2013. szeptember 18. szerda

szept. 18
0:00
BL: Guardiola büszke, Robben nagyon óvatos (She)
Győzelemmel indított a címvédő Bayern München a Bajnokok Ligája csoportkörének D jelű kvartettjében, három nullára legyőzve odahaza az orosz CSZKA Moszkvát. A németek új edzője, Josep Guardiola természetesen igen elégedett a biztos sikerrel.
szept. 18
0:18
NS: bekezdett a Real Madrid; Oláhnak nem megy - szerda (She)
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:
szept. 18
0:54
Tenisz: búcsúzott a szervarekorder - eredmények (She)
Az adogatás sebességi világcsúcsát tartó ausztrál Samuel Groth a nyitó körben búcsúzott a Szentpéterváron zajló, 456 ezer dollár összdíjazású fedett pályás férfi tenisztornán.
szept. 18
6:54
BL: ragyogásra felkészülni! (Behaviour)
Új korszakot nyitott több európai élklub a 2013/2014-es idényre, ám ez nem változtat azon a tényen: megint angol, német vagy spanyol, esetleg olasz együttes nyeri meg a ma kezdődő labdarúgó Bajnokok Ligáját. A többinek marad a reménykedés, a magyaroknak meg szokás szerint a szurkolás. Legalább láthatunk valódi futballt.
szept. 18
6:56
NOB - olimpiai sportág lett az autósport (Behaviour)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) a kétéves ideiglenes elismerés leteltével elfogadta olimpiai sportként az autósportot.
szept. 18
6:58
Idősebbek is elkezdhetik... (Behaviour)
Chris Horner, a RadioShack-Leopard versenyzője egy hónappal 42. születésnapja előtt nyerte meg élete első nagy körversenyét, a spanyol Vueltát. Armstrong és Contador korábbi segítője szinte a semmiből lépett elő a kerékpársport új hősévé, de azonnal támadási felületet adott a doppingvádaknak. Egyrészt életkora, másrészt egy furcsa módon elmaradt ellenőrzés miatt.
szept. 18
7:00
Kloppnak keserű lesz a nápolyi? (Behaviour)
A címvédő Bayern tegnapi bemutatkozása után a májusi finálét elveszítő Borussia Dortmund debütálása lesz a fő attrakció ma este a labdarúgó Bajnokok Ligájában. Főleg, mert a szezont remekül kezdő együttes egy másik pompásan rajtoló egylethez, a BL-győztes Rafa Benitez által dirigált Napolihoz látogat. Szalai Ádám csapata, a Schalke a bukaresti Steaua ellen kezdi a sorozatot, s a magyar támadóhoz…
szept. 18
7:12
Hibátlanok találkozója (Metropol)
A Napoli és a Dortmund is veretlen hazája bajnokságában.
szept. 18
7:12
Platini a vb-ig nem dönt arról, megpályázza-e az elnöki széket (Behaviour)
Csak a jövő évi világbajnokság idején vagy a tornát követően dönti el Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség elnöke, hogy pályázik-e a nemzetközi szövetség (FIFA) elnöki tisztére.
szept. 18
7:14
Hopkins: jöhet Money! (Behaviour)
Vélhetően nem sokan gondoltak arra, hogy a múlt hétvégén nagy győzelmet arató Floyd Mayweather egy olyan kihívóval találhatja szembe magát, aki akár eséllyel vehetné fel vele a küzdelmet. A veretlen amerikai - mind a 45 meccsét megnyerte -, aki öt súlycsoportban szerzett már világbajnoki címet, a hatodikra is esélyt kap, feltéve, ha felveszi a neki dobott kesztyűt.
szept. 18
7:30
Győri ETO: Koltai még külön edz, de már nem sokáig (She)
Továbbra is külön edz, és rehabilitációs edzéseken vesz részt a bajnok Győri ETO 26 éves támadója, Koltai Tamás.
szept. 18
7:32
Atlétika: dopping miatt örökre eltiltották a bolgár sprintert (She)
Örökös eltiltással sújtották doppingolás miatt – visszaesőként – Tezdzsan Naimova bolgár atlétát, aki az idén női 60 méteren aranyérmet nyert a göteborgi fedett pályás Európa-bajnokságon.
