2013. szeptember 21. szombat

szept. 21
0:00
Tenisz: a címvédő Tsonga már a legjobb négy között jár Metzben (She)
A Metzben zajló kemény pályás férfi tenisztorna negyeddöntőjében a címvédő Jo-Wilfried Tsonga szetthátrányból felállva 4:6, 6:3, 6:4-es győzelmet aratott a német Tobias Kamke ellen, és bejutott az elődöntőbe, ahol a még versenyben lévő játékosok közül az egyedüli nem francia versenyző, a német Florian Mayer lesz az ellenfele.
szept. 21
0:04
NS: A Fradi lila kabalája; Kötelest dicsérik a belgák; Hamilton a csajok miatt gyúr - szombat (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.
szept. 21
0:18
Videó: Stieber szép emeléssel tette biztossá a Fürth győzelmét (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, Stieber Zoltán két gólt is szerzett a Greuther Fürthben az Union Berlin ellen 4–2-re megnyert mérkőzésen a német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban. A magyar támadó előbb 2–1 után talált be, majd 3–2-es állásnál szép emeléssel biztosította be csapata győzelmét. Összefoglaló.
szept. 21
0:18
Különös fogadalommal motivál az orosz milliárdos (Agroinform)
Az orosz szövetség dúsgazdag elnöke saját posztját sem kímélve motiválja biatlonosait a szocsi olimpia előtt.
szept. 21
6:54
MKB Veszprém: BL-rajt sikerrel, rekorddal (Behaviour)
A Bajnokok Ligája 2013/14-es idényét Szentpéterváron csütörtökön magabiztos sikerrel (15-28) kezdő veszprémi férfi kézilabda együttes sorozatban 13. alkalommal tagja a főtáblának, ami rekord a legrangosabb európai kupa történetében.
szept. 21
6:56
Vb 2022: Katar kitart (Behaviour)
Az Európai Labdarúgó Szövetség döntése értelmében 2020-tól nem országok,hanem a kontinens különböző városai látják vendégül az Eb csapatait. A csökkenő költségek nyomán összesen 32 nemzet jelezte, közte hazánk, hogy pályázik helyszínrendezésre. Eközben Katar - a Nemzetközi Labdarúgó Szövetségre nehezedő nyomás dacára - kitartana a nyári vb mellett.A 2022-es seregszemle házigazdája ígéri, a hőséget…
szept. 21
7:12
NB II: hosszú kihagyás vár a Kisvárda hátvédjére (She)
Az utóbbi időben pályafutása talán legjobb formájában futballozó kisvárdai Lakatos István a múlt heti, Szolnok elleni NB II-es bajnoki mérkőzésen szenvedett előbb könyök-, majd térdsérülést, aztán az egyik heti edzésen rásérült a térdére, így térdszalagszakadása miatt legkorábban csak jövő tavasszal léphet újra pályára.
szept. 21
7:12
Megvan az első arany (Behaviour)
Kétszer nyert már vb-ezüstöt, hazai környezetben összejött neki az arany is: Sastin Marianna felért a csúcsra. Remek formaidőzítéssel, nagyszerű birkózással nyerte az 59 kg-os nők versenyét, s végre megajándékozta a hazaiakat az első magyar aranyéremmel. Barka Emese bronzérmet nyert egy súlycsoporttal lejjebb.
szept. 21
7:14
FTC: Leonardo 4 hét múlva visszatérhet, külön edzenek Buzsákyval (She)
Bár a Ferencváros labdarúgócsapatánál szinte mindenki a holnapi derbi lázában ég, vannak, akik nem tudnak az együttessel készülni az Újpest elleni rangadóra. Számukra az erőnléti edző tart foglalkozásokat.
szept. 21
7:14
Formula-1 a szingapúri csillogásban (Behaviour)
Noha a hétvégén a Formula-1 egyetlen éjszakai futamát rendezik Szingapúrban, még a tegnapi szabadedzések napján sem a vasárnapi futam, vagy éppen a vb állása volt a fő téma.
szept. 21
7:30
Női kézi: „Nem volt szándékos” - Tomori Triscsuknál (She)
A Ferencváros kézilabdacsapatának átlövője, Tomori Zsuzsanna múlt héten, a BL-selejtezőben okozott arcsérülést az érdi Triscsuk Krisztiánnak. A zöld-fehérek játékosa pénteken meglátogatta az irányítót, és továbbra is hangsúlyozza, szándékosságról szó sem volt.
