2013. szeptember 15. vasárnap

szept. 15
0:00
Primera División: itt az első Bale-gól, de a Real nem nyert (She)
Már nem hibátlan a Real Madrid mérlege a spanyol labdarúgó-bajnokságban: a blancók az újonc Villarreal vendégeként 2–2-es döntetlent játszottak a negyedik fordulóban. A Realban megszerezte első gólját Gareth Bale, és betalált Cristiano Ronaldo is, de a „sárga tengeralattjáró” rászolgált az egy pontra.
szept. 15
0:00
Bale góllal debütált, botlott a Real Madrid (Agroinform)
A Real Madrid 2-2-re zárt a Villarreal otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 4. fordulójának szombati játéknapján.
szept. 15
0:04
Pontot mentett a Milan, bukott a Chelsea, tarolt a Dortmund (Agroinform)
Az AC Milan 2-2-re zárt Torinóban, a Chelsea elhullott az Everton otthonában, a Dortmund hatot vágott a HSV-nek.
szept. 15
0:36
NS: Böde ismét villant; Biros és a szabályözön - vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:
szept. 15
0:40
Videó: Tisztelem az ellenfelet - Moniz magyarul (She)
A Ferencváros kétgólos győzelmet aratott Pápán az NB I 7. fordulójában. A hazaiak trénere, Tóth Bálint szerint túl sok kihagyott ziccert engedtek meg maguknak, míg Ricardo Moniz elmondta, még akadnak gondjaik a középpályán. A sajtótájékoztató végére azonban meglepetéssel is készült a holland tréner, ugyanis magyarul szólalt az őt figyelő újságírókhoz. Íme!
szept. 15
0:54
Tenisz: az elődöntőben elbukott a hazai kedvenc Québecben (She)
Új-zélandi–cseh finálét rendeznek vasárnap a Québecben zajló női tenisztornán, miután az elődöntőben Marina Erakovic legyőzte Christina McHale-t, míg a hazai színeket képviselő Eugenie Bouchard elbukott Lucie Safárovával szemben.
szept. 15
7:12
ETO: Barca-verés után csak a bronzért játszik az U16-os csapat (She)
A Győrben zajló Audi Hungária-kupa második játéknapja felemásra sikeredett az ETO U16-os labdarúgócsapatának.
szept. 15
7:48
Profi boksz: Mayweather többségi pontozással győzött (She)
Az előzetes várakozásokkal szemben a mexikói Saul Álvareznek (42–1–1, 30) még csak megszorítania sem sikerült az amerikai Floyd Mayweathert (45–0–0, 26 K. O.–T. K. O.) a Las Vegas-i gála főmérkőzésén. Az egyik pontozó ugyan nagy meglepetésre döntetlenre adta a meccset, a másik két döntnöknél viszont, a látottaknak megfelelően fölényesen győzött Mayweather.
szept. 15
8:24
Ajánló: Debrecenben a Vidi, az MTK-nál a Győr - program (She)
A labdarúgó NB I 7. fordulójának vasárnapi játéknapja igazi rangadóval indul: az eddig veretlen Videoton a tabella harmadik helyezettjéhez, a Debrecenhez látogat. A bajnok Győri ETO pedig az utolsó négy bajnokiját zsinórban elveszítő MTK otthonában lép pályára.
szept. 15
8:24
Uraltuk a játékot - Moniz magyarul értékelt (Agroinform)
A Ferencváros az első és a második félidő elején is szerzett egy-egy gyors gólt, így 2-0-ra nyert a Pápa vendégeként.
szept. 15
8:42
Videó: jó az öreg a háznál - Henry ismét betalált (She)
Thierry Henry remek formának örvend az utóbbi időben, ezúttal a Toronto ellen talált a kapuba. A 36 éves támadó ez alkalommal közelről volt eredményes, a kilencedik gólját szerezte a jelenleg is zajló MLS-idényben.
szept. 15
9:00
Ajánló: városi rangadó Genoában, Betis-Valencia - program (She)
Bár a sztárcsapatok már szombaton pályára léptek, a topligák vasárnapi játéknapja is tartogat még izgalmas találkozókat. Angliában a Southampton–West Ham mérkőzést rendezik ma, a Bundesligában a Hoffeinheim a Mönchengladbachot fogadja, Olaszországban Tőzsér Dániel csapata, a Genoa a városi rivális Sampdoria otthonában lép pályára, míg a spanyoloknál a Betis–Valencia találkozó zárja a napot.
