2011. május 6. péntek

máj. 6
12:12
Kerékpár: szívműtét helyett az élsport mellett döntött a belga Aerts (She)
Hiába volt betervezve szívműtét az elmúlt hetekben fokozott szívritmuszavarral küszködő Mario Aerts számára, a belga kerékpáros lemondta az operációt, és újra edzésbe állt, hogy folytathassa karrierjét.
máj. 6
12:12
Vadócz felépült, játszhat Pintérék ellen (Agroinform)
A középpályásnak múlt szombaton, edzés közben sérült meg, bal térdében meghúzódtak a szalagok, emiatt nem játszhatott a Valencia ellen sem.
máj. 6
12:14
Videó: a pályára futó szurkolóba rúgott bele a mexikói játékos (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a labdarúgó Libertadores-kupában rendezett Atlético Junior–Jaguares nyolcadöntő-visszavágón a vendégek kapusa rátámadt edzőjére, mert az gyenge teljesítménye miatt lecserélte. A meccs 77. percében pedig egy szurkoló berohant a pályára, de az egyik vendégjátékos „kezelésbe vette”. A mexikói csapat focistája előbb elgáncsolta, majd belerúgott a drukkerbe.
máj. 6
12:30
Internazionale: erősödik a spekuláció Guardiola közeli érkezéséről (She)
A tekintélyes La Gazzetta dello Sport pénteki címlapja jelzi, hogy erősödik a spekuláció: Josep Guardiola, a Barcelona vezetőedzője akár már a nyáron átülhet az olasz labdarúgó-bajnokság egyik nagyágyúja, az Internazionale kispadjára.
máj. 6
12:32
NB II: Nagy Béla helyett Szélyes Domokos lett a DVTK ügyvezetője (She)
Változás történt az NB II-es Diósgyőri VTK-t működtető Diósgyőr FC Kft.-ben kisebbségi tulajdonosnak számító Diósgyőri Sportlétesítményeket Működtető Nonprofit Kft. élén.
máj. 6
12:48
QPR: az élvonalban már nem feltétlenül kell Buzsáky - lapértesülés (She)
A Fulham Chronicle értesülése szerint Buzsáky Ákos is ama labdarúgók között lehet, akikre az angol bajnokság élvonalába feljutó (igaz, indulási jogát adminisztratív okokból még elveszíthető) Queens Park Rangers nem számít a következő idényben.
máj. 6
12:48
Foggal-körömmel, de nyerni kell - Mezey György (Agroinform)
Ellenfelei kedvező eredménye estén akár már szombaton bajnok lehet a Videoton, vagy ha vasárnap legyőzi idegenben a Honvédot, akkor biztosan a fehérvári együttes lesz a 2010-2011-es NB I-es szezon aranyérmese.
máj. 6
13:06
FTC: Schembrivel tárgyalnak, de német és dán ajánlata is van (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata megkezdte a tárgyalásokat labdarúgóival, elsőként azokkal, akiknek az idény végén lejár a szerződésük.
máj. 6
13:06
Magyar Sport Napja: életműdíjakat adtak át (Metropol)
Magyar Sportért Életműdíjat vehetett át Horváth Péter, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség sportágfejlesztési alelnöke, valamint Kiss Antal atléta és Melis Antal evezős pénteken a Magyar Sport Napja alkalmából a Nemzeti Erőforrás Minisztériumban (NEFMI) rendezett ünnepségen.
máj. 6
13:06
Afellay a nyáron Liverpoolba költözhet (Agroinform)
Az anyagi gondokkal küszködő Barcelona 10 millió euróért megválna a kevés játéklehetőséghez jutó holland válogatott középpályástól.
máj. 6
13:24
Életműdíjakat adtak át a Magyar Sport Napján (Infostart)
Magyar Sportért Életműdíjat vehetett át Horváth Péter, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség sportágfejlesztési alelnöke, valamint Kiss Antal atléta és Melis Antal evezős a Magyar Sport Napja alkalmából a Nemzeti Erőforrás Minisztériumban (NEFMI) rendezett ünnepségen.
máj. 6
13:42
Floorball: vb-elődöntőt játszik a magyar férfi juniorválogatott (She)
A magyar válogatott 4–3-ra legyőzte Oroszországot, ezzel csoportja második helyén végzett, és péntek este megmérkőzhet a házigazdával a Németországban zajló férfi junior floorball-vb B-divíziójának elődöntőjében.
