2013. szeptember 7. szombat

szept. 7
0:12
Válogatott: Nincs mentség, csődöt mondtunk - Dzsudzsák (She)
Önkritikusan értékelte a magyar labdarúgó-válogatott románok ellen mutatott teljesítményét Dzsudzsák Balázs, a nemzeti együttes csapatkapitánya.
szept. 7
0:12
Bolt egy hét alatt egy tizedet javított - videó (Agroinform)
A hatszoros olimpiai bajnok 9.80 másodperces idővel nyerte a 100 métert a Gyémánt Liga-sorozat második döntőjében.
szept. 7
0:30
Videó: szomorúan ballagtak ki a stadionból a magyar szurkolók (She)
Letört, csalódott magyar szurkolók sétáltak ki a bukaresti Nemzeti Stadionból a Románia–Magyarország (3–0) vb-selejtező után. Az NSO Tv kommentár nélküli videója.
szept. 7
0:48
US Open: nincs megállás, Serena Williams újra döntős (She)
Az első helyen kiemelt, címvédő Serena Williams 6:0, 6:3-ra győzött a kínai Li Na ellen a tenisz US Open női egyesének magyar idő szerint péntek késő esti elődöntőjében, és bejutott a fináléba, ahol Viktorija Azarenka lesz az ellenfele – azaz megismétlődik a tavalyi döntő.
szept. 7
0:52
Videó: Nem voltunk esélytelenek Bukarestben sem - Egervári (She)
„Nem sikerült kilábalni a gödörből” – mondta az NSO Tv-nek adott értékelésében Egervári Sándor utalva az első román gólra. A szövetségi kapitány hozzátette, voltak időszakok, amikor bizakodhattunk, de sajnos komoly gólhelyzetet nem sikerült kidolgozni. Egervári kijelentette, ez a csapat 3 év alatt eljutott oda, hogy nem volt esélytelen Bukarestben sem.
szept. 7
1:24
NS: Kilátástalan játék, sima román siker - szombat (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.
szept. 7
1:28
Videó: Korcsmár Zsolt a szép befejezésben reménykedik (She)
„Nem így terveztük, semmit sem tudtunk megvalósítani. Győzelemre játszunk kedden az észtek ellen, és szeretnénk minél szebben befejezni ezt a selejtezőcsoportot" – így értékelt Korcsmár Zsolt a háromgólos vereséggel zárult román-magyar vb-selejtező után. Dzsudzsák Balázs nem tudta értékelni a mérkőzést, és nagyon sajnálja, hogy csalódást okozott a szurkolóknak.
szept. 7
5:36
Évtizedes bravúrra volna szükség (Behaviour)
Sorsdöntő meccsnek titulálják, s annyiban nem is túlzó a megállapítás: amelyik együttes ma nyer Bukarestben, hatalmas lépést tesz a pótselejtezőt érő második hely megszerzése irányába. A brazíliai labdarúgó-világbajnokság selejtezősorozata a legfontosabb szakaszába érkezik. Románia-Magyarország, ma este 20 órától.
szept. 7
6:48
Rio után Tokió? (Behaviour)
E napokban Buenos Airesben zajlik a Nemzetközi Olimpiai Bizottság 125. kongresszusa. Az eseményre a szokásosnál is nagyobb sajtófigyelem irányul, hiszen három nagy horderejű ügyben születik majd döntés. Ma eldől, hogy Isztambul, Madrid vagy Tokió közül mely város rendezheti a 2020-as ötkarikás játékokat, holnap arról szavaznak, a birkózás - az egyik legsikeresebb magyar sportág - az olimpia…
szept. 7
7:06
Az elmaradt rangadók US Openje az idei torna (Behaviour)
A hajrára megsokasodtak a meglepetések az idei utolsó Grand Slam-tornán, a US Openen. Noha egyéniben mind a nőknél, mind a férfiaknál még versenyben van az első két kiemelt (Serena Williams és Viktorija Azarenka, illetőleg Novak Djokovics és Rafael Nadal), az azért váratlan fordulat, hogy a szerb világelső szettet veszített.
