2013. szeptember 21. szombat

szept. 21
14:08
Tovább menetelnénk a Newcastle-lel (Agroinform)
A Newcastle történelmi győzelmére készül a Hull Cityvel szemben a Premier League-ben.
szept. 21
14:10
NB I: DVTK-Honvéd mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó NB I 8. fordulójának első szombati mérkőzésén a Diósgyőr a Bp. Honvédot fogadja. Kövesse figyelemmel a 14 órakor kezdődő találkozó alakulását hagyományos szöveges tudósításunk segítségével!
szept. 21
14:24
Videó: Gilberto 40 méterről ágyúzott a kapuba (She)
Bombagól a javából! A brazil labdarúgó-bajnokságban lejátszott Portuguesa–Náutico összecsapás a hazaiak 3–0-s győzelmével ért véget. A mérkőzés legszebb találatát Gilberto szerezte a 35. percben. A 24 éves játékos 40 méterről lőtt nagy erővel a kapuba, ez volt csapata második gólja.
szept. 21
14:26
Birkózó-vb: Kiss Balázs remekül mutatkozott be (She)
Noha elsőre félelmetesnek tűnt a kubai Yasmani Lugo Cabrera, Kiss Balázs okos birkózással kifárasztotta és intésekbe hajszolta, így négy percnél leléptetéssel kiharcolta a győzelmet.
szept. 21
14:42
Ökölvívás: Haye megsérült, elmarad a Fury elleni mérkőzés (She)
Szerencsétlen módon, az utolsó éles sparring-edzésén megsérült David Haye, így kénytelen volt lemondani a jövő hét szombatra Manchesterbe tervezett, Tyson Fury elleni ökölvívó-mérkőzését.
szept. 21
14:42
Kiss Balázs nyolcaddöntős a birkózó vb-n (Metropol)
A 2009-es világbajnok Kiss Balázs magabiztos győzelmet aratott első mérkőzésén, és bejutott a legjobb 16 közé.
szept. 21
14:44
FTC-Újpest: „A Fradinál stabilizálni kell a védelmet” (She)
A vasárnapi Ferencváros–Újpest labdarúgó-mérkőzés kapcsán Bánki József nyilatkozott a Nemzeti Sportnak – a zöld-fehérek korábbi játékosa hazai győzelmet vár, de véleménye szerint a zöld-fehéreknek stabilizálniuk kell a védelmüket.
szept. 21
14:46
Birkózó-vb: egy félrecsúszott fogáson ment el Kozák sikere (She)
Hiába volt kettő nullás hátrányban, Kozák István ígéretes helyzetben kiemelte a kubai Ismael Borrero Molinát, a keze azonban szétcsúszott, így az akciót nem tudta befejezni, és a 32 között kiesett.
szept. 21
15:00
Birkózó-vb: Kiss Balázs nyolcaddöntős (Infostart)
A 2009-es világbajnok Kiss Balázs magabiztos győzelmet aratott első mérkőzésén, és bejutott a legjobb 16 közé a kötöttfogásúak 96 kg-os kategóriájában a budapesti birkózó-vb szombati versenynapján.
szept. 21
15:00
F1: Szingapúri Nagydíj, időmérő edzés élőben az NSO-n! (She)
A Szingapúri Nagydíj pénteki szabadedzései után nagy esély látszott arra, hogy a szombati időmérőn a Red Bull nem ad esélyt riválisainak az első rajtsorba kerülésre, de szombaton kora este már közel sem volt olyan meggyőző Sebastian Vettel fölénye, Mark Webbert pedig többen is megelőzték. Vajon ki tartalékolt inkább: a többiek pénteken, vagy a Red Bull az utolsó tréningen? Az időmérőn…
szept. 21
15:18
NB I: „A listázás nem pálya” - az MLSZ-nél ez nem pálya (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint a hazai stadionokban tilos kihelyezni olyan molinót, amelyen a következő felirat olvasható: „a listázás nem pálya”.
szept. 21
15:18
Nem a United-City a legnagyobb rangadó - Rooney (Agroinform)
Manchesteri városi derbit rendeznek az angol labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójában.
szept. 21
15:20
Bundesliga 2.: Királyék rossz sorozatai megszakadtak (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) 8. fordulójában Király Gábor együttese, az 1860 München hazai pályán 3–1-re legyőzte az Erzgebirge Auét. A magyar kapus kezdőként lépett pályára, és számos védés után a 79. percben, 3–0-nál kapitulált.