máj. 6
13:44
FTC: Nem vagyok jó erőben, de vasárnapra összeszedem magam - Zácsik (She)
A Ferencváros balátlövője, az elmúlt hetekben gyomorpanaszokkal küzdő Zácsik Szandra a Nemzeti Sportnak elmondta, már jobban van, de még közel sincs megfelelő állapotban, ám reméli, hogy a KEK-döntő első, hazai meccséig (vasárnap az Alicante ellen) ez még változni fog.
máj. 6
14:00
Jégkorong: Mi, edzők sem tettünk meg mindent a válogatottért - Kercsó (She)
A legendás edző, a jelenleg az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong-akadémiát vezető Kercsó Árpád a Digi Sport Reggeli Start című műsorában elmondta, a magyar edzőtársadalom is felelős azért, hogy a magyar válogatott nem jutott fel az A-csoportba. A szakember szerint nem szabad eltékozolni a 16-18 éves tehetségeket, mint ahogy ez az elmúlt tíz évben történt, különben nemzeti együttesünk nem lesz az…
máj. 6
14:00
Raúl visszatér Madridba (Agroinform)
A Schalke 04 meghívást kapott a királyi klub évente megrendezésre kerülő tornájára, a Santiago Bernabéu-kupára.
máj. 6
14:18
Videó: egy szurkolónőt is megütötött a rendőr az Európa-liga-meccs után (She)
Hatalmas botránnyal ért véget a labdarúgó Európa-liga elődöntőjének csütörtök esti visszavágója, a Braga–Benfica mérkőzés (1–0). A lefújás után a vesztes csapat szurkolói az Estádio Municipal de Braga lelátóján petárdákat dobáltak a rendőrökre, akik több embert is előállítottak.
máj. 6
14:36
Németország: Zé Roberto a szezon végén elhagyja a Hamburgot (She)
A Hamburg brazil légiósa, Zé Roberto nem tudott megegyezni a klubvezetéssel szerződése meghosszabbításáról, így a szezon végén távozik jelenlegi csapatától.
máj. 6
14:54
Norvégia: Korcsmár Zsolt célja most több lesz, mint a győzelem (She)
Korcsmár Zsolt, a norvég labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Brann magyar védője a válogatottba is szeretné bejátszani magát a Valerenga elleni szombati mérkőzésen.
máj. 6
14:54
Zé Roberto az idény végén távozik (Agroinform)
A brazil csatár és a klubvezetőség nem tudott megegyezni a játékos szerződéshosszabbításáról, ezért Zé Roberto az idény végén elhagyja az Elba-parti alakulatot.
máj. 6
14:56
Jégkorong-vb: Alekszandr Ovecskin csatlakozik az orosz válogatotthoz (She)
Az NHL-ből kiesett Washington Capitals orosz sztárja, Alekszandr Ovecskin csatlakozik hazája jégkorong-válogatottjához. A játékos már a vb-nek otthont adó Szlovákia felé tart az Egyesült Államokból.
máj. 6
14:56
Szivics még érzi az erőt, Csertői nehéz meccsre számít (Agroinform)
A Kecskemét és a Győr azonos pontszámmal áll a tabellán, a kiesés réme nem fenyegeti őket, a dobogós helyekhez képest pedig túl nagy a lemaradásuk.
máj. 6
14:58
Bajner Bálint távozik (Agroinform)
A klub hivatalos honlapján tudatta, hogy közös megegyezéssel szerződést bontottak csatárukkal, Bajner Bálinttal.
máj. 6
15:12
Lósport: 92 nevezés Overdose két angliai futamára (She)
Szinte egy ménest neveztek Overdose angliai futamaira. A két hét múlva sorra kerülő Temple Stakesben még 33-an, az ascoti King's Stand Stakesben 59-en állnak (azaz vannak rajta a listán). Egyelőre, mert a számuk persze csökkenni fog, hiszen a tulajdonosoknak folyamatosan kell fizetniük a nevezési díjak magas részleteit, ha pedig már nem bíznak abban, hogy a lovuk pénzes helyre érhet, inkább…
máj. 6
15:12
Button nyerte a 2. szabadedzést (Metropol)
Jenson Button, a McLaren brit versenyzője futotta a legjobb köridőt pénteken a 62. Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság negyedik futamának, a Török Nagydíjnak a második szabadedzésén.
