2013. szeptember 24. kedd

szept. 24
0:48
Ördögi körben a Fradi (Agroinform)
Sokba kerülhet a Fradinak a derbin történt incidens. A klub fizet, miközben a bűnösök már a következő balhéra készülnek.
szept. 24
7:00
NHL: a Pittsburgh szétlövéssel múlta felül a Chicagót (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) előszezonjában a Vancouver Canucks alaposan megszórta a Phoenix Coyotest, míg a Pittsburgh Penguins szétlövéssel kerekedett a Chicago Blackhawks fölé.
szept. 24
7:06
Bronzeső hullt ránk a birkózó szőnyegen (Behaviour)
A Papp László Sportaréna közönsége szombaton ráhangolódhatott a vasárnapi záróakkordra, hiszen két birkózónk, Lőrincz Viktor (84 kg) és Kiss Balázs (96 kg) révén két bronzérmet szerzett a magyar kötöttfogású válogatott a budapesti birkózó-világbajnokság hatodik versenynapján.
szept. 24
7:08
Vettel lehet minden idők legjobbja az F1-ben (Behaviour)
Amit a szingapúri éjszakában vasárnap délután láthatott a nagyérdemű, az elég árulkodó volt, már ami a Formula 1 közeli jövőjét illeti. Sebastian Vettel ugyanis egész hétvégén úgy játszott a mezőnnyel, mint a macska az egérrel. Egyrészt ez jó, mert ismét van egy kiemelkedő pilótája a sportágnak, másrészt viszont nem, hiszen lassan csak azért izgulhatunk, ki szerzi meg a második rajthelyet, illetve…
szept. 24
7:10
Nézőcsúcs = csúcsfoci (Behaviour)
Az elmúlt héten számtalan írás jelent meg a 213. Ferencváros-Újpest derbivel kapcsolatban, és ezekben a legtöbbször a várt balhékról lehetett olvasni. Tény, a korábbi zöld-lila összecsapás túlmutatott a gyepen, és a színvonalában gyenge meccs helyett a szurkolói atrocitásokról szóltak a hírek. Azonban ez a vasárnapi rangadó más volt: izgalmas, minden szinten jónak mondható mérkőzést produkált a…
szept. 24
7:18
NB II: 3-4 hétig lesz gipszben a siófoki védő könyöke (She)
Három-négy hétig kell gipszet hordania Tímár Krisztiánnak, a másodosztályban szereplő Siófok labdarúgójának.
szept. 24
7:36
Labdarúgás: hazai pályán a Barca és az Atlético - program (She)
Az élvonalbeli spanyol labdarúgó-bajnokság (Primera División) 6., hétközi fordulójában a címvédő Barcelona a keddi játéknapon lép pályára, a százszázalékos teljesítménnyel listavezető katalánok vendége a Real Sociedad lesz. Az olaszoknál egy, a franciáknál két meccset rendeznek ma. Németországban az országos kupára irányul a figyelem, Angliában Ligakupa-meccsek következnek.
szept. 24
7:54
Női kosár: a Cegléd indul a Győr helyén a Közép-európai Ligában (She)
A Hat-Agro Uni Győr helyén a Ceglédi EKK indul majd el a női kosárlabdázók Közép-európai Ligájában. A szlovákokkal és a horvátokkal közösen elindított bajnokság szeptember 28-án kezdődik.
szept. 24
8:30
Asztalitenisz: Póta megsérült, veszélyben az Eb-részvétel (She)
Póta Georgina megsérült, így veszélybe került a kiváló asztaliteniszező indulása a jövő pénteken kezdődő Európa-bajnokságon.
szept. 24
8:48
Groningen: Adorján játéka kérdéses a kupameccsen (She)
Kisebb bokasérülést szenvedett a holland első osztályban szereplő Groningen labdarúgócsapatának hétfői edzésén Adorján Krisztián, akinek a játéka emiatt kérdéses a szerdai, AFC elleni Holland Kupa-mérkőzésen.
szept. 24
8:50
Videó: fejet hajtottak - az FTC a légtér ura volt az Újpest ellen (She)
Mint arról beszámoltunk, a fővárosi derbin az Újpest már a 4. percben megszerezte a vezetést, ám 3–1-re kikapott a Fradi vendégeként. A Nemzeti Sport és az NSO Tv állandó szakértője, Bognár György ezúttal a rangadót vette górcső alá.