szept. 21
8:06
Elkerülhetetlen a háború Rómában (Agroinform)
A Derby d'Italia és a Derby della Lanterna után máris itt a fővárosi rangadó, a Derby della Capitale a Serie A-ban.
szept. 21
8:42
MotoGP: Talmácsi tanítványa Moto3-as gépet tesztel (She)
Talmácsi Gábor tanítványa, Bódis Richárd a hét végén egy Moto3-as versenygépet tesztel Mugellóban.
szept. 21
8:42
Henry gólöröme az új őrület (Agroinform)
A veterán francia csatár gólöröme meghódította a világot mémek formájában. Íme, a Henrying!
szept. 21
8:44
Ajánló: DVTK-Honvéd, Vidi-KTE, Cegléd-Vasas - program (She)
Szombaton a labdarúgó NB I-ben öt, az NB II-ben hat mérkőzést rendeznek. Íme, a hazai futballbajnokság első és másodosztályának mai programja.
szept. 21
9:00
FTC-Újpest: csuklós buszok szállítják a vendégdrukkereket (She)
Tegnap már beszámoltunk róla, hogy befejeződött a vendégjegyek értékesítése a vasárnapi Ferencváros–Újpest NB I-es mérkőzésre. Eldőlt, hogy az újpesti szurkolókat csuklós buszok szállítják majd a Megyeri útról a Puskás-stadionba.
szept. 21
9:02
Birkózó-vb: Kozák, Lőrincz V. és Kiss a szőnyegen - program (She)
A Budapesten zajló birkózó-világbajnokság szombati napján három magyarért (Kozák István, Lőrincz Viktor, Kiss Balázs) szoríthatunk. Íme, a program.
szept. 21
9:18
Tenisz: Pavljucsenkovával vívja a szöuli döntőt A. Radwanska (She)
Agnieszka Radwanska és Anasztaszija Pavljucsenkova játssza a döntőt a szöuli kemény pályás női tenisztornán.
szept. 21
9:20
Ajánló: Szalaiék a Bayern ellen, Madridban a Barca - program (She)
Az európai topligákban ma egy rangadót rendeznek, a Bundesligában Szalai Ádám csapata, a Schalke a címvédő Bayern Münchent fogadja. Angliában pályára lép a listavezető Liverpool és az egy héten belül két meccsen, az Everton után a  BL-ben a Baseltől is kikapó José Mourinho-csapat, a Chelsea. Spanyolországban a Barcelona Madridba, a Rayo Vallecanóhoz látogat.
szept. 21
9:22
WTCC: Michelisz megszerezte a pole pozíciót Szuzukában (She)
Michelisz Norbert volt a leggyorsabb a túraautó-világbajnokság (WTCC) Japán Nagydíjának időmérő edzésén Szuzukában. A pályacsúcstól mindössze egy ezredmásodperccel elmaradó magyar versenyző pályafutása során másodszor szerezte meg a pole pozíciót.
szept. 21
9:36
WTCC: Tökéletes, briliáns autót kaptam - Michelisz Norbert (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, Michelisz Norbert autózta a legjobb időt Szuzukában, a túraautó-világbajnokság (WTCC) Japán Nagydíjának időmérő edzésén. Az Eurosportnak nyilatkozó magyar versenyző elmondta, csodálatos nap ez a mai.
szept. 21
9:54
Videó: óriási izgalmak a kosár Eb elődöntőjében (She)
Franciaország legyőzte Spanyolországot a Szlovéniában zajló férfi kosárlabda Európa-bajnokság pénteki elődöntőjében. A mérkőzés nagy izgalmak után ért véget. A rendes játékidő nem hozott döntést, majd a hosszabbításban 75–72-es francia vezetésnél a spanyolok kihagyták a hárompontos-kísérletüket, így elveszítették a csatát. Összefoglaló.
szept. 21
9:54
Micheliszé a pole pozíció Suzukában (Agroinform)
A Zengő Motorsport pilótája pályafutása során másodszor indulhat az első rajtkockából.