máj. 6
15:12
Vettel a falnak csapta a Red Bullt - videó (Agroinform)
A Red Bull világbajnok pilótája a Török Nagydíj pénteki első szabadedzésén csúszott meg az esőben és a falnak ütközött.
máj. 6
15:14
Játékossors: Bajner Bálint szerződést bontott, szabadon igazolható (She)
A korábban az utánpótlás-válogatottban is szereplő 20 éves Bajner Bálint szabadon  igazolható lett.
máj. 6
15:14
Maradona is futballozik a csecsenföldi stadionavatón (Agroinform)
Maradona lesz a csapatkapitánya annak a gárdának, amelyben olyan már visszavonult játékosok szerepelnek majd, mint például Franco Baresi, Alessandro Costacurta vagy Luís Figo.
máj. 6
15:16
Barcelona: az UEFA meglepetésszerű doppingvizsgálatot tartott tíz játékosnál (She)
A Marca értesülései szerint az Európai Labdarúgó-szövetség péntek délelőtt meglepetésszerű doppingvizsgálatot tartott a spanyol Barcelona edzésén. Az ellenőrzés során tíz játékostól vettek mintát.
máj. 6
15:16
Életműdíjakat adtak át a Magyar Sport Napján (Agroinform)
Horváth Péter, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség sportágfejlesztési alelnöke, valamint Kiss Antal atléta és Melis Antal evezősök lettek díjazva.
máj. 6
15:18
Oroszország: Maradona is futballozik a csecsenföldi stadionavatón (She)
Ismét futballcipőt húz Diego Maradona, az argentinok legendás labdarúgója, aki jövő szerdán a csecsenföldi Groznijban lép pályára, ahol barátságos mérkőzéssel avatják fel a város új stadionját.
máj. 6
15:30
DVSC: Czvitkovics, Varga, Kabát és Mészáros sem utazik Kaposvárra (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC péntek délelőtt elutazott a Kaposvár elleni holnapi bajnoki mérkőzésre. Sérülés miatt hatan nem tartottak az együttessel.
máj. 6
15:30
Orbán Viktor Michael Preetzcel cserélt mezt Berlinben - fotó (Agroinform)
Magyarország miniszterelnöke hivatalos németországi programja előtt felkereste a Dárdai Pált is foglalkoztató Hertha BSC-t.
máj. 6
15:48
Labdarúgó NB I: módosult az MTK-Haladás meccs kezdési időpontja (She)
Két órával később, este nyolc órai kezdettel rendezik meg a május 11-re kisorsolt MTK–Haladás NB I-es mérkőzést – döntött a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottsága.
máj. 6
15:48
Button nyerte a második szabadedzést (Agroinform)
Jenson Button, a McLaren brit versenyzője futotta a legjobb köridőt pénteken a 62. Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság negyedik futamának, a Török Nagydíjnak a második szabadedzésén.
máj. 6
15:50
Golf: súlyosbodott az agydaganattal műtött Ballesteros állapota (She)
Súlyosan romlott a három éve agydaganattal műtött Seve Ballesteros spanyol golfozó egészségi állapota.
máj. 6
15:50
Karakas bronzérmes Bakuban (Agroinform)
Az 57 kg-os Karakas Hedvig bronzérmet nyert az olimpiai kvalifikációs cselgáncs Világkupa-sorozat bakui Grand Prix-versenyén.
máj. 6
15:52
ZTE: Elmaradtak a jó egyéni teljesítmények és a bravúrok - Csank (She)
Csank János, a ZTE vezetőedzője együttese hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában a mai, MTK elleni bajnoki előtt elmondta, hogy az utóbbi hónapokban hiányoztak csapata játékából a jó egyéni teljesítmények, így a bravúrok is.
máj. 6
15:54
Cselgáncs-vk: Karakas Hedvig bronzérmes Bakuban (She)
Az 57 kg-os Karakas Hedvig bronzérmet nyert pénteken az olimpiai kvalifikációs cselgáncs világkupa-sorozat bakui Grand Prix-versenyén.