szept. 21
15:22
Birkózó-vb: Lőrincz Viktor 45, Kiss Balázs 74 mp alatt nyert (She)
A vártnak megfelelő magabiztos győzelemmel kezdett Lőrincz Viktor a budapesti birkózó-világbajnokságon, miután kétórás várakozás után végre szőnyegre léphetett. A 84 kilogrammos kötöttfogásúak között induló ceglédi birkózó a mexikói Hanssel Salvador Mejía ellen nyert technikai tussal. Kiss Balázs éremesélyeshez méltóan menetel a felső ágon. Kubai ellenfele után a szlovákiai Lengyel Dávidot is…
szept. 21
15:54
Légiósok: Novothny csak az első győzelemre tud gondolni (She)
Novothny Soma, a Napoli szeptembertől az olasz harmadosztályban (Lega Pro 1), a Paganesénél kölcsönben szereplő csatára vasárnap 15 órától a Viareggio otthonában léphet pályára új együttese színeiben. A Paganese a bajnokság negyedik fordulójában három vereséget követően az első pontjai megszerzésére készül az eddig szintén nyeretlen, de egyben veretlen Viareggio ellen. Novothny a paganese.net…
szept. 21
15:54
Lauda a "leégett fülével" riogatta a riporternőt (Agroinform)
Különös módját választotta az új, Hajsza a győzelemért című film reklámozásának a háromszoros világbajnok Niki Lauda.
szept. 21
15:56
PL: a Norwichnak 11-esből sem, a Villának Benteke nélkül is ment (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 5. fordulójának nyitó mérkőzésén az Aston Villa idegenben 1–0-ra legyőzte a Norwichot.
szept. 21
15:56
Az első hely közelsége és a derbi remek párosítás - Moniz (Agroinform)
Vasárnap rendezik a magyar élvonal legnagyobb presztízsű rangadóját, a Ferencváros-Újpest összecsapást.
szept. 21
15:58
NB I: a DVTK emberhátrányban is legyőzte a Honvédot (She)
A labdarúgó NB I 8. fordulójában a DVTK a 25. perctől emberhátrányban játszva 2–0-ra legyőzte a Bp. Honvédot. A diósgyőrieknél Vági András kapott pirosat Raffaele Alcibiade letalpalásáért, a gólokat pedig Nikházi Márk és Bacsa Patrik jegyezte.
szept. 21
16:00
Videó: Dzsudzsák a fejét fogta a szabadrúgása után (She)
A Lokomotiv Moszkva idegenben 3–1-re legyőzte Dzsudzsák Balázs csapatát, a Dinamo Moszkvát az orosz labdarúgó-bajnokság szombati mérkőzésén. A magyar támadó nem szerzett gólt, de volt egy veszélyes szabadrúgása, amely után a fejét fogta, mert a kapus nagy bravúrral hárított.
szept. 21
16:12
Birkózó-vb: Lőrincz nyert, Kozák kikapott (Infostart)
Lőrincz Viktor alig 45 másodperc alatt győzött első mérkőzésén, így bejutott a nyolcaddöntőbe a kötöttfogásúak 84 kilogrammos kategóriájában a budapesti birkózó-világbajnokság szombati versenynapján.
szept. 21
16:12
Premjer-liga: Komanék egy pontot szereztek Szamarában (She)
A Koman Vladimirt végig a soraiban tudó Ural 1–1-es döntetlent játszott Szamarában a Krilja Szovjetov vendégeként az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában.
szept. 21
16:12
Emberhátrányban verte a Diósgyőr a Honvédot - videó (Agroinform)
A Diósgyőr több mint egy félidőt emberhátrányban futballozva is nyert a Honvéd ellen az OTP Bank Liga 8. fordulójában.
szept. 21
16:14
Labdarúgó NB I - Diósgyőr-Honvéd 2-0 (Infostart)
A Diósgyőr hazai környezetben, több mint egy félidőt emberhátrányban futballozva is magabiztosan, 2-0-ra nyert a Budapest Honvéd ellen a labdarúgó OTP Bank Liga nyolcadik fordulójának első szombati mérkőzésén.
szept. 21
16:14
NB II: élő eredménykövetés a mérkőzésekről (She)
Ma hat meccsel folytatódik a labdarúgó NB II küzdelemsorozata. A Siófok a Szigetszentmiklós elleni győzelemmel tapadna a listavezető Nyíregyházára, de pályára lép többek között a Gyirmót is. Kövesse az eredmények alakulását folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
szept. 21
16:14
Vettel megint verhetetlen volt, újra pole-ban (Agroinform)
A háromszoros világbajnok egyelőre Szingapúrban is verhetetlen, két szabadedzés után az időmérőt is behúzta.
