2013. szeptember 29. vasárnap

szept. 29
0:15
Az Atlético nyerte a madridi rangadót (Infostart)
Az Atlético Madrid 1-0-ra győzött a Real Madrid otthonában szombat éjjel.
szept. 29
0:15
Az Atlético tökéletes gépezet, a Real nem az (Agroinform)
Egy hiba a Királyi Gárdától elég volt a Matracosoknak, hogy 1999 után újra nyerjenek a fővárosi rangadón.
szept. 29
0:33
Videó: Imre, Imre, Imre! - így búcsúztak el Szabicstól (She)
Hangos „Imre, Imre!” kórus és görögtűz búcsúztatta a grazi stadionban a visszavonulását a napokban bejelentő Szabics Imrét, aki a mérkőzés előtt tiszteletkört futott az őt köszöntő szurkolók előtt.
szept. 29
0:51
Videó: Németh-dupla, bakizó kapus a Roda meccsén (She)
Igencsak eseménydús mérkőzése volt Németh Krisztiánnak a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 8. fordulójában, hiszen két gólt szerzett, de emellett egy tizenegyest is kihagyott az Utrecht ellen 3–3-at játszó Rodában.
szept. 29
1:45
Polgár Judit: A sakk a logikus és kreatív gondolkodáshoz vezető út (Infostart)
A mai vasárnap többek számára a Polgár Sakkfesztiválról szól. Gyerekeknek sakkverseny, a három Polgár-lány, plusz a sportág legendás világbajnoka, Kaszparov, első alkalommal vendégeskedik Budapesten. Polgár Judit az InfoRádió Aréna című műsorában nyilatkozott családról, gyermekkorról, küldetésről.
szept. 29
2:03
Ideje komolyan venni az Intert (Agroinform)
A Serie A 6. fordulójában az Interre fogadunk a Cagliari ellen.
szept. 29
7:09
NB I: parázs vita a Lombard-Videoton mérkőzés után (She)
A labdarúgó NB I 9. fordulójában 2–1-es vendégsikert hozó Lombard–Videoton meccs után az öltözőbe vonuló Videoton-játékosokat több helyre is elküldték a hazai drukkerek. Az öltözőfolyosóra érkező vendégek szóváltásba keveredtek az egyik hazai rendezővel, aki a vita hevében szóba hozta Sándor György édesanyját, majd beugrott a bejárat melletti irodába.
szept. 29
7:27
Ajánló: derbi Torinóban; pályán Dzsudzsákék - program (She)
Torinói derbit rendeznek vasárnap az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A), ugyanis a Torino a Juventusszal csap össze. Az angol és a német első osztályban is két-két meccset rendeznek, Oroszországban Dzsudzsák Balázs csapata, a Dinamo Moszkva a Szamarát fogadja. Íme, a mai program.
szept. 29
7:29
Válogatott: Egervári Szalai helyett a Honvéd-Haladást nézte (She)
Hiába tervezte Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, végül nem utazott el Sinsheimbe a szombati Hoffenheim–Schalke (3–3) mérkőzésre.
szept. 29
8:03
Férfi kézi: Krivokapics mégsem szerződik Katarba (She)
Azzal telt a nyár Krivokapics Miloradnak – és még több koperi játékosnak –, hogy a tavasszal nehéz, sőt megoldhatatlan pénzügyi helyzetbe kerülő szlovén klub után új együttes után nézzen. Szívesen folytatta volna német vagy francia egyesületben, ám végül, pontosabban szeptember közepén a katari al-Rajjannál kapott kitűnőnek látszó ajánlatot.
szept. 29
8:21
Dortmund: a válogatott védőnek három hetet kell kihagynia (She)
Három hetet kell kihagynia Marcel Schmelzernek, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Borussia Dortmund védőjének. A klub közlése szerint a válogatott védő bal combjában sérült meg egy izom a pénteki edzésen.
szept. 29
8:21
Hiányzott a kreativitás - Moniz (Agroinform)
A Puskás Akadémia meglepetésre 3-1-re legyőzte a vendég Ferencvárost.
szept. 29
8:39
Videó: Karembeu ötven százalék esélyt ad a hollandok ellen (She)
A magyar labdarúgó-válogatottról, a magyar futballról is kérdezték Fabio Capellót és Christian Karembeu-t, akik a Bajnokok Ligája-trófea budapesti „fellépése" kapcsán érkeztek hazánkba. A hollandok elleni idegenbeli vb-selejtezőről Karembeu meglepő módon azt mondta, hogy mindkét csapatnak ötven százalék esélye van a győzelemre...
