2013. szeptember 2. hétfő

szept. 2
0:06
Videó: olykor veszélyesebbek voltunk a Vidinél - Kanta (She)
Kanta József szerint a két bekapott gólon kívül az MTK egyenrangú ellenfele volt a Videotonnak a két csapat egymás elleni bajnokiján, sőt helyenként még talán jobban is játszottak. Nikolics Nemanja úgy véli, ezen az úton kell menniük a bajnoki cím megszerzése érdekében.
szept. 2
0:24
US Open: Hewitt rég látott magasságokban, Williams-siker (She)
2006 óta először jutott a nyolcaddöntőbe a US Openen Lleyton Hewitt: az ausztrál teniszező Jevgenyij Donszkojt győzte négy szettben vasárnap, így bejutott a legjobb 16 közé az amerikai teniszbajnokságon, akárcsak a címvédő Andy Murray és az első kiemelt Novak Djokovics. A nőknél Serena Williams szokásos tempójában menetel, Agnieszka Radwanska ugyanakkor búcsút intett a további egyesbeli…
szept. 2
1:00
Eurofutball: hirtelen halál Bázelben; koppant a Braga (She)
A portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójában megtorpant a Braga, mely 1–0-s vereséget szenvedett a Gil Vicente otthonában. A vendégek az 57. perctől kettős emberelőnyben játszhatta, mégsem tudtak gólt szerezni, ehelyett a 66. minutumban Luan döntötte el a meccset a hazaiak javára.
szept. 2
7:00
Ülőröplabda: tornagyőztes a magyar női válogatott (She)
A magyar női ülőröplabda-válogatott nyerte a 2. Hungarian Open nemzetközi tornát, melyet a Vasas Fáy utcai csarnokában rendeztek.
szept. 2
7:00
Mourinho a bíróra panaszkodott (Behaviour)
Péntek késő este első német együttesként elhódította az európai Szuperkupát a Bayern München labdarúgócsapata.
szept. 2
7:02
A Fradi hazavágyik (Behaviour)
A honi labdarúgó NB I. nyitányán a Haladás ötgólos meccsen verte a Pápát, ám a folytatás egyáltalán nem hozott hasonlóan eredményes futballt. A Ferencváros egy harmadik percben elért találattal nyert, megszerezte első sikerét a címvédő Győr, az újoncok összecsapása után a Mezőkövesd örülhetett, míg tegnap a Pécs az esélyesebbnek vélt Debrecen ellen győzött.
szept. 2
7:18
US Open: Djokovics a 3. körben sem vesztett játszmát (She)
Továbbra sem veszített játszmát a 2013-as nemzetközi amerikai teniszbajnokság során Novak Djokovics. A 2011-es győztes szerb a harmadik fordulóban a portugál Joao Sousa elleni meccsét tudta le könnyedén.
szept. 2
7:36
Lombard: a horvát második ligába került a korábbi légiós (She)
Visszatér hazájába a Lombard Pápa korábbi horvát támadója, Tino Lagator, aki a horvát második ligás NK Solin együttesében folytatja pályafutását.
szept. 2
7:38
Arsenal: kölcsönvennék a Chelsea afrikai csatárát (She)
Sajtóhírek szerint az angol élvonalbeli Arsenal ajánlatot tett a városi rivális Chelsea-nek a szenegáli Demba Báért.
szept. 2
7:54
Real Madrid: Bale hajnali kettőkor már Madridban volt (She)
Miután tegnap hivatalosan bejelentették Gareth Bale Real Madridba igazolását, a walesi nyomban repülőgépre ült, s hajnali kettő környékén már madridi szállásán tartózkodott.
szept. 2
8:12
Kajak-kenu: több száz résztvevő a jubileumi Göd Kupán (She)
Több száz résztvevővel, a programban 30-nál is több futammal rendezte a Gödi SE idén 30 éves kajak-kenu szakosztálya és a Dunai Vízisport Alapítvány a XX. Göd Kupa kajak-kenu versenyt augusztus 31-én.
szept. 2
8:12
Győzelmével élen a Videoton (Metropol)
A Videoton hazai környezetben 2-0-ra nyert az MTK ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 6. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.
szept. 2
8:14
BL: Schürrle már várja, hogy a jó barát Szalai ellen játszhasson (She)
Egy csoportba került a Szalai Ádámot is foglalkoztató német Schalke 04 és az Európa-liga-győztes Chelsea a Bajnokok Ligájában.. A londoniak német labdarúgója, André Schürrle elmondta, várja már az egymás elleni meccset, különösen jó barátja, Szalai Ádám miatt.
