2013. szeptember 12. csütörtök

szept. 12
0:00
Férfi kézi: Puticsék is úgy jártak Kielben, mint a Veszprém (She)
Putics Barna csapata, a Gummersbach közel állt a csodához, ám végül 31–30-re kikapott a címvédő Kiel otthonában a német férfi kézilabda-bajnokság szerdai játéknapján.
szept. 12
0:18
Tenisz: kiesett a címvédő román Taskentben (She)
A Taskentben zajló kemény pályás női tenisztornán kialakult a negyeddöntő mezőnye. María-Teresa Torró-Flor búcsúztatta a címvédő Irina-Camelia Begut, de kiesett a tavalyi döntős Donna Vekic is. Eredmények.
szept. 12
0:54
NS: Böde padlóra került; a fekete bárány; sárdobálás az ökölvívóknál - csütörtök (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.
szept. 12
0:58
Király-kupa: 25 értékesített tizenegyes - továbbment a Depor (She)
A másodosztályú Deportivo La Coruna maratoni tizenegyespárbajban búcsúztatta a szintén a második vonalban szereplő Córdobát a spanyol Király-kupa 2. fordulójában. A 2–2-es rendes játékidőt, majd a hosszabbítást követően a Depor 13–12-re győzött a „büntetőpárbajban”. Tekintse meg a mai eredményeket!
szept. 12
6:54
Éremesőben bizakodva a budapesti világbajnokság előtt (Behaviour)
A jövő hétfőn kezdődő budapesti birkózó-világbajnokság alaphangulatát a Nemzetközi Olimpiai Bizottság már megadta azzal a döntésével, hogy a 2024-es nyári játékokig mindenképpen ötkarikás sportág maradt a sportág.
szept. 12
6:56
Bach: ezentúl vezényel (Behaviour)
A német olimpiai bajnok tőrvívót, dr. Thomas Bachot, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság eddigi alelnökét választotta elnöknek a NOB 125. közgyűlése Buenos Airesben. A jogász végzettségű, az idén 60 esztendős sportdiplomata, aki Jacques Rogge-ot váltja hivatalában, a NOB kilencedik - egyben nyolcadik európai - elnöke. Thomas Bach 1991 óta tagja a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak; 2000-2004-ig, majd…
szept. 12
7:12
Fogadási csalás: a stadionban csaptak le a cseh rendőrök (She)
Több tucat labdarúgót vett őrizetbe a cseh rendőrség korrupció elleni részlege szerdán a mérkőzések befolyásolásának és sportfogadási csalásoknak a gyanújával – jelentette az este a cseh média.
szept. 12
7:12
Massa távozik, jön Räikkönen (Behaviour)
Visszatér a 2009-ben szinte elüldözött Kimi Räikkönen a Ferrarihoz, és 2014-ben ő lesz Fernando Alonso csapattársa. A finn szerződtetését tegnap hivatalosan jelentette be régi-új csapata, miután Felipe Massa a Twitteren kürtölte világgá távozását.
szept. 12
7:14
Az Euroligában részt vesz a Győr (Behaviour)
A magyar bajnokságban és az Euroligában indul a Győr héten buszbalesetet szenvedett kosárlabdacsapata, a Közép-európai Ligában viszont nem - hangzott el az egyesület és a szövetség vezetőinek tegnapi, győri megbeszélése után tartott sajtótájékoztatón.
szept. 12
7:30
Tenisz: kijött a hazai pálya a döntő szett rövidítésében (She)
A kanadai Eugenie Bouchard jutott utolsóként a második fordulóba a Québecben zajló női tenisztornán. A hazai szurkolók támogatását élvező 19 éves játékos Sofia Arvidssont győzte le három szettben. Az 5. kiemelt kanadai vezetett 6:1, 2:0-ra az összecsapáson, ezt követően viszont svéd ellenfele nyert sorozatban hét gémet, és végül rövidítés döntött a harmadik játszmában. A tie-breakben azonban…
szept. 12
7:32
NBA: James Miamiban fejezné be, mégis távozhat (She)
Egyelőre fogalma sincs LeBron Jamesnek, hol folytatja pályafutását 2014 nyarától. A Miami Heat kétszeres NBA-bajnoka elmondta, szíve szerint a floridai városban fejezné be pályafutását, de az is elképzelhető, hogy távozik.
