2013. szeptember 19. csütörtök

szept. 19
0:00
BL: Klopp úgy érzi, bohócot csinált magából (She)
Az előző kiírásban döntős német Borussia Dortmund az olasz Napoli vendégeként kezdte meg szereplését a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában, és hatalmas csatában, emberhátrányban sem feladva 2–1-es vereséget szenvedett. A vezetőedzők reálisan látják a mérkőzést.
szept. 19
0:04
NS: számmisztika a derbi jegyében; Fenyvesi Máté 80 éves - csütörtök (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk:
szept. 19
0:36
Törött bokával varázsolt az amerikai virtuóz Budapesten (Agroinform)
Immáron 65 mérkőzésnél jár Jordan Burroughs veretlenségi sorozata, aki Budapesten megvédte világbajnoki címét.
szept. 19
0:54
Cher fityiszt mutatott a homofób oroszoknak (Agroinform)
Bár a színfalak mögött felkérést kapott a szocsi olimpia megnyitóján történő szereplésre, Cher nem vállalta a feladatot.
szept. 19
6:54
Férfi kézi: Császár nélkül nyert nehezen a PSG (She)
A Paris Saint-Germain hazai pályán 30–29-re nyert a Chambéry ellen a francia férfi kézilabda-bajnokság 2. fordulójában. A párizsi csapatban nem játszott Császár Gábor. Nagy Kornél két góllal járult hozzá a Dunkerque Toulouse ellen aratott 31–27-es sikeréhez.
szept. 19
6:54
Veréb István bronzérmes (Behaviour)
Ami nem jött be a nyitónapon, az tegnap már sikerült. A szabadfogású Veréb István (84 kg) révén megszerezte az első érmét - egy szépen csillogó bronzot - a magyar birkózó-válogatott a budapesti Papp László Sportarénában rendezendő világbajnokságon. Ligeti Dániel (120 kg) és Molnár József (60 kg) helyezetlenül zárt.
szept. 19
6:56
Az elbocsátás után: Massa-Ferrari-háború (Behaviour)
Nem biztos, hogy a jövője szempontjából jó irányba indult el a Ferraritól nyolc szezon után búcsúzó Felipe Massa. A brazil pilóta ugyanis nem tudja megemészteni, hogy letelt az ideje Maranellóban, és 2014-től Kimi Räikkönen lesz majd a vörösök másik versenyzője Fernando Alonso mellett. Dacára annak, hogy saját bevallása szerint mindkét világbajnokkal jó a viszonya, nem hagyta ki a lehetőségét a…
szept. 19
7:12
Szerdán érem nélkül maradtak a magyarok (Behaviour)
Az olimpiai bronzérmes Hatos Gábor a negyeddöntőben óriási csatában kikapott üzbég ellenfelétől és kiesett a budapesti birkózó világbajnokság további küzdelmeiből. Hasonló sorsra jutott Kőrösi Kitti és Dénes Mercédesz is, így a szerdai versenynapon érem nélkül maradtak birkózóink.
szept. 19
7:30
Fogadási csalás: Szingapúrban elfogták a „Keresztapát” (She)
A szingapúri rendőrség jelentése szerint 14 embert vettek őrizetbe a nemzetközi fogadási csalásokkal összefüggésben. A jelentések szerint köztük lehet az egész világot behálózó szervezet első számú vezetője is.
szept. 19
8:06
Egy, csak egy csapat van talpon a vidéken, de arra pakoljuk az elvárásokat (Agroinform)
Veszprémben - főleg a szurkolók - Final Fourba jutást várnak a csütörtökön kezdődő BL-ben. De milyen út is vezet oda?
szept. 19
8:24
Profi boksz: elhunyt Muhammad Ali legyőzője (She)
Az Ali-éra újabb nagy egyéniségétől kénytelen búcsút venni a bokszvilág: Ken Norton (42–7–1), a korábbi nehézsúlyú világbajnok 70 esztendős korában szívelégtelenségben elhunyt.
szept. 19
8:42
Légiósok: menesztették Pintér Ádámék edzőjét (She)
Edzőt váltott a magyar válogatott labdarúgó, Pintér Ádám csapata, az orosz élvonalbeli Tom Tomszk.
szept. 19
8:42
Gólzáporos első nap (Metropol)
Harminc gól született nyolc meccsen a Bajnokok Ligája keddi, első játéknapján.