szept. 21
9:56
Légiósok: Hollandiában magyar ellen - Otigba örül (She)
Magyarok csatája. Így is fel lehetne vezetni a szombat esti Roda–Heerenveen holland bajnokit. Nehéz megítélni, hogy a vendégek középhátvédjének, Otigba Kennethnek lesz-e nehezebb feladata a hazaiak csatára, Németh Krisztián ellen vagy fordítva. Persze ahhoz, hogy e párharcban győztest hirdessünk, mindkettejüknek játszania kell.
szept. 21
10:12
FTC-Újpest: Jova és Besic pénzt ad a drapira a drukkereknek (She)
A vasárnapi Ferencváros–Újpest bajnoki mérkőzésre készülő hazai szurkolói drapéria költségeiből a zöld-fehérek játékosai is részt vállalnak.
szept. 21
10:14
Videó: Coulibaly könyörtelenül kihasználta a kapus hibáját (She)
Adamo Coulibaly gólja egy pontot ért a Lensnak a Créteil elleni francia másodosztályú labdarúgó-mérkőzésen (1–1). A korábbi kétszeres magyar bajnoki gólkirály a 27. percben lőtt a hálóba, kihasználva a kapus könnyelműségét.
szept. 21
10:30
A City csapatkapitánya a derbin tér vissza (Agroinform)
A vasárnapi, Manchester United elleni városi rangadón ismét pályára lép Vincent Kompany.
szept. 21
10:48
Női kézi: Lehet, hogy túl magasra tettük a lécet - Elek (She)
A Ferencváros női kézilabdacsapata – néhány héttel a Győri ETO elleni bravúros győzelem után – két góllal kikapott a Dunaújváros otthonában. A vereség okairól kérdeztük Elek Gábort, a zöld-fehérek edzőjét.
szept. 21
11:24
Tenisz: King legyőzésével Csang Su-aj Kanton új királynője (She)
A kínai Csang Su-aj nyerte meg a Kantonban megrendezett kemény pályás női tenisztornát, miután a döntőben 7:6, 6:1-re legyőzte az amerikai Vania Kinget.
szept. 21
11:24
Somalia és Böde lesz az Újpest végzete? (Agroinform)
Somalia márciusban hatalmas bombagólt szerzett a derbin, egy újabb ballábas löket szép summát érhet.
szept. 21
11:26
Videó: négy embert cselezett ki a gólja előtt Maxi Rodríguez (She)
Maxi Rodríguez szólógólja döntötte el a Racing Club–Newell's Old Boys (0–1) találkozót az argentin labdarúgó-bajnokságban. Az utolsó helyen álló hazaiak és az éllovas vendégek összecsapásán a korábbi Atlético Madrid-támadó a 86. percben helyezett a kapuba, miután négy embert is kicselezett lövése előtt.
szept. 21
11:42
Di Maríát Lavezzi győzte meg a folytatásról (Agroinform)
Ángel Di María elmondta, miért maradt a Real Madridnál. Az argentin szélső klubváltásáról sokat pletykáltak a nyáron
szept. 21
12:00
F1: Szingapúri Nagydíj, a 3. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
A Red Bull vezetősége a Belga és az Olasz Nagydíj helyszínéről előzetesen azt mondta, nem fekszik az autóiknak, aztán Sebastian Vettel mindkét versenyen magabiztos győzelmet aratott. Erre a mezőny megérkezett Szingapúrba, ahol már nemcsak az időeredmények árulkodnak a legutóbbi három világbajnokságot megnyerő istálló fölényéről, de az eseményeket a pálya széléről figyelők elmondása szerint…
szept. 21
12:00
Szombaton is szembe megyünk a bukikkal! (Agroinform)
A fogadóirodák szerint az Augsburg esélyesebb a Hannover otthonában, szerintünk tévednek.
szept. 21
12:18
Videó: Ladányi-gól, kapusparádé - legyőzték a Fradit (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Dab.Docler idegenben 4–2-re legyőzte a Ferencváros-ESMTK-t a Mol Liga pénteki játéknapján. A mérkőzés első részében a pesterzsébetiek még egészen jól tartották magukat, de a találkozó második harmadában a Dunaújváros 4–1-re elhúzott, és innen már csak szépíteni tudtak a hazaiak.
szept. 21
12:18
Manchesteri derbit hoz az ötödik forduló (Agroinform)
A Premier League 5. fordulójában a Manchester City a Manchester Unitedet fogadja.
szept. 21
13:12
Totti ott lehet a brazíliai vébén (Agroinform)
Az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát meglepte Giuseppe Rossi és Lorenzo Insigne teljesítménye.
