2013. szeptember 12. csütörtök

szept. 12
12:04
Videó: Simon K. 22 méteres gólja kevés volt a KTE ellen (She)
Mint beszámoltunk róla, a labdarúgó Ligakupa második csoportkörében az Újpest 2–1-es vereséget szenvedett a KTE-Phoenix Mecano vendégeként. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!
szept. 12
12:18
Barcelona: a klublegenda Rosell miatt marad távol a Camp Noutól (She)
Sandro Rosell elnök miatt nem teszi be a lábát a Camp Nouba, így a Barcelona–Ajax BL-meccstől is távol marad Johan Cruyff, aki a két együttest összesen 16 évig erősítette játékosként, míg tizenegyig edzőként.
szept. 12
12:36
F1: a Ferrari SMS-ben közölte Hülkenberggel, hogy nem kell (She)
Werner Heinz, Nico Hülkenberg ügynöke megdöbbent azon, ahogy Stefano Domenicali, a Ferrari csapatfőnöke értesítette Kimi Räikkönen szerződtetéséről, ami egyet jelentett azzal, hogy a német nem lesz a Scuderia pilótája.
szept. 12
12:38
Videó: San Marino úgy tombolt, mintha kijutott volna a vb-re (She)
Mint beszámoltunk róla, Lengyelország 5–1-re legyőzte San Marinót, de talán mindennél nagyobb tett, hogy a miniállam megszerezte első gólját a selejtezősorozatban. A stáb és a játékosok úgy tomboltak a pálya szélén, mintha kijutottak volna a vb-re, pedig mindössze annyi történt, hogy több mint egy év (2012. 08. 14., San Marino–Málta 2–3) találtak ismét a hálóba. A közönség is felállva…
szept. 12
12:54
Anglia: a kapitány nem érti, Lineker miért ilyen kritikus (She)
Roy Hodgson, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya nem kifejezetten örült Gary Lineker kritikájának, amelyet a korábbi 80-szoros válogatott játékos, ma szakkommentátor fogalmazott meg az Ukrajna elleni keddi vb-selejtező (0–0) után.
szept. 12
12:54
Elhatárolódik egyes szurkolóitól a pécsi futballklub (Metropol)
A 11. helyen álló Pécset 200 ezer forintra büntette az MLSZ Romániával kapcsolatos gyűlölködő rigmusok miatt.
szept. 12
13:12
Kézi: hét ország száll harcba a 2018-as és 2020-as Eb-kért (She)
A szeptember 4-ei határidőig hét ország jelezte rendezési szándékát az Európai Kézilabda-szövetségnél (EHF) a 2018-as és a 2020-as Európa-bajnokságokra.
szept. 12
13:30
Jégkorong: A-vb-t rendeznénk remek U18-as női csapatunknak (She)
A Magyar Jégkorongszövetség jelentkezik a jövő márciusi U18-as női A-csoportos világbajnokság megrendezésére. Az MJSZ a káposztásmegyeri Jégpalotát jelöli meg helyszínként.
szept. 12
13:32
Videó: sisakkal ütötte ellenfelét a dühös focista (She)
Két pennsylvaniai középiskolai együttes amerikaifutball-mérkőzésén óriási lökdösődés alakult ki, majd a vendégcsapat egyik játékosa letépte ellenfele sisakját, és azzal kezdte ütni a földön fekvő játékost. A sisakkal megütött Josh Hartmannak felrepedt a fejbőre, de agyrázkódást nem szenvedett. Íme!
szept. 12
13:34
Davis-kupa: a US Open 16 éves bajnokával kezd Murray (She)
A 16 esztendős Borna Coric lesz Andy Murray első ellenfele a Davis-kupa pénteken kezdődő világcsoport-rájátszásában. A horvát versenyző a múlt héten megnyerte a US Opent a juniorok versenyében, továbbá az idén már három ITF-tornán is diadalmaskodott.
szept. 12
13:36
MLSZ: cáfolják, hogy Sousa lehet a következő kapitány (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség először Twitter oldalán, majd hivatalos honlapján is reagált azokra az izraeli sajtóhírekre, melyek szerint jövő nyártól Paulo Sousa lehet a magyar válogatott szövetségi kapitánya.