szept. 12
7:48
Labdarúgókat vettek őrizetbe Csehországban (Infostart)
Csehországban több labdarúgót vettek őrizetbe a mérkőzések befolyásolásának és sportfogadási csalásoknak a gyanújával.
szept. 12
7:48
Női röplabda Eb: a belgák először jutottak be a négy közé (She)
A belga női röplabda-válogatott története során először jutott be a négy közé Európa-bajnokságon, miután Zürichben 3:2-re legyőzte a franciákat.
szept. 12
8:24
Légiósok: Két hét múlva elérem a csúcsformát - Feczesin (She)
Az olasz másodosztályú Padova labdarúgója, Feczesin Róbert egy hosszabb kihagyás után múlt héten a Palermo elleni meccsen mutatkozott be bajnokin új csapatában, a második félidőre csereként lépett pályára. A tétmeccsen május óta először szereplő csatár már a következő találkozóra készül – a Novara elleni szombati idegenbeli bajnokit megelőző sajtótájékoztatón őt is faggathatták az újságírók.
szept. 12
8:26
Busztragédia: Fűzy Ákos szakmai irányelveit követnék (She)
A magyar bajnokságban és az Euroligában indul a HAT-AGRO UNI Győr, a Közép-európai Ligában viszont nem – hangzott el az egyesület és a kosárlabda-szövetség vezetőinek szerdai győri megbeszélése után tartott sajtótájékoztatón, amelyen kiderült az is: egyelőre az eddigi másodedző, Szentendrei Áron és Barthalos István erőnléti edző felel a csapat irányításáért.
szept. 12
8:42
Jégkorong: NHL-bajnok kapus érkezik Magyarországra (She)
A jövő héten Magyarországra látogat Mike Vernon, kétszeres Stanley-kupa-győztes jégkorongkapus.
szept. 12
8:44
Videó: szabadrúgásban verhetetlen volt a korábbi Fradi-játékos (She)
Vasárnap rendezték meg a 3. FociFesztivált, ezúttal a Fáy utcai Vasas-pályán. A programban a futball gyakorlatilag minden változata szerepet kapott, így a hagyományos labdarúgás mellett többek között a szabadrúgáslövő-bajnokság is. A versenyen a Pest megyei másodosztályban szereplő Újhartyán játékosa, Kaszás József diadalmaskodott két NB I-es labdarúgó, Pekár László és Gyagya Attila előtt.
szept. 12
9:00
Videó: profik előtt egy „amatőr” lett a szabadrúgáskirály (She)
Vasárnap rendezték meg a 3. FociFesztivált, ezúttal a Fáy utcai Vasas-pályán. A programban a futball gyakorlatilag minden változata szerepet kapott, így a hagyományos labdarúgás mellett többek között a szabadrúgáslövő-bajnokság is. A versenyen a Pest megyei másodosztályban szereplő Újhartyán játékosa, Kaszás József diadalmaskodott két NB I-es labdarúgó, Pekár László és Gyagya Attila előtt.
szept. 12
9:00
Vitába bonyolódhat Messi és a Barca (Agroinform)
A katalán klub azt szeretné, ha Messi kihagyná az argentin válogatott maradék két vb-selejtezőjét.
szept. 12
9:02
Vb 2014: a FIFA lezárta az új-zélandi játékos ügyét (She)
Az ausztrál születésű Andrew Durante jogosan szerepelt az új-zélandi labdarúgó-válogatottban, így a csapat nyugodtan készülhet az októberi-novemberi világbajnoki interkontinentális pótselejtezőre.
szept. 12
9:18
Busztragédia: Tapodit pénteken, Fűzy Ákost jövő szombaton búcsúztatják (She)
Pénteken búcsúztatják Tapodi Péter klubigazgatót, jövő szombaton Fűzy Ákos vezetőedzőt, a hétvégén Kapuvárnál történt buszbaleset két halálos áldozatát – tette közzé honlapján a HAT-AGRO UNI Győr kosárlabdacsapat.
szept. 12
9:18
Böde: jobb lett volna, ha pénteken szerzek gólt (Metropol)
A magyar válogatott észtek elleni diadala után újra számolgathatunk.
