2013. szeptember 28. szombat

szept. 28
0:15
Videó: forradalmi hangulatot idézett a BL-trófea megnyerése (She)
A hétvégére Budapestre látogatott a világ labdarúgásának egyik legértékesebb kupája, a Bajnokok Ligája-trófea. A serleget kísérő olasz Fabio Capello és a francia Christian Karembeu a kupával kapcsolatos élményeiről is mesélt. Karembeu elmondta, miután 1998-ban a Real Madriddal megverték a Juventust a döntőben, hazatérvén forradalmi hangulatú fogadtatásban részesültek. A BL-trófea vasárnapig…
szept. 28
0:33
Légiósok: Szabicsot szombaton búcsúztatják - hivatalos (She)
A Sturm Graz péntek este a hivatalos honlapján erősítette meg az osztrák portálok által már korábban megszellőztetett hírt, miszerint Szabics Imre befejezi a pályafutását, és a jövőben a klubnál dolgozik tovább.
szept. 28
0:51
Szocsi 2014: nincs magyar kvóta női műkorcsolyában (She)
A magyar színekben szereplő Chiappa Chelsea Rose az utolsó előtti helyen zárta a nők versenyét a németországi Oberstdorfban zajló olimpiai kvalifikációs műkorcsolya-viadalon, így nem szerzett kvótát a jövő februári szocsi játékokra.
szept. 28
6:51
A bunyót is akadémián tanítják (Behaviour)
Immár az amatőr ökölvívásban is kiépítik az akadémia-rendszert, és az egyik fő bázisnak, a Madárfészeknek Újpest ad otthont. Az Erdei Zsolt nevével fémjelzett akadémia rövidesen megkezdi a működését. A népszerű ökölvívó irányítja majd a szakmai munkát az újpesti önkormányzat által biztosított létesítményben, amiből Wintelmantel Zsolt polgármester szavait idézve, 2015-re ultramodern sportcentrum…
szept. 28
6:53
Máris a csoportelsőségért küzd a Veszprém (Behaviour)
Bajnokok Ligája-csoportrangadót rendeznek vasárnap Veszprémben: a kézilabda-torna A csoportjában az MKB-MVM Veszprém csapata legnagyobb csoportriválisát, a német Rhein-Neckar Löwent fogadja a második fordulóban.
szept. 28
6:55
Talán megelőzhető lett volna a baj (Behaviour)
Kevesebb, mint 50 százalék az esélye az életben maradásra Akeem Adamsnek, a Ferencváros 22 éves, szerdán szívinfarktust szenvedett labdarúgójának. A trinidadi sportoló szervezetébe keringést segítő eszközt építették. Dr. Szelid Zsolt, az orvosi stáb tagja amondó, ha ismert lett volna, hogy a játékos édesapja hirtelen szívhalálban hunyt el, talán megelőzhető a baj.
szept. 28
7:09
Férfi kosár: Tóth Péter marad, két amerikaitól elbúcsúztak (She)
Az Alba Fehérvár kosárlabdacsapatának vezetősége úgy döntött, hogy az amerikai Deshawn Painternél jobb játékosra van szükségük, így a 206 centis center helyett mást keresnek. Ugyanakkor Tóth Péter meggyőzően teljesített, ezért a hátvéd a szezon végéig szerződést kapott.
szept. 28
7:09
Millenáris Velodrom: kiírták a tervpályázatot (Behaviour)
Megjelent a Millenáris Velodrom rekonstrukciójának nemzetközi tervpályázata; a Nemzeti Sportközpontok (NSK) november 25-éig várja a pályaműveket, eredményhirdetés december közepén esedékes. A létesítmény - amely része lesz az új Puskás Ferenc Stadiont körülölelő Nemzeti Olimpiai Központnak - a kerékpárversenyek mellett a tornászok edzéseinek is otthont ad majd.
szept. 28
7:11
Mariából királyné? (Behaviour)
Az Aragóniai Nagydíjjal folytatódik az idei gyorsaságimotoros-világbajnokság. A futam mindhárom kategóriában döntő jelentőségű lehet.