szept. 18
8:06
Universiade: 29 milliárdra rúghat a magyar rendezés költsége (She)
A 2019-re tervezett budapesti universiade rendezési költsége mintegy 29 milliárd forint lehet – írta a Népszabadság.
szept. 18
8:08
Real Madrid: Iker Casillas megúszta törés nélkül (She)
Fölényesen, 6–1-re nyert a Real Madrid a török Galatasaray otthonában a Bajnokok Ligája csoportkörének keddi játéknapján. A királyi gárda csapatkapitánya, Iker Casillas viszont a 14. percben megsérült egy ütközés következtében. Az első orvosi vizsgálatok szerint a válogatott kapusnak nem tört el semmije, de a porc kissé megsérült.
szept. 18
8:24
BL: bemutatkozik Szalai, Barcelona-Ajax - program (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligájában ma megkezdődnek a küzdelmek az E–H csoportokban is. Ma játszhatja élete első BL-csoportmeccsét Szalai Ádám, a Schalke magyar válogatott támadója, akinek csapata a bukaresti Steauát fogadja. A nap egyik rangadóját Barcelonában rendezik, ahol az Ajax lép pályára, míg az F-csoportban az olasz és a német bajnokság ezüstérmese, a Napoli és a Borussia Dortmund méri össze…
szept. 18
8:42
Videó: Görbicz a BL-rajtra már elfelejtené az ujjtörését (She)
Mint beszámoltunk róla, a PwC Handball Fiesta elnevezésű nemzetközi női kézilabdatorna döntőjében, a Győri Audi ETO–Vardar Szkopje mérkőzésen Görbicz Anita ujjtörést szenvedett, és nem sokkal később meg is műtötték. A győriek klasszisa abban reménykedik, hogy az első BL-mérkőzésen már pályára léphet.
szept. 18
9:00
Birkózó-vb: ma három magyarnak szurkolhatunk (She)
Ma is 13 órakor kezdődik a program a budapesti birkózó-világbajnokságon, a döntők 19 órakor kezdődnek. A szabadfogásúak között ma Hatos Gáborért, Dénes Mercédeszért és Kőrösi Kittiért szoríthatnak a magyar szurkolók.
szept. 18
9:00
Casillas már Sergio Ramost fenyegeti - fotó (Agroinform)
Mindössze 14 percig tartott Iker Casillas visszatérése, a Galatasaray ellen védhette újra a Real Madrid kapuját.
szept. 18
9:02
Chelsea: A játékosaim olyanok, mint a tojások - Mourinho (She)
José Mourinho, a Chelsea labdarúgócsapatának menedzsere a Basel elleni szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt fiatal tojásokhoz hasonlította játékosait.
szept. 18
9:18
Magyarország rendezi a 2014-es ügyvéd labdarúgó-világbajnokságot (Infostart)
2014. május 23. és június 1. között Magyarország ad otthont az ügyvédek labdarúgó-világbajnokságának - közölte a Puskás Akadémia.
szept. 18
9:36
Videó: nem tudott betalálni az üres kapuba az Arsenal-csatár (She)
A West Bromwich Albion elleni U21-es meccsen az Arsenal japán támadója, Mijaicsi Rjó óriási helyzetet hagyott ki. A játékos 5 méterről az üres kapu mellé lőtt. Íme!
szept. 18
9:36
Hazatért Szerbiába az amputált kosaras (Metropol)
A Győr női kosárlabdacsapatát szeptember 7-én balesetet szenvedett Natasa Kovacevic rehabilitációja a belgrádi katonai kórházban folytatódik.
szept. 18
9:38
Busztragédia: hazatért Szerbiába az amputált kosaras (She)
Hazatért Szerbiába Natasa Kovacsevics, akinek térd alatt amputálni kellett a bal lábát a Hat-Agro Uni Győr női kosárlabdacsapatát szeptember 7-én érő buszbalesetet követően.
szept. 18
9:54
Labdarúgás: előléptették Del Pierót a Sydney FC-nél (She)
Második ausztráliai idényében Alessandro Del Piero lesz a Sydney FC labdarúgócsapatának csapatkapitánya.
szept. 18
9:54
Kibabrált a labda a Juventusszal - keddi reakciók (Agroinform)
Csupán a Juventus okozott meglepetést a nyitónapon a Bajnokok Ligájában.