szept. 12
14:06
Olimpia: Madrid a 2024-es játékokra már nem pályázik (She)
A spanyol főváros nem fog pályázni a 2024-es nyári olimpiára Madrid polgármester asszonyának közlése szerint.
szept. 12
14:06
EmÉszthetetlen szavak, Dzsudzsák szembesítése (Agroinform)
A bukaresti pofont követően immár labdarúgásunk legprímább (?) előadójának szavait emésztgeti a magyar közvélemény.
szept. 12
14:08
Videó: elképesztő kavarodás után háttal szerzett gólt - hiába (She)
A brazil másodosztályú labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában a Paysandu 2–1-re nyert a Ceará ellen. A találkozón a vendégek játékosa, Ricardinho egy kapu előtti kavarodást követően háttal talált az ellenfél kapujába. Íme!
szept. 12
14:24
NFL: Sanchez vállsérülése miatt veszélyben az idénye (She)
Szalagszakadást szenvedett a jobb vállában Mark Sanchez, az NFL-ben szereplő New York Jets irányítója, akinek műtétre is szüksége lehet, így előfordulhat, hogy ebben a szezonban nem játszik.
szept. 12
14:26
Haladás: a kormányzat biztosítja az új stadion 9.6 milliárdos költségét (She)
Teljes egészében biztosítja a kormányzat az új szombathelyi tízezer férőhelyes Haladás-stadion, illetve multifunkcionális sportcsarnok megépítésének 9.6 milliárd forintos költségét – hangoztatta csütörtökön a Haladás-pálya gyepszőnyegén tartott sajtótájékoztatóján Hende Csaba honvédelmi miniszter.
szept. 12
14:28
Kézilabda BL: a Digi támogatja a Veszprémet és a Győrt (She)
A Digi televíziócsatorna a 2013–14-es idényben szponzorként támogatja a kézilabda Bajnokok Ligájában szereplő MKB-MVM Veszprém férfi és a Győri Audi ETO női csapatát.
szept. 12
14:42
Videó: megszállás - Európa trónjára tör az ETO és az MKB (She)
Jövő hét csütörtökön két mérkőzéssel megkezdődik a 2013–2014-es Bajnokok Ligája-szezon csoportköre. A nőknél a címvédő Győri Audi ETO KC, a kvalifikációban az FTC-Rail Cargo Hungaria és az Érd képviseli Magyarországot, míg a férfiaknál csak az MKB-MVM Veszprémért szoríthatnak a drukkerek. Görbicz Anita az NSO Tv-nek elmondta, a cél nem változott, igaz, a formán van még mit csiszolni.
szept. 12
14:44
Vb 2014: lemondott a ciprusi szövetségi kapitány (She)
A gyenge eredmények hatására lemondott a ciprusi labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztjáról Nikosz Niopliasz. A 48 esztendős szakember 2011 júniusa óta irányította a szigetországi nemzeti csapatot.
szept. 12
15:00
Fogadási csalás: a DAC meccseit is manipulálhatták (She)
Reggel már beszámoltunk róla, hogy Csehországban több tucat labdarúgót vettek őrizetbe labdarúgó-mérkőzések befolyásolásának gyanújával, azóta pedig a szlovák hatóságok is sajtótájékoztatót tartottak...
szept. 12
15:00
100 éve született Jesse Owens (Metropol)
Minden idők egyik legnagyobb atlétája 1936-ban a berlini olimpián négy aranyérmet szerzett.
szept. 12
15:00
Mourinho újra a 'mindenki ellenünk van' érzést hozza - John Terry (Agroinform)
John Terry szerint Mourinho visszatérése felvillanyozta a Chelsea-t, a játékosok fittebbek és elszántabbak, mint valaha.
szept. 12
15:02
Férfi kézi: Nagyot játszhatunk itthon a Veszprémmel - Pastor (She)
A Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának edzője, Juan Carlos Pastor a szurkolók kérdéseire válaszolt a klub hivatalos honlapján, a pickhandball.hu-n. A szakember elmondta, jól érzi eddig magát Szegeden, ugyanakkor sok szakmai nehézséggel kell szembenéznie, például még sohasem volt 16 új játékosa egyszerre.
szept. 12
15:04
Tenisz: alaposan megizzadt az első kiemelt Taskentben (She)
A taskenti női tenisztorna negyeddöntőjében az első helyen kiemelt Bojana Jovanovszkinak nem volt könnyű dolga, szűk két és fél órás mérkőzésen győzte le a kazah Galina Voszkobojevát, így bejutott a legjobb négy közé.
