2013. szeptember 22. vasárnap

szept. 22
0:00
Videó: Azért nem felejtettem el futballozni - Gyepes (She)
A labdarúgó NB I nyolcadik fordulójában a Videoton Zé Luis hajrábeli találatával otthon tartotta a három pontot a lelkesen védekező Kecskemét ellen. A hazaiak trénere, José Gomes várja vissza a csapatba a sérült Kovács Istvánt, míg Bekő Balázs, a KTE vezetőedzője csapata elszántságát emelte ki.
szept. 22
0:04
Férfi kézi BL: Császárék nyertek, Szkopjében ikszelt a Barca (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában a spanyol Barcelona döntetlent játszott Szkopjében a macedón Vardar vendégeként.
szept. 22
0:08
Primera División: az Atlético nem engedi meglépni a Barcát (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 5. fordulójában gól nélküli első félidőt követően az Atlético Madrid kétgólos győzelmet aratott a Valladolid otthonában.
szept. 22
0:18
Videó: „gyötrelmes” küzdelem - újabb bronzok a birkózó-vb-n (She)
Lőrincz Viktor világbajnoki bronzérmes lett a budapesti birkózó-világbajnokságon, miután a harmadik helyért rendezett mérkőzésen legyőzte a finn Rami Hietaniemit. De Kiss Balázs is harmadik helynek örülhetett Mahdi Alijarifeizabadi felülmúlását követően. Az örömittas versenyzők az NSO Tv-nek beszéltek a friss küzdelmekről.
szept. 22
0:22
NS: jön a derbi!; két bronz a birkózó-vb-n! - vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:
szept. 22
0:36
Videó: külön védekezéssel készült a KTE a Videoton ellen (She)
A labdarúgó NB I nyolcadik fordulójában a Videoton Zé Luís hajrábeli találatával otthon tartotta a három pontot a lelkesen védekező Kecskemét ellen. Gyepes Gábor, a Videoton debütáló védője az NSO Tv-nek elmondta, nehéz volt feltörni az ellenfél védelmét, míg Rajczi Péter, a KTE támadója szerint nehéz dolga volt elöl.
szept. 22
0:36
3D-s arcfelismerő rendszerrel a terroristák ellen (Agroinform)
Reméljük a legmodernebb technológia is hozzájárulhat a 2014-es szocsi olimpia biztonságos lebonyolításához.
szept. 22
7:12
Birkózó-vb: Lőrincz Tamás és Deák Bárdos a záró napon (She)
A Budapesten zajló birkózó-világbajnokság vasárnapi záró napján három magyarért (Lőrincz Tamás, Deák Bárdos Mihály, Korpási Bálint) szoríthatunk. Íme, a program.
szept. 22
7:30
FTC-Újpest: korlátozott számban még kaphatók jegyek (She)
Bár hatalmas érdeklődés volt a Ferencváros–Újpest derbi jegyei iránt, a zöld-fehér klub tájékoztatása szerint még korlátozott számban maradtak belépők, így ma lesz helyszíni értékesítés a Puskás Ferenc Stadionnál.
szept. 22
7:48
Birkózó-vb: Lőrincz Tamás és Deák Bárdos a záró napon (She)
A Budapesten zajló birkózó-világbajnokság vasárnapi záró napján három magyarért (Lőrincz Tamás, Deák Bárdos Mihály, Korpási Bálint) szoríthatunk. Íme, a program.
szept. 22
7:48
Ki lesz Manchester királya? (Agroinform)
A két manchesteri klubot már a Premier League ötödik fordulójában egymás útjába sodorta Fortuna.
szept. 22
7:50
NB I, NB II, NB III: Fradi-Újpest, ETO-DVSC - program (She)
Két rangadót is rendeznek ma a labdarúgó NB I-ben. A hét legjobban várt mérkőzésén, 16.30 órakor a Ferencváros az Újpestet fogadja. A derbit követően a bajnoki címvédő Győri ETO a tabellát jelenleg vezető DVSC-Teva ellen lép pályára hazai környezetben.
