2013. szeptember 24. kedd

szept. 24
21:08
Felbontotta Fatih Terim szerződését a Galatsaray vezetősége (Infostart)
Felbontották Fatih Terim vezetőedzői szerződését a Galatasaray labdarúgóklub irányítói.
szept. 24
21:12
Aranytartalékunkat a sportolók adják (Behaviour)
Egyöntetű vélemény szerint a legutóbbi, 2005-ös budapesti birkózó világbajnokságnál is sikeresebb volt a most vasárnap zárult világverseny. Nem csupán azért, mert Sastin Marianna révén ezúttal aranyérmet is nyertünk, de az e mellett szerzett öt bronzérem is azt igazolja, hogy a magyar birkózás változatlanul ott van a világ élvonalában.
szept. 24
21:24
Thiago Silva hat hétre kidőlt (Metropol)
A francia bajnok Paris Saint-Germain és a brazil labdarúgó-válogatott csapatkapitányának a bal combja húzódott meg vasárnap, a Monaco ellen 1-1-es döntetlennel zárult meccsen.
szept. 24
21:42
Német Kupa: Király parádézott, nehezen nyert a Dortmund (She)
A labdarúgó Német Kupa második fordulójában a Borussia Dortmund nagyon nehezen tudta csak legyőzni a Király Gáborral felálló 1860 Münchent: a BVB csak a hosszabbításban döntötte el a találkozót, melyet végül 2–0-ra megnyert és bejutott a nyolcaddöntőbe.
szept. 24
22:00
Német Kupa - Királyék hosszabbítás után kaptak ki a Borussia Dortmundtól (Infostart)
Király Gábor csapata, a másodosztályú 1860 München hosszabbítás után kapott csak ki a Bundesligában éllovas Borussia Dortmundtól a labdarúgó Német Kupa 2. fordulójában.
szept. 24
22:00
Primera División: Neymar első gólja, a Barca hatodik sikere (She)
A Barcelona nem sok esélyt adott a Real Sociedadnak a spanyol bajnokság hétközi fordulójának nyitó meccsén: Neymar első Primera División-góljával és Lionel Messi fejesével nyolc perc után már kettővel vezetett a címvédő, amely végül 4–1-re győzött. A másik 20 órás meccsen a Levante és a Real Valladolid osztozott a pontokon.
szept. 24
22:06
Fölényes Barca-siker, a labdát is többet birtokolta (Agroinform)
Az FC Barcelona fölényes sikert aratott otthon a Real Sociedad ellen a spanyol bajnokság 6. fordulójának keddi meccsén.
szept. 24
22:18
Primera División - Továbbra is százszázalékos a Barcelona (Infostart)
A címvédő és listavezető FC Barcelona a Camp Nou Stadion átadásának 56. évfordulóján 4-1-re legyőzte a vendég Real Sociedadot a spanyol labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójának keddi játéknapján.
szept. 24
22:18
Videó: Neymar „belebotlott” első bajnoki góljába (She)
A Barcelona labdarúgócsapata magabiztos, 4–1-es sikert aratott a Real Sociedad felett a spanyol bajnokság (Primera División) 6. fordulójában. A katalánoknál Neymar kezdte, majd Lionel Messi és Sergio Busuqtes folytatta a gólgyártást, a vendégek Alberto de la Bella révén szépítettek, a végeredményt a Javier Mascherano sérülése miatt becserélt Marc Bartra állította be. Nézze meg a gólokat!
szept. 24
22:36
Német Kupa: Király jól védett, nehezen nyert a Dortmund (She)
A labdarúgó Német Kupa második fordulójában a Borussia Dortmund nagyon nehezen tudta csak legyőzni a Király Gáborral felálló 1860 Münchent: a BVB csak a hosszabbításban döntötte el a találkozót, melyet végül 2–0-ra megnyert és bejutott a nyolcaddöntőbe.
szept. 24
22:38
Német Kupa: Stieberéknek túl erős volt a Hamburg (She)
A Stieber Zoltánnal és Korcsmár Zsolttal felálló Greuther Fürth 1–0-ra kikapott a HSV Hamburg otthonában a labdarúgó Német Kupa második fordulójában. A másodosztályú együttes mindkét magyar légiósa végigjátszotta a találkozót, melynek egyetlen gólját Pierre Lasogga szerezte.