szept. 15
9:18
NB I: a Fradi meccsén többen voltak, mint a többin összesen (She)
A labdarúgó NB I 7. fordulója eddig kiugróan alacsony nézőszámokat hozott. A Lombard Pápa–Ferencváros meccset ugyan 4000-en látták a helyszínen, az összes többi találkozót viszont csak 3300-an.
szept. 15
9:20
PL: „Már annak is örültem, ha Eto'o részt vett a játékban” (She)
A Premier League negyedik fordulójában José Mourinho visszatérését követően először szenvedett vereséget bajnoki mérkőzésen a Chelsea, amely az Everton otthonában kapott ki 1–0-ra. A londoni klub menedzsere a rossz helyzetkihasználással indokolta csapata vereségét, de így is talált pozitívumot a játékban.
szept. 15
9:36
Chelsea: „Már annak is örültem, ha Eto'o részt vett a játékban” (She)
A Premier League negyedik fordulójában José Mourinho visszatérését követően először szenvedett vereséget bajnoki mérkőzésen a Chelsea, amely az Everton otthonában kapott ki 1–0-ra. A londoni klub menedzsere a rossz helyzetkihasználással indokolta csapata vereségét, de így is talált pozitívumot a játékban.
szept. 15
9:38
MU: 150 millióért vitték volna Bale-t a nyáron - sajtóhír (She)
A L’Équipe értesülései szerint nem a Real Madrid volt az egyetlen labdarúgócsapat, amely a nyáron ajánlatot tett a vasárnap a madridiaknál góllal debütáló Gareth Bale-ért. A franciák szerint a blancók ballábas szélsőjét a Manchester United is megkörnyékezte, és akár 150 millió eurót is fizetett volna a walesiért.
szept. 15
9:54
Birkózó-vb: az új szabályok a magyaroknak kedvezhetnek (She)
A magyar csapat valamennyi tagja, így a legfőbb éremesélyesek is jó hangulatban és komoly várakozásokkal készülnek a hétfőn kezdődő budapesti birkózó-világbajnokságra, amelyen az új szabályok nekik kedveznek.
szept. 15
9:54
Götze ködös emlék, új igazolásai repítik a Dortmundot (Agroinform)
Jürgen Klopp gárdáját repítik a nyári szerzemények, Mhitarjan és Aubameyang együtt már nyolc gólnál tart.
szept. 15
10:12
Mayweathernél maradt a korona (Agroinform)
A súlycsoportoktól függetlenül a világ legjobbjának tartott amerikai pontozással legyőzte a mexikói Saul Álvarezt.
szept. 15
10:30
Ronaldo szerződést hosszabbít Madridban - hivatalos (Agroinform)
A Real Madrid hivatalos honlapján jelentette be, hogy Cristiano Ronaldo meghosszabbítja szerződését.
szept. 15
11:06
Bayern: Guardiola mögé bújunk, ez nem mehet tovább - Sammer (She)
Matthias Sammer, a Bayern München labdarúgócsapatának sportigazgatója a Hannover ellen elért 2–0-s siker ellenére nem volt elégedett csapata teljesítményével, és elmondta: együttesének nem lenne szabad az új vezetőedzőre, Pep Guardiolára hárítani minden felelősséget.
szept. 15
11:06
Boldogok a budapesti világbajnokság előtt a magyar birkózók (Behaviour)
A magyar csapat valamennyi tagja, így a legfőbb éremesélyesek is jó hangulatban és komoly várakozásokkal készülnek a hétfőn kezdődő budapesti birkózó-világbajnokságra, amelyen az új szabályok nekik kedveznek.
szept. 15
11:06
Győzelemmel kezdhetik a szezont a kassai hokisok (Agroinform)
Az alaposan megerősödött, bajnokesélyes kassaiak a meggyengült és anyagi gondokkal küzdő poprádiakhoz látogatnak.
szept. 15
11:08
Real: Cristiano Ronaldo ma írja alá új szerződését - hivatalos (She)
A Real Madrid labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy a klub és Cristiano Ronaldo között megszületett az egyezség, így a portugál klasszis meghosszabbítja 2015-ben lejáró jelenlegi szerződését.
szept. 15
11:24
Videó: klasszis bunyó, Mayweather maradt a bajnok (She)
Az előzetes várakozásokkal szemben a mexikói Saúl Álvareznek (42–1–1, 30) még csak megszorítania sem sikerült az amerikai Floyd Mayweathert (45–0–0, 26 K. O.–T. K. O.) a Las Vegas-i profi bokszgála főmérkőzésén. Az egyik pontozó ugyan nagy meglepetésre döntetlenre adta a meccset, a másik két döntnöknél viszont, a látottaknak megfelelően fölényesen győzött Mayweather.