szept. 21
13:30
FTC-Újpest: kétszáz méteres sor várja a jegyárusítást (She)
A Ferencvárostól származó korábbi hírek szerint várhatóan ma elfogy az összes, a hazai szurkolók számára fenntartott belépő a holnapi, Újpest elleni bajnoki meccsre. A jegyet árusító Fradi Shop nyitását közel kétszáz méteres sor várta 13 óra előtt.
szept. 21
13:30
A címvédő HSV móresre taníthatja az újoncot (Agroinform)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének nyitókörében a címvédő HSV Hamburg az újonc La Rioja otthonába látogat.
szept. 21
13:32
F1: Vettelé a harmadik szabadedzés Szingapúrban (She)
Sebastian Vettel a várakozásoknak megfelelően az élen zárta a Szingapúri Nagydíj harmadik szabadedzését, de némiképp váratlanul csak 191 ezredmásodperccel előzte meg Romain Grosjeant, a Lotus francia pilótáját, aki Nico Rosberghez hasonlóan befért a két Red Bull közé. Pedig pénteken még úgy tűnt, hogy a városi pályán érinthetetlen a két Red Bull, de nem először fordult elő, hogy a szombati…
szept. 21
13:34
Birkózó-vb: kezdésnek győzelem a tisztán kötöttfogású napon (She)
Kozák István 2:2-re végzett a kirgiz Arszen Eralijevvel, de értékesebb akciójának köszönhetően ő jutott a legjobb 32 közé, ugyanis míg ellenfele két egypontos támadással szerzett két pontot, ő egyszer pörgetett. A nyolcaddöntőért a kubai Ismael Borrero Molina lesz az ellenfele.
szept. 21
13:48
Curling: elődöntős a magyar vegyescsapat az Eb-n (She)
Elődöntőbe jutott a magyar curlingválogatott a vegyescsapatok Európa-bajnokságán, amely a skóciai Edinburgh-ban zajlik.
szept. 21
13:48
Grosjean megközelítette Vettelt (Agroinform)
A címvédő volt a leggyorsabb a harmadik szabadedzésen, ám mindössze 191 ezreddel előzte meg Romain Grosjeant.
szept. 21
13:50
Premjer-liga: Dzsudzsákék elbukták a moszkvai derbit (She)
A Dinamo Moszkva hazai pályán 3–1-re kikapott a Lokomotiv Moszkvától az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 9. fordulójának szombati fővárosi derbijén. Dzsudzsák Balázs végig a pályán volt a hazaiaknál.
szept. 21
13:52
F1: Pérez a menedzsere leváltását fontolgatja (She)
Sergio Pérez azt fontolgatja, hogy leváltja menedzserét, a korábbi neves IndyCar-versenyzőt, Adrián Fernándezt.
szept. 21
13:54
FTC-Újpest: „Hálás vagyok a sorsnak, hogy játszhatok” (She)
A 23 éves futballista, Balogh Balázs korábban megfordult a Ferencvárosban is, de most már csak az Újpest létezik számára. A középpályás hálás a sorsnak, hogy pályára léphet a derbin.
szept. 21
14:06
F1: a Lotus megdöbbent Räikkönen nyilatkozatán (She)
Eric Boullier, a Lotus csapatfőnöke megdöbbent azon, hogy Kimi Räikkönen a Szingapúri Nagydíj előtti napokban elárulta, tartozik neki jelenlegi alakulata. Vannak anyagi gondok az enstone-iaknál, a finn eligazolása nem használ ebből a szempontból, de hisznek abban, hogy létezik megoldás.
szept. 21
14:06
Vettel indulhat az élről Szingapúrban (Metropol)
A Red Bull világbajnoki címvédő pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Szingapúri Nagydíj harmadik szabadedzésén.
szept. 21
14:06
Dzsudzsákék sorsát megpecsételte a kiállítás (Agroinform)
A Dinamo Moszkva hazai pályán 3-1-es vereséget szenvedett a városi rivális Lokomotiv Moszkvától.
szept. 21
14:08
Tenisz: Gulbis és García-López játssza a szentpétervári döntőt (She)
A lett Ernests Gulbis és a spanyol Guillermo García-López jutott be a Szentpéterváron zajló kemény pályás férfi tenisztorna döntőjébe.

Keresés