szept. 24
8:52
DVTK: Nikházi szülei 720 km-t utaztak a fiuk góljáért (She)
Góllal és jó játékkal vette ki részét csapata, a DVTK hazai bajnoki sikeréből Nikházi Márk, a diósgyőriek a labdarúgó NB I 8. fordulójában otthon győztek 2–0-ra a Bp. Honvéd ellen.
szept. 24
8:54
NFL: Peyton Manning megdöntötte Brady rekordját (She)
A Denver Broncos simán nyerte a tengerentúli profi amerikaifutball-liga harmadik fordulójának zárómérkőzését a szebb napokat is látott Oakland Raiders ellen. A csoportrangadó és egyben Monday Night Football azonban két játékot leszámítva gyakorlatilag másról se szólt, mint Peyton Manningről és a Broncos támadóiról, akik veretlenül állnak a ligában, és magasan a legtöbb pontot szerezték eddig.
szept. 24
8:54
Nézőcsúcs, negyvenezren látogattak ki a stadionokba (Agroinform)
Az OTP Bank Liga 8. fordulójának nyolc bajnokiját több mint 40000 szurkoló kísérte figyelemmel a helyszínen.
szept. 24
9:06
Real Madrid: Bale átigazolása olcsó volt - Florentino Pérez (She)
Florentino Pérez, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid elnöke a Cadena SER spanyol rádió műsorában elmondta, megérte szerződtetni Gareth Bale-t a Tottenhamtől.
szept. 24
9:08
NHL: tíz meccstől és 270 ezer dollártól esik el a verekedő (She)
Tíz alapszakasz-mérkőzésre szóló eltiltást kapott David Clarkson, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Toronto Maple Leafs játékosa, mert a Buffalo Sabres elleni felkészülési találkozón a cserepadról ugrott be verekedni.
szept. 24
9:10
Hollandia: Bodor kidőlt, ezen a héten aligha játszik (She)
Megsérült az AZ Alkmaar elleni holland bajnokin, így ezen a héten minden bizonnyal nem léphet pályára a NAC Breda soros mérkőzésein Bodor Boldizsár.
szept. 24
9:30
Vb-ezüstérmes edző Hamburgban (Agroinform)
Bert van Marwijkot nevezték ki a Hamburg élére. A holland edző legutóbb hazája válogatottját dirigálta.
szept. 24
10:00
Videó: öt perc alatt három nagy gólt kapott Bogdán (She)
Mint beszámoltunk róla, az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 8. fordulójában a Bogdán Ádámmal a kapuban felálló Bolton 3–1-re kikapott a Brighton otthonában. A találkozót a helyszínen 26 319 néző látta, most megtekinthetik a mérkőzés összefoglalóját!
szept. 24
10:02
Vitorlázás: a címvédő újabb „meccslabdákat” hárított (She)
Sorozatban ötödik győzelmével feljött 8–6-ra a címvédő Team Oracle USA a Team New Zealand ellen a vitorlázó Amerika Kupán. A végső győzelemhez kilenc siker szükséges.
szept. 24
10:18
Légiósok: Remélem, hamarosan behívnak a válogatottba - Stieber (She)
Stieber Zoltán, a német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban éllovas Greuther Fürth szélsője reméli, hogy hamarosan meghívót kap a magyar válogatottba, de szót ejtett a keddi, Hamburg elleni Német Kupa-találkozóról is.
szept. 24
10:36
Videó: ütős - 2.5 milliárd forintot kasszírozott az év golfozója (She)
Mint arról beszámoltunk, nem kis meglepetésre a svéd Henrik Stenson nyerte meg a profi golfozók idei amerikai körversenyének záró viadalát, a Tour Championshipet, egyúttal övé lett az egész idény legjobbját megillető, tízmillió dolláros bónusszal járó FedEx-kupa is. Íme, a tíz legszebb ütés, élen Stensonéval!
szept. 24
10:38
Újpest: a derbin gólt szerző támadó kézsérülést szenvedett (She)
A Ferencváros elleni vesztes derbin az Újpest gólját szerző Bavon Tshibuabua kézsérülést szenvedett.
szept. 24
10:40
Real: Casillasnak meg kell keresni a helyét - Ronaldo (She)
Volt madridi csapattársa, a brazil Ronaldo is véleményt alkotott arról, hogy Iker Casillas a Real Madrid labdarúgócsapatának kapusa a kispadra szorult. A Fenomén szerint egykori klubtársának soha nem látott kihívással kell megküzdenie, de mint a futballtörténelem egyik legjobbjának, meg kell keresni a helyét.