szept. 7
7:24
Vb 2014: Suárez-gólokkal uruguayi siker, Kolumbia is nyert (She)
Pénteken a dél-amerikai zónában is játszottak labdarúgó vb-selejtezőket. Uruguay Luis Suárez két góljával nyert Peruban, ezzel továbbra is pótselejtezőt érő helyen áll. Kolumbia James Rodríguez találatával megverte a 28. perctől emberhátrányban játszó Ecuadort, ezzel nagy lépést tett a brazíliai világbajnokság felé, míg Chile Venezuela felett aratott fontos győzelmet.
szept. 7
7:24
Kontralecke - meccselemzés, Románia-Magyarország (Agroinform)
Védekezésre rendezkedett be Egervári Sándor, Guzmics hibája azonban lerombolt minden tervet.
szept. 7
7:42
Vb 2014: az amerikaiak és a mexikóiak is kikaptak (She)
A CONCACAF-zóna papíron két legerősebb válogatottja, Mexikó és az Egyesült Államok is vereséget szenvedett a 2014-es labdarúgó-vb pénteki selejtezőnapján. Az amerikaiakat az otthon játszó Costa Rica győzte le, és ezzel élre állt a zónadöntőben. Mexikó hazai pályán szenvedett vereséget a harmadik helyért folyó versenyben legnagyobb riválisának számító Hondurastól.
szept. 7
8:03
Nagy győzelem és nagy vereség után is tilos elveszteni a koncentrációt (Agroinform)
Kisebb-nagyobb meglepetésekkel rajtolt a női kézilabda NB I, kíváncsian várjuk, hogyan folytatják a csapatok a hétvégén.
szept. 7
8:21
Románia: Marica a magyarok elleni játékával közel került az Arsenalhoz? (She)
A vezető román sportportál, a prosport.ro arról ír aktuális vezércikkében, hogy a román labdarúgó-válogatott támadója, a magyarok ellen csapata első gólját szerző Ciprian Marica a tegnapi vb-selejtezőn mutatott teljesítményével közel került ahhoz, hogy Londonba szerződjön.
szept. 7
8:39
Román-magyar - Mindenki csalódott, a korai gól sokkolta a csapatot (Behaviour)
Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint a péntek esti világbajnoki selejtezőn a románoktól elszenvedett 3-0-ás vereség alkalmával néhány futballista nem tudott megbirkózni az atmoszférával.
szept. 7
9:15
Vb 2014: nem játszhat a mieink ellen az észtek hőse (She)
Eltiltás miatt nem léphet pályára a magyar labdarúgó-válogatott elleni keddi világbajnoki selejtezőn Konstantin Vassiljev, az észtek támadója, aki pénteken két góllal járult hozzá a hollandok elleni döntetlenhez (2–2). Az Amkar Perm 29 esztendős csatára tegnap a 92. percben reklamálásért sárga lapot kapott, ami a második volt neki a selejtezősorozatban, így egy meccset automatikusan ki kell…
szept. 7
9:15
Most csöndben kell maradnunk - Dzsudzsák Balázs (Agroinform)
Egervári Sándor szerint a pénteki világbajnoki selejtezőn néhány futballista nem tudott megbirkózni az atmoszférával.
szept. 7
9:33
Megalázó vereség Bukarestben - "Csöndben kell maradnunk" (Infostart)
Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint a péntek esti világbajnoki selejtezőn a románoktól elszenvedett 3-0-ás vereség alkalmával néhány futballista nem tudott megbirkózni az atmoszférával.
szept. 7
9:33
Mindenki csalódott, a korai gól sokkolta a csapatot (Metropol)
Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint a péntek esti világbajnoki selejtezőn a románoktól elszenvedett 3-0-ás vereség alkalmával néhány futballista nem tudott megbirkózni az atmoszférával.