szept. 29
9:15
NB I, NB III: DVSC-MTK, Újpest-PMFC - program (She)
A labdarúgó NB I 9. fordulójában vasárnap a Debrecen az MTK-t fogadja, majd az Újpest a Péccsel meccsel. Íme, a mai hazai focimenü!
szept. 29
9:33
Ancelotti szerint az Atlético bajnokesélyes (Agroinform)
Az Atlético Madrid meglepte a Real Madridot: a Matracosok 1-0-ra nyertek a Bernabéuban.
szept. 29
10:09
Profi ökölvívás: Stevenson esélyt sem adott Cloudnak (She)
Az előzetes várakozásoknál jóval könnyebben, aktuális kihívójának, a korábbi IBF-bajnok Tavoris Cloudnak esélyt sem adva védte meg első ízben WBC félnehézsúlyú világbajnoki címét Adonis Stevenson.
szept. 29
10:09
Messi több hétig hiányozhat (Agroinform)
Lionel Messi gólt szerzett az Almería elleni bajnokin, majd a 28. percben le kellett cserélni.
szept. 29
10:11
Videó: Vanczák néhány centiről rúgott gólt a Sionban (She)
Szerda után szombaton is eredményes volt Vanczák Vilmos, a svájci Sion labdarúgója. A szombati Basel elleni 2–2-re végződött mérkőzésen a magyar légiós szerezte az első gólt. A 3. percben egy kapustól elpattanó labdát kotort a hálóba néhány centiméterről.
szept. 29
10:13
Strandfoci-vb: orosz címvédés; közel volt a tahiti csoda (She)
Oroszország 5–1-re legyőzte Spanyolországot a 2013-as strandfoci-világbajnokság fináléjában, így megvédte címét. A bronzmérkőzésen a házigazda Tahiti elképesztően nagyot küzdött Brazília ellen, a 7–7-es döntetlent követően azonban a dél-amerikaiak bírták jobban idegekkel a büntetőrúgást, így övék lett a harmadik hely.
szept. 29
10:27
Serie B: a Napoli volt edzője irányít Feczesinéknél (She)
Kirúgták az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Padova vezetőedzőjét, Dario Marcolint – közölte a klub hivatalos közleményben. A Feczesin Róbertet és Laczkó Zsoltot foglalkoztató együttes irányítását Bortolo Mutti veszi át.
szept. 29
10:45
Videó: Bogdán Ádám könnyű lövést védett be a Boltonban (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Bogdán Ádámmal a kapuban felálló Bolton 1–1-es döntetlent játszott a Yeovil Townnal az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban. A Yeovil találatában Bogdán alaposan benne volt, könnyűnek látszó labdát védett be.
szept. 29
10:47
Női kézi: Zácsik szerint nem lehet kérdéses, ki nyer Érden (She)
Parázs mérkőzésre van kilátás kora délután a női kézilabda NB I-ben, ahol megismétlődik a BL-selejtező párosítása, az Érd és a Ferencváros találkozik egymással.
szept. 29
11:21
Videó: keményen sisakon találta a baseball-labda (She)
Nagy erővel vágódott a labda David Wright sisakjának a New York Mets–Milwaukee Brewers mérkőzésen az észak-amerikai profi baseballbajnokságban (MLB). A Brewers dobója, Johnny Hellweg adogatása nyomán a Mets játékosának sisakja lerepült a fejéről. Wright a földre rogyott, de nem sokkal később lesétált a pályáról.
szept. 29
11:39
Rögbi: Ausztrália és Argentína is pont nélkül maradt (She)
Ausztrália és Argentína sem szerzett pontot a rögbi Négy Nemzet-kupa ötödik fordulójában. A két győztes, Dél-Afrika és Új-Zéland a záró fordulóban egymás ellen dönt a tornagyőzelemről, de helyzeti előnyben a sorozatban címvédő All Blacks van.
