2008. január 10. csütörtök

jan. 10
5:13
Szereposztás szerepek nélkül (Spa Trend Online)
Tímár Péter Casting minden című új filmjében Oláh Ibolya és Kern András a főszereplő. Páratlan párosítás. Őket kettőjüket összehozni - megért volna egy épkézláb történetet. Nem komolyat, nem mélyenszántót, nem másmilyen műfajhoz illőt! Hanem épkézlábat. Épkézláb kommerszet, ha úgy tetszik. Vagy finomabban: egy közönséges közönségfilmet. Épkézláb figurákkal, jól eltalált karakterekkel, beszédes…
jan. 10
11:46
Találkozó a titokzatos Bebe úrral (Infostart)
Tímár Péter Casting minden című filmjét, és a 2007-es, Európa Filmdíjas, román 4 hónap, 3 hét, 2 napot is mától vetítik a magyar mozik.
jan. 10
18:18
Harry Potter - a befejező rész magyar fordítása egy hónap múlva kerül a boltokba (Spa Trend Online)
Február 8-ától kapható a Harry Potter-sorozat hetedik része, amely a Harry Potter és a Halálos ereklyék címet kapta; a sorozat utolsó részének fordítása lassabban haladt, mint az előző köteteké - mondta Tóth Tamás Boldizsár fordító az MTI-nek csütörtökön.
jan. 10
21:27
Körmendi Jánosra emlékezik péntek este az MTV (Spa Trend Online)
Körmendi János színművészre emlékezik péntek este a Magyar Televízió - tájékoztatta a közszolgálati médium csütörtökön az MTI-t. A vasárnap elhunyt, Kossuth- és Jászai Mari-díjas művészre életéhez méltóan, "nevetve", portréműsorral és televíziós szerepeiből összeállított adással emlékezik az MTV - írta a közleményben a televízió kommunikációs osztálya.

Keresés