2013. szeptember 4. szerda

szept. 4
13:00
Román-magyar: Hagi szerint ki kell használni a Steaua sikerét (She)
Gheorghe Hagi, a román labdarúgás élő legendája és egyben az első osztályú Viitorul Constanta tulajdonosa amondó, a válogatottnak építenie kell a Steaua közelmúltbeli sikereire (a bukaresti csapat bejutott a Bajnokok Ligája főtáblájára).
szept. 4
13:00
Azért jöttem, hogy bajnok legyek a Fradival - Mateos (Agroinform)
A bajnokságban jelenleg harmadik Ferencváros a Real Madridtól szerződtetett védőt az átigazolási piac utolsó napján.
szept. 4
13:02
MTK: a Ligakupában tér vissza a tavasszal megsérült kapus (She)
Az MTK hivatalos honlapjának közlése szerint a tavasszal súlyos vállsérülést szenvedő Hegedüs Lajos kapus felépült, és a Vasas elleni szerdai labdarúgó Ligakupa-mérkőzésen ő véd.
szept. 4
13:18
Férfi kézi: az MVM is névadó szponzor Veszprémben - hivatalos (She)
Megerősítve a korábbi sajtóhíreket, öt évre szóló névadó szponzori szerződést kötött a veszprémi férfi kézilabdaklub az MVM-mel. Az NB I-ben címvédő együttes így MKB-MVM Veszprém néven szerepel a jövőben.
szept. 4
13:18
Európai viselkedésmódból adna leckét a magyaroknak Ponta (Behaviour)
Felhívást intézett szerdán Victor Ponta román miniszterelnök hazája futballszurkolóihoz, hogy "adjanak leckét" európai viselkedésmódból a Románia-Magyarország labdarúgó világbajnoki selejtező alkalmából, és reményét fejezte ki, hogy nem lesznek "sovén és idegengyűlölő" megnyilvánulások a pénteki meccsen.
szept. 4
13:20
Vasas: a légiós megúszta a térdszalagszakadást (She)
A labdarúgó NB II-ben pillanatnyilag sereghajtó Vasas hivatalos honlapja szerdán arról tudósított, hogy a kezdeti aggodalmak ellenére a szombati, tatabányai mérkőzésen térdsérülést szenvedő Fabrizio Lopes Álcantarának nem szakadt el a keresztszalagja.
szept. 4
13:36
Videó: pályára dobta zokniját a dühös teniszező (She)
A nyolcadik kiemelt Richard Gasquet 6:7, 7:6, 2:6, 7:6, 7:5-re verte meg a tizedik kiemelt ausztrál Milos Raonicot. Gasquet tie breakben elveszítette az első játszmát, így dühösen vonult a pihenőre, majd lerángatta magáról zoknijait, és a pályára dobta. Íme!
szept. 4
13:36
Elhunyt Németh Ferenc sportfotós (Behaviour)
Súlyos betegség után 61 éves korában elhunyt Németh Ferenc sportfotós - tájékoztatta a család szerdán az MTI-t.
szept. 4
13:38
Vb 2014: lebetegedett az egész csapat a sorsdöntő meccsre (She)
Nagy bajban van a venezuelai labdarúgó-válogatott: a Chile elleni pénteki vb-selejtezőre készülő keret tagjai közül húsz játékost gyomorfertőzés terített le.
szept. 4
13:54
Litvánia: orosz edző váltja László Csabát a kapitányi székben? (She)
Változás előtt áll a litván labdarúgó-válogatott? Orosz lapértesülés szerint a litván élvonal 2. helyén álló Atlantas vezetőedzője, Konsztantyin Szarszanyija veheti át a szövetségi kapitányi posztot.
szept. 4
13:54
Adjanak leckét - üzeni a román miniszterelnök (Agroinform)
Felhívást intézett szerdán Victor Ponta román miniszterelnök hazája futballszurkolóihoz.
szept. 4
13:56
Gyász: elhunyt Németh Ferenc, a Nemzeti Sport életműdíjas fotósa (She)
Súlyos betegség után 61 éves korában elhunyt Németh Ferenc sportfotós – tájékoztatta a család szerdán az MTI-t.