szept. 21
16:16
NB I: Haladás-Puskás bajnoki - élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó NB I 8. fordulójában a Haladás a Puskás Akadémiát fogadja. Kövesse a találkozót percről percre frissülő online közvetítésünk segítségével.
szept. 21
16:18
F1: Vettel a pole-ban, Räikkönen csak a 13. helyről rajtol (She)
A Formula–1-es világbajnokság Szingapúri Nagydíjának időmérőjén a Red Bull német pilótája, Sebastian Vettel érte el a legjobb időt, megelőzve honfitársát, a Mercedesszel köröző Nico Rosberget és a francia Romain Grosjeant. A Lotus másik versenyzője, a finn Kimi Räikkönen az előző futamhoz hasonlóan ezúttal sem jutott be a Q3-ba, csak a 13. helyről várhatja a holnapi rajtot.
szept. 21
16:30
Szingapúri Nagydíj - Vettel indulhat az élről (Infostart)
A címvédő Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótája indulhat az első rajtkockából vasárnap a Forma-1-es Szingapúri Nagydíjon.
szept. 21
16:48
Birkózó-vb: Kiss elődöntős, Lőrincz kikapott a 16 között (She)
Folytatta lehengerlő birkózását Kiss Balázs a 96 kilogrammos kötöttfogásúak között, és az előző világbajnokságon őt legyőző török Cenk Ildem ellen is magabiztosan, 3:0-ra győzött a budapesti birkózó-világbajnokságon.
szept. 21
16:50
NB I: Szivics megköszönte Kassainak a kiállítást (She)
A meccset emberhátrányban befejező DVTK 2–0-ra legyőzte hazai pályán a Honvédot a labdarúgó NB I 8. fordulójában. A diósgyőri tréner, Tomiszlav Szivics megköszönte Kassai Viktornak, hogy kiállította Vági Andrást, a kispestiek vezetőedzője, Marco Rossi szégyenről beszélt a mérkőzés után.
szept. 21
16:52
F1: Rossz volt a boxból figyelni a többieket - Vettel (She)
Sebastian Vettel nem élvezte, hogy a boxból figyelte, megtartja-e a pole pozíciót a Szingapúri Nagydíj időmérő edzésének hajrájában. Riválisai remek részidőkkel riogatták, de az utolsó szektorban nem tudták felvenni a versenyt korábbi köridejével.
szept. 21
17:06
Birkózó-vb - Kiss Balázs elődöntős, Lőrincz Viktor kikapott (Infostart)
Kiss Balázs bejutott az elődöntőbe a kötöttfogásúak 96 kilogrammos kategóriájában, Lőrincz Viktor ugyanakkor a nyolcaddöntőben kikapott a 84 kilósok között a budapesti birkózó-világbajnokság szombati versenynapján.
szept. 21
17:06
F1: Rosberg kissé bosszús, Grosjean elégedett (She)
Nico Rosberg csupán 91 ezreddel kapott ki Sebastian Vetteltől a Szingapúri Nagydíj időmérő edzésén, és bár ez is nagy bravúr tőle, a kis különbség miatt nem tudta kiverni fejéből a gondolatot, hogy csak kicsivel kellett volna gyorsabbnak lennie a pole-hoz.
szept. 21
17:06
Vettelé az első rajtkocka (Behaviour)
A címvédő Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótája indulhat az első rajtkockából vasárnap a Forma-1-es Szingapúri Nagydíjon.
szept. 21
17:06
Balul is elsülhetett volna - Vettel (Agroinform)
A címvédő indulhat az első rajtkockából Szingapúrban, Nico Rosberg és Romain Grosjean előtt.
szept. 21
17:08
Serie B: Feczesin és Laczkó is játszott, a Padova kikapott (She)
Az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Serie B) 5. fordulójában Feczesin Róbert és Laczkó Zsolt csapata (Padova) 2–1-re kikapott a listavezető Empoli otthonában.
szept. 21
17:24
Birkózó-vb: Kiss kikapott az elődöntőben, a bronzért küzdhet (She)
A bronzéremért küzdhet Kiss Balázs a budapesti birkózó-világbajnokságon, mert az elődöntőben kikapott az örmény Artur Alekszanjantól.