szept. 18
10:12
Videó: formabontó figurával mattolták a Stuttgartot (She)
A német harmadosztályban szereplő RB Leipzig – amelynél Bódog Tamás a másodedző – 3–1-re nyert a Stuttgart második csapata ellen. A találkozón tökéletesen begyakorolt figurával rukkolt elő a negyedik ligából a nyáron feljutó lipcsei gárda. Tekintse meg, érdemes!
szept. 18
10:12
Del Piero a Sydney FC csapatkapitánya (Metropol)
A 38 éves világbajnok eddig Terry McFlynn helyettese volt az együttesben.
szept. 18
10:14
Tenisz: fellebbez a dopping miatt eltiltott Cilic (She)
A nemzetközi Sportdöntőbíróságnál (CAS) fellebbez Marin Cilic horvát teniszező, akit kilenc hónapra eltiltottak doppingvétség miatt.
szept. 18
10:30
Busztragédia: a két pécsi női klub adománygyűjtő meccset vív (She)
Jövő szerdán jótékonysági mérkőzéseket rendeznek a pécsi Lauber Dezső Sportcsarnokban a HAT-AGRO UNI Győr női kosárlabdacsapatának szeptember 7-i buszbalesetében elhunyt vezetőedző, Fűzy Ákos emlékére. A befolyó összeget a szakember családja kapja meg.
szept. 18
10:30
Hazatért az amputált kosaras (Behaviour)
Hazatért Szerbiába Natasa Kovacevic, akinek térd alatt amputálni kellett a lábát a HAT-AGRO UNI Győr női kosárlabdacsapatát szeptember 7-én ért buszbalesetet követően.
szept. 18
10:32
Videó: Rooney és Van Persie is kihagyta az üres kapus ziccert (She)
Mint beszámoltunk róla, Wayne Rooney és Robin van Persie vezérletével 4–2-re nyert a Manchester United a Bayer Leverkusen ellen a Bajnokok Ligájában. A találkozón azonban Rooney és Van Persie is kihagyott egy-egy óriási helyzetet. Íme!
szept. 18
10:48
Szocsi 2014: nem indul a háromszoros amerikai bajnok (She)
Biztosan nem indulhat a jövő februári, Szocsiban megrendezendő téli olimpián Johnny Weir háromszoros amerikai bajnok műkorcsolyázó, miután nem jelentkezett az ötkarikás selejtezőnek számító ob-ra.
szept. 18
10:50
Barca: a Man. City és az Arsenal is vinné Valdést - sajtóhír (She)
A Marca értesülései szerint Victor Valdést, a Barcelona labdarúgócsapatának kapusát a jövő nyáron a Manchester City és az Arsenal is szeretné leigazolni.
szept. 18
11:06
Tottenham: egy másik mellőzött sürgeti Adebayor visszahívását (She)
Jermain Defoe szerint nem jó ötlet, hogy csapattársát, Emmanuel Adebayort a tartalékcsapatnál jegeli a Tottenham Hotspur labdarúgócsapatának menedzsere, André Villas-Boas.
szept. 18
11:06
Ez a Bayern stílusa, nem az enyém - Guardiola (Agroinform)
Magabiztos győzelemmel kezdett a Bayern München a Bajnokok Ligájában. A címvédő 3-0-ra verte otthon a CSZKA Moszkvát.
szept. 18
11:24
Labdarúgás: Magyarország rendezi a 2014-es ügyvéd-vb-t (She)
Jövő év május 23. és június 1. között Magyarország ad otthont az ügyvédek labdarúgó-világbajnokságának – közölte a Puskás Akadémia.
szept. 18
11:24
Magyarország rendezi a 2014-es ügyvéd labdarúgó-világbajnokságot (Metropol)
A viadalra 40 országból 80-100 csapatot várnak.
szept. 18
11:24
Ronaldo után szerdán Messin a sor (Agroinform)
Szerdán újabb nyolc mérkőzést rendeznek a BL-ben, Barca, Chelsea, Milan, Arsenal a menüben.