szept. 28
7:27
Torna: a kalandos út után jó körülmények fogadták Berkiéket (She)
Már a Böczögő Dorina és Makra Noémi alkotta női tornászválogatott is a szeptember 30-án kezdődő antwerpeni világbajnokság helyszínén gyakorol. A Berki Krisztián, Kállai Zoltán, Tálas Bence, Vecsernyés Dávid és Szabó Nándor összeállítású férficsapatból Kállai, Szabó és Tálas már teljesítette a pódiumedzést is.
szept. 28
8:03
Ajánló: délután londoni, este madridi derbi - program (She)
Több derbit is rendeznek szombaton az európai labdarúgó-topligákban. Kora délután Londonban a Tottenham és a Chelsea csap össze, késő este pedig a Real Madrid az Atléticót fogadja. Íme, a mai program.
szept. 28
8:21
Tenisz: a 0:6 is belefért, Kvitová nyerte a tokiói tornát (She)
A hetedik helyen kiemelt Petra Kvitová nyerte meg a tokiói kemény pályás női teniszviadalt, miután a döntőben 6:2, 0:6, 6:3-ra legyőzte a német Angelique Kerbert.
szept. 28
8:21
Kend levese is sűrű, mint az olasz élmezőny lesz? (Agroinform)
Kevés egyértelmű eredménnyel kecsegtető mérkőzést jósolunk a Serie A 6. fordulójára, tovább sűrűsödhet a tabella.
szept. 28
8:23
Szabics Imre befejezi pályafutását (Agroinform)
A magyar válogatott csatárt ma este, a Wacker Innsbruck ellen búcsúztatják.
szept. 28
8:39
Légiósok: Adorján felépült, játszhat a Twente ellen (She)
Bokasérülés miatt kihagyta a Groningen labdarúgócsapatának szerdai Holland Kupa-mérkőzését Adorján Krisztián, az együttes 20 esztendős utánpótlás-válogatott támadója, aki azonban a pénteki tréningen már teljes értékű edzésmunkát végzett, így a hétvégén ismét edzője rendelkezésére állhat.
szept. 28
8:57
Légiósok: két hétig nem léphet pályára a Breda magyarja (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a múlt hétvégén megsérült az AZ Alkmaar elleni bajnoki mérkőzésen Bodor Boldizsár, a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Roda játékosa. Most már az is ismeretes, hogy a korábbi magyar válogatott játékos két hétig nem léphet pályára.
szept. 28
9:33
Capello szerint spanyol csapat nyeri a Bajnokok Ligája trófeáját (Infostart)
A világhírű olasz futballedző az InfoRádiónak adott interjúban azt mondta, hogy a korábban angol és most orosz szövetségi kapitányként is nagy nyomás alatt dolgozott. Capello hozzátette: a Bajnokok Ligája mostani idényében az olasz csapatok is jól szerepelhetnek, de az igazi esélyesnek korábbi együttesét, a Real Madridot tartja.
szept. 28
9:33
Videó: bámulatos góllal mentett pontot a Málaga (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) hetedik fordulójának nyitó mérkőzésén a Valladolid és a Málaga 2–2-re végzett egymással. A találkozó legszebb gólját Bartlomiej Pawlowski szerezte. A vendég Málaga lengyel játékosa a 76. percben 2–1-es hazai vezetésnél légstoppal vett át egy beadást, majd félfordulatból a kapuba bombázott.
szept. 28
9:51
Serie B: Feczesin megsérült, nem tudni, mennyit hagy ki (She)
Térdsérülése miatt biztosan nem léphet pályára a mai, Modena elleni olasz másodosztályú bajnokin Feczesin Róbert, a Padova labdarúgócsapatának magyar támadója.
szept. 28
9:53
Légiósok: Hajnal játéka kérdéses a St. Pauli ellen (She)
Izomsérülést szenvedett az FSV Frankfurt ellen 2–0-ra megnyert Német Kupa-találkozón, így kérdéses a játéka a vasárnapi, St. Pauli elleni bajnokin Hajnal Tamásnak, a német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Ingolstadt magyar válogatott középpályásának.
szept. 28
10:09
Videó: bravúros hokival győzött a Volán Salzburgban (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Sapa Fehérvár AV 19 hosszabbítás után 3–2-re nyert a Red Bull Salzburg vendégeként az osztrák jégkorongliga (EBEL) pénteki játéknapján. Most tekintse meg a találkozó összefoglalóját!
