2013. szeptember 17. kedd

szept. 17
0:18
NS: Címet védene a Bayern, de sok a kihívó - kedd (She)
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.
szept. 17
0:22
Primera División: győzelemmel avatta fel stadionját a Bilbao (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) negyedik fordulójának fordulatos záró mérkőzésén az Athletic Bilbao az új San Mamésben 3–2-es győzelmet aratott a Celta Vigo ellen, amely az első félidő derekán Charles révén tizenegyest rontott.
szept. 17
0:54
Tenisz: magabiztos sikerrel kezdett a címvédő Kantonban (She)
A kantoni kemény pályás tenisztorna első fordulójában a címvédő Hszie szu-vej mindössze három játékot veszített az argentin Paula Ormaechea ellen, így magabiztosan jutott a következő körbe, ahol a szabadkártyás kínai Csang su-aj vár rá.
szept. 17
5:42
Kongó lelátók, gyenge színvonal (Behaviour)
A valódi labdarúgás a világ legnézettebb játéka. A honi szurkolók hétről-hétre bizonyságát adják távolmaradásukkal, hogy mifelénk annak gyötrelmes utánzata zajlik. Az NB I. hetedik fordulójának nyolc meccsét összesen 14.300 ember tekintette meg a helyszínen. Annyi, ahányan egy angol negyedosztályban szoktak lenni egy alsóházi rangadón...
szept. 17
6:54
Kárai és Szabó - a verhetetlen páros (Behaviour)
Hatalmas bravúrt hajtottak végre a magyar autocross versenyzők a 2013-as Európa-bajnokság utolsó előtti viadalán, a Franciaországban, Saint Igny de Vers versenypályáján megrendezett futamon. A 2011-es Autocross Európa-bajnok, Kárai Tamás ebben az esztendőben ismét a sportág csúcsára került a Touring Autocross kategóriában. A Skoda Fabiával versenyző magyar pilóta fantasztikus teljesítménnyel…
szept. 17
7:12
Premier League - Továbbra is veretlen és élen a Liverpool (Infostart)
Az FC Liverpool 2-2-es döntetlent ért el a Ligakupa-győztes Swansea City otthonában az angol labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójának hétfő esti zárómérkőzésén, és ezzel - veretlenül - a tabella élére került.
szept. 17
7:12
Honvéd: Holender továbbra sem edzhet bokasérülés miatt (She)
Továbbra sem edzhet Holender Filip, a Budapest Honvéd 19 éves labdarúgója.
szept. 17
7:12
Gyengén rajtoltak birkózóink a hazai vb-n (Behaviour)
Hatalmas várakozás előzte meg a tegnap a budapesti Papp László Sportarénában megkezdődött birkózó világbajnokságot. Persze a már a nyitónapon is szépszámú közönség várakozásait csak szították az olyan nyilatkozatok, miszerint legalább a 2005-ös, szintén hazai rendezésű vb eredményeit elérjük - hét érem, jelentem -, illetve az új szabályok elképesztően kedveznek a magyaroknak.
szept. 17
7:14
MTK: húzódást szenvedett a bal oldali védő (She)
Meghúzódott a combhajlítóizma az MTK hátvédjének, Fejes Andrásnak.
szept. 17
7:14
Szakmai igazgató lett az egykori kenu-király (Behaviour)
A maratoni kenuban 17-szeres világbajnok Csabai Edvint nevezték ki a Magyar Kajak-kenu Szövetség (MKKSZ) új szakmai igazgatójává. Az MKKSZ elnöksége hétfői ülésén három tartózkodás mellett 11 igennel szavazott bizalmat a 36 éves szakembernek, akinek a - pályázat utáni - kinevezését Schmidt Gábor szakmai alelnök és Ábrahám Attila főtitkár közösen javasolta.
szept. 17
7:16
Nagypapa köddé vált (Behaviour)
Elvétették a házszámot és nem abban a szállodában keresték hétfőn a doppingellenőrök Christopher Hornert, a Vuelta a Espana kerékpáros körverseny friss győztesét, amelyikben lakott. Horner csapatvezetője szerint nincs takargatni valójuk.
szept. 17
7:30
Női kézilabda: ismét Trefilov irányítja az orosz válogatottat (She)
Egy év után ismét Jevgenyij Trefilov irányítja az orosz női kézilabda-válogatottat. Az orosz szövetség végrehajtó bizottságának ülésén a nemzeti csapattal korábban négy világbajnoki győzelmet arató szakembert nevezték ki szövetségi kapitánynak.
