2013. szeptember 4. szerda

szept. 4
0:24
US Open: Djokovics „gázolt” a nyolcaddöntőben (She)
A vártnál is jóval könnyedébben, mindössze három gémet elbukva, két szettet viszont nullra nyerve bizonyult jobbnak az első helyen kiemelt szerb Novak Djokovics a US Open nyolcaddöntőjében a spanyol Marcel Granollers ellen.
szept. 4
7:00
US Open: Serena megismételte Navratilova bravúrját (She)
Az 1989-es US Open óta nem fordult elő, hogy valaki úgy essen ki a negyeddöntőben, hogy még gémet sem nyer a legjobb nyolc között. Serena Williams azonban most erre kényszerítette a spanyol Carla Suárez-Navarrót, egyben jelezve a többi riválisának, hogy minden esélye megvan rá, 31 évesen ő legyen a női torna valaha volt legidősebb bajnoka.
szept. 4
7:00
Több tízmillió dolláros "bébik" (Behaviour)
"Az ára tiszteletlenség a világ gazdasági helyzetét tekintve." Még javában a tárgyalások közepén jártak a felek, amikor így reagált Tata Martino, a Barcelona új vezetőedzője arra a felvetésre: mit szól hozzá, hogy a Real Madrid 90 millió eurót meghaladó összegért leigazolja a Tottenham walesi játékosát, Gareth Bale-t?
szept. 4
7:02
Hurrá, van végre baseballarénánk! (Behaviour)
Úgy tűnik, Amerika tényleg visszainteget, legalábbis, ami a különböző ott honos sportágakat illeti. Ugyanis az amerikai foci térhódítását követően most megérkezett hozzánk a baseball is. Ráadásul nem is akárhogy, ugyanis az Óbudai Baseball Egyesület már be is mutatta tegnap az első olyan budapesti baseball-pályát, amely a nemzetközi szabványoknak is megfelel.
szept. 4
7:04
Itthon egyszerűbb? (Behaviour)
Tegnapi számunkban a nyári átigazolási időszak legjelentősebb európai transzfereit taglaltuk, így nem esett szó a magyar futballisták klubváltásáról. Noha mifelénk továbbra sem divat pénzről nyíltan beszélni, jó néhány játékosmozgás így is szolgál érdekességgel.
szept. 4
7:06
Veterán világbajnok, keramikus center (Behaviour)
A 64 éves Diana Nyad amerikai távúszónő ötödik kísérletre sikerrel átúszta a Floridai szorost. A 177 kilométeres távot 52 óra alatt teljesítette. Az egész világon virágkorát éli a veterán sport. Szerencsére Magyarországon is. Írásunkban egy debreceni senior atlétát, valamint az ország legidősebb igazolt futballistáját mutatjuk be. Hogy mi a titka a veterán sportolói létnek? Nem szabad abbahagyni.
szept. 4
7:18
Milan: Niang az igazgató malőrje miatt nem játszhat a BL-ben (She)
M’Baye Niang egy vezetőségi hiba miatt nem szerepelhet a Bajnokok Ligája csoportkörében az olasz Milannál. A tavaszi nyolcaddöntőben a Barcelona ellen kapufát lövő fiatal csatár egyszerűen lemaradt a klub 25 fős listájáról, amiért Umberto Gandini klubigazgató a csapat honlapján kért elnézést a játékostól és a szurkolóktól.
szept. 4
7:20
Bayern: megműtötték Javi Martínezt, hetekre kidőlt (She)
Megműtötték Javi Martínezt, a Bayern München spanyol légiósát, akire hetekig nem számíthat Josep Guardiola vezetőedző.
szept. 4
7:36
Dobáltak és köpködtek minket, pokol volt Bukarestben - Hrutka János (Agroinform)
A Ferencváros egykori védője pontosan tudja, milyen fogadtatásban részesítik majd Egervári Sándor együttesét a románok.
szept. 4
8:12
Anglia: Rooney sérülése „horrorfilmekbe illő” (She)
Wayne Rooney mellett Glen Johnson és Phil Jones is kihagyja az angol labdarúgó-válogatott Moldova és Ukrajna elleni világbajnoki selejtezőjét. Az MU támadójának Theo Walcott, az Arsenal szélsője szerint horrorfilmekbe illő sérülése van, míg a két védő a Liverpool–Manchester United rangadó során vált harcképtelenné.
szept. 4
8:14
Ajánló: indul a Ligakupa, képernyőn az FTC-Sopron (She)
Szerdán megkezdődik a Ligakupa küzdelemsorozata. A nyolc csoportban 16 mérkőzést rendeznek, a Sopron Ferencváros elleni vendégjátéka képernyőre is kerül.