szept. 28
10:09
Amit nem tudtál Mourinhóról és AVB-ről (Agroinform)
Spurs-Chelsea szuperrangadó: André Villas-Boas először meccsel mentora, José Mourinho ellen.
szept. 28
10:11
Ajánló: Lombard-Vidi, PAFC-FTC, KTE-ETO, Szpari-Cegléd - program (She)
A labdarúgó NB I-ben ma öt, az NB II-ben nyolc mérkőzést rendeznek. Íme, a szombati program.
szept. 28
10:27
Videó: Vanczák gyönyörű fejes góllal nyert meccset a Sionnak (She)
Ahogy arról szerdán már beszámoltunk, Vanczák Vilmos győztes gólt fejelt a Sionban a Lausanne elleni mérkőzésen a svájci labdarúgó-bajnokságban. A magyar válogatott védője a 77. percben 1–1-es állásnál szépen csúsztatott a kapuba. Összefoglaló.
szept. 28
10:27
Ronaldinho megsérült, veszélyben a klub-vb (Agroinform)
Ronaldinho ágyéksérülést szenvedett az Atlético Mineiro csütörtöki edzésén.
szept. 28
11:03
22 futamot rendeznek jövőre a Száguldó Cirkuszban (Agroinform)
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) bejelentése szerint 2014-ben 22 futamból áll a Forma-1-es világbajnokság.
szept. 28
11:39
Kamerun: Eto'o hiába mondta le a válogatottságot, kerettag (She)
Annak ellenére, hogy sajtóhírek szerint a Líbia elleni világbajnoki selejtező után lemondta a válogatottságot, meghívót kapott a kameruni labdarúgó-válogatott mindent eldöntő két mérkőzésére Samuel Eto'o, a Chelsea 32 esztendős csatára.
szept. 28
11:39
Van Persie lendíthet a Uniteden (Agroinform)
Robin van Persie felépült sérüléséből, pályára lép szombaton a West Bromwich Albion elleni rangadón.
szept. 28
11:57
Városi derbi lesz a 6. forduló slágere (Agroinform)
A Premier League 6. fordulójának slágermeccsén a Tottenham a Chelsea-t fogadja.
szept. 28
12:15
Videó: úszódíva - szexis ruhákban pózolt Hosszú Katinka (She)
A Sport&Style őszi számában Hosszú Katinka megmutatja nőies oldalát. A Vasas úszónője olyan elegáns ruhákba bújhatott bele, amelyeket szívesen hordana, de az alkalom nem mindig teszi lehetővé.
szept. 28
12:15
A Legia odahaza újabb győzelmet arathat (Agroinform)
A lengyel élvonal 10. fordulójában a címvédő Legia Varsó a kilencedik helyen álló Slask Wroclaw gárdáját fogadja.
szept. 28
12:17
FTC: a futsalosok üzentek Adamsnek, majd győztek - kép (She)
A Ferencváros NB II-es futsalcsapatának játékosai péntek este egy drapérián fejezték ki együttérzésüket az életéért küzdő Akeem Adamsnek, majd 7–2-re megnyerték a Kormányőr SE elleni bajnokijukat.
szept. 28
12:19
Strandfoci-vb: 2005 óta először marad le a döntőről Brazília (She)
A Tahitiban zajló strandlabdarúgó-világbajnokság elődöntőjében a 13-szoros győztes brazil válogatott hosszabbítás után 2–1-es vereséget szenvedett a spanyoloktól, így 2005 óta először, a vb-k történetében másodszor lemarad a fináléról. A másik ágon az oroszok fantasztikus hajrájuknak köszönhetőn győzték le a házigazdát.
szept. 28
12:33
Strandfoci-vb: 2005 óta először maradt le a döntőről Brazília (She)
A Tahitin zajló strandlabdarúgó-világbajnokság elődöntőjében a 13-szoros győztes brazil válogatott hosszabbítás után 2–1-es vereséget szenvedett a spanyoloktól, így 2005 óta először, a vb-k történetében másodszor lemarad a fináléról. A másik ágon az oroszok fantasztikus hajrájuknak köszönhetőn múlták felül a házigazdát.
szept. 28
12:33
Talán elindult fölfelé az MTK - Zsidai (Agroinform)
Vadnai Dániel és Zsidai László is volt csapata ellen lép pályára, immár a Debrecen sikeréért küzdenek - az MTK ellen.