szept. 19
9:00
Aranycsapat: keressük a 6:3 tanúit - várjuk a jelentkezéseket (She)
Közeledik az évszázad mérkőzésének hatvanadik évfordulója, s ennek jegyében gyűjtjük a kivételes történeteket! Várjuk mindazok jelentkezését, akik ott voltak 1953-ban az angolok feletti, londoni 6:3-as győzelem után a Keleti pályaudvarnál az Aranycsapat ünnepélyes köszöntésekor, illetve azokét, akik különleges személyes emléket, fotót őriznek a híres futballmérkőzésről vagy a fogadásról.
szept. 19
9:02
DVTK: Futács Özillel is edzett, de úgy érzi, itthon is tanulhat (She)
A 23 éves Futács Márkó többévnyi légióskodás után múlt szombaton mutatkozott be a hazai NB I-ben – a Diósgyőr csatára rögtön gólt is szerzett. A futballista a DVTK hivatalos honlapjának adott interjúban beszél arról, miért a diósgyőriek ajánlata mellett döntött, és kitér pályafutása korábbi szakaszaira is.
szept. 19
9:18
Videó: „mini székely válogatott", akadémia Csíkszeredán (She)
Csíkszeredai központtal, öt városban nyitja meg idővel a kapuit a Székelyföld Akadémia. A leendő székely fociiskola a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiával épített ki szoros együttműködést, amely mind szakmai, mind pedig anyagi támogatást biztosít a képzésnek.
szept. 19
9:18
Elhunyt Muhammad Ali második legyőzője (Metropol)
A 70. évében elhunyt Ken Norton 1973-ban legyőzte a legendás Muhammad Alit.
szept. 19
9:20
Birkózó-vb: Sastin Marianna éremesélye - a mai program (She)
Színtiszta női napot rendeznek ma a budapesti birkózó-világbajnokságon. Magyarországot ezúttal Barka Emese, Sastin Marianna és Sándor Klaudia képviseli a 13 órakor kezdődő programban.
szept. 19
9:20
A leggazdagabb tulajdonosok (Metropol)
A világon a legnagyobb vagyonnal rendelkezőknek egyfajta státusszimbólumává vált labdarúgóklubok birtoklása.
szept. 19
9:36
Elhunyt Muhammad Ali második legyőzője (Infostart)
Életének 70. évében elhunyt Ken Norton korábbi nehézsúlyú profi világbajnok ökölvívó, aki 1973-ban legyőzte a legendás Muhammad Alit.
szept. 19
9:36
Légiósok: megváltóként várták Novothnyt, de idő kell neki (She)
Novothny Somát megváltóként várták az eddig gyenge támadójátékkal kirukkoló harmadosztályú Paganesénél, de még időre van szüksége, hogy megmutathassa a tehetségét – írta a la Citta di Salerno a csatár bemutatkozó meccse, az Ascoli elleni hétvégi hazai 1–0-s vereség után.
szept. 19
9:38
Real: CR Puskáshoz hasonlóan kezdte az első 204 meccsét (She)
A madridi AS napilap statisztikái szerint Cristiano Ronaldo a keddi triplájával immár 206 gólnál jár a Real Madrid színeiben, amit 204 mérkőzésen ért el, és ezzel majdnem pontosan ugyanúgy „kezdett" a blancóknál, mint annak idején Puskás Ferenc.
szept. 19
9:54
El: Kötelesék Kijevben, Valencia-Swansea - program (She)
Csütörtökön kezdetét veszi a kontinens második számú labdarúgó-kupasorozata, az Európa-liga is. Köteles László csapata, a KRC Genk a Dinamo Kijevhez látogat, míg az A-csoport első fordulójának rangadóján a Valencia a Swansea-t fogadja. Program.
szept. 19
9:54
Mourinho magára vállalta a kudarcot, Messi a csapatot helyezi előtérbe (Agroinform)
Mexés szerint nem szabad leírni a Milant, A Dortmund építkezik a nápolyi vereségből. Reakciók.
szept. 19
9:56
Videoton: Erősebbek vagyunk, mint valaha - Tóth Balázs (She)
Tóth Balázs, a Videoton középpályása a klub hivatalos honlapjának adott interjújában elárulta, hogy a fehérvári együttes túltette már magát a Debrecentől elszenvedett bajnoki vereségen, és maximális koncentrációval készülnek a szombati, Kecskemét elleni találkozóra.