szept. 17
7:48
NFL: Cincinnatiben is kikapott a Pittsburgh Steelers (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság második fordulójában is vereséget szenvedett a Pittsburg Steelers. Ben Roethlisbergerék 20–10-es vereséget szenvedtek a csoportrivális Cincinnati Bengals otthonában.
szept. 17
7:48
Új idény, sok esélyes (Metropol)
Nehéz megjósolni, melyik együttes a sorozat első számú favoritja.
szept. 17
7:48
A stabil Klopp, az újonc Martino vagy az építkező Guardiola? (Agroinform)
Az edzői átrendeződés kiszámíthatatlanabbá tette a Bajnokok Ligáját, hét nagycsapat kezdte új trénerrel a szezont.
szept. 17
7:50
PAFC: Gallardo edzést tartott a fiatal játékosoknak (She)
Francisco Gallardo, a Puskás Akadémia nyáron szerződtetett spanyol labdarúgója az együttes U21-es csapatának tartott külön foglalkozást. A középpályás elmondta, örömmel segít a pályafutásuk elején járó játékosoknak.
szept. 17
8:06
Futsal: ma Eb-pótselejtezőt játszik a válogatott Harkivban (She)
Ma 18.15 órás kezdéssel az ukránok ellen játszik Európa-bajnoki pótselejtezőt a magyar futsalválogatott. A csapat hétfőn már a harkivi Lokomotív csarnokában edzett.
szept. 17
8:08
Bajnokok Ligája: Isco szerint a Real Madrid a favorit (She)
Kedd este a Real Madrid Isztambulban kezdi meg szereplését a Bajnokok Ligájában a török Galatasaray vendégeként. A nyáron szerződtetett Isco szerint a királyi gárda a legesélyesebb a sorozat megnyerésére.
szept. 17
8:24
Primera División - Élen a Barcelona és az Atletico (Infostart)
Az Athletic Bilbao hazai pályán győzött a Celta Vigo ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság negyedik, hétfői esti zárómérkőzésén.
szept. 17
8:24
BL: Galata-Real, Bayern-CSZKA, pályán az MU és a Juve - program (She)
Ma elkezdődik a Bajnokok Ligája várva várt csoportköre, ahol Európa legjobb 32 csapata küzd meg egymással négyfős csoportokban. A keddi játéknapon máris pályára lép a címvédő Bayern München, amely a CSZKA Moszkvát látja vendégül, de a Real Madrid, a Manchester United és a Juventus is megkezdi szereplését. Íme a heti program!
szept. 17
8:24
Drogba újabb gólja szépen hozna a konyhára a Real ellen (Agroinform)
A Galatasaray a Real Madridot fogadja kedden a labdarúgó Bajnokok Ligája B-csoportjának első fordulójában.
szept. 17
8:26
Videó: győzelemnek örültek, de elveszítették a meccset (She)
Az NFL és a főiskolai amerikaifutball-bajnokság legérdekesebb, leghumorosabb pillanatait felvonultató heti összeállítás most igazán ütős lett. A védő pattant le a támadóról, beakadt egy sisak, győzelemnek örült a csapat, miközben elveszítették a mérkőzést.
szept. 17
8:42
Videó: „Holman a magyar futball egyik legnagyobb ígérete” (She)
Szokásos heti értékelésében Bognár György elmondta, a Ferencváros az NB I három legjobb csapata közé tartozik, de a Debrecen és a Videoton jobb. A korábbi válogatott labdarúgó szerint a zöld-fehéreknél Holman Dávid az utóbbi évek kimagaslóan legtehetségesebb játékosa. A Loki egységesebb, a DVTK-nál rendet vágtak.
szept. 17
8:44
Schalke: a BL-debütálásra váró Szalai játékát dicsérték (She)
Szalai Ádám hamarosan bemutatkozhat a Bajnokok Ligájában! A magyar válogatott támadó szerdán a Schalkéval a Steaua Bucuresti ellen lép pályára, s elmondása szerint már nagyon várja, hogy debütálhasson a legrangosabb eruópai kupában. Eközben csapattársa, Joël Matip Szalai mezőnymunkáját dicsérte a hétvégi, Mainz elleni győzelem kapcsán.