szept. 7
9:51
Válogatott: Korcsmár Zsolt nem játszhat az észtek ellen (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a keddi Magyarország–Észtország vb-selejtezőn a vendégeknél eltiltás miatt nem léphet pályára a tegnap a hollandok ellen két gólt szerző Konstantin Vassiljev, valamint Aleksandr Dmitrijev és Raio Piiroja, ugyanakkor nálunk is lesz hiányzó.
szept. 7
9:51
A román sajtó a magyarok elleni győzelmet ünnepli (Behaviour)
A magyar labdarúgó válogatott elleni román győzelmet ünnepelte szombaton a román sajtó, amely szerint "megkérdőjelezhetetlen" volt a román csapat fölénye Bukarestben világbajnoki selejtezőmérkőzésen.
szept. 7
9:51
Nem úgy érzik, de legyőzhetetlenek - Williams-Azarenka döntő lesz (Agroinform)
A papírformának megfelelően Viktorija Azarenka és Serena Williams jutott döntőbe az amerikai nyílt teniszbajnokságon.
szept. 7
9:53
Román-magyar: 200 román szurkoló esett egymásnak a meccs után (She)
Nagy az öröm a román szurkolók körében a Magyarország ellen 3–0-ra megnyert világbajnoki selejtezőt követően, de voltak olyan román drukkerek is, akik nem a sikerrel, hanem verekedéssel foglalkoztak a találkozó után.
szept. 7
9:55
Videó: S. Williams simán nyert, döntőben az amerikai (She)
Az első helyen kiemelt, címvédő Serena Williams 6:0, 6:3-ra győzött a kínai Li Na ellen a tenisz US Open női egyesének magyar idő szerint péntek késő esti elődöntőjében, és bejutott a fináléba, amelyben Viktorija Azarenka lesz az ellenfele.
szept. 7
10:09
Videó: magyar szurkolókat ütöttek a román rendőrök (She)
A román rohamrendőrök nem kímélték a magyar szurkolókat a Románia elleni pénteki vb-selejtező alatt. Az alábbi videón jól látható, hogy a fanatikusok először felborítják az őket elszigetelő kordonokat, amire a biztonságiak keményen válaszolnak, és gumibotokkal „terelik”, ütik az útjukba kerülőket.
szept. 7
10:09
Incidensek nélkül távoztak Bukarestből a magyar szurkolók (Behaviour)
Incidensek nélkül távoztak Bukarestből a magyar szurkolók, akik a péntek esti román-magyar labdarúgó világbajnoki selejtezőmérkőzésre érkeztek a román fővárosba - közölte szombaton az MTI-vel a Georgian Enache, a bukaresti csendőrség szóvivője.
szept. 7
10:11
Román-magyar: incidensek nélkül távoztak a magyar szurkolók (She)
Incidensek nélkül távoztak Bukarestből a magyar szurkolók, akik a péntek esti román–magyar labdarúgó-világbajnoki selejtezőmérkőzésre érkeztek a román fővárosba – közölte szombaton az MTI-vel a Georgian Enache, a bukaresti csendőrség szóvivője.
szept. 7
10:27
NB II, NB III: Nyíregyháza-Vasas, Siófok-Tatabánya - program (She)
A hétvégén a labdarúgó NB I-ben nem rendeznek mérkőzéseket a magyar válogatott Románia elleni vb-selejtezője miatt, azonban az NB II-ben és az NB III-ban zavartalanul folytatódnak a bajnokság küzdelmei.
szept. 7
10:27
Vettel egyelőre utolérhetetlen Monzában (Agroinform)
Vettel mérföldekkel járt a mezőny előtt pénteken, egyelőre úgy tűnik, csak a második helyért lesz harc. Elemzés.
szept. 7
10:29
Falcaóék és Messiék majdnem biztos résztvevők - videó (Agroinform)
Egyedüliként Uruguay együttese tudott idegenben nyerni a péntek esti dél-amerikai világbajnoki selejtezőkön.