szept. 15
11:42
Profi boksz: Apám zseniális taktikát talált ki - Mayweather (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, Floyd Mayweather többségi pontozással, ennek ellenére magabiztosan győzött a mexikói Saúl Álvarez ellen. A győztes amerikai bunyós az edzője, egyben édesapja zseniális taktikáját dicsérte, míg a vesztes oldalon önkritikusan nyilatkoztak a mérkőzés után.
szept. 15
12:00
NB II: súlyos vállsérülést szenvedett a Cegléd brazilja (She)
A 3–3-ra végződő Békéscsaba–Cegléd labdarúgó NB II-es bajnoki mérkőzésen súlyos vállsérülést szenvedett a vendégek brazil hátvédje, Robson.
szept. 15
12:02
Barcelona: három hétig nem játszhat a válogatott balhátvéd (She)
Combizomsérülést szenvedett a szombati, Sevilla elleni bajnokin, így hozzávetőlegesen három hétig nem léphet pályára a Barcelona labdarúgócsapatának spanyol válogatott balhátvédje, Jordi Alba.
szept. 15
12:04
MotoGP: szoros befutó, és Rins-győzelem a Moto3-ban (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Moto3-as géposztályának San Marinó-i Nagydíján hatalmas csatában a még mindig csak 17 esztendős Alex Rins végzett az első helyen, mindössze négy századdal megelőzve a második Maverick Vinalest. A dobogó legalsó fokára a már másodpercekkel lemaradó Álex Márquez állhatott fel.
szept. 15
12:18
Eto'o sorra hagyta ki a ziccereket, Mourinhót mégis boldoggá tette (Agroinform)
A Chelsea meglepetésre vereséget szenvedett az Everton otthonában az angol labdarúgó-bajokság 4. fordulójában.
szept. 15
12:54
Arsenal: Cazorla bokasérülés miatt októberig kidőlt (She)
Santi Cazorla, az Arsenal labdarúgócsapatának középpályása bokasérülése miatt csak októberben, a válogatottban léphet újra pályára Arsene Wenger menedzser szerint.
szept. 15
12:56
Videó: Özilt máris dalba foglalták az Arsenal szurkolói (She)
Mesut Özilnek, az Arsenal frissen igazolt sztárjának nem kellett sok idő, hogy megszeressék a szurkolók. Első bajnokiján rögtön gólpasszt adott a német válogatott középpályás, a fanatikusok pedig azonnal meg is énekelték: Özil, maradj az Arsenalban! Özil!
szept. 15
13:12
Így győzte le Mayweather Álvarezt (Infostart)
Az amerikai Floyd Mayweather többségi pontozással legyőzte a mexikói Saúl Álvarezt Las Vegasban, és ezzel megszerezte a Boksz Világtanács (WBC) világbajnoki és a Boksz Világszövetség (WBA) szuperbajnoki övét.
szept. 15
13:12
Videoton: Itt az ideje, hogy nyerjünk Debrecenben - Vinícius (She)
A labdarúgó NB I 7. fordulójának rangadóján a listavezető Videoton a hazai pályán mind a négy eddigi meccsét megnyerő, és otthon imponáló, 16–2-es gólkülönbséggel rendelkező DVSC-hez látogat. A székesfehérváriak legutóbb 12 éve nyertek a cívisvárosban, Vinícius szerint éppen itt lenne az ideje, hogy megtörjék a rossz szériát, míg a gólkirályi címre törő Nikolics Nemanja a három pont…
szept. 15
13:12
Továbbra is magyar főtitkára és alelnöke van a Teke Világszövetségnek (Metropol)
A Teke Világszövetség konferenciáján Dávid Veronikát újraválasztották a sportszervezet főtitkárának és egyben alelnökének is.
szept. 15
13:12
Jön a Manning Bowl! (Agroinform)
A temérdek vasárnapi NFL-meccs közül az egyik legérdekesebbnek Eli és Peyton Manning csatája ígérkezik!
szept. 15
13:14
Teke: továbbra is Dávid a WNBA főtitkára és alelnöke (She)
A Teke Világszövetség (WNBA) konferenciáján egyhangú szavazással Dávid Veronikát újraválasztották a sportszervezet főtitkárának és egyben alelnökének is. A magyar sportvezető a második ciklusát kezdi meg ezeken a posztokon.