szept. 24
11:12
Videó: Messiék úgy fogócskáztak, mint a kisgyerekek (She)
A nagy munka mellett lazítottak egy kicsit a Barcelona játékosai. Lionel Messiék az egyik edzésen fogócskázással múlatták az időt, amit láthatóan úgy élveztek, mint a kisgyerekek. Íme!
szept. 24
11:18
Tovább menetelhet a Napoli a Serie A-ban (Agroinform)
Nehéz percek várnak a Milanra Bolognában, míg a másik milánói csapat a Fiorentinát fogadja a forduló rangadóján.
szept. 24
11:30
ETO: Koltai a csapattal edz, Kinknél nincs baj (She)
A Győri ETO-nál két játékost is sérülés miatt kellett lecserélni a DVSC elleni győztes hétvégi bajnokin. Tarmo Kink térdtáji zúzódást szenvedett, de ez nem akadályozhatja meg abban, hogy a következő fordulóban pályára lépjen. Rudolf Gergelyre viszont tegnap még MRI- és ultrahangvizsgálat várt, amelynek eredményét egyelőre nem hozta nyilvánosságra a klub.
szept. 24
11:30
NFL: a Denver menetel (Metropol)
Peyton Manning ismét fantasztikusan játszott, csapata, a Denver Broncos pedig újabb sima győzelmet aratott a profi amerikaifutball-ligában.
szept. 24
11:32
Haladás: Nem voltam lesen, a büntetőnk nem volt jogos - Halmosi (She)
Vitatott két góllal kerekedett a Haladás az újonc Puskás Akadémia FC fölé az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 8. fordulójában. Halmosi Péter – a szombathelyiek első góljának szerzője – úgy érzi, találata szabályos körülmények között esett, hiszen nem volt lesen, viszont az utóbb győztes gólnak bizonyuló büntetőjük nem volt jogos.
szept. 24
11:36
A Milan fellebbez Balotelli hárommeccses eltiltása ellen (Agroinform)
Az AC Milan nem nyugodott bele Mario Balotelli büntetésébe, akit három meccsre meszelt el az Olasz Labdarúgó Szövetség.
szept. 24
11:38
Kiengedik a szellemet a palackból - névkáosz jöhet (Agroinform)
A jövőben engedékenyebb lehet az NBA a játékos mezek felirata kapcsán. Jópofa atyáskodás vagy kőkemény gazdasági érdek?
szept. 24
11:40
Stieber várja a meghívót a válogatottba (Agroinform)
A német másodosztályú Greuther Fürth szélsője duplázott az Union Berlin ellen, korábban három gólpasszt osztott ki.
szept. 24
11:48
DVSC: elkezdték a játéktér építését a Nagyerdei Stadionban (She)
Újabb fontos állomásához érkezett a debreceni Nagyerdei Stadion építése, elkezdték a játéktér kialakítását, az aréna déli területén már az alap síkját alakítgatják a munkagépek.
szept. 24
11:50
Videó: varázslatos sarkazások Cristiano Ronaldo módra (She)
Mint arról beszámoltunk, a spanyol labdarúgó-bajnokság 5. fordulójában a Real Madrid 4–1-re nyert a Getafe ellen. Az utolsó gólt a mérkőzésen büntetőből is betaláló Cristiano Ronaldo szerezte: a portugál klasszis sarokkal tette a kapuba a labdát Sami Khedira beadása után. Most megnézhetik C. Ronaldo összes sarkazós gólját egy videóban. Íme!
szept. 24
12:06
Ben Johnson 25 év után visszatért Szöulba (Metropol)
„Szép dolog visszatérni ide, ahol történelmet írtam.”
szept. 24
12:12
Az év gólja egy ifimeccsen? (Agroinform)
Adam Morgan óriási gólt lőtt a Liverpool U21-es csapatában a Manchester City elleni utánpótlás-bajnoki meccsen.
szept. 24
12:24
Sunderland: a korábbi angol kapitány válthatja Di Caniót (She)
A Guardian értesülései szerint az angol labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Steve McClaren foglalhatja el a Sunderland – Paolo Di Canio menesztése után – megüresedett menedzseri posztját.