szept. 22
8:06
FTC-Újpest: Somália újra bombagólt lőne ballal (She)
A Ferencváros NB I-es labdarúgócsapatának brazil légiós, Somália már teljesen felépült sérüléséből, és reméli, újra sikerül betalálnia az Újpest elleni derbin.
szept. 22
8:08
Túraautó-vb: Michelisz nyert a pole-ból Szuzukában (She)
Michelisz Norbert győzelemre váltotta szombaton megszerzett pole pozícióját a túraautó-világbajnokság szuzukai versenyhétvégéjének első versenyén, a Honda gyár pályáján. A magyar pilóta a rajttól a célig vezetve nyert a Chevrolet autói előtt. A harmadik helyen célba érő Yvan Muller világbajnok lett.
szept. 22
8:42
Videó: derbi - „sima Fradi-siker a döcögős Újpest ellen” (She)
Az NB I 8. fordulójának legnagyobb érdeklődéssel kísért mérkőzését, a Ferencváros–Újpest találkozót vasárnap délután rendezik a Puskás Ferenc Stadionban. Az összecsapásról az utca embere mellett korábbi Ferencváros és Újpest játékosok mondták el a véleményüket!
szept. 22
9:00
Videó: fekve, a kapunak háttal adott pazar asszisztot Németh (She)
Mint beszámoltunk róla, Németh Krisztián főszereplő volt a Roda–Heerenveen (3–3) holland labdarúgó-bajnokin: a kerkradei csapat magyar válogatott támadója gólt szerzett, valamint kiosztott két asszisztot is az Otigba Kennethtel felálló Heerenveen ellen. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!
szept. 22
9:18
FTC-Újpest: Kabáték két órakor találkoznak, majd buszra szállnak (She)
Kabát Péter, az Újpest rutinos támadója naplót vezetett a Nemzeti Sportban a Ferencváros–Újpest derbi előtt. A vasárnapi fejezetben az utolsó előkészületekről osztott meg részleteket.
szept. 22
9:18
Hiába a Pedro-tripla, egy parádés sorozat megszakadt a Barcelonánál (Agroinform)
Több mint öt év után fordult elő újra, hogy a katalánok kevesebbet birtokolták a labdát ellenfelüknél egy mérkőzésen.
szept. 22
9:20
Videó: Adorján óriási szólógóllal mattolta Koemanékat (She)
Mint beszámoltunk róla, az eltiltása után visszatérő Adorján Krisztián góllal segítette a Groningent a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 7. fordulójában: a magyar légiós csapata 4–1-re legyőzte az RKC Waalwijket. Adorján a 92. percben volt eredményes, amivel 3–1-re módosította az eredményt. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!
szept. 22
9:54
Videó: Adorján pazar szólógóllal mattolta Koemanékat (She)
Mint beszámoltunk róla, az eltiltása után visszatérő Adorján Krisztián góllal segítette a Groningent a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 7. fordulójában: a magyar légiós csapata 4–1-re legyőzte az RKC Waalwijket. Adorján a 92. percben volt eredményes, amivel 3–1-re módosította az eredményt. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!
szept. 22
9:56
FTC-Újpest: „Erre a párharcra mindenhol felkapják a fejüket” (She)
A labdarúgó NB I nyolcadik fordulójának rangadóján a Ferencváros az ősi rivális Újpestet fogadja. A két csapat legutóbbi összecsapásának hőse, a meccs hosszabbításában győztes gólt szerzett Vladan Csukics szerint erre a találkozóra mindenhol felkapják a fejüket. A szerb játékossal klubja hivatalos honlapja, a fradi.hu készített interjút.
szept. 22
9:58
Túraautó-vb: Michelisz már a rajt után kiesett a második futamon (She)
Michelisz Norbert a túraautó-világbajnokság második szuzukai futamán a rajtot követően összeakadt a már világbajnok Yvan Mullerrel, és feladni kényszerült a versenyt.
szept. 22
10:12
Ajánló: Roma-Lazio, Man. City-MU, PSG-Monaco - program (She)
Több rangadó is vár ránk ma az európai topligákban. A nap első csúcsmérkőzésén, 15 órakor a Serie A-ban az AS Roma városi derbin fogadja a Laziót. Ezt követően beindul a nagyüzem, és szinte minden nagyobb bajnokságban rendeznek érdekesnek ígérkező találkozót a délután és az este folyamán.