szept. 4
14:12
Videó: Marcelo nem bírt magával a kispadon (She)
Mint arról beszámoltunk, a harmadik forduló után is százszázalékos a Real Madrid a spanyol labdarúgó-bajnokságban. Carlo Ancelotti együttese a duplázó Isco vezérletével 3–1-re legyőzte az Athletic Bilbaót. A kispadon helyet foglaló Iker Casillas és Marcelo egy kis mókázással múlatta az időt. Íme!
szept. 4
14:12
Elkapatjuk a "kis" Bayernt! (Agroinform)
Szerda délután fél négykor az osztrák másodosztályú Liefering fogadja a Bayern München II-t.
szept. 4
14:14
Real Madrid: C. Ronaldo mérges Özil eladása miatt (She)
Cristiano Ronaldo rosszkedvűen érkezett meg az Észak-Írország elleni világbajnoki selejtezőre és a Brazília elleni felkészülési mérkőzésre készülő portugál válogatott edzőtáborába. A haraggal vegyült szomorúság oka, hogy a Real Madrid eladta Mesut Özilt az Arsenalnak.
szept. 4
14:16
Román-magyar: a román kormányfő „leckét adna” európai viselkedésből (She)
Felhívást intézett szerdán Victor Ponta román miniszterelnök hazája futballszurkolóihoz, hogy „adjanak leckét" európai viselkedésmódból a Románia–Magyarország labdarúgó világbajnoki selejtező alkalmából, és reményét fejezte ki, hogy nem lesznek „sovén és idegengyűlölő" megnyilvánulások a pénteki meccsen.
szept. 4
14:30
Galatasaray: az ideiglenes török kapitány hosszabbított (She)
A török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Galatasaray a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Fatih Terim vezetőedző 2016-ig meghosszabbította szerződését a klubbal. A kontraktus megújításának pikantériáját az adja, hogy az 59 esztendős szakember jelenleg a török válogatott szövetségi kapitányi posztját is betölti.
szept. 4
14:32
Lyon: elég nagy a baj ahhoz, hogy visszavegyék Gomist (She)
Szerdán ismét együtt edzett a francia labdarúgó-bajnokságban szereplő Lyon első csapatával a távozni szándékozó, ám végül maradni kényszerülő francia válogatott csatár, Bafétimbi Gomis.
szept. 4
14:48
Videó: Vanczák szerint az első 15-20 perc kulcsfontosságú lesz (She)
A pénteki román-magyar vb-selejtező kapcsán Vanczák Vilmos elmondta, a közönség támogatásától hajtott hazaiak az első 15-20 percet megnyomják, mindenképpen gólt akarnak elérni. A Sion védője hozzátette, ennek ellenszere, hogy mi érjünk el találatot eme időszak alatt. Varga József bízik benne, hogy lesz megfelelő taktika a három pont megszerzésére.
szept. 4
14:50
FTC: külföldi válogatottakat igazoltak a női focisták (She)
Szlovén és macedón válogatott játékosokat igazolt a Ferencváros NB I-es női labdarúgó-csapata – írja a fradi.hu.
szept. 4
15:06
Németország: Stieber méltatta a debütáló Korcsmárt (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga 2.) szereplő Greuther Fürth magyar középpályása, Stieber Zoltán dicsérte honfitársát, az együttesben hétvégén debütáló Korcsmár Zsoltot.
szept. 4
15:06
Európai viselkedésre kérte a szurkolókat a román miniszterelnök (Metropol)
Victor Ponta reményét fejezte ki, hogy nem lesznek "sovén és idegengyűlölő" megnyilvánulások a pénteki román-magyar meccsen.
szept. 4
15:06
Litvánia kiütheti Szerbiát (Agroinform)
A bivalyerős válogatottal érkező litvánoknak nem okozhat problémát a tartalékos szerb csapat legyőzése.
szept. 4
15:08
Női kézilabda: imázskampányt indított az Érd - képek (She)
Hazai sportcsapat esetében ritkán fordul elő, hogy imázskampányt indítson. Az NB I-es női kézilabda-bajnokságban induló Érd azonban szélesebb körben szeretné megismertetni magát.