szept. 2
8:30
Férfi kosárlabda: Észtország kijutott a 2015-ös Eb-re (She)
Észtország nyerte a 2015-ös férfi kosárlabda Európa-bajnokság nyári előselejtező-sorozatát, így kijutott a két év múlva rendezendő kontinensviadalra.
szept. 2
8:32
Anglia: a záró nap első igazolása a Stoke Cityé (She)
Az angol élvonalbeli Stoke City szerződtette a német Werder Bremen osztrák támadóját, Marko Arnautovicot.
szept. 2
9:06
Videó: Gerrard durván beszólt Van Persie-nek (She)
Mint beszámoltunk róla, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 3. fordulójában a Liverpool Daniel Sturridge 4. percben szerzett góljával 1–0-ra legyőzte a Manchester Unitedet. A találkozón Steven Gerrard és Robin van Persie összeszólalkozott egymással, s beszámolók szerint Gerrard csúnyán elküldte a búsba Van Persie-t.
szept. 2
9:06
Storcz Botond: Mit kellene még tennem, hogy elég jó legyek? (Behaviour)
Storcz Botond szövetségi kapitány elégedetten értékelte csapata teljesítményét a duisburgi kajak-kenu világbajnokság zárultával. Erre minden oka meg is van, hiszen a vasárnap véget ért németországi regattán az utóbbi évek legjobb szereplésével 7 arany-, valamint 5-5 ezüst- és bronzérmet szerzett a válogatott, ráadásul a dobogós helyek közül hét (4-1-2 megoszlásban) olimpiai számban született.
szept. 2
9:08
Haladás: A jó teljesítményem válogatott meghívót érhet - Radó (She)
Radó András, a labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás játékosa csapata honlapján elmondta: reméli, hogy a jó játéka miatt hamarosan a válogatottba is bekerülhet.
szept. 2
9:10
Férfi kézi BL: Több időre lett volna még szükség - Sulc (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája selejtezőjének visszavágóján a Pick Szeged hazai pályán 23–19-re legyőzte ugyan a Metalurg Szkopjét, de idegenbeli tízgólos veresége miatt csak az EHF-kupában folytathatja a szereplést. Frantisek Sulc szerint csapata és új edzője számára korán jött a nagy megmérettetés.
szept. 2
9:12
Milan: Kaká visszaigazolt a Real Madridból - hivatalos (She)
Az AC Milan labdarúgócsapata bejelentette, hogy Kaká, a Real Madrid korábbi aranylabdás játékosa ismét a klubnál folytatja pályafutását.
szept. 2
9:24
Videó: egy sorozat vége - így verte meg a Fradi az ETO-t (She)
Mint beszámoltunk róla, vereséggel kezdte az élvonalbeli női kézilabda-bajnokságot a címvédő, Bajnokok Ligája-győztes Győri Audi ETO KC, amely a Népligetben három góllal (20–17) kapott ki vendéglátójától, az FTC-Rail Cargo Hungariától. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!
szept. 2
9:26
Újpest: aláírt a Standard Liege belga U-válogatott védője (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest hivatalos honlapján jelentette be a belga utánpótlás-válogatott Pierre-Yves Ngawa szerződtetését. A Standard Liege 21 esztendős hátvédje egyéves kölcsönbe érkezik a lila-fehérekhez.
szept. 2
9:42
Liverpool: londoni születésű portugál érkezett Lisszabonból (She)
Az angol élvonalbeli Liverpool hivatalos honlapján közölte, szerződtette a portugál Sporting 20 éves középhátvédjét, Tiago Ilorit.
szept. 2
9:42
Kaká újra a Milanhoz került - hivatalos (Agroinform)
Kaká elhagyta a Real Madridot és az AC Milannál folytatja karrierjét. A brazil játékos két évre írt alá az olaszokhoz.
szept. 2
9:44
Real Madrid: fordulat! - Özil nem akarja elhagyni a klubot (She)
Bár korábban arról szóltak a hírek, hogy Mesut Özil hamarosan elhagyja a Real Madridot, s az Arsenal labdarúgója lesz, most úgy tűnik, mégis marad a spanyol fővárosban.