szept. 7
10:31
Bogdán, és mintha elvágták volna... - értékelés (Agroinform)
Fokozhatnánk a jelzőket, de felesleges. Amit a válogatott mezőnyjátékosai Bukarestben produkáltak, az a nullához közelít
szept. 7
10:45
Incidensek nélkül távoztak Bukarestből a magyar szurkolók (Infostart)
Incidensek nélkül távoztak Bukarestből a magyar szurkolók, akik a péntek esti román-magyar labdarúgó világbajnoki selejtezőmérkőzésre érkeztek a román fővárosba - közölte szombaton az MTI-vel a Georgian Enache, a bukaresti csendőrség szóvivője.
szept. 7
10:45
F1: Nem vagyok irigy Danielre a Red Bull miatt - Vergne (She)
Jean-Éric Vergne igyekszik csalódottság nélkül tudomásul venni, hogy a Red Bull nem őt, hanem csapattársát, Daniel Ricciardót választotta Sebastian vettel csapattársának 2014-re, Mark Webber megüresedő helyére.
szept. 7
10:45
Verik a magyart (Behaviour)
Ha Egervári Sándor nem Közép-Európában, hanem mondjuk Észak-Koreában látja meg a napvilágot, ma már bizonyosan munkatáborban ébredne. Úgy járhatott volna, mint három évvel ezelőtt Kim Jong-hun, akit a dicstelen dél-afrikai világbajnokságon való szereplés után építőmunkássá fokoztak le és kizártak a Koreai Munkapártból. A tréner a vádak szerint ideológiai csatát vesztett és elárulta Kim Dzsong-unt,…
szept. 7
11:03
Videó: óriási élőképpel készültek a románok a mieink ellen (She)
Egy egész szektort felölelő élőképpel készültek a román szurkolók a magyar labdarúgó-válogatott elleni bukaresti vb-selejtezőre. A találkozót a Nemzeti Stadionban megtekintő mintegy 40 ezer embert egy-egy román zászló fogadta a helyén, sőt a fanatikusabbak egy élőképet is felmutattak a csapatok himnusza alatt.
szept. 7
11:05
F1: Olasz Nagydíj, 3. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
Sebastian Vettel pénteken messze megelőzte riválisait az Olasz Nagydíj második szabadedzésén, s egyre inkább úgy tűnik, Monzában sem lehet legyőzni a világbajnokot, aki lassan „belenyugodhat” abba, hogy négyszeres világbajnok lesz. Lewis Hamilton, Fernando Alonso és Kimi Räikkönen csapatával együtt egy órát kap rá, hogy valahogy felzárkózzon Vettelre, és ne csak a második helyezésért…
szept. 7
11:07
Román-magyar: Át akartam ívelni belsővel a középpályát - Guzmics (She)
Saját elmondása szerint belsővel át akarta ívelni a középpályát Guzmics Richárd, a magyar labdarúgó-válogatott középhátvédje a Románia elleni világbajnoki selejtező második percében, amikor rosszul találta el a labdát, amelyet követően a hazaiak megszerezték a vezetést.
szept. 7
11:21
Román-magyar: A középpályát akartam átívelni - Guzmics (She)
Saját elmondása szerint belsővel át akarta ívelni a középpályát Guzmics Richárd, a magyar labdarúgó-válogatott középhátvédje a Románia elleni világbajnoki selejtező második percében, amikor rosszul találta el a labdát, és ezt követően a hazaiak Ciprian Marica találatával megszerezték a vezetést.
szept. 7
11:21
Az előzetes balhék után a "kivonulás" rendben ment Bukarestben (Agroinform)
Incidensek nélkül távoztak Bukarestből a magyar szurkolók - közölte Georgian Enache, a bukaresti csendőrség szóvivője.
