerződtette egy nappal a határidő lejárta előtt. A brit sajtó rekordösszegű, 100 millió euró körüli átigazolásról írt, míg a spanyol média állította, továbbra is Cristiano Ronaldo a világ valaha volt legdrágább játékosa, akiért a Real 2009-ben 94 millió eurót…
szept. 3
10:40
Podolski idén már nem játszhat (Infostart)
Az eredetileg kalkulált három hét helyett három hónapot kénytelen kihagyni Lukas Podolski, az Arsenal német válogatott labdarúgója, aki a múlt héten combizomsérülést szenvedett. Idén így várhatóan már nem léphet pályára.
szept. 3
10:40
U21-es válogatott: erős bosnyák csapat a csütörtöki ellenfél (She)
A magyar U21-es labdarúgó-válogatott csütörtökön folytatja szereplését az Európa-bajnoki selejtező sorozatban. A találkozó előtt Róth Antal szövetségi edző az mlsz.hu-nak elmondta: a bosnyákok ellen teljesen más játékra számít, mint a Málta elleni felkészülési mérkőzésen.
szept. 3
10:54
Videó: a zseniális emelés csak a szépítésre volt jó (She)
A mexikói élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 8. fordulójában az América 4–1-re nyert a Pumas otthonában. A találkozó 78. percében a hazaiaknak sikerült szépíteniük Martin Bravo révén. Tekintse meg a játékos pazar gólját!
szept. 3
10:56
Román-magyar: „Amerika és Szíria készül háborúra, nem mi” (She)
Gabriel Torje, a román labdarúgó-válogatott középpályása szerint nem háborúra készülnek ellenünk, bár az tény, hogy roppant fontos világbajnoki selejtező előtt állnak.
szept. 3
10:58
Újpest: a Gyirmóthoz került kölcsönbe a fiatal középpályás (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC hivatalos honlapján erősítette meg a Nemzeti Sport Online korábbi értesüléseit: az őszi idény végéig Egerszegi Tamás az NB II-es Gyirmótnál szerepel kölcsönben.
szept. 3
11:12
DVTK: a FIFA-nak még jóvá kell hagynia Futács átigazolását (She)
Bár az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Leicester City hivatalosan megerősítette, hogy Futács Márkó kölcsönben az NB I-es Diósgyőrhöz kerül, a FIFA-nak még hitelesítenie kell a magyar támadó átigazolását – közölte a DVTK hivatalos honlapja.
szept. 3
11:12
Ricciardo legalább 2016-ig a Red Bullnál (Metropol)
Jövőre a 24 éves pilóta váltja az együttesnél honfitársát, az idény végén visszavonuló Mark Webbert.
szept. 3
11:14
Röplabda: a korábbi Év edzője lett a szövetség új főtitkára (She)
Szeptember 1-jétől a 38 éves Ludvig Zsolt tölti be a főtitkári tisztséget a hazai szakszövetségben.
szept. 3
11:30
PSG: felbontották a volt Juventus-játékos szerződését (She)
A francia élvonalbeli PSG megszüntette a mali válogatott középpályás Mohamed Sissoko szerződését, aki így szabadon igazolhatóvá vált.
szept. 3
11:30
Mondtam, hogy dolgozunk az átigazolásokon - Wenger (Agroinform)
Az Ágyúsok menedzsere büszke Mesut Özil megszerzésére, mi viszont nem vagyunk biztosak, hogy ő kellett oda.

Keresés