szept. 2
10:00
Román-magyar: papírok miatt maradt el a Spurs-légiós premierje (She)
Hiába tartózkodott már Londonban, mégsem tudott pályára lépni az Arsenal elleni idegenbeli PL-meccsen a Tottenham Hotspur napokban szerződtetett román labdarúgója, Vlad Chiriches, akinek a bürokrácia miatt késik a premierje.
szept. 2
10:18
Román-magyar: másodosztályú klubot győztek le Piturcáék (She)
A román másodosztályú bajnokságban szereplő ACS Bercenivel játszott felkészülési mérkőzést a szeptemberi vb-selejtezőkre – Magyarország, majd Törökország ellen – készülő román labdarúgó-válogatott, amely több légiósát is nélkülözve nyert Ciprian Marica és Mihai Pintilii góljával 2–0-ra.
szept. 2
10:18
Amerikai csőd a férfiak között New Yorkban (Agroinform)
Egyetlen hazai játékos sem került be a 4. fordulóba férfi egyesben a 2013-as nemzetközi amerikai teniszbajnokságon.
szept. 2
10:20
Kajak-kenu vb: Nem tudom, mi kell a hosszabbításhoz… - Storcz (She)
Storcz Botond szövetségi kapitány elégedetten értékelte csapata teljesítményét a duisburgi kajak-kenu világbajnokság zárultával. A vasárnap véget érő németországi regattán az utóbbi évek legjobb szereplésével 7 arany-, valamint 5-5 ezüst- és bronzérmet szerzett a válogatott, ráadásul a dobogós helyek közül hét (4–1–2 megoszlásban) olimpiai számban született.
szept. 2
10:22
Videó: óriási csata - így nyert a Volán az emléktornán (She)
Mint beszámoltunk róla, a házigazda Sapa Fehérvár AV 19 diadalmaskodott az Ifj. Ocskay Gábor-emléktornán, miután a vasárnapi döntőben 5–3-ra legyőzte a svájci Ambri-Piotta együttesét. A finálé legjobbja a mesterhármast jegyző Colton Yellow Horn volt. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!
szept. 2
10:36
Lombard: Maróti Béla az elválásról egyeztet a klubbal (She)
A Lombard Pápa labdarúgócsapatánál már júliusban közölték, Maróti Béla új csapatot kereshet magának. A középpályással továbbra sem számol a szakmai stáb, de még szerződés köti Pápára, kérdés, hogy meddig marad.
szept. 2
10:36
Özil az Arsenalban, a Real védője a Fradiban - az utolsó nap krónikája (Agroinform)
Szeptember 2-án éjfélkor bezárt a nyári átigazolási piac. A hatharom.com összefoglalta a jelentősebb transzfereket.
szept. 2
10:38
Liverpool: a PSG francia válogatott védője is aláírt (She)
A Liverpool labdarúgócsapata hivatalos honlapján adta hírül, hogy szerződtette Mamadou Sakhót, a Paris Saint-Germain 23 éves francia középhátvédjét. A futballista vételárát nem közölték az érintett együttesek.
szept. 2
10:54
Fogadási csalás: Pavicsevics szokott tippmixelni, de a ZTE meccsére nem tenne (She)
Darko Pavicsevics azt nyilatkozta a Nemzeti Sportnak: elege lett, felháborodott, hogy hírbe hozták a zalaegerszegi botránnyal, a múlt hét szerdai, Ajka elleni (1–2) Magyar Kupa-mérkőzés után nyilvánosságra került manipulációs gyanúval kapcsolatban.
szept. 2
10:54
Az OTP a MOB új gyémánt fokozatú támogatója (Behaviour)
Az OTP Bank lett a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) új, gyémánt fokozatú támogatója.
szept. 2
11:12
Videó: méltó tisztelgés - a Volán nyerte az emléktornát (She)
A házigazda Sapa Fehérvár AV 19 diadalmaskodott az Ifj. Ocskay Gábor-emléktornán, miután a vasárnapi döntőben 5–3-ra legyőzte a svájci Ambri-Piotta együttesét. A finálé legjobbja a mesterhármast jegyző Colton Yellow Horn volt. Az NSO Tv-nek Tokaji Viktor, Bálizs Bence és Marty Raymond vezetőedző értékelt.
szept. 2
11:12
Fellaini a Manchester Unitedhez szerződik - sajtóhír (Agroinform)
A goal.com értesülése szerint a Manchester United 24 millió fontot fizet az Evertonnak Marouane Fellainiért.