szept. 7
11:57
NB I: Maróti Béla egyedül edz, Győrben várja az ajánlatokat (She)
Egyelőre egyedül, személyi edző segítségével Győrben gyakorol Maróti Béla, a Lombard Pápával az átigazolási szezon utolsó napján szerződést bontó középpályás.
szept. 7
11:59
Lombard: Marics már októberben visszatérhet Pápára (She)
Árki Gábor, a labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápa klubmenedzsere együttese teljesítményének értékelése mellett a júliusban keresztszalag-szakadást szenvedett Goran Marics állapotáról is beszélt.
szept. 7
12:01
Emlékezés: szobor készül Gyarmati Dezső tiszteletére (She)
A Császár–Komjádi uszoda előterében a Magyar Vízilabda-szövetség kezdeményezésére várhatóan decemberben avatják fel Gyarmati Dezső szobrát.
szept. 7
12:03
Vb 2014: mindkét szélső védő kidőlt az olaszoknál (She)
Az olasz labdarúgó-válogatott mindkét szélső védője, Ignazio Abate és Luca Antonelli is megsérült a Bulgária elleni világbajnoki selejtezőn, és biztosan nem léphetnek pályára a Csehország elleni keddi összecsapáson. Cesare Prandelli szövetségi kapitány a kiesett játékosok pótlására Manuel Pasqualt, a Fiorentina, valamint Lorenzo De Silvestrit, a Sampdoria hátvédjét hívta be a keretbe.
szept. 7
12:15
Videó: Suárez kapufás bombája, Farfán-szabadrúgás (She)
Uruguay 2–1-re nyert Peru ellen idegenben dél-amerikai vb-selejtezőn. A Copa América-címvédő „uruk” Luis Suárez büntetőjével szerezték meg a vezetést, majd a liverpooli támadó egy lecsorgó labdát bombázott a kapuba, amivel már kétgólosra növelte csapata előnyét. Közben a peruiak tíz emberre fogyatkoztak, azonban szépítésre így is futotta erejükből, Jefferson Farfán, Szalai Ádám klubtársa…
szept. 7
12:15
Hogyan fogadjunk NFL-re? (Agroinform)
Az NFL-szezon rajtja remek alkalmat biztosít az amerikai focira történő fogadás alapjainak elsajátításához.
szept. 7
12:17
F1: a harmadik monzai szabadedzés is Vettelé lett (She)
Sebastian Vettel az Olasz Nagydíj harmadik szabadedzését is az élen zárta, alig három tizeddel megelőzve Fernando Alonsót, aki mögött Mark Webber, Lewis Hamilton és Sergio Pérez sorakozott. Az első 13 versenyző egy másodpercen belül zárt, Nico Rosberg autója meghibásodása miatt nem ment igazán gyors kört, és utolsóként zárt. Paul di Resta a Parabolicában a gumifalba csúszott.
szept. 7
12:51
Válogatott: már Telkiben a csapat, öten is sérültek (She)
A bukaresti vb-selejtezőt követően hajnali fél 3-ra ért Telkibe a magyar válogatott, és a szakmai stáb már az észtek elleni meccsre készíti a csapatot – közölte az mlsz.hu.
szept. 7
13:09
Férfi vízi ob I: a KSI legyőzte a BVSC-t a nyitányon (She)
A mindenkori utánpótlás-válogatott nagyjából felét adó KSI SE győzelemmel rajtolt a férfi vízilabda ob I-ben, gólzáporos mérkőzésen 16–14-re nyert a BVSC-Zugló ellen. A mérkőzés legeredményesebbjének a 18 éves Miklós Levente Dávid bizonyult, négy találatával.
szept. 7
13:09
Klose Gerd Müllert, Ronaldo Eusébiót érte utol, Benzemát mindenki szidja (Agroinform)
Louis van Gaal a holland csapatból bátorságot hiányolt, Cesare Prandelli igazán csak Buffont dicsérhette az olaszoknál.

Keresés