szept. 4
8:30
MLB: véget ért Amerika leghosszabb kudarcsorozata (She)
Magyar idő szerint szerda hajnalban megszakadt minden idők leghosszabb negatív sorozata az amerikai major bajnokságokban: a pittsburghi baseballcsapat megszerezte 81. sikerét, ezzel elkerülte, hogy zsinórban a 21. idényében is több vereséggel zárjon, mint ahány győzelmet arat.
szept. 4
8:30
Az angol csapatok költötték a legtöbbet (Metropol)
Mozgalmasan zajlott az átigazolási szezon utolsó napja.
szept. 4
8:48
Real Madrid: a szurkolóknál Bale és CR játszana a széleken (She)
Az átigazolási időszak lejártával a madridi illetőségű Marca napilap internetes kiadása szavazást hirdetett arról, hogy a drukkerek szerint mely tizenegy lenne korunk legerősebb Real Madridja. A több mint 150 ezer voksoló úgy döntött, hogy Gareth Bale-re bízná a jobb, míg Cristiano Ronaldóra a bal szél bejátszását.
szept. 4
8:48
Az elmúlt száz évet ünnepli a Magyar Sí Szövetség (Metropol)
Kétnapos rendezvénnyel ünnepli százéves fennállását a Magyar Sí Szövetség.
szept. 4
8:48
Djokovics és Williams nem ismert kegyelmet (Agroinform)
A szerb mindössze 79 percet töltött a pályán a nyolcaddöntőben, az amerikai 6:0, 6:0-val küldte haza ellenfelét.
szept. 4
8:50
Videó: Djokovics lemosta a pályáról a spanyolt (She)
Mint beszámoltunk róla, a vártnál is jóval könnyedébben, mindössze három gémet elbukva, két szettet viszont nullra nyerve bizonyult jobbnak az első helyen kiemelt szerb Novak Djokovics a US Open nyolcaddöntőjében a spanyol Marcel Granollers ellen.
szept. 4
8:52
PAFC: újonc a kapuban, U21-esek a Ligakupa-keretben (She)
Először véd tétmérkőzésen a Puskás Akadémia első csapatában Papp Marcell, akit a Cegléd elleni Ligakupa-mérkőzésen állít be a felcsútiak kapujába Benczés Miklós vezetőedző.
szept. 4
8:54
Román-magyar: megtelt a szurkolói különvonat (She)
Több mint ezeregyszáz magyar szurkoló érkezik Bukarestbe a román–magyar labdarúgó világbajnoki selejtezőre foglalt különvonattal, közülük 880-an Budapesten és mintegy kétszázötvenen Brassóban szállnak fel a szerelvényre.
szept. 4
9:06
Portugália: a Real-kiszemelt a Benficában folytatja (She)
A Benfica labdarúgócsapatában folytatja pályafutását a nyáron a Real Madriddal is többször szóba hozott Guilherme Siqueira. A Granada egy évre adta kölcsön a 27 esztendős balhátvédet a portugál klubnak.
szept. 4
9:24
Videó: második vonal? - a Pick új hadszíntéren küzdhet (She)
Bár a Pick-Szeged hazai pályán 23–19-re legyőzte a Metalurg Szkopjét a férfi kézilabdázók Bajnokok Ligája selejtezőjében, a Macedóniában elszenvedett tízgólos vereség miatt már korán búcsúzni kényszerült a BL-től. A szegedieknek a folytatásban a második számú kupasorozatban, az EHF-kupában kell bizonyítaniuk.
szept. 4
9:42
Örülök, hogy a Lokinál látnak bennem fantáziát - Seydi (Agroinform)
A DVSC az átigazolási időszak utolsó napján szerződtette a Diósgyőrben szabadlistára tett L'Imam Seydit.
szept. 4
10:00
Román-magyar: Inkább hazudjatok ti! - Piturca és a hamis kezdő (She)
A román sajtó hazafiasságára is számít Victor Piturca szövetségi kapitány a magyarok elleni találkozón, és egyelőre nem kell csalódnia: a ProSport napilap szerdán már piros-sárga-kék fejléccel jelent meg. A román tréner ugyanis csak azzal a feltétellel árulta el várható kezdőcsapatát a válogatott edzésén ott lévő újságíróknak, ha a magyarok megtévesztésére teljesen eltérő tizenegyet közölnek.
szept. 4
10:02
Videó: bemutatás, edzés - Mateos első napja a Fradinál (She)
Mint arról beszámoltunk, kedd délután megérkezett Magyarországra a Ferencváros hétfő éjjel szerződtetett spanyol labdarúgója, David Mateos. A Fradi Média által készített videóban megtekintheti Mateos első Fradi-napjának minden lényeges momentumát. Íme!