szept. 15
13:30
MotoGP: Espargaró nagy hajrája győzelmet ért a Moto2-ben (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Moto2-es géposztályának San Marinó-i Nagydíját Pol Espargaró nyerte a versenyt szinte végig vezető Nakagami Takaaki előtt. A japán versenyző remekül motorozott, de a spanyol a futam utolsó harmadában ledolgozta hátrányát, és két körrel a leintés előtt az élre állt. A harmadik helyen Esteve Rabat végzett.
szept. 15
13:30
A kolozsvári rangadón a CFR-nek áll a zászló (Agroinform)
A hazaiaknál komoly problémák akadnak, így viszont a Vasutas könnyű győzelmet arathat a városi derbin.
szept. 15
13:32
Cazorla és Giroud is kidőlt az Ágyúsoknál (Agroinform)
Santi Cazorla bokasérülést szenvedett, több hétig nem léphet pályára az Arsenalban.
szept. 15
13:48
Videó: bénázás - a kapus elesett a labdában, a csatár kihagyta (She)
Nem mindennapi bénázást láthatott, aki kilátogatott a MC Alger–Beluizdad algériai bajnokira. Ahmed Chuih, a vendégek kapusa ugyanis miután megkapta a labdát, rálépett és elesett, így szabad utat engedett az ellenfél csatárának. Ali Szamir Jachir, a hazaiak támadója azonban nem tudott élni a lehetőséggel, és ordító gólhelyzetben a kapu mellé lőtte a labdát. Hihetetlen.
szept. 15
13:48
Mayweather az új szuperbajnok (Metropol)
Az amerikai Floyd Mayweather szerezte meg a WBC világbajnoki és a Boksz Világszövetség szuperbajnoki övét.
szept. 15
13:50
Real: Most Casillast kell támogatnunk - Diego López (She)
Diego López, a Real Madrid labdarúgócsapatának kapusa a blancók szombati bajnokija után elmondta: tiszteletben tartja, hogy Carlo Ancelotti vezetőedző Iker Casillast nevezte a madridiak kezdőjébe a keddi BL-meccsre.
szept. 15
14:06
Rali-vb: Ogier újabb lépést tett a világbajnoki cím felé (She)
A francia Sébastien Ogier nyerte az Ausztrál ralit, a világbajnoki sorozat tizedik futamát, így három versennyel a zárás előtt megerősítette vezető helyét.
szept. 15
14:08
Videó: végzetes hiba - a kezeit felejtette el használni a kapus (She)
Elképesztő gól esett az egyik perui bajnokin, az Alianza Lima–Unión Comercio összecsapáson. A vendégek kapusa, Ángel Azurín ugyanis a felé pattogó labdával nem tudott mit kezdeni, hagyta maga mellett elmenni. Mire észbe kapott, az ellenfél támadója, Mauro Guevgeozián lecsapott rá, és befejelte a kapuba. Az eset kapcsán több kérdés is felvetődhet, az egyik: csak nem „Pirlo adta a…
szept. 15
14:10
Spanyolország: a Barcelona B nyerte a „mini Clásicót” (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 4. fordulójában az Espanyol idegenben 1–0-s győzelmet aratott a Granada ellen. A katalánok győztes gólját a 76. percben Manuel Lanzarote szerezte, aki a tizenhatoson belülről, közvetett szabadrúgás után legurított labdát tekert védhetetlenül a bal felső sarokba.
szept. 15
14:24
Kiváltság a Real játékosának lenni - Ronaldo (Agroinform)
Cristiano Ronaldo vasárnap délután öt évvel, 2018-ig meghosszabbította szerződését a Real Madriddal.
szept. 15
14:42
Serie A: már nem hibátlan a Fiorentina, Gomez hordágyon (She)
A Fiorentina hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Cagliarival az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 3. fordulójának vasárnap kora délutáni mérkőzésén, így mérlege már nem százszázalékos.
szept. 15
14:44
Real: C. Ronaldónak volt ajánlata a PSG-től, de hosszabbított (She)
Cristiano Ronaldo hivatalos sajtótájékoztató keretében írta alá új, 2018-ig szóló szerződését a Real Madrid labdarúgócsapatánál. A portugál a médiaeseményen elmondta: valóban kapott a nyáron Párizsból ajánlatot, de sosem gondolkodott váltáson.
szept. 15
15:18
Videó: élő adásban fakadt dalra az angol kommentátor (She)
Chris Kamara, korábbi Premier League-futballista nem zavartatva magát a kameráktól, élő adásban fakadt dalra. A volt labdarúgó a Last Waltz-ot énekelte, a Sky Sportson látható Soccer Saturday című műsorban.

Keresés