szept. 12
15:18
Busztragédia: győri edzés, a kosaras magányossága - FOTÓ (She)
Dannielle Diamant, a HAT-AGRO UNI Győr női kosárlabdacsapatának amerikai tagja, a csapat pillanatnyilag egyetlen egészséges játékosa csütörtökön is edzett a győri egyetemi sportcsarnokban 2013. szeptember 12-én.
szept. 12
15:20
Videó: üres kapu - senkinek sem tűnt fel a hálóőr hiánya (She)
A világbajnoki selejtezősorozat európai zónájának A-csoportjában Skócia Shaun Maloney 89. percben szerzett találatával 2–1-re legyőzte az esélyesebb Macedóniát. A találkozó második félidejére a macedón kapus, Tomiszlav Pacsovszki késve jött ki. A kapus hiánya a játékvezetőnek és a csapattársaknak sem tűnt fel. Íme!
szept. 12
15:36
A Chelsea Liverpoolban sem lassítana (Agroinform)
Mourinho alakulata a foghíjas Everton otthonából hozhatja el a három pontot.
szept. 12
15:54
Vb 2014: a Zöld-foki-szigeteket kizárták, Tunézia továbbjutott (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) hivatalos honlapján tette közzé, hogy a Zöld-foki-szigeteket játékos jogosulatlan szerepeltetése miatt kizárta a világbajnoki selejtezősorozatból, így a csoportja második helyén végző Tunézia jutott tovább.
szept. 12
15:54
Sziszifusz kontra magyar népmesék (Agroinform)
Egy hónap van még hátra a holland-magyar meccsig, de könyörgöm, ne kezdjük el újra tologatni Sziszüphosz átkozott kövét!
szept. 12
15:56
NB I: a Fradi is megerősítette Buzsáky szerződtetését - hivatalos (She)
Ahogy arról korábban beszámoltunk, Buzsáky Ákos a Ferencváros NB I-es labdarúgócsapatában folytatja pályafutását. A klub ma hivatalosan is bejelentette a szerződtetést.
szept. 12
15:56
Szóba sem jött Paulo Sousa az MLSZ-nél (Agroinform)
Cáfolták, hogy a portugál szakember lenne a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
szept. 12
16:12
FIFA-világranglista: a mieink egy helyet javítottak (She)
Továbbra is Spanyolország vezeti a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) világranglistáját, Argentína feljött a második helyre, megelőzve Németországot. A szeptember 12-én, csütörtökön kiadott legfrissebb rangsorban Magyarország – az augusztusi állapothoz képest egyet előrelépve – a 30. helyen áll.
szept. 12
16:12
Buzsáky Ákos aláírt a Fradihoz - hivatalos (Agroinform)
Csütörtök délután mindenben megegyezett egymással a Ferencvárosi Torna Club, valamint Buzsáky Ákos.
szept. 12
16:30
Kajak-kenu: nyolc pályázat a szakmai igazgatói posztra (She)
A kiírt határidőig nyolc pályázat érkezett a szakmai igazgatói posztra a Magyar Kajak-Kenu Szövetséghez (MKKSZ).
szept. 12
16:30
Buzsáky a Ferencvárosban folytatja (Metropol)
Buzsáky Ákos a Ferencvárosban folytatja a pályafutását, korábban Portugáliában és Angliában futballozott.
szept. 12
16:48
NB III: az MLSZ egy büntetőponttal sújtotta a Diósdot (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottsága jogosulatlan játék miatt egy büntetőpont levonását rendelte el az NB III Nyugati csoportjában szereplő Diósddal szemben.
szept. 12
17:06
FIFA-világranglista: a magyar válogatott a 30. (Infostart)
A magyar labdarúgó-válogatott egy helyet előrelépve 30. a nemzetközi szövetség (FIFA) legfrissebb, csütörtökön nyilvánosságra hozott világranglistáján, amelyet változatlanul a világ- és Európa-bajnok Spanyolország vezet.