szept. 4
10:18
Real Madrid: Levy szivárogtatott Bale 100 milliós rekordáráról? (She)
A francia L'Équipe állítása szerint a Tottenham Hotspur elnöke, Daniel Levy szivárogtatta ki a BBC-nek, hogy Gareth Bale világrekordot jelentő 85.4 millió fontért (100 millió euróért) szerződött a Spurstől a Real Madridhoz.
szept. 4
10:18
A német negyedosztályban nyerészkednénk! (Agroinform)
A Zweibrucken még nyeretlen hazai pályán, de az ezer sebből vérző, legutóbb hét gólt kapó Pfullendorf ellen javíthat.
szept. 4
10:20
NOB: döntenek a 2020-as helyszínről és a birkózásról (She)
Három nagy horderejű döntés előtt állnak a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) tagjai, akik szombaton a 2020-as nyári játékok rendezőjéről, vasárnap a hét év múlva esedékes olimpia programjáról – magyar szempontból arról, hogy a birkózás maradhat-e műsoron –, kedden pedig a szervezet következő elnökéről szavaznak Buenos Airesben. Az AP összegzése szerint Tokió, Thomas Bach és a birkózás az…
szept. 4
10:22
Brazília: Dani Alves sérülés miatt kikerült a keretből (She)
Luiz Felipe Scolari, a brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya nem számíthat Dani Alves játékára az Ausztrália és a Portugália elleni felkészülési mérkőzésen. Az FC Barcelona jobbhátvédje bokasérüléssel bajlódik, és vissza is tér Spanyolországba, hogy klubcsapatánál folytassa a rehabilitációját.
szept. 4
10:24
Átigazolások: az angol liga félmilliárd eurós mínusszal zárt (She)
A transfermarkt.de elkészítette a nyári átigazolási időszak mérlegét. A bajnokságokra bontott táblázatból kiderül, hogy ezen a nyáron is az angolok költekeztek leginkább: a Premier League-ből 760 millió euró távozott, a bevételi oldalon Gareth Bale 100 milliós árával együtt 274 millió látható, a mérleg pedig félmilliárd mínuszban. A legnagyobb profittal a holland élvonal zárt, nem sokkal megelőzve…
szept. 4
10:36
Videó: csont nélkül - Marcelo, Pato és Neymar is érzi a kosarat (She)
Már elkezdődött az összetartás a brazil labdarúgó-válogatottnak, amely felkészülési mérkőzést játszik szeptember 7-én Ausztráliával. Az egyik edzésen Neymarék focilabdával kosaraztak, nem is akárhogy. Íme!
szept. 4
10:36
Rudolf átverte a portugáliai kölcsönlehetőséget intéző Diósgyőrt? (Agroinform)
Egy szurkolói portál szerint a válogatott támadó nem teljesen tiszta körülmények között távozott a DVTK-tól.
szept. 4
10:54
Labdarúgás: botrány Csongrádban, álnéven játszott a fél évre eltiltott? (She)
A szegedma.hu értesülései szerint a Csongrád megyei labdarúgó-bajnokság I. osztályában szereplő Hódmezővásárhelyi FC megóvta a Csanádpalota elleni, 2–2-re végződött rangadóját, miután a csanádpalotaiaknál a gyanú szerint Claudiu-Sergiu Luculescu néven és igazolásával a fél évre eltiltott Lakatos Rudolf szerepelt.
szept. 4
10:54
Hét hónap után újra havon a síkirálynő (Agroinform)
A februári világbajnokságon elszenvedett sérülése után a hétvégén újra sílécet csatolt az amerikai Lindsey Vonn.
szept. 4
11:12
Román-magyar: „Szalai a legkeményebb ellenfelem” (She)
Dorin Goian, a román labdarúgó-válogatott védője szerint Szalai Ádám egyértelműen a legkeményebb ellenfél, akivel eddig szembe került.
szept. 4
11:30
Vitorlázás: súlyos büntetés az Amerika-kupa címvédőjének (She)
Kétpontos hátrányból kezdi a címvédő Team Oracle USA a vitorlázó Amerika-kupa szombaton rajtoló döntőjét, mivel a zsűri súlyos büntetést szabott ki az amerikai csapatra.
szept. 4
11:30
2800 jegyet vásároltak a magyar szurkolók (Metropol)
A Románia-Magyarország találkozó közép-európai idő szerint pénteken 20.00-kor kezdődik.