máj. 6
15:56
Videó: óriási szóló után ütött gólt a Vancouver Canucks hokisa (She)
A Nashville elleni csütörtöki 4–2-es sikerével már 3–1-re vezet a Vancouver Canucks az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) rájátszásának második körében, így a Nyugati főcsoportdöntő küszöbére érkezett. A mérkőzés egyik legszebb gólját a kanadai csapat játékosa, Ryan Kesler szerezte. Az amerikai center a harmadik harmadban a saját térfelén kapott korongot, majd betört a Ragadozók harmadába,…
máj. 6
16:06
Szolnok: Ha gólt lőnék a Fradi ellen, nem ünnepelnék - Fitos (She)
Fitos László, a Ferencváros labdarúgója, aki jelenleg kölcsönben a Szolnok csapatát erősíti, az ftc.hu-nak adott interjújában a szombati Szolnoki MÁV–FTC bajnoki kapcsán beszélt.
máj. 6
16:24
Öt BL-meccsre tiltották el Mourinhót (Infostart)
Az UEFA öt Bajnokok Ligája mérkőzésre tiltotta el José Mourinhót, a Real Madrid menedzserét, mert élesen bírálta a játékvezetőt és az Európai Labdarúgó Szövetséget a Barcelona elleni első BL-találkozó után. A Real Madrid azonnal közölte, hogy fellebbez a fegyelmi bizottság ítélete ellen.
máj. 6
16:24
Bajnokok Ligája: Mourinho öt mérkőzésre szóló eltiltást kapott (She)
José Mourinho, a Real Madrid szakvezetője öt nemzetközi mérkőzésre szóló eltiltást kapott a Barcelona elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-elődöntő első találkozóján tanúsított viselkedéséért: sértő nyilatkozatáért és kiállításáért.
máj. 6
16:24
Tyson Gay Manchesterben nyitja európai szezonját (Agroinform)
A 100 és 200 méteres síkfutás 2007-es világbajnoka a gyárvárosban a 150 méteres utcai futóversenyen és a speciális 200 méteres síkfutáson áll rajthoz.
máj. 6
16:42
Olympiakosz Pireusz: újra hallani Németh Krisztián távozásáról (She)
Görög médiaértesülések szerint a labdarúgó-bajnokságot megnyerő Olympiakosz Pireusz erősítési tervei között csatárok megszerzése is szerepel, és szinte biztosra vehető, hogy a tavasszal az Olympiakosz Volosznak kölcsönadott Németh Krisztiánra nem számítanak a következő idényben.
máj. 6
16:42
Mourinho ötmeccses eltiltást kapott (Agroinform)
A portugál tréner a büntetéséből egy mérkőzést már letöltött, egyet felfüggesztettek, így a Real Madrid következő BL-idényében csapata negyedik csoportmeccsén ülhet le a kispadra.
máj. 6
16:44
A ZTE-nek és az MTK-nak is égetően kellenek a pontok (Agroinform)
Csank János az elmúlt hetek hibáit redukálná, míg Garami József a helyzetkihasználásra fektetne nagyobb hangsúlyt péntek este.
máj. 6
17:00
Beperli az UEFA-t Mészáros Norbert (Blikk)
Debrecen — Erkölcsi és anyagi kár okozásáért beperli az Európai Labdarúgó-szövetséget (UEFA) Mészáros Norbert (30).
máj. 6
17:00
Ötmeccses eltiltást kapott Mourinho (Metropol)
Az Európai Labdarúgó Szövetség pénteken öt mérkőzésről eltiltotta José Mourinhót, a Real Madrid portugál vezetőedzőjét az FC Barcelona elleni Bajnokok Ligája elődöntő első összecsapásán (0-2) kapott piros lapja és a találkozó után tett nyilatkozata miatt.
máj. 6
17:18
Vasárnap Dabason játssza a KEK-döntőt a Fradi (Infostart)
Miután lemaradt a magyar bajnoki döntőről, a KEK-ben szeretne a csúcsra jutni a Ferencváros női kézilabdacsapata, amely a Mar Alicantéval vasárnap Dabason, egy héttel később pedig a spanyol tengerparti városban találkozik.
máj. 6
17:18
Légiósok: Tisza távozik a Sint-Truidentől és az Újpesttől is (She)
Tisza Tibor jelenleg az Újpest kölcsönjátékosaként a belga élvonalbeli Sint-Truidenben futballozik, de az idény végén mindkét klubnál lejár a szerződése. A csatár a Nemzeti Sportnak adott korábbi nyilatkozatában már utalt rá, hogy nyártól valószínűleg egy harmadik klubban folytatja majd, és ezt a Nemzeti Sport Online kérdésre menedzsere, Filipovics Vladan is megerősítette.

Keresés