szept. 24
22:40
Ökölvívás: Vladimir Klicskóék nem bíznak a pontozókban (She)
Október 5-én Moszkvában teszi kockára nehézsúlyú címgyűjteményét Vladimir Klicsko, a 37 éves ukrán a WBA kötelező kihívója és egyben „sima” világbajnoka, Alekszandr Povetkin ellen folytathatja 18 mérkőzés óta tartó győzelmi sorozatát. Klicsko szokásához híven ismét az osztrák Alpokban edzőtáborozik, a festői Goingban még Arnold Schwarzeneggerrel is pózolhatott, de gondolatai már a moszkvai…
szept. 24
22:42
Rg: Magyarországé a vk-nyitány, 4 év után jönnek a legjobbak (She)
A Nemzetközi Tornaszövetség (FIG) hivatalos honlapján közzétette a 2014-es ritmikus gimnasztika világkupa-sorozat menetrendjét: a vk-széria március 14-én, a debreceni Főnix Csarnokban kezdődik meg.
szept. 24
22:44
Serie B: megszerezte első pontját Feczesin és Laczkó csapata (She)
A két magyar légióst, Feczesin Róbertet és Laczkó Zsoltot foglalkoztató Padova a Latina elleni gól nélküli döntetlennel megszerezte első pontját az olasz másodosztály 2013–2014-es kiírásában. Mindkét magyar játszott, Feczesin megsérült.
szept. 24
22:54
Angol Ligakupa: nyert a Chelsea, a Man. City és a Spurs is (She)
A Chelsea, a Manchester City és a Tottenham is könnyedén vívta ki a továbbjutást az Angol Ligakupa 3. fordulójában.
szept. 24
22:56
Serie A: szerencsés góllal verte az Udinese a Genoát (She)
Antonio Di Natale Emanuele Calaio fején megpattanó szabadrúgásgóljával az Udinese 1–0-ra legyőzte a Genoát az olasz Serie A hétközi 5. fordulójának nyitó mérkőzésén.
szept. 24
22:58
Videó: Torres és Ramires is ugyanonnan talált be (She)
Az angol labdarúgó Ligakupa 3. fordulójában a Chelsea 2–0-ra legyőzte idegenben a Swindon Townt. A vezetést Fernando Torres szerezte meg a 29. percben, amelyet hat perccel később Ramires duplázott meg. A végeredmény már nem változott, a londoniak jutottak a következő körbe.
szept. 24
23:12
Videó: a második félidőben gázolt a City, Jovetics első góljai (She)
A Manchester City kiütéses, 5–0-s vereséget mért a másodosztályú Wigant. A manchesterieknél a nyáron szerződtetett Sztevan Jovetics duplázott, az egy-egy gólos Edin Dzeko, Yaya Touré és Jésus Navas mellett. Nézze meg az öt találatot!
szept. 24
23:14
F1: Räikkönen kihagyhat egy (?) versenyt (She)
Egyre több helyen pletykálják, hogy Kimi Räikkönen dereka teljes gyógyulása érdekében kihagyhatja a Dél-koreai Nagydíjat, sőt finn sajtóhírek szerint az is előfordulhat, hogy 2007 világbajnoka az idén már nem áll rajthoz.
szept. 24
23:16
Ligue 1: a Marseille és a Lille is a dobogóra ugrott (She)
A Marseille 2–1-re nyert otthon a Saint-Étienne ellen a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában, míg a Lille 3–0-ra verte meg szintén hazai környezetben az Eviant. Mindkét győztes csapat felugrott a dobogóra, igaz, a többi együttes csak szerdán és csütörtökön lép pályára.
szept. 24
23:48
NS: Németh Krisztián magára talált; Hajdu János edzést tartott - szerda (She)
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:
szept. 24
23:50
NB I: Kassai vezeti a Paks-Mezőkövesdet - bíróküldés (She)
Kijelölték a labdarúgó NB I 9. fordulójának játékvezetőit. Kassai Viktor a forduló nyitó mérkőzésén, az MVM Paks–Mezőkövesd találkozón fújja a sípot, a DVSC-Teva és az MTK összecsapásán Erdös József dirigál majd. Bíróküldés.
szept. 24
23:54
Király remekelt a Dortmund ellen, Neymar első gólját szerezte (Agroinform)
A Dortmund sokáig nem tudott túljárni Király Gábor eszén, Neymar a Real Sociedad ellen szerezte első bajnoki gólját.

Keresés