szept. 29
11:57
Atlétika: kenyai világcsúcs a berlini maratonin - videó (She)
Világcsúcsot döntött Wilson Kipsang a 40. Berlini Maratonin: a 31 éves kenyai futó 2:03.23 óra alatt teljesítette a 42 kilométeres távot, ami 15 másodperccel jobb, mint az eddigi rekord (2:03.38), amit honfitársa, Patrick Makau futott két évvel ezelőtt a német fővárosban.
szept. 29
11:58
A győztes mentalitás Manchester mindkét feléből hiányzik (Agroinform)
Bár csak hat forduló ment le Angliában, nem lehet szótlanul elmenni a City és a United vergődése mellett.
szept. 29
11:59
Profi ökölvívás: Chávez vitatható sikerrel tért vissza (She)
Erősen vitatható módon (a külföldi szaksajtó gyakorlatilag egyhangúlag csalást emleget), 10 menetes egyhangú pontozásos győzelemmel tért vissza egyéves kényszerű szünet után a korábbi középsúlyú világbajnok Julio César Chávez Jr.
szept. 29
12:15
Vb 2014: miután meglett Marica klubja, a válogatottba is behívták (She)
Bár előzetesen nem szerepelt Ciprian Marica neve Victor Piturca román szövetségi kapitány légióslistájában, ám miután a támadó talált magának csapatot, behívták a záró két világbajnoki selejtezőre.
szept. 29
12:33
Sikerült a Guinness-rekord a magyar evezősöknek (Infostart)
Sikerült megdöntenie, sőt jócskán túl is szárnyalnia a hivatalos (263 km) és a még nem hitelesített (295,2 km) 24 órás evezős Guinness-rekordot a Varga József, Simon Gergely, Tamás Bence, Halupa János, Preil Patrik és Vermes Péter összeállítású magyar csapatnak, amely szombat éjjel 2 órától vasárnap 2 óráig összesen 313,664 kilométert teljesített a Szentendrei-Duna-ág alsó szakaszán.
szept. 29
12:51
MotoGP: drámai utolsó kör, pokolian szoros a Moto3 (She)
Sokáig vezetett Maverick Vinales a gyorsaságimotoros-világbajnokság Moto3-as kategóriájának Aragóniai Nagydíján, ám végül honfitársa, Álex Rins nyerte meg a vasárnapi futamot. A harmadik helyen is egy spanyol versenyző zárt, nevezetesen Alex Márquez.
szept. 29
12:53
Csehország: három hónap után kirakták a volt FTC-csatárt (She)
A cseh élvonalbeli Znojmo labdarúgócsapata szerződést bontott Marek Heinzcel. A 36 éves csatár a legutóbbi szezon tavaszi felét kölcsönben töltötte az együttesnél, amely a nyáron végleg átigazolta őt, ám nyolc forduló után elköszönt tőle.
szept. 29
12:55
Női kézi NB I: Érd-FTC rangadó élőben az NSO-n (She)
Parázs mérkőzésre van kilátás a női kézilabda NB I-ben, ahol megismétlődik a BL-selejtező párosítása, az Érd és a Ferencváros találkozik egymással. Kövessék nyomon a találkozót folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
szept. 29
13:09
Videó: spanyol ollózós gól, de az oroszok a strandfoci királyai (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, Oroszország 5–1-re legyőzte Spanyolországot a 2013-as strandfoci-világbajnokság fináléjában, így megvédte címét. Most tekintse meg a döntő összefoglalóját!
szept. 29
13:09
Fellobbant a láng Olümpiában (Metropol)
Az olimpiai váltó október 7-én ér Oroszországba, majd február 7-én Szocsiba, ahol február 23-ig ég majd.
szept. 29
13:09
Messi már most több gólt lőtt, mint bárki a Real Madridban (Agroinform)
Az argentin extraklasszis 324. gólját szerezte tétmeccsen a Barcelona mezében szombat este az Almería ellen.
szept. 29
13:11
Barcelona: Messinek két-három hetet kell kihagynia (She)
A spanyol élvonalbeli FC Barcelona labdarúgócsapata hivatalos honlapján erősítette meg, hogy az Almería elleni idegenbeli bajnokin (0–2) megsérült Lionel Messinek két-három hetet kell kihagynia.
szept. 29
13:27
Világcsúcs-döntés a berlini maratonon (Infostart)
Világcsúccsal nyerte meg a kenyai Wilson Kipsang vasárnap a 40. Berlin Marathont.