szept. 19
9:58
DVSC: a Bouadla testvérek nem tudnak edzeni, Seydi fut (She)
A francia középpályás, Selim Bouadla izomsérüléssel bajlódik, és öccse, Slimane szintén nem tud a csapattal edzeni – adta hírül a DVSC-Teva hivatalos honlapja, a dvsc.hu, amely részletesen beszámolt a többi sérült állapotáról is.
szept. 19
10:00
Videó: elképesztő bravúrral mentette meg csapatát a góltól (She)
Alex Rodríguez elképesztő bravúrokkal mentette meg csapatát, a panamai San Miguelitót a góltól. A kapus a CONCACAF-zóna Bajnokok Ligájának küzdelmeiben, az América ellen hajtotta végre a „lehetetlen” védéseket. A siker azonban csak átmeneti volt, ugyanis a mexikói együttes végül sima 3–0-s sikert aratott.
szept. 19
10:12
Bp. Honvéd: Az NB I-ben bármi megtörténhet - Nagy Gergő (She)
Nagy Gergő, a Budapest Honvéd labdarúgója sérülést szenvedett csapata legutóbbi mérkőzésén, de a középpályás bízik abban, hogy ott lehet a Diósgyőr elleni bajnoki meccsen, és a három pont megszerzésében reménykedik.
szept. 19
10:30
Bundabotrány - Elfogták a fogadási maffia fejét (Infostart)
Az Interpol közlése szerint a nemzetközi fogadási csalással kapcsolatban őrizetbe vettek 14 embert Szingapúrban, s a csoportban ott van a világot behálózó bűnszervezet feltételezett irányítója is. A mostani akció áttörést jelenthet a korrupció elleni harcban a labdarúgásban.
szept. 19
10:30
Az ősz legfontosabb hete - Balajcza (Agroinform)
A 213. felvonásra kerül sor a Ferencváros-Újpest derbik sorában az OTP Bank Liga hétvégi, nyolcadik fordulójában.
szept. 19
10:48
Fenyvesi Máté 80 éves (Behaviour)
Ma ünnepli 80. születésnapját Fenyvesi Máté, 76-szoros magyar válogatott labdarúgó. Az ő gólja hozta meg az FTC győzelmét a Vásárvárosok Kupájának 1965-ös, torinói döntőjében.
szept. 19
11:06
Tenisz: a US Open-győztes nem indul Tokióban (She)
Kimerültségre hivatkozva visszalépett a jövő heti tokiói tornától Serena Williams, a női teniszezők világranglistájának éllovasa.
szept. 19
11:06
Fenyvesi Máté 80 éves (Metropol)
A 76-szoros válogatott labdarúgó góljával győzött az FTC a Vásárvárosok Kupájának 1965-ös, torinói döntőjében.
szept. 19
11:08
Futsal: a válogatottnál bíznak az ukránok legyőzésében (She)
A magasabban jegyzett ukrán futsalválogatott hazai pályán 2–1-re tudott ellenünk nyerni az Eb-pótselejtező első meccsén, az egygólos hátrányt jövő kedden, a gyöngyösi visszavágón próbálja meg ledolgozni a magyar nemzeti csapat. A harkivi mérkőzés magyar gólját szerző Dávid Richárd szerint a stabil védekezésnek köszönhető, hogy szoros találkozót tudtunk vívni az ukránokkal, mert a meccs egyes…
szept. 19
11:24
Videó: felső léces kihívás a Spursnél - német vereséggel (She)
A Tottenhamnél ötletes kihívással készültek, melyben három játékos, Christian Eriksen, Lewis Holtby és Harry Kane feszült egymásnak. A feladat egyszerű volt, el kellett találni a felső lécet. Győztest azonban nem hirdettek, ugyanis az angol és a dán futballista is eltalálta a „célpontot”, így csak Holtby esett ki a játékból.
szept. 19
11:24
Úgy viselkedtem, mint egy majom - Klopp (Agroinform)
A Dortmund főnöke elismerte, túl messzire ment nápolyi viselkedésével.
szept. 19
11:26
NFL: a Cleveland kiváló futójával erősített az Indianapolis (She)
Az NFL-ben szereplő Indianapolis Colts a 2014-es játékosbörze első körös választási jogáért cserébe megszerezte a Cleveland futóját, Trent Richardsont.