szept. 24
12:24
Kloppot egy meccsre eltiltotta az UEFA (Metropol)
Hevesen kritizálta a játékvezetőket, ezért kapta a Dortmund vezetőedzője a büntetést.
szept. 24
12:30
BL-csapatot fogad a Barca, újonchoz látogat a Real (Agroinform)
A La Liga hétközi fordulójában a nagymenők "papíron" kötelező győzelmek előtt állnak.
szept. 24
12:42
Videó: övön aluli ütés, Riversék szerencsétlenkedése - NFL (She)
Az NFL 3. játékhetének legmulatságosabb jeleneteit összegyűjtő tengerentúli műsor ezúttal is jó érzékkel választott. Az elmúlt fordulóban láthattuk, amint a Cincinnati Bengals játékosa övön aluli ütést visz be ellenfelének a Green Bay Packers ellen, illetve azt is, hogy a Philip Rivers vezette San Diego Chargers miként próbálta megmenteni a Tennessee Titans elleni mérkőzést. Arról már…
szept. 24
12:44
Barca: Nem vagyunk közel a tökéletes játékhoz - Martino (She)
Gerardo Martino, a Barcelona labdarúgócsapatának vezetőedzője meglepő – talán kissé álszerénynek tűnő – kijelentéssel lepte meg a nyilvánosságot a kedd esti, Real Sociedad elleni hazai bajnokit megelőzően. Az argentin szakember szerint százszázalékos teljesítménnyel listavezető együttesének játéka nincs közel a tökéleteshez.
szept. 24
13:00
Chelsea: „Eto'o már nem az a játékos, aki a Barcában volt” (She)
Érdekes nyilatkozatot adott José Mourinho, a Chelsea menedzsere a francia Le10Sport című lapnak: a portugál szakember elmondta, tisztában van vele, hogy Samuel Eto'o felett már eljártak az évek, ettől függetlenül még mindig nagy tisztelője a játékának.
szept. 24
13:00
Szép volt haver (Metropol)
Így gratuláljunk a meccs hősének, miközben ő nyilatkozik.
szept. 24
13:02
Videó: parádés gólt ollózott a kihagyott büntetője után (She)
A belga másodosztályú labdarúgó-bajnokság 8. fordulójában a Mouscron-Péruwelz 2–1-re nyert a Hoogstraten ellen. A találkozón a hazaiak kapusa hárította Glenn van der Linden büntetőjét, de a vendégek játékosa a kipattanó labdát a jobb felsőbe ollózta. Íme!
szept. 24
13:06
Benzema egy vagyont fizetett egy prostinak, aki férfi (Agroinform)
A Real Madrid francia támadója újabb szexbotrányba keveredett, ezúttal egy belga prostituált tálalt ki a sajtónak.
szept. 24
13:24
A Mercedes szerint Vettel minden futamot megnyer (Agroinform)
A Mercedesnél úgy számolnak, a világbajnoki éllovas Sebastian Vettel behúzza a hátralévő hat futamot.
szept. 24
13:36
Férfi kézi: a korábbi veszprémi beálló hosszabbított a Löwennel (She)
Egy évvel, 2015-ig meghosszabbította szerződését a Rhein-Neckar Löwen férfi kézilabdacsapatával a korábban a Veszprémet is erősítő norvég beálló, Bjarte Myrhol.
szept. 24
13:36
Önéletrajzi kötet Détári Lajosról (Metropol)
Az utolsó magyar világsztár címmel megjelent Détári Lajos, 61-szeres válogatott labdarúgó önéletrajzi könyve.
szept. 24
13:38
Magyar Kupa: Sopronban a Puskás Akadémia - program (She)
Kedden, illetve szerdán bonyolítják le a labdarúgó Magyar Kupa harmadik fordulójának küzdelmeit. Az élvonalbeli csapatok közül továbbra is csak a Mezőkövesd és a Puskás Akadémia érdekelt, előbbi a harmadosztályú Kazincbarcika, utóbbi az NB II-ben szereplő Soproni VSE otthonában lép pályára. Íme, a program!
szept. 24
13:54
Videó: zsonglőrködve, hátrafelé futotta le a maratont (She)
Egy floridai férfi vasárnap hátrafelé kocogva és közben három labdával zsonglőrködve futotta le a Quad Cities maratont. Joe Salter tettével a Guinness Rekordok Könyvébe szeretne bekerülni. Íme!

Keresés