szept. 4
15:08
Jenei Imre kiegyensúlyozott mérkőzésre és román győzelemre számít (Agroinform)
A volt román és magyar szövetségi kapitány szerint az 50 ezer hazai néző adhat olyan pluszt, amely szükséges a sikerhez.
szept. 4
15:24
Videó: Pedro álomgólt ollózott a spanyol válogatott edzésén (She)
A spanyol labdarúgó-válogatott edzésén Pedro látványos mozdulattal lőtt a kapuba. Az FC Barcelona támadója klasszikus ollózós gólt szerzett. Vicente del Bosque csapata pénteken Finnországgal játszik világbajnoki selejtezőt Helsinkiben.
szept. 4
15:24
Megbékélt a testével Serena Williams (Blikk)
szept. 4
15:26
Hegymászás: Erőssék haláláért senki sem felel, nem nyomoznak (She)
Nem nyomoz a rendőrség a két hegymászó, Erőss Zsolt és Kiss Péter Kancsendzöngán történt halála miatt – tudta meg a Blikk.
szept. 4
16:00
Videó: kezdés után futott touchdownt a középiskolás (She)
Isaiah McKenzie élete egyik legszebb touchdownját futotta az egyik amerikaifutball-mérkőzésen. Az American Heritage School középiskolás játékosa kezdés után egy kissé kacskaringós utat bejárva egészen az ellenfél célterületéig hordta vissza a tojáslabdát.
szept. 4
16:00
Százmilliókba került a Forma-1-es autókon a hirdetés (Blikk)
Monza - Száguldó reklámtáblák a Forma–1-es pályákon. Sokat kell áldoznia annak a cégnek, támogatónak, amelyik szeretne felkerülni a csapatok autóira, főleg, ha a csúcskategóriás istállókról van szó.
szept. 4
16:02
Átigazolások: két exvidis váltott, egyikük „szomszédol” (She)
Klubot váltott két korábbi Videoton-játékos is a nyári átigazolási időszakban: Walter Fernández Balufo (ismertebb nevén Walter Lee) elhagyta a belga Lokerent és a román élvonalbeli Petrolulhoz igazolt, míg Mario Bozic a görög másodosztályú Panahaiki futballistája lett.
szept. 4
16:04
NFL: hosszabbított a Texans-sztár, Manuel kezd a Pats ellen (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Houston Texans hatéves szerződést kötött klasszis védőjével, Brian Cushinggal.
szept. 4
16:18
Focilázban az ország (Blikk)
Budapest - Az egész ország szorít a labdarúgó-válogatottnak, a csapat pénteken (M1, 20 óra) világbajnoki selejtezőt játszik Bukarestben Románia ellen. A mieinknek pontot kell szerezniük, hogy megtartsák a pótselejtezőt érő második helyet a csoportban, a sikerrel pedig könnyebbé válna a sorozat hajrája.
szept. 4
16:18
Román-magyar: élőben közvetíti a közmédia a vb-selejtezőt (She)
A közmédia csatornái péntek este élőben közvetítik a Románia-Magyarország labdarúgó világbajnoki selejtezőmérkőzést.
szept. 4
16:18
Rooney csúnya fejsérülés miatt nem játszhat a sorsdöntő meccseken - fotó (Agroinform)
A Manchester United csatára edzésen sérült meg, így nélküle kell megpróbálnia Angliának visszaelőzni Montenegrót.
szept. 4
16:20
Videó: így kell szurkolni néhány száz emberrel idegenben (She)
A pénteki román-magyar vb-selejtezőn biztosan a hazai drukkerek lesznek többen. Ugyanakkor a Borussia Dortmund tartalékjait a Duisburg elleni mérkőzésre elkísérők csoportja megmutatta, kis létszámmal is lehet nagy hangulatot varázsolni.
szept. 4
16:36
Svájc: Selymes Tibor lecsapott az exkaposvári Bebetóra (She)
Ismét kölcsönadta a svájci FC Lugano Bebetót: a Kaposvári Rákóczinál is megfordult szenegáli támadó a román élvonalbeli Ceahlaul Piatra Neamthoz igazolt. Ahhoz a csapathoz, melynek vezetőedzője Selymes Tibor.