szept. 2
11:14
Törökország: tíz klub játékosai Fatih Terim keretében (She)
A török labdarúgó-válogatott élére két hete újból kinevezett szövetségi kapitány, Fatih Terim kijelölte keretét a soros vb-selejtezőkre, Andorra, illetve Románia ellen. Előbbi mérkőzésre 6-án Kayseriben, utóbbira 10-én Bukarestben kerül sor.
szept. 2
11:16
NB II: a héten már edzhet a Vasas lecserélt védője (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas hivatalos honlapján adta hírül, hogy a térdsérülése miatt a Tatabánya elleni bajnokin lecserélt Fabrizio Lopes már jobban van, és a hét második felében ismét edzésbe állhat.
szept. 2
11:18
MOB: az OTP lett az új, gyémánt fokozatú támogató (She)
Az OTP Bank lett a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) új, gyémánt fokozatú támogatója. A hétfői sajtótájékoztatón Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója bejelentette, hogy a szerződés szerint a pénzintézet 2016 év végéig összesen 130 millió forintos támogatást biztosít a magyar olimpiai mozgalom számára.
szept. 2
11:20
Man. United: megegyeztek az Evertonnal Fellaini áráról (She)
Sajtóhírek szerint az angol élvonalbeli Manchester United megegyezett az Evertonnal a belga Marouane Fellaini vételáráról. A hírek szerint a középpályás 24 millió fontért válthat klubot.
szept. 2
11:22
Női kézi: Közelebb a Győrhöz, kihasználtuk Görbicz hiányát - Elek (She)
Háromgólos (20–17) győzelmet aratott az FTC-Rail Cargo Hungaria a női kézilabda-bajnokság első fordulójában a Győri Audi ETO KC ellen, amely 55 hónap után szenvedett vereséget a honi élvonalban. A győztes népligetiek edzője, Elek Gábor a Digi Sport Reggeli Start című műsorában elmondta: a védekezéssel és a sérült Görbicz Anita hiányának kihasználásával nyertek, Alena Abramovics kapusban benne…
szept. 2
11:30
Videó: az év legszebb csele a korábbi Vidi-légióstól (She)
A svéd élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában az AIK 3–0-ra nyert a Gefle ellen. A találkozón a korábbi Videoton-légiós, Martin Mutumba parádés csellel vágta át védőjét. Íme!
szept. 2
11:30
Reszkess, Bukarest! (Agroinform)
Magyar szempontból az utóbbi évek legfontosabb mérkőzése következik, Romániába látogat a válogatott!
szept. 2
11:32
Kajak-kenu: Storcz tehetséges és sikeres kapitány volt - Baráth (She)
A szövetségi kapitányi poszt megszűnik ugyan a kajak-kenusoknál a tizenhét érmet hozó, páratlanul sikeres duisburgi vb után, de Baráth Etele elnök szerint a feladatot átvevő vezetőedző alighanem Storcz Botond maradhat, ha a sportág vezetése rá tesz javaslatot, márpedig Storcz „tehetséges és sikeres kapitány volt”. Baráth a Digi Sport Reggeli Start című műsorának nyilatkozva azt is jelezte: a…
szept. 2
11:34
Győri ETO: a grúz légiós hazatért, követte Alekszidzét (She)
Elhagyta a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO-t Giorgi Kvilitaia: a grúz támadó a Dila Gorihoz igazolt – erősítette meg a grúz élvonalbeli klub hivatalos honlapja.
szept. 2
11:36
Haladás: Radóért és Guzmicsért sem jött ajánlat (She)
Úgy tűnik, hogy az őszi szezonban is a Haladás NB I-es labdarúgócsapatát erősíti a szombathelyi klub két legpiacképesebb futballistája, Guzmics Richárd és Radó András.
szept. 2
11:48
Real Madrid: az orosz tehetség a Sevillába ment kölcsönbe (She)
Immár hivatalos, a Real Madrid orosz középpályása, Gyenyisz Cserisev a szintén spanyol élvonalbeli Sevilla együtteséhez igazolt a szezon végéig kölcsönbe.
szept. 2
11:48
Mányoki Attila volt a leggyorsabb (Metropol)
A görögországi Kalamatánál rendezett 30 kilométeres nemzetközi hosszútávúszó viadalon végzett az élen.
szept. 2
11:48
Nem tudom milyen eredmény kell a folytatáshoz - Storcz Botond (Agroinform)
Storcz Botond szövetségi kapitány elégedetten értékelte csapata teljesítményét a duisburgi kajak-kenu világbajnokságon.

Keresés