szept. 22
10:12
Birkózó-vb: Kiss Balázs is bronzérmes (Metropol)
A BVSC birkózója a magyar csapat hatodik dobogós helyét szerezte meg ezen a vb-n.
szept. 22
10:12
Csak a győzelem számít az Újpest ellen - Somalia (Agroinform)
A Ferencváros brazil játékosa reméli, sikerül újra olyan bombagólt szereznie, mint a két ősi rivális tavaszi mérkőzésén.
szept. 22
10:14
Primera División: négygólos Barca-siker (Metropol)
Az FC Barcelona 4-0-ra nyert a Rayo Vallecano vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójának szombati játéknapján.
szept. 22
10:16
Kikapott a Fehérvár (Metropol)
A Sapa Fehérvár AV19 5-2-es vereséget szenvedett a Bozen vendégeként az osztrák jégkorongliga szombati fordulójában.
szept. 22
10:30
Tenisz: A. Radwanska nyolc hónap után ismét tornát nyert (She)
Az első helyen kiemelt Agnieszka Radwanska győzelmével zárult a Szöulban rendezett kemény pályás női tenisztorna. A lengyel hölgy a két és háromnegyed órán át tartó döntőben az orosz Anasztaszija Pavljucsenkovát fektette két vállra.
szept. 22
10:48
Profi boksz: győzelemmel tért vissza Vázquez Jr. (She)
Győzelemmel tért vissza az áprilisi, Isimoto Jaszutakától elszenvedett pontozásos vereségét követően a korábbi kispehelysúlyú WBO-világbajnok Wilfredo Vázquez Jr.
szept. 22
10:48
Erre érdemes fogadni az éjszakában (Agroinform)
Vettel győzelme nem is kérdés, de a futam egyéb szegmensein szép summát húzhatunk be.
szept. 22
10:50
Videó: mesternégyessel debütált az MU tehetsége (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság 8. fordulójában a Birmingham City 4–1-re nyert a Sheffield Wednesday ellen. Szenzációs teljesítménnyel debütált a hazaiaknál a Manchester Unitedtól kölcsönvett Jesse Lingard. A 20 éves játékos mind a négy gólt magára vállalta, sőt 14 perc alatt jutott el mesterhármasig. Íme!
szept. 22
10:52
Honvéd: a DVTK ellen 15 percet játszó Job decemberig írt alá (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd hivatalos honlapján jelentette be Thomas Hervé Job Iyock szerződtetését. A dolog érdekessége, hogy a legutóbb a Bolognánál szereplő kameruni a tegnapi, DVTK elleni 2–0-s vereség alkalmával már pályára lépett a magyar élvonalban.
szept. 22
11:06
Videó: Michelisz a dobogón - „Vétek lenne fennakadni a 2. futamon" (She)
Michelisz Norbert győzelemre váltotta szombaton megszerzett pole pozícióját a túraautó-világbajnokság szuzukai versenyhétvégéjének első versenyén, a Honda-gyár pályáján. A magyar pilóta a rajttól a célig vezetve nyert a Chevrolet autói előtt. Michelisz a zengomotorsport.hu-nak nyilatkozott a futam után.
szept. 22
11:06
Nincs itt semmiféle dráma - Mourinho (Agroinform)
A Chelsea portugál mesterének a Fulham 2-0-ás legyőzését követően magyarázatot kellett adnia Juan Mata mellőzésére.
szept. 22
11:24
Michelisz rajt-cél győzelme Japánban (Infostart)
Michelisz Norbert kiválóan teljesít a túraautó-világbajnokság szuzukai futamán.
szept. 22
11:42
FTC-Újpest: Ez a meccs jelent számunkra mindent - Moniz (She)
Ricardo Moniz, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros vezetőedzője csapata honlapján, a fradi.hu-n beszélt a mai Újpest elleni derbiről. A holland szakvezető elmondta: nem szeretnének lecsúszni a dobogóról, így a céljuk a lila-fehérek ellen is a három pont begyűjtése.