szept. 12
9:20
Videó: pankrátorként vágta földhöz ellenfelét a futballista (She)
Da'Shawn Hand, a Woodbridge High School amerikaifutball-csapatának játékosa pankrátorokat megszégyenítő mozdulattal vágta földhöz ellenfelét. Íme!
szept. 12
9:20
A végzetes páros (Metropol)
2006 óta uralja a pilótakeringőt Kimi Räikkönen és Fernando Alonso tánca.
szept. 12
9:22
Napoli: „Ha Bale 100 millió euró, Hamsík megfizethetetlen” (She)
Rafa Benítez, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Napoli vezetőedzője Gareth Bale klubváltásával kapcsolatban elmondta, hogy ha a walesi 100 millió eurót ér, akkor Marek Hamsík, a nápolyiak szlovák válogatott támadója megfizethetetlen.
szept. 12
9:36
Az Anzsi két éven belül összeomlik - Roberto Carlos (Agroinform)
Ha nem történik drasztikus változás, akkor a dagesztáni klub két éven belül összeomlik.
szept. 12
9:54
NHL: a Florida edzőtáborba várja a 2011-es MVP-t (She)
Beindult a jégkorongélet a tengerentúlon is: a harmincas NHL-mezőny kétharmada megnyitotta az edzőtáborát, a maradék egyharmad pedig csütörtökön fogja. Az edzőmeccsek szombaton kezdődnek, az idény október 1-jén.
szept. 12
9:56
Légiósok: Varga sérülése „nagy csapás” a Middlesbrough-nak (She)
A Northern Echo regionális napilap értesülései szerint kihagyja az angol másodosztályban szereplő Middlesbrough hétvégi, Ipswich Town elleni bajnokiját Varga József, az együttes magyar válogatott középpályása, aki az észtek elleni világbajnoki selejtezőt is kihagyta sérülése miatt.
szept. 12
9:58
Videó: legenda - Sevcsenko újra profi játékos lett (She)
A múlt héten debütált új sportágában a Harkov Superior Cupon Andrij Sevcsenko. Az ukrán legenda profi golfjátékosnak állt. Íme!
szept. 12
10:00
Női kosár: a Győr hosszabbított névadó szponzorával (She)
Újabb egy évre a HAT-AGRO marad a győri női kosárlabdaklub névadó szponzora – tájékoztatta az MTI-t csütörtökön Fűzy András elnök.
szept. 12
10:12
Euro 2020: az új lyoni stadionnal pályáznak a franciák - fotó (She)
A Francia Labdarúgó-szövetség is pályázik arra, hogy a 2020-as Európa-bajnokság néhány mérkőzésének otthont adjon, mégpedig az új lyoni stadionban. Magyarország kedden jelezte, hogy szintén kandidál.
szept. 12
10:12
Mire megy Tom Brady legfontosabb elkapói nélkül? (Agroinform)
Az NFL második játékhetének nyitómérkőzésén a New England Patriots a New York Jets csapatát fogadja.
szept. 12
10:30
Videó: hat napon belül másodszor lett hős a fiatal brazil (She)
A brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában a Botafogo 1–0-ra nyert a Corinthians ellen. Az Audax Riótól érkező, Hyuri debütáló meccsén kétszer is betalált a Coritiba ellen. Most az 57. percben váltotta Eliast, és a 90. percben megszerezte a győztes gólt. Íme!
szept. 12
10:30
Egyetlen megbízható célpont = biztos profit? (Agroinform)
A rengeteg sérült elkapó miatt Julian Edelmanre fogadunk az NFL második játékhetének nyitányán.
szept. 12
10:32
PMFC: arra kérik a károkozókat, ne járjanak meccsre (She)
A Pécsi MFC labdarúgócsapata, a klubot a szurkolók miatt ért legutóbbi MLSZ-büntetés kapcsán közleményt adott ki, melyet változtatás nélkül közlünk.
szept. 12
10:48
Egri FC: hűtlen kezelés és más bűncselekmények gyanúja (She)
A nyomozók 60-70 millió forint felhasználására keresnek választ a 2012–2013-as szezonban még az NB I-ben szereplő Egri FC-nél.
