2013. szeptember 6. péntek

szept. 6
12:24
Videó: cicázás, egymás elleni játék - a mieink edzése (She)
A magyar labdarúgó-válogatott péntek este Bukarestben Romániával csap össze sorsdöntő vb-selejtező mérkőzésen. A nemzeti csapat már csütörtökön megérkezett a helyszínre a román fővárosban, ahol a Nemzeti Arénában edzett.
szept. 6
12:24
Hamilton nyerte az első szabadedzés (Metropol)
Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája volt a leggyorsabb pénteken délelőtt Monzában.
szept. 6
12:48
Videó: magyarok románokkal verekedtek Bukarestben (She)
Öt magyar szurkolót előállított péntek hajnalban Bukarestben a helyi rendőrség, miután összetűzésbe keveredtek egy román csoporttal – közölte a Mediafax hírügynökséggel Razvan Popa rendőrségi szóvivő.
szept. 6
12:50
Román-magyar: a román újságírók nyerték az „előmeccset” (She)
Az esti román–magyar labdarúgó-világbajnoki selejtező napján a két ország újságíróiból álló csapat is összemérte az erejét a stadion szomszédságában található műfüves pályán. Az előmeccset az összeszokottabb, olimpiai bajnok román médiaválogatott tagjait is felvonultató együttes nyerte meg 6–2-re.
szept. 6
12:52
Túraautó-vb: lemásolná 2012-es kaliforniai bravúrjait Michelisz (She)
Péntektől vasárnapig Kaliforniában, Michelisz Norbert tavalyi legeredményesebb versenyhétvégéjének helyszínén folytatódik a túraautó-világbajnokság (WTCC) , amelyben akár már Sonomában végső győztest avathatnak.
szept. 6
12:54
NB III: korábbi élvonalbeli futballistákat igazolt az Eger (She)
Az átigazolási időszak utolsó napján Kiss Zoltán és Zováth János személyében korábbi élvonalbeli játékosokat igazolt az NB III Keleti csoportjában szereplő Egri FC.
szept. 6
12:56
Román-magyar: „Piturcának alighanem mennie kell, ha...” (She)
Rodion Camataru, korábbi 73-szoros román válogatott labdarúgó a ma esti Románia–Magyarország vb-selejtező kapcsán azt találta mondani, hogy amennyiben nem nyernek a házigazdák, úgy nehéz lesz megtartania a kispadját Victor Piturca szövetségi kapitánynak.
szept. 6
13:06
Román-magyar: magyar garázdák a Dinamo edzésén? (She)
A click.ro román oldal arról számolt be, hogy részeg magyar drukkerek garázdálkodtak a Dinamo Bucuresti labdarúgócsapatának délelőtti edzésén.
szept. 6
13:06
Futotta miből Bale-re (Metropol)
A Real Madrid labdarúgócsapatának a legutóbbi szezonban 521 millió euró bevétele volt, ami klubcsúcsnak számít.
szept. 6
13:07
Egervári már közölte a csapattal az összeállítást (Agroinform)
A hazaiak sárga szerelésben, a mieink piros-fehér-zöld színösszeállításban lépnek pályára.
szept. 6
13:24
NB II: tovább folytatódik a Vasas pechszériája, újabb védő dőlt ki (She)
Nagy Gábor, Fabricio Lopez és Izing Martin után már egy negyedik angyalföldi hátvéd, Görgényi Dávid is sérülés miatt lesz kénytelen kihagyni bajnoki mérkőzést, a védő a szombati, Nyíregyháza elleni találkozón nem léphet pályára.
szept. 6
13:26
Real Madrid: rekordbevétel a legutóbbi szezonban (She)
A Real Madrid labdarúgócsapatának a legutóbbi szezonban 521 millió euró bevétele volt, amivel a 2011–2012-es csúcsbevételét is sikerült felülmúlnia.
szept. 6
13:42
Málta: 73 perc után elköszöntek a volt Honvéd-légióstól (She)
Tavaly, 2012 novemberében távozott a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvédtól Joel Toe, majd a nyáron a máltai élvonalbeli Mostához igazolt, ám ismét új klubot kereshet magának: a libériai támadóval szerződést bontott az egylet.