szept. 29
13:45
Premjer-liga: Dzsudzsák nélkül nyert a Dinamo Moszkva (She)
Dzsudzsák Balázs csapata, a Dinamo Moszkva hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Krilja Szovjetov Szamarát az orosz Premjer-liga 11. fordulójában. A magyar légiós a cserepadon ülte végig a mérkőzést.
szept. 29
13:45
Az Ajax ellen egész ütős csapatot küldhet pályára Allegri (Agroinform)
Felépült a Milan sérültjeinek egy része, az Ajax elleni Stephan El Shaarawy és Riccardo Montolivo pályára léphet.
szept. 29
13:47
Tenisz: Sousát a döntőben sem lehetett megállítani (She)
A világranglistán mindössze 77. portugál Joao Sousa nyerte meg a Kuala Lumpur-i férfi tenisztornát, miután a vasárnapi döntőben meccslabdáról fordítva legyőzte az ötödik kiemelt francia Julien Benneteau-t.
szept. 29
13:47
Dzsudzsák a cserepadról nézte végig a Dinamo győzelmét (Agroinform)
A Dinamo Moszkva hazai pályán 2-0-ra legyőzte a Krilja Szovjetovot az orosz labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában.
szept. 29
14:03
MotoGP: a spanyolok kisajátították a dobogót a Moto2-ben (She)
Három spanyol állhatott a dobogóra az Aragóniai Nagydíj után a gyorsaságimotoros-világbajnokság Moto2-es kategóriájában. A győzelmet Nicolas Terol szerezte meg, Esteve Rabat és Pol Espargaró előtt. Az összetettben vezető Scott Redding a negyedik lett.
szept. 29
14:03
Sikeres magyar Guinness-rekordkísérlet evezésben (Behaviour)
Sikerült megdöntenie, sőt jócskán túl is szárnyalnia a hivatalos (263 km) és a még nem hitelesített (295,2 km) 24 órás evezős Guinness-rekordot a Varga József, Simon Gergely, Tamás Bence, Halupa János, Preil Patrik és Vermes Péter összeállítású magyar csapatnak, amely szombat éjjel 2 órától vasárnap 2 óráig összesen 313,664 kilométert teljesített a Szentendrei-Duna-ág alsó szakaszán.
szept. 29
14:05
Primera División: a Levante a hajrában nyert Pamplonában (She)
Jordi Xumetra Feliu hajrában szerzett góljával a Levante 1–0-ra győzött az Osasuna otthonában a Primera División 7. fordulójában.
szept. 29
14:21
Fellobbant az olimpiai láng (Infostart)
A hagyományos ceremónia végén fellobbant vasárnap a februári szocsi téli olimpia lángja a görögországi Olümpiában.
szept. 29
14:39
Női kézi NB I: nyolc góllal nyert az FTC Érden (She)
Elmaradt a várt parázs mérkőzés a női kézilabda NB I-ben, a BL-selejtezőt is megnyerő FTC-Rail Cargo Hungaria magabiztosan, 33–25-re győzött Érden.
szept. 29
14:39
Messinek két-három hetet kell kihagynia (Agroinform)
Októberben, a válogatott szünet után térhet vissza a pályára Lionel Messi, a Barcelona aranylabdás csillaga.
szept. 29
14:41
Serie A: leshelyzet előzte meg a Juve győztes gólját (She)
A Juventus 1–0-ra nyert a Torino ellen a Serie A 6. fordulójában. A mindent eldöntő találatot Paul Pogba szerezte, de előtte Carlos Tévez lesen helyezkedett.
szept. 29
14:43
Szocsi 2014: fellobbant a láng Olümpiában (She)
A hagyományos ceremónia végén fellobbant vasárnap a februári szocsi téli olimpia lángja a görögországi Olümpiában.
szept. 29
14:57
Evezés: sikeres magyar Guinness-rekordkísérlet (She)
Sikerült megdöntenie, sőt jócskán túl is szárnyalnia a hivatalos (263 km) és a még nem hitelesített (295.2 km) 24 órás evezős Guinness-rekordot a Varga József, Simon Gergely, Tamás Bence, Halupa János, Preil Patrik és Vermes Péter összeállítású magyar csapatnak, amely szombat éjjel 2 órától vasárnap 2 óráig összesen 313.664 kilométert teljesített a Szentendrei-Duna-ág alsó szakaszán.

Keresés