szept. 22
11:42
Huszti Hannoverben képzeli el a jövőt? (Agroinform)
Kitöltheti 2015-ig szóló szerződését a Hannover magyar középpályása, aki erre egy interjúban utalt.
szept. 22
12:18
Retrocsatornát indít decemberben a közmédia (Infostart)
Retrocsatornát indít december 15-től a közmédia - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sajtóirodája vasárnap.
szept. 22
12:18
Videó: kiválóan másolták tojáslabdával a rabonarúgást (She)
Az egyetemi amerikaifutball-bajnokságban szereplő Rice Owls rúgója, Chris Boswell a Houston Cougars ellen mutatott be egy pazar rabonarúgást. Íme!
szept. 22
12:20
Bundesliga: Moniz után ismét holland edző a Hamburgnál (She)
A korábbi holland szövetségi kapitány, Bert van Maarwijk lesz a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hamburg új vezetőedzője. A 61 esztendős szakember a hét elején menesztett Thorsten Fink helyét veszi át.
szept. 22
12:36
Venus Williams a 32 között (Metropol)
Az amerikai Venus Williams csupán négy játékot veszített a német Mona Barthellel szemben.
szept. 22
12:36
Párizsi királyok vagy a monacói hercegek? (Agroinform)
Csúcsrangadó francia földön: a címvédő PSG vasárnap este a az első számú kihívót, a listavezető Monacót fogadja.
szept. 22
12:54
F1: Räikkönen jobban van, rajthoz áll a versenyen (She)
A szombaton súlyos derékfájásra panaszkodó, a Szingapúri Nagydíj időmérő edzését csupán a 13. helyen záró Kimi Räikkönen vasárnapra jobban lett, s mindenképpen rajthoz áll a magyar idő szerint 14 órakor kezdődő versenyen.
szept. 22
12:56
Barca: 316 meccses sorozatot szakított meg a madridi csapat (She)
Egészen elképesztő statisztikai adattal állt elő az Infostrada, a Barcelona öt éve minden tétmérkőzésen többet birtokolta ellenfelénél a labdát, egészen szombat estig. A Rayo Vallecano elleni 4–0-s győzelem alkalmával ugyanis a madridiaknál volt többet a labda. Hasonló eredményre legutóbb a Real Madrid volt képes, még 2008-ban.
szept. 22
12:58
F1: a Caterham még három évig Renault-motort használ (She)
A Formula–1-ben szereplő Caterham-istálló Szingapúrban bejelentette, hogy három évvel meghosszabbította Renault-val kötött motorszállítási szerződését, így 2014-ben, 2015-ben és 2016-ban is a francia gyár turbómotorjait használja.
szept. 22
13:00
Videó: Suárez kislányával énekelte a Liverpool himnuszát (She)
Mint beszámoltunk róla, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 5. fordulójában a listavezető Liverpool hazai pályán 1–0-ra kikapott a Southamptontól. A találkozót a lelátótól néző Luis Suárez kislányával, Delfinával együtt énekelte a „vörösök" himnuszát. Íme!
szept. 22
13:30
Tenisz: V. Williams négy játékot veszítve lépett tovább (She)
Az amerikai Venus Williams csupán négy játékot veszített a német Mona Barthellel szemben a 2.4 millió dollár összdíjazású tokiói női tenisztorna vasárnapi, első fordulójában.
szept. 22
13:30
Michelisz futamot nyert Szuzukában (Metropol)
A legjobb volt az időmérőn és a bemelegítésen is, majd a nyitó futamban sem talált legyőzőre, és rajt-cél győzelmet aratott.
szept. 22
13:30
Öt év után lenyomták a Barcát labdabirtoklásban (Agroinform)
A katalánok 316 mérkőzés után először maradtak alul ebben a statisztikai mutatóban.
szept. 22
13:48
Nemzeti Vágta: középfutamok és döntők (Metropol)
Délután a nemzetközi futam mellett a döntőre is sor kerül a fővárosi Hősök terén felállított speciális pályán.

Keresés