szept. 6
13:42
Varga és Deél is érmes az Isztambulban (Metropol)
Varga Miklós és Deél Szabolcs is bejutott a komoly presztízsű, Ahmet Cömert nemzetközi ökölvívótorna elődöntőjébe.
szept. 6
13:44
Román-magyar: a Dinamo-tréner szerint nem magyarok támadtak (She)
A Mediafax hírügynökségnek nyilatkozó Gheorghe Multescu vezetőedző a Dinamo Bucuresti-játékosokat edzésen ért inzultus kapcsán elmondta: nem magyar szurkolók támadtak rájuk, mint az korábban napvilágot látott.
szept. 6
14:00
F1: Olasz Nagydíj, 2. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
A Red Bull nem nagy várakozásokkal érkezett meg az Olasz Nagydíjra, és az első szabadedzésen látszott is, miért visszafogott a világbajnok istálló: Sebastian Vettel belgiumi fölénye köddé vált, sőt az első háromba sem fért bele a német. A délutáni tréningen a lágyabb gumik viszont kedvezhetnek a címvédőnek.
szept. 6
14:00
Megsérült a Manchester City új szerzeménye (Metropol)
Az Atlético Madridtól igazolt középhátvéd edzésen szenvedett térdsérülést.
szept. 6
14:00
Cavani az uruguayi szépségkirálynővel kavar - fotók (Agroinform)
Edinson Cavani elhagyta feleségét és újabban a 2013-as uruguayi szépségkirálynő, Micaela Orsi oldalán látták.
szept. 6
14:02
Barcelona: „Amíg beteg voltam, a klub nem fizetett” (She)
Éles kritikával illette korábbi klubját, a Barcelonát Éric Abidal, a Monaco jelenlegi labdarúgója. A májdaganata miatt több műtéten, majd májátültetésen is áteső 33 éves védő azt mondta: amíg beteg volt, arra az időszakra nem kapott fizetést a spanyol klubtól.
szept. 6
14:18
Román-magyar: pihenőn a kezdőt már ismerő játékosok (She)
Mint beszámoltunk róla, ma délelőtt megtartotta utolsó edzését az esti, románok elleni világbajnoki selejtező előtt a magyar labdarúgó-válogatott, és Egervári Sándor szövetségi kapitány ismertette a játékosokkal a kezdőcsapatot, amelyet azonban csak közvetlenül a 20 órakor kezdődő találkozó előtt hoz nyilvánosságra.
szept. 6
14:18
Az utolsó szalmaszálba kapaszkodhatnak Suárezék (Agroinform)
Kolumbia ünneplésre készül, Bolívia 20 éves negatív szériát írhat tovább, míg az USA ott nyerne, ahol korábban még soha.
szept. 6
14:20
Férfi kézi: Prodanovics a Löwennél kölcsönben - hivatalos (She)
A korábbi híreknek megfelelően a Rhein-Neckar Löwennél folytatja a pályafutását a Pick Szeged korábbi, az MKB-MVM Veszprém jelenlegi kézilabdázója, Rajko Prodanovics – tudta meg a Nemzeti Sport.
szept. 6
14:22
Videó: Djokovics egy szettet engedett, négy között a szerb (She)
A világelső Novak Djokovics négyszettes csatában búcsúztatta az orosz Mihail Juzsnijt. A szerb teniszező a harmadik játszmát „engedte át” ellenfelének, majd a negyedikben már tarolt, és 6:0-val zárta le a mérkőzést.
szept. 6
14:24
Ökölvívás: Varga és Deél is érmes Isztambulban (She)
Varga Miklós és Deél Szabolcs is bejutott a komoly presztízsű Ahmet Cömert nemzetközi ökölvívótorna elődöntőjébe, melyben így négy magyar lesz érdekelt péntek este Isztambulban.
szept. 6
14:36
Férfi kézi: Az olimpia előtt jöjjenek haza a válogatottak - Mocsai L. (She)
A férfi kézilabda-válogatottat irányító Mocsai Lajos nagy gondnak látja a magyar éljátékosok külföldre szerződését, szerinte azok büszkeségből nem hajlandók a két magyar élcsapat mögötti gárdákban játszani. A kapitány szerint a válogatottságot lemondók is visszatérnek majd, miként légiósainkat is a hazai bajnokságban szeretné látni legalább a Rio előtti évben. A Digi Sport Reggeli Start című…
szept. 6
14:36
Magyar szurkolókat állítottak elő Bukarestben (Agroinform)
Hajnalban egy 30 fős magyar drukkercsoport és egy kisebb létszámú román társaság üvegeket dobált egymás felé.