szept. 18
11:42
Videó: Fisichella Alfa Romeo sportautóval száguldozott (She)
Az egykori Formula–1-es pilóta, Giancarlo Fisichella is kipróbálta az Alfa Romeo 4C sportautót. A 40 éves olasz versenyző bepattant a volán mögé, és padlóig nyomta a gázpedált. Íme!
szept. 18
11:44
Kézi: Most napról napra tervezek - Böhn a transzplantáció után (She)
Előző héten átesett a csontvelő-átültetésen Karl Erik Böhn, a magyar női kézilabda-válogatott leukémiával küzdő szövetségi kapitánya. A norvég szakember elmondta, napról napra tervez, egyelőre nem mehet közösségbe, és a teljes felépülése egy évet is igénybe vehet.
szept. 18
12:00
NBA: ritka módját választották a Sacramento ünneplésének (She)
Hirdetésektől mentes televíziós meccsközvetítéssel köszönti az új idényt az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Sacramento Kings hivatalos médiapartnere.
szept. 18
12:00
Eltűnt az angolos foci a Premier League-ből (Agroinform)
Öt év alatt teljesen átalakult a Premier League stílusa, a kicsik sem ívelgetnek, a La Ligát is verik passzpontosságban.
szept. 18
12:02
Fogadás csalás: a vádismertetéssel megkezdődött a „bundaper” (She)
Új fejezetéhez érkezett a hazai fogadási csalás ügy. Majd négy évig tartó nyomozás után ugyanis a Fővárosi Törvényszéken megkezdődött a tárgyalás, „első ütemben" tizenhét vádlott állt a bíróság elé a bundaper „REAC-os szálában".
szept. 18
12:18
Fogadási csalás: a vádismertetéssel megkezdődött a „bundaper” (She)
Új fejezetéhez érkezett a hazai fogadási csalás ügy. Majd négy évig tartó nyomozás után ugyanis a Fővárosi Törvényszéken megkezdődött a tárgyalás, az első ütemben tizenhét vádlott állt a bíróság elé a bundaper REAC-os szálában.
szept. 18
12:20
Videó: bombagól és Zidane-cselek a 11 éves kisfiútól (She)
Jelenleg a Premier League utolsó előtti helyén áll a West Bromwich Albion, ám fényes jövője lehet, ha olyan futballistákat nevel, mint a videón látható fiú. A 11 éves játékos egy műfüves meccsen csinált olyan cselsorozatot, amilyet Zinedine Zidane tudott, majd 20 méterről a felső sarokba bombázta a labdát. Íme!
szept. 18
12:22
Tenisz: Babos nagy csatában kikapott Cseng Csiétől (She)
Babos Tímea a kínai Kantonban zajló női tenisztorna második fordulójában két szoros meccsen vereséget szenvedett a hazai pályán játszó Cseng Csiétől.
szept. 18
12:36
Profi boksz: visszavonul a Mayweathert lepontozó bíró (She)
Óriási felháborodást váltott ki a hétvégén CJ Ross bírónő pontozói munkája, aki döntetlenre adta a Floyd Mayweather–Saul Álvarez mérkőzést, miközben két kollégája nagyarányú győzelmet látott a veretlen amerikai bunyóstól. A hölgyet a hírek szerint a keddi napon várta a Nevada Állami Atlétikai Bizottság elnöke, Bill Brady, hogy megbeszéljék a történteket, ám Ross már a megszabott időpont előtt…
szept. 18
12:36
Babos nyerő helyzetből veszített Kantonban (Metropol)
Babos Tímea 5:0-ás vezetés után két játszmában kikapott szerdán a kínai Cseng Csiétől az 500 ezer dollár összdíjazású kantoni keménypályás női tenisztorna nyolcaddöntőjében.
szept. 18
12:36
A Porto győzelemmel kezdheti a BL-t (Agroinform)
A nemzetközi rutin egyértelműen a vendégek mellett szól, ráadásul a bécsieket sérüléshullám is sújtja.
szept. 18
12:38
Euro 2020: olimpia helyett Eb-döntőt kap Isztambul? (She)
A Török Labdarúgó-szövetség szerint Isztambul az egyértelmű esélyes arra, hogy otthont adjon a két elődöntőnek és a finálénak a 2020-as Európa-bajnokságon, melynek egyik helyszínére a magyarok is jelentkeztek Budapesttel.

Keresés