szept. 28
12:51
Tenisz: Sousa az első döntőjére készülhet - Benneteau ellen (She)
Pályafutása során először jutott ATP-torna döntőjébe a portugál Joao Sousa, miután a Kuala Lumpur-i teniszverseny elődöntőjében három szettben legyőzte Jürgen Melzert. Ellenfele a Stanislas Wawrinkát búcsúztató Julien Benneteau lesz.
szept. 28
13:09
Kvitova diadalmaskodott Tokióban (Metropol)
Hetedik kiemeltként a szombati fináléban legyőzte az ötödikként rangsorolt német Angelique Kerbert.
szept. 28
13:09
Bale Kaká villáját foglalta el (Agroinform)
Nem sokáig állt üresen Kaká 7.2 millió eurót érő villája Madridban, a Real világrekorder igazolása költözött oda.
szept. 28
13:11
Van Basten és Luis Enrique csapataival nyernénk (Agroinform)
A Heerenveen-Cambuur és a Celta Vigo-Elche mérkőzésen is a hazai együttesekre fogadunk.
szept. 28
13:27
Férfi vízi ob I: 19 gólt rámolt be a Szeged Szécsinek (She)
A férfi vízilabda ob I harmadik fordulójában az első hazai mérkőzését játszó A-HÍD Szeged sima, 19–5-ös győzelmet aratott a Kaposvári VK ellen. A Tisza-partiak legeredményesebb játékosának az öt gólig jutó Tóth Márton bizonyult, míg Szivós Márton háromszor mattolta Szécsi Zoltánt, a vendégek kapusát.
szept. 28
13:45
FTC: donort keresnek Adamsnek; édesanyja reménykedik (She)
Szívdonort keresnek Akeem Adamsnek, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros trinidadi légiósának – árulta el egy helyi lapnak a 22 éves védő ügynöke, Dion Sosa. Mint arról beszámoltunk, Adams szerda este szívinfarktust kapott, állapota azóta is súlyos.
szept. 28
13:45
A Szeged kiütötte a Kaposvárt (Metropol)
Kiütéses, 15-9-es győzelmet aratott a tavalyi bronzérmes.
szept. 28
13:47
PL: Tottenham-Chelsea londoni derbi az NSO-n! (She)
Londoni derbivel indul az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) hatodik fordulója: a Tottenham a Chelsea-t fogadja. A „sarkantyúsok” tétmeccsen már három éve nem győzték le a „kékeket", André Villas-Boas jó formában lévő csapata most javíthat ezen a mérlegen.
szept. 28
14:03
Kerékpár-vb - Ellopták az orosz csapat kerékpárjait (Infostart)
Az orosz férfi csapat valamennyi kerékpárját ellopták péntek éjszaka a Firenzében zajló országúti világbajnokság helyszínéről.
szept. 28
14:03
Kerékpár-vb: ellopták az orosz csapat kerékpárjait (She)
Az orosz férficsapat valamennyi kerékpárját ellopták péntek éjszaka a Firenzében zajló országúti kerékpáros-világbajnokság helyszínéről.
szept. 28
14:03
Ellopták az orosz csapat kerékpárjait (Metropol)
A helyi rendőrség már nyomoz a 16 eltűnt kerékpár ügyében.
szept. 28
14:03
Egy magyar és egy lengyel kézitipp hozhat a konyhára (Agroinform)
A Békéscsaba Budapesten szerezheti meg első győzelmét, míg a lengyel Zabrze otthon kezdené meg a felzárkózást.
szept. 28
14:05
Tenisz: Raonic és Berdych játssza a bangkoki finálét (She)
Az első helyen kiemelt cseh Tomás Berdych, illetve a harmadikként rangsorolt kanadai Milos Raonic jutott be szombaton az 567 ezer dollár összdíjazású bangkoki kemény pályás férfi tenisztorna vasárnapi döntőjébe.
szept. 28
14:07
NB I: Lombard-Videoton élőben az NSO-n! (She)
Lombard Pápa–Videoton találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
szept. 28
14:21
MLSZ: segítséget ajánlottak fel Adams gyógykezeléséhez (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség is jókívánságát fejezte ki Akeem Adamsszel kapcsolatban.

Keresés