szept. 6
14:38
Videó: óriási szólógól a debütáló „kölcsön braziltól” (She)
A brazil első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Botafogo 3–1-re nyert a Coritiba ellen. A találkozó kapcsán érdemes kiemelni a harmadik gólt, ugyanis Hyuri, a győztes fekete-fehérek debütáló kölcsönjátékosa parádés szóló után talált az ellenfél kapujába.
szept. 6
14:54
Ökölvívás: Murray vár a Golovkin-Stevens győztesére (She)
A WBA szervezet közlése szerint Gennagyij Golovkin egy mérkőzésre még felmentést kapott a Martin Murray elleni kötelező címvédés alól, legközelebb azonban az aktuális világbajnoknak már a brit bunyóssal szemben kell megmutatnia a tudását.
szept. 6
15:12
Haladás: újabb fázisához érkezett a stadionfejlesztés (She)
Pénteken a szombathelyi Városházán sajtótájékoztatót tartottak, melynek témája a megújuló Rohonci úti stadion neve volt. Ezt a nevet ugyanis nem viselheti majd a létesítmény.
szept. 6
15:12
Nemet mondtam a Real Madridnak - Mario Gomez (Agroinform)
Mario Gomez elárulta, hogy nyáron a Real Madridhoz szerződhetett volna, de végül a Fiorentinát választotta.
szept. 6
15:14
Román-magyar: szurkolói összetűzés a rendőrökkel (She)
Összecsapott a csendőrökkel pénteken Bukarest történelmi belvárosában az esti labdarúgó-világbajnoki selejtezőre érkező magyar szurkolók egy csoportja.
szept. 6
15:30
DVTK: a FIFA jóváhagyta Futács kölcsönvételét (She)
Elhárult minden akadály az elől, hogy Futács Márkó pályára léphessen a Diósgyőr labdarúgócsapatában, a FIFA ugyanis engedélyezte a magyar csatár klubváltását – értesült a Nemzeti Sport Online. Információinkat a diósgyőri klub hivatalos honlapján is megerősítette.
szept. 6
15:30
Négy magyar szurkoló került kórházba (Metropol)
Magyar rendszámú mikrobusz szélvédőjét törték be román szurkolók, csendőrökkel csaptak össze a magyar drukkerek.
szept. 6
15:32
Videó: füstbombák, magyar ultrák Bukarest utcáin (She)
A magyar labdarúgó-válogatott péntek este Bukarestben Romániával csap össze sorsdöntő vb-selejtező mérkőzésen. A szurkolók már korábban megérkeztek, és próbálnak ők is hangolni a meccsre: Bukarest utcáin énekeltek.
szept. 6
15:48
Román-magyar: 400 magyar drukker csapott össze a csendőrökkel (She)
Georgian Enache rendőrségi szóvivő arról tájékoztatta a prosport.ro oldalt, hogy a körülbelül négyszáz fős magyar tábor – még a szurkolói vonat megérkezése előtt – a belvárosban összecsapott a kivezényelt csendőri egységekkel.
szept. 6
15:48
Bolt újabb leckét adhat a világnak (Agroinform)
Pénteken a 2013-as Gyémánt Liga utolsó állomása következik Brüsszelben, az 50 ezer férőhelyes King Baudouin stadionban.
szept. 6
15:50
F1: Vettel megrázta magát, az övé a 2. monzai edzés (She)
A Red Bull annak ellenére nem nagy várakozásokkal érkezett meg az Olasz Nagydíjra, hogy Sebastian Vettel a monzaihoz leginkább hasonlító két pályán, Kanadában és Spában is nyert idén. Délelőtt még csak negyedik volt a német vb-éllovas, de délutánra összeszedte magát, és a kemény, majd a közepesen kemény abroncsokon is maga mögé utasította riválisait. Nem is kis különbséggel: a hozzá legközelebb…
szept. 6
15:50
Vettel fölényesen nyerte a második edzést (Agroinform)
A Red Bull pilótája, Sebastian Vettel volt a leggyorsabb a Forma-1-es Olasz Nagydíj péntek délutáni szabadedzésén.