szept. 21
17:26
Videó: Bale edzésben, Ronaldo a „cica” - így készül a Real (She)
A Real Madrid vasárnap a Getafét fogadja a spanyol bajnokságban. A csapat már készül a találkozóra, az alábbi képsorokon cicáznak a játékosok, valamint Gareth Bale is megjelent a tréningen. A madridiak vezetőedzője, Carlo Ancelotti ezalatt arról beszélt, hogy örül a walesi könnyű beilleszkedésének.
szept. 21
17:42
Bundesliga: Huszti gólja és gólpassza; botlott a Dortmund (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) hatodik fordulójában a Hannover Huszti Szabolcs vezérletével legyőzte odahaza az Augsburgot (2–1). A magyar középpályás előbb gólpasszt adott, majd büntetőből eldöntötte a három pont sorsát. A Borussia Dortmund 1–1-re végzett a Nürnberg otthonában, a Werder Bremen megnyerte az északi derbit.
szept. 21
17:42
Iniesta csúcsgázsit kaphat (Agroinform)
A katalánok középpályásának 2015 júniusában lejár a szerződése, így most a felek annak meghosszabbításán dolgoznak.
szept. 21
17:44
FTC-Újpest: már csak 2500 jegy maradt a derbire (She)
A Nemzeti Sport információi szerint már csak 2500 darab jegy maradt a holnapi Ferencváros–Újpest NB I-es labdarúgó-mérkőzésre.
szept. 21
17:46
F1: Lassúbbak vagyunk a közvetlen riválisainknál - Alonso (She)
Fernando Alonso csalódottan beszélt a hetedik rajtkocka megszerzése után Szingapúrban, ahol bele kellett törődnie, hogy a Ferrari nem volt képes előrelépni az előre beharangozott fejlesztéseivel. Mindenesetre jó versenyben bízik.
szept. 21
17:48
Birkózó-vb: Lőrincz Viktor a vigaszágon küzd a bronzért (She)
Az azeri Saman Tahmasebi bejutott a 84 kilogrammosok döntőjébe a budapesti birkózó-világbajnokságon, így Lőrincz Viktort a vigaszágra juttatta.
szept. 21
18:00
F1: Räikkönen szenved a derekától, de indul a versenyen (She)
Kimi Räikkönen péntek óta derékfájással bajlódik, ami a szombati szabadedzésen kínozta leginkább, de az időmérőn beinjekciózva részt tudott venni – igaz, nem volt százszázalékos állapotban, ennek is tulajdonítja azt, hogy csak a 13. rajtkockát szerezte meg. Úgy tervezi, mindenképpen rajthoz áll, aztán meglátja, bírja-e a 61 körös versenyt a hepehupás utcai pályán.
szept. 21
18:02
Bundesliga: Szalai a bombaerős Bayern elleni kezdőben (She)
Szalai Ádám a várakozásoknak megfelelően a Schalke kezdőcsapatában kapott helyet a Bayern München elleni bajnokin. A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 6. fordulójának rangadóját a Nemzeti Sport Online folyamatosan frissülő élőképes cikkben közvetíti!
szept. 21
18:04
Férfi vízi ob I: Szécsit kiállították - Honvéd-siker Kaposváron (She)
A férfi vízilabda ob I 2. fordulójában a Honvéd 10–7-re győzött a Kaposvár otthonában.
szept. 21
18:06
Primera División: a Sociedad nem bírt a Málagával (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 5. fordulójában a Málaga gól nélküli döntetlent ért el a Real Sociedad otthonában.
szept. 21
18:08
NB I: két vitatható gól okozta a Puskás vesztét Szombathelyen (She)
A labdarúgó NB I 8. fordulójában a kilencedik helyen álló Szombathelyi Haladás a tizenötödik Puskás Akadémia csapatát fogadta. A hazaiak a 10. percben Halmosi Péter találatával szereztek vezetést, ám a második félidőben a vendégek Lencse László révén egyenlítettek. A 71. percben Radó András büntetőjével azonban újra a hazaiaknál volt az előny. A hátralévő időben mindkét csapatból kiállítottak…
szept. 21
18:10
PL: kikapott a Pool, már csak az Everton veretlen (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 5. fordulójában a listavezető Liverpool hazai pályán 1–0-ra kikapott a Southamptontól, míg a „vörösök” városi riválisa, az Everton 1–2-ről fordítva legyőzte a mérkőzést tíz emberrel záró West Hamet, így már csak a Mersey-parti „kékek” veretlenek a 2013–2014-es kiírásban.

Keresés