szept. 12
17:06
Busztragédia: Csernus doktor segíti a játékosok visszatérését (She)
Csernus Imre pszichiáter foglalkozik majd a buszbalesetet szenvedett győri női kosárlabdázók traumájának feldolgozásával, és segíti őket a pályára való visszatérésben – ezt Fűzy András klubelnök jelezte a Digi Sport Reggeli Start című műsorában, hozzátéve: már most pszichológusok látogatják a kórházban ápolt sérültjeiket, az ETO futballcsapata mellett is dolgozó Csernus doktort pedig a klub…
szept. 12
17:08
Videó: káprázatos ollózás a Costa Rica-i ligából (She)
Carlos Clark, a Carmelita játékosa káprázatos góllal szépített a Limon elleni Costa Rica-i bajnoki mérkőzésen. A 61. percben szerzett parádés ollózás azonban egy pontot sem ért a hazaiaknak, a Limon ugyanis 3–2-re nyert Santa Barbarában.
szept. 12
17:24
Edzősors: a megye I-ben vállalt munkát a korábbi soproni edző (She)
A Pest megyei I. osztályban szereplő Csomád KSK vezetősége megegyezett a korábban Sopronban vezetőedzőként, Debrecenben pályaedzőként dolgozó Bücs Zsolttal.
szept. 12
17:26
Schalke: Huntelaar a jövő heti BL-mérkőzésre felépülhet (She)
Jens Keller vezetőedző szerint a Mainz ellen megszerzi első pontjait idegenben a Schalke, amely szombaton 15.30-tól lép pályára Szalai Ádám korábbi csapatának vendégeként. A szakember azt is megemlítette, hogy a magyar légiós számára különleges lehet a találkozó, és hogy a térdsérüléssel bajlódó Klaas-Jan Huntelaar a Steaua elleni jövő heti BL-meccsen visszatérhet.
szept. 12
17:28
Válogatott: már lehet jegyet venni a hollandok elleni meccsre (She)
A magyar labdarúgó-válogatott október 11-én, pénteken az Amsterdam Arenában lép pályára világbajnoki selejtezőn a házigazda holland együttes ellen. A találkozóra a Ticket Express hálózatában már lehet jegyeket vásárolni, egyenként 8300 forintért.
szept. 12
17:42
Vb 2014: László Csaba felállt a litván kispadról (She)
Közös megegyezéssel távozott posztjáról László Csaba, a litván labdarúgó-válogatott eddigi szövetségi kapitánya.
szept. 12
17:42
FIFA-világranglista: a magyar válogatott a 30. (Metropol)
A magyar labdarúgó-válogatott egy helyet előrelépve 30. a FIFA legfrissebb, világranglistáján.
szept. 12
17:42
A románok és a törökök a világranglistán is mögöttünk maradtak (Agroinform)
A magyar labdarúgó-válogatott egy helyet előrelépve 30. a FIFA csütörtökön nyilvánosságra hozott világranglistáján.
szept. 12
17:44
Vuelta: a Robotzsaru nyert, Nibali előnye 3 mp-re elolvadt (She)
Sikeres szökés után a fehérorosz Vaszil Kirjienka nyerte meg a Vuelta 18. szakaszát, amelynek hegyi befutóján kicsit megrogyott az összetettben vezető Vincenzo Nibali, ennek következtében előnye 3 másodpercre olvadt az amerikai Christopher Hornerrel szemben.
szept. 12
18:00
A FIFA vizsgálatot indíthat a románok ellen (Infostart)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) vizsgálatot indíthat a románok ellen szurkolói pénteki világbajnoki selejtezőmérkőzésen tanúsított magyarellenes megnyilvánulásai miatt a ziare.com című román hírportál szerint.
szept. 12
18:00
Tottenham: Adebayornak a második csapattal kell edzenie (She)
Emmanuel Adebayort, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham Hotspur togói támadóját a klub második csapatához irányították.
szept. 12
18:00
FIFA-vizsgálat az idegengyűlölő román szurkolók miatt (Metropol)
A hazai közönség többször skandálta, hogy "kifelé a magyarokkal az országból".
szept. 12
18:02
Videoton: Sousa a mi vendégünk volt kedden - Garancsi (She)
Paulo Sousa Garancsi István, azaz a Videoton vendégeként nézte meg a keddi Magyarország–Észtország (5–1) világbajnoki selejtezőt – ezt az NB I-es klub tulajdonosa árulta el csütörtökön.

Keresés