szept. 17
9:00
Universiade: a magyar rendezés költségvonzatát vizsgálják (She)
A kormány munkacsoportot állított fel annak vizsgálatára, hogy milyen költségvonzata lehet a budapesti Universiade-nak – írta a Népszabadság.
szept. 17
9:02
BL: Nem a Juve a fő esélyes, de veszélyesek vagyunk - Conte (She)
Antonio Conte nem tűzött ki minimális elvárást csapatával, a Juventusszal szemben a ma rajtoló Bajnokok Ligája csoportkörében. A Köbenhavn ellen készülő olasz szakember szerint a torinói gárda roppant veszélyes lehet, bár nem számít a végső győzelem fő esélyesének.
szept. 17
9:04
PMFC: félévszázados rekordot állítottak be Márkvárték (She)
A Pécsi MFC labdarúgócsapata az NB I 7. fordulójában, a Kecskemét vendégeként elért 5–2-es győzelemmel több mint félévszázados rekordot állított be.
szept. 17
9:18
Menesztették a Hamburg edzőjét - sajtóhír (Agroinform)
A Dortmund elleni súlyos vereséget követően a Hamburg vezetősége menesztette a csapat edzőjét, Thorsten Finket.
szept. 17
9:36
NB II: Simon Antalt felmentették Zalaegerszegen (She)
Ahogy azt a Nemzeti Sport Online tegnap előrevetítette, az NB II-es Zalaegerszeg labdarúgócsapatának vezetősége felmentette a munkavégzés alól Simon Antal vezetőedzőt.
szept. 17
9:54
Légiósok: Varga ismét edzésbe állt a Middlesbrough-nál (She)
Kisebb sérüléséből felépülve ismét edzésbe állt az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Middlesbrough védekező középpályása, Varga József, arra azonban nincs garancia, hogy a magyar válogatott játékos már a ma esti, Nottingham Forest elleni bajnokin pályára lép.
szept. 17
9:54
Emlékmérkőzések Győrben (Metropol)
A szeptember 7-én közúti balesetben elhunyt Tapodi Péter klubigazgató és Fűzy Ákos vezetőedző emlékére rendeznek mérkőzéseket.
szept. 17
9:54
Már most érdemes a Diósgyőrre fogadni (Agroinform)
A bukik még mindig a tavalyi eredményeket veszik figyelembe a szorzók megállapításánál, ebből húznánk hasznot.
szept. 17
10:12
BL: a négy korábbi győztes edző egyaránt új csapatnál (She)
Sir Alex Ferguson és Jupp Heynckes visszavonulásával négy vezetőedző maradt a Bajnokok Ligája 32-es mezőnyében, aki korábban már megnyerte a sorozatot (van, aki nem is egyszer). Érdekesség, hogy Carlo Ancelotti, Rafa Benítez, Pep Guardiola és José Mourinho is klubot váltott a nyáron. A négy tekintélyes szakvezető összesen hét BL-trófeát szerzett eddig – mindezt az elmúlt évtizedben.…
szept. 17
10:12
Ancelotti humoránál volt, de Casillas nem tudott nevetni (Agroinform)
Casillasra csak a Bajnokok Ligájában várhat szerep Madridban, ez azonban kevés lehet a kapusnak.
szept. 17
10:14
Autósport: Montoya jövőre az IndyCarban versenyez (She)
A jövő évben az IndyCarban versenyez Juan Pablo Montoya, a kolumbiaiak korábbi Formula–1-es pilótája.
szept. 17
10:30
BL: Blanc jól emlékszik Megyeriék fanatikus drukkereire (She)
A Paris Saint-Germain a Megyeri Balázst is soraiban tudó Olympiakosz vendégeként kezdi meg szereplését a Bajnokok Ligája 2013–2014-es idényében. Laurent Blanc, a párizsiak vezetőedzője úgy véli, nem mindennapi hangulatot fognak teremteni a görög szurkolók.
szept. 17
10:48
Birkózó-vb: ma Molnár, Veréb és Ligeti küzd a szőnyegen (She)
Ma is 13 órakor kezdődik a program a budapesti birkózó-világbajnokságon, a döntők 19 órakor kezdődnek. A szabadfogásúak között ma Molnár Józsefért, Veréb Istvánért és Ligeti Dánielért szoríthatnak a magyar szurkolók.
szept. 17
10:50
Roma: már csak formalitás Totti szerződéshosszabbítása (She)
Francesco Totti hamarosan meghosszabbítja szerződését a Roma labdarúgócsapatával – jelentette be az olasz első osztályban szereplő klub igazgatója, Mauro Baldissoni. Az elöljáró szavait a 36 esztendős játékos is megerősítette.