szept. 12
10:48
A bukik az MTK-t, mi a Győrt favorizáljuk (Agroinform)
A bukmékerek az MTK-t hozták ki esélyesebbnek a Győr ellen, szerintünk nagyot tévedtek.
szept. 12
10:50
Videó: baleset - Kubica majdnem elütötte a teheneket (She)
A Lengyel Rali előtti egyik edzésen összetörte a Citroent Robert Kubica. A pilóta és navigátora, Maciek Baran sérülés nélkül megúszta a balesetet, de az út szélén legelő tehenek komoly veszélyben voltak. Íme!
szept. 12
11:06
Kapuvári tragédia: pénteken búcsúztatják a klubigazgatót (Infostart)
Pénteken búcsúztatják Tapodi Péter klubigazgatót, jövő szombaton Fűzy Ákos vezetőedzőt, a hétvégén Kapuvárnál történt buszbaleset két halálos áldozatát - tette közzé honlapján a HAT-AGRO UNI Győr kosárlabdacsapat.
szept. 12
11:06
Chelsea: Mourinho meggátolhatja Mata Barcelonába igazolását (She)
A barcelonai illetőségű Mundo Deportivo értesülései szerint a Barcelona labdarúgócsapata a téli átigazolási időszakban ajánlatot tehet Juan Matára, a Chelsea spanyol válogatott támadójára, ám a londoniak menedzsere, José Mourinho meggátolhatja az átigazolást.
szept. 12
11:24
Chelsea: Mourinho nem engedné el Matát a Barcelonához (She)
A barcelonai illetőségű Mundo Deportivo értesülései szerint a Barcelona labdarúgócsapata a téli átigazolási időszakban ajánlatot tehet Juan Matára, a Chelsea spanyol válogatott támadójára, ám a londoniak menedzsere, José Mourinho meggátolhatja az átigazolást.
szept. 12
11:24
A Davis Kupa miatt passzolhatja le meccsét az ukrán teniszező (Agroinform)
Behívót kapott az ukrán Davis Kupa-csapatba Alekszandr Nyedovjeszov, így megveretjük őt!
szept. 12
11:26
NB I: kiesők mindkét csapatnál a DVSC-Videoton előtt (She)
A labdarúgó NB I vasárnapi rangadóján a listavezető Videoton a második helyen álló DVSC-Teva otthonában lép pályára. A mérkőzés előtt mindkét együttes dolgát sérülések nehezítik.
szept. 12
11:26
Ha nem jutunk ki, az MLSZ-nek lépnie kell - Verebes József (Agroinform)
Verebes József a hatharom.com-nak elmondta, Hollandia nem fogja félvállról venni a magyarok elleni meccset.
szept. 12
11:28
Monaco: „Valami nagyon nagy van születőben" (She)
Claudio Ranieri, a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) tabelláját négy forduló után vezető Monaco szakvezetője kijelentette: újoncként is a dobogóra hajtanak.
szept. 12
11:30
Videó: Seedorf óriási helyzetet hagyott ki a brazil rangadón (She)
A brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában a Botafogo 1–0-ra nyert a Corinthians ellen. A találkozón Clarence Seedorf óriási helyzetet hagyott ki, ám a 90. percben Hyuri megszerezte a győztes gólt. Íme!
szept. 12
11:42
Sportágválasztó: olimpiai bajnokok segítenek (She)
Olimpiai és világbajnokok népszerűsítik a sportot a 13. Budapesti Nagy Sportágválasztón, amelyet pénteken és szombaton rendeznek meg Kőbányán, a Maglódi úti Merkapt Sportközpontban.
szept. 12
11:42
Magyar foci: borúra derű? (Metropol)
Három nap alatt minden megváltozott, szép lett minden.
szept. 12
12:00
Újpest: kérdéses Juanan Haladás elleni játéka (She)
Bokasérülés miatt kérdéses az újpesti Juanan játéka a hét végi Haladás elleni mérkőzésen.
szept. 12
12:02
Németország: Özilék perre készülnek Pérez ellen (She)
Mustafa Özil élesen reagált és pert helyezett kilátásba amiatt, hogy Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke őt pénzsóvárnak, fiát, az Arsenal labdarúgócsapatának nyáron eladott Mesut Özilt kicsapongó életvitelűnek nevezte.

Keresés