szept. 6
15:52
Román-magyar: betörték egy magyar busz szélvédőjét Szászkézden (She)
Román szurkolók egy csoportja betörte egy magyar rendszámú mikrobusz szélvédőjét a Segesvár–Brassó országúton a Maros megyei Szászkézd (Saschiz) környékén – közölte a távirati irodával a Maros megyei rendőrség.
szept. 6
16:06
Remekelnek az U21-esek (Blikk)
A magyar fiatalok Európa-bajnoki selejtezőn 0-1-es félidő után verték 4-1-re a bosnyákokat. A csapat két meccset követően százszázalékos a csoportjában.
szept. 6
16:06
Felkészülés: Dél-Korea, Japán és Kína 13 gólt szerzett (She)
Nemzetközi felkészülési mérkőzésen a már biztos világbajnoki résztvevő japán labdarúgó-válogatott sima, 3–0-s győzelmet aratott Guatemala ellen. Az ázsiai együttes első gólját a Milan kiszemeltje, Honda Keiszuke szerezte. A 2014-es brazíliai seregszemlére szintén már korábban kijutó Dél-Korea 4–1-re nyert Haiti ellen, míg Kína átgázolt a szingapúriakon.
szept. 6
16:06
Futács zöld utat kapott a FIFA-tól (Agroinform)
Hivatalossá vált, hogy a Diósgyőr egy évre kölcsönveszi a hórihorgas támadót az angol másodosztályú Leicester Citytől.
szept. 6
16:08
Az Arsenal Európa legjobb játékmesterét csípte meg? (Agroinform)
A királyi gárda játékosai Mesut Özilt siratják, főleg Cristiano Ronaldo, aki pontosan tudja, mire képes a német.
szept. 6
16:24
Román-magyar: provokálták a vonattal érkező magyarokat (She)
Amint arról már beszámoltunk, péntek délután megérkezett Bukarestbe a magyar szurkolói különvonat; a rajta utazók egy csoportja szóváltásba keveredett, majd összecsapott a román csendőrséggel. A nagy erőkkel készültségben álló csendőrség rövid dulakodás után autóbuszokba terelte és elszállította a hangoskodó drukkereket.
szept. 6
16:26
Vb 2014: Van Persie három rekord közelében (She)
Robin van Persie, a holland labdarúgó-válogatott támadója akár három országos rekordot is megdönthet a vb-selejtezők hátralévő részében.
szept. 6
16:42
Átigazolás: az 50-szeres ukrán válogatott a törökökhöz igazolt (She)
Néhány napja még a csapatkeresők között írtunk az ukrán válogatott labdarúgóról, Artem Milevszkijről, de a támadó azóta csapatot talált.
szept. 6
16:42
Hamilton nem panaszkodik, de tovább gyorsulna (Agroinform)
Délelőtt Lewis Hamilton, délután pedig Sebastian Vettel volt a leggyorsabb pénteken az Olasz Nagydíj szabadedzésén.
szept. 6
16:44
Vívás: Iliászt felfüggesztett eltiltással büntették (She)
Fél évre eltiltotta a versenyzéstől a kardozó Iliász Nikolászt, ugyanakkor a határozatot végrehajtásában egy esztendőre felfüggesztette a Magyar Vívószövetség (MVSZ) fegyelmi bizottsága.
szept. 6
16:46
Lombard: Sekournak lemaradása van, különmunkát végez (She)
Youssef Sekour az átigazolási időszak hajrájában három éves szerződést kötött a labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápával, ám mivel mivel lemaradása van, napi két edzéssel készül.
szept. 6
16:48
Felkészülés: Eppel a Nitra ellen is duplázott az MTK-ban (She)
Igencsak jó formában van a labdarúgó NB I-ben szereplő MTK-hoz hétfőn kölcsönbe visszaérkező támadó, Eppel Márton, hiszen a szlovák élvonalbeli Nitra elleni felkészülési mérkőzésen együttese az ő két góljával 2–0-ra nyert.

Keresés