szept. 17
11:06
NB I: Szabó vezeti az FTC-Újpestet, Farkas az ETO-DVSC-t (She)
Szabó Zsolt vezeti a vasárnapi Ferencváros–Újpest FC labdarúgó NB I-es derbit a Puskás Ferenc Stadionban. A rutinos bíró „előlépett” a tavaszi Fradi–Újpest óta, hiszen azon a találkozón negyedik játékvezető volt. A bajnok Győri ETO és a listavezető Debreceni VSC csatáját Farkas Ádám dirigálja.
szept. 17
11:06
Pályán a Bayern, a Real és a Juve - kezdődik a BL! (Agroinform)
Nem kell tovább várni a csúcsfocira, hiszen kedden útjára indul a labda a Bajnokok Ligájában is.
szept. 17
11:24
Videó: Sturridge trikóját akarta, leesett a nézőtérről (She)
A Swansea–Liverpool (2–2) angol bajnoki mérkőzés után Daniel Sturridge, a vendégek támadója oda akarta dobni a szurkolóknak a mezét. A trikó nem jutott el a nézőtérig, előtte landolt a földön. Az egyik drukker telefonnal a kezében át akart mászni a palánkon, de közben elveszítette egyensúlyát, és leesett.
szept. 17
11:24
Cilic fellebbez doppingeltiltása miatt (Metropol)
Cilic szervezetében a niketamid nevű, élénkítők közé tartozó szert találtak a müncheni tornán begyűjtött mintájában.
szept. 17
11:26
FTC-Újpest: 10 ezer jegy elkelt, a vendégdrukkerek bojkottálják a derbit (She)
Miközben a Ferencváros elnöke, Kubatov Gábor a Facebookon azt írta, több mint tízezer jegy már elkelt a vasárnapi Ferencváros–Újpest rangadóra, a vendégek szurkolói csoportjai arról döntöttek, hogy nem vesznek részt a derbin.
szept. 17
11:42
PSG: Ancelotti már márciusban eldöntötte, hogy távozik (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid vezetőedzője, Carlo Ancelotti saját elmondása szerint már márciusban eldöntötte, hogy két idényt követően elhagyja a Paris Saint-Germaint.
szept. 17
11:44
Férfi kosár: két amerikai hátvéd is aláírt a Körmendhez (She)
A 27 éves Jeremy Fears és a 24 esztendős Devon Moore kéthetes próbajátékán meggyőzte a BC Körmend férfi kosárlabdacsapatának vezetőségét arról, hogy érdemes őket foglalkoztatni.
szept. 17
12:00
Vb 2022: ausztrál követelőzés, maradjon nyári a torna (She)
Kártérítést kér az Ausztrál Labdarúgó-szövetség (FFA) a nemzetközi szövetségtől (FIFA), amennyiben a FIFA módosítja a 2022-es katari világbajnokság időpontját.
szept. 17
12:00
Nyolc tény, amit jó ha tudsz, mielőtt a BL-re fogadsz (Agroinform)
Összegyűjtöttük azokat a tényezőket, amelyek a legnagyobb hatással lehetnek egy-egy csapat sikerességére a BL-ben.
szept. 17
12:02
Jégkorong: Gojanban rendezik a magyar érdekeltségű hoki vb-t (She)
A Szöul melletti Gojanban rendezik meg 2014. április 20. és 26. között a divízió I-es jégkorong-világbajnokságot, amelyen a magyar válogatott is pályára lép.
szept. 17
12:02
Nem terem babér a BL-címvédője ellen (Agroinform)
Nem csupán minőségi különbséget képvisel a címvédő Bayern München a CSZKA Moszkvával szemben a BL-ben.
szept. 17
12:18
Blog: olimpiai diadalmenet Szöulban - Thury Gábor (She)
A közvélemény nem kevés szorongással várta az 1988-as szöuli olimpiát. Dél-Korea és Észak-Korea között kibékíthetetlen ellentét feszült, és ez idő tájt gyakorlattá vált, hogy a politikai sérelmekért a sportban is elégtételt vettek az érdekeltek. Egész egyszerűen úgy, hogy bojkottálták az olimpiát, amely sokáig „érintethetetlen” rendezvényként élt a köztudatban. Még akkor is, ha a müncheni…

Keresés