szept. 19
12:00
Súlyemelés: Észak-Koreában szólt a dél-koreai himnusz (She)
Eddig példátlan módon Észak-Korea (Koreai NDK) fővárosában hangzott fel Dél-Korea (Koreai Köztársaság) himnusza, és a déliek zászlaját is felvonták a Phenjanban rendezett nemzetközi súlyemelőversenyen.
szept. 19
12:00
Serena Williams visszalépett (Metropol)
Kimerültségre hivatkozva visszalépett a jövő heti, tokiói tornától a női teniszezők világranglistájának éllovasa.
szept. 19
12:02
Videó: Tyson vakon is telibe találta a darts-tábla közepét (She)
Mike Tyson, korábbi ökölvívó-világbajnok érdekes kihívással nézett szembe a Fox csatorna kérésére. Az amerikai sportoló bekötött szemmel vett célba egy darts-táblát, méghozzá kifejezetten eredményesen: három dobásból összesen 55 pontot hozott össze, közte egy telitalálattal.
szept. 19
12:02
Észak-Koreában szólt a dél-koreai himnusz (Metropol)
A déliek zászlaját is felvonták a Phenjanban rendezett nemzetközi súlyemelő versenyen.
szept. 19
12:18
Atlético Madrid: hosszabbított a török válogatott játékos (She)
Három évvel, 2017-ig meghosszabbította a szerződését Arda Turan, az Atlético Madrid török futballistája.
szept. 19
12:20
Tenisz: Kirilenko nem bírt a 42 éves japánnal (She)
A második helyen kiemelt orosz Marija Kirilenko meglepetésre sima vereséget szenvedett csütörtökön a 42 éves japán Date-Krumm Kimikótól az 500 ezer dollár összdíjazású szöuli női tenisztorna nyolcaddöntőjében.
szept. 19
12:54
Barcelona: fekete sereg lehet a katalánokból - itt a 3. számú mez (She)
A Barcelona a hivatalos honlapján mutatta be a csapat harmadik számú szerelését. A katalánok új meze fekete alapszínű, amit oldalt sárga csíkok díszítenek. Az új dresszt szeptember 21-től lehet megvásárolni.
szept. 19
12:56
Videó: Alonso tényleg gyorsabb nálad? - egy riporter Massának (She)
Nem kertelt az egyik riporter Felipe Massa előtt, nemes egyszerűséggel megkérdezte: Alonso tényleg gyorsabb nálad? A válasz egy egyszerű „nem” volt, utána azonban a Ferraritól a szezon végén távozni kényszerülő brazil pilóta kínosan érezte magát az eseményen.
szept. 19
13:12
Freestyle foci: Szász Kitti megvédte címét a Tokyo Tower lábánál (She)
Szász Kitti megvédte a címét a freesytle foci nem hivatalos világbajnokságának tartott Red Bull Street Style tokiói világdöntőjében, miután a mai elődöntőben és döntőben sem talált legyőzőre. A sokak által várt finálé végül elmaradt, mivel a nagy rivális francia Melody Donchet már a négy között kiesett.
szept. 19
13:31
Öt kulcsmomentum a BL első fordulójából (Agroinform)
Casillasnak már a vb a tét, egy szlovák szélső bolondot csinált a PSG-védelméből, Messi és Ronaldo varázsolt.
szept. 19
13:48
Birkózó-vb: szépen helytállt, de a végére elfáradt a beugró (She)
Vereséggel indult a magyarok számára a budapesti birkózó-vb negyedik – egyetlen teljesen női – napja. A kézközépcsonttörést szenvedő Sleisz Gabriella helyére másfél héttel a verseny kezdete előtt beugró Sándor Klaudia (63 kg) jól kezdett, de elfáradt és végül 6:2-re kikapott a brazil Lais Oliveirától.
szept. 19
14:06
Videó: Gyorsan kijavítjuk a hibáinkat - Nagy L. a BL-rajt előtt (She)
Csütörtökön Szentpéterváron a helyi együttes és az MKB-MVM Veszprém mérkőzésével kezdetét veszi a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének küzdelemsorozata. Nagy László, a bakonyiak csapatkapitánya az NSO Tv-nek elmondta, hamar beilleszkedtek az érkezők.
szept. 19
14:06
Szász Kitti megvédte vb-címét (Metropol)
Szász Kitti nyerte a Red Bull Street Style tokiói világdöntőjét, s ezzel megvédte címét. A sorozat a szabadstílusú futball nem hivatalos világbajnokságának tekinthető.

Keresés