szept. 4
11:32
Szocsi 2014: Nem diszkriminálják a homoszexuálisokat - Putyin (She)
Vlagyimir Putyin orosz elnök szerint a jövő évi szocsi téli olimpián senkit nem ér majd sérelem vagy büntetés szexuális beállítottsága miatt. Hangsúlyozta: Oroszországban nem diszkriminálják a homoszexuálisokat.
szept. 4
11:34
Videó: már nem a régi - potyát és bombagólt kapott Dida (She)
A brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában a Goiás 2–0-ra nyert a Grémio ellen. A találkozó 14. percében óriási potyát, majd a 71. percben egy bombagólt kapott Dida, aki már nincs a régi formájában. Íme!
szept. 4
11:48
Román-magyar: a mieink 2800 jegyet vásároltak (She)
A magyar labdarúgó-válogatott sorsdöntőnek ígérkező, bukaresti világbajnoki selejtezőjére 2800 vendégszurkoló váltott jegyet.
szept. 4
11:48
Nem diszkriminálják a homoszexuálisokat a téli olimpián (Metropol)
Vlagyimir Putyin orosz elnök szerint a jövő évi szocsi téli olimpián senkit nem ér majd sérelem vagy büntetés szexuális beállítottsága miatt.
szept. 4
11:48
A Spurs elnöke megakadályozta volna Özil átigazolását (Agroinform)
Daniel Levy, a Tottenham dörzsölt elnöke megpróbált keresztbe tenni az Arsenalnak Mesut Özil átigazolása ügyében.
szept. 4
11:50
Galatasaray: 10 millió eurót fizettek a vb ezüstcipőséért (She)
Kihasználva, hogy Törökországban csak szerdán zárul az átigazolási időszak, a Galatasaray labdarúgócsapata 10 millió euróért megvásárolta Brumát a lisszaboni Sportingtól. A 18 esztendős, portugál korosztályos válogatott szélső ötéves szerződést kötött a török klubbal.
szept. 4
11:52
Arsenal: Wenger telefonon, németül győzte meg Özilt (She)
Arsene Wenger vasárnap csapata, az Arsenal Tottenham elleni bajnokija előtt telefont ragadott, és németül beszélt Mesut Özillel, akit meggyőzött arról, hogy szükség van rá, és szerződjön az „ágyúsokhoz”. A német válogatott középpályás ezután 50 millió euró ellenében Madridból Londonba igazolt.
szept. 4
11:54
Videó: zseniális labdaátvétel után lőtt gólt az Ajax tehetsége (She)
Parádés labdaátvétel után szerzett gólt az Ajax második csapatának 18 éves szerb tehetsége, Dejan Meleg a PSV elleni rangadón. Íme!
szept. 4
12:06
NB III: két fiatal brazil és Orbán Gáspár a Vidi II-nél (She)
Két fiatal, tehetséges brazil labdarúgó érkezett a Videotonhoz: a 22 esztendős Thiago Ryan és a 19 éves Leo Lelis (Leonardo) egyaránt a Fluminense együttesétől jött kölcsönbe.
szept. 4
12:06
2800 szurkoló utazik Bukarestbe (Agroinform)
A magyar válogatott sorsdöntőnek ígérkező, bukaresti világbajnoki selejtezőjére 2800 vendégszurkoló váltott jegyet.
szept. 4
12:42
Videó: erdélyi rangadó - a Csíkszereda nem bírt a Brassóval (She)
A jégkorong MOL Liga 2. játéknapjának erdélyi rangadóján a Corona Brasov Wolves gyakorlatilag már az első játékrészben eldöntötte a mérkőzést. A tavalyi ezüstérmes Csíkszeredát 4–2-re páholta el a brassói csapat. Tekintse meg a találkozó összefoglalóját a DigiSport felvételén!
szept. 4
12:42
Az NBA-s sztár már a nyitányon villanthat (Agroinform)
A kosárlabda-Eb első napján a montenegrói NBA-s, Nikola Vucsevics játékába fektetünk.
szept. 4
12:44
Kerékpár: újabb vallomástételre kötelezték Lance Armstrongot (She)
Egy texasi vizsgálóbíró arra kötelezte Lance Armstrongot, a doppingolást az év elején beismerő amerikai kerékpárost, hogy szolgáltasson további részleteket arról, kik tudtak arról, hogy tiltott szerekkel él.
szept. 4
12:44
Ismét hibáztak a bukik, ezúttal is megbüntetjük őket! (Agroinform)
A bukik igen alacsony határt húztak meg a Szeged-Junior Válogatott találkozóra, pedig nagyarányú hazai győzelem várható.

Keresés