szept. 4
16:36
Bolt a Rió után visszavonul (Metropol)
A jamaicai sprinter visszavonulásáig szeretné megdönteni a 200 méter világrekordját.
szept. 4
16:38
Atlétika: Usain Bolt a riói olimpia után visszavonul (She)
A jelenkor legnagyobb atlétasztárja, Usain Bolt tervei szerint a 2016-os Rio de Janeiró-i olimpia után befejezi profi pályafutását.
szept. 4
16:40
Asztalitenisz Eb: a román-ukrán győztese vár a női válogatottra (She)
A román vagy az ukrán válogatott lesz a magyar női együttes első ellenfele az október 4. és 13. között sorra kerülő schwechati asztalitenisz Európa-bajnokság csapatversenyében, a negyeddöntőben – derült ki a szerdai sorsoláson.
szept. 4
16:42
Román-magyar: biztonsági intézkedések Bukarestben (She)
Több utcát is lezárnak pénteken a bukaresti Nemzeti Aréna körül, hogy a román-magyar labdarúgó világbajnoki selejtezőmérkőzésre érkező szurkolók biztonságosan megközelíthessék a stadiont – közölték szerdán a Román Labdarúgó-szövetség (FRF) és a bukaresti csendőrség közös sajtóértekezletén.
szept. 4
16:54
Jégkorong Kontinentális Kupa: október közepén kezd a Dab (She)
A Mol-ligában címvédő Dab.Docler október 18. és 20. között hazai jégen mérkőzik meg a jégkorong Kontinentális Kupában.
szept. 4
16:54
Gyomorbaj ütheti ki végleg a legutóbbi Copa América meglepetéscsapatát (Agroinform)
Súlyos vírusfertőzéssel küzd a vb-selejtezőkre készülő venezuelai válogatott szinte teljes kerete.
szept. 4
17:12
Videó: tökéletesen célzott, mégsem esett be a golflabda (She)
Fura eset történt az egyesült államokbeli Nortonban, a Deutsche Bank Championship golftornán. Az első nap 18. pályáján az amerikai Ryan Moore 190 méterről tökéletesen célozta meg a lyukat, ám a labda mégsem esett be a lyukba, mert a nem pontosan merőlegesen álló zászlóról kipattant a greenre.
szept. 4
17:12
Élőben közvetít a közmédia Bukarestből (Agroinform)
A közmédia csatornái péntek este élőben közvetítik a Románia-Magyarország labdarúgó világbajnoki selejtezőmérkőzést.
szept. 4
17:14
Profi ökölvívás: Ki akarom ütni Álvarezt - Mayweather (She)
Szeptember 14-én az év egyik legjobban várt mérkőzésén találkozik egymással a WBC nagyváltósúlyú világbajnok Saúl Álvarez és a pound for pound király Floyd Mayweather Jr. A veretlen amerikai bunyós elmondása szerint ezúttal szeretne idő előtt pontot tenni a mérkőzés végére.
szept. 4
17:16
MLS: véget ért a volt kispesti légiós edzői kalandja (She)
Már nem Robert Warzycha az észak-amerikai labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Columbus Crew vezetőedzője. Az 1996 óta a klub kötelékébe tartozó lengyel tréner négy év után távozik posztjáról.
szept. 4
17:48
Gyász: örök nyugalomra helyezték Gyarmati Dezsőt (She)
A Farkasréti temetőben örök nyugalomra helyezték szerdán az augusztus 18-án, 85 éves korában elhunyt Gyarmati Dezső háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázót, a Nemzet Sportolóját.
szept. 4
17:48
Különleges kéréssel szerezheti meg Futácsot a Diósgyőr (Agroinform)
A FIFA rendszerének hibája miatt nem tudja véglegesíteni az átigazolást a DVTK, így az még nem teljesen hivatalos.
szept. 4
18:06
Eltemették Gyarmati Dezsőt (Infostart)
A Farkasréti temetőben örök nyugalomra helyezték szerdán az augusztus 18-án, 85 éves korában elhunyt Gyarmati Dezső háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázót, a Nemzet Sportolóját. A gyászszertartáson jelen volt Orbán Viktor miniszterelnök is.

Keresés