2009. április 14. kedd

ápr. 14
15:41
Női kézilabda BL: a Hypo eltiltást kér a Tóth Tímeát letaglózó Görbiczre (She)
A vasárnapi Hypo NÖ–Győr BL-elődöntő 25. percben történt Görbicz-Tóth ütközést kielemezve úgy döntött az osztrák csapat vezetősége, hogy beadvánnyal él az európai szövetség (EHF) felé, amelyben utólagosan piros lapot javasol Görbicz Anitának – adta hírül a handball.hu.
ápr. 14
15:42
A Hypo eltiltatná Görbiczet (Metropol)
Az osztrák Hypo NÖ női kézilabdacsapata azt szeretné, ha a győri Görbicz Anita nem lépne pályára a két csapat vasárnapi Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágóján, mert a vasárnapi első meccsen állon vágta Tóth Tímeát.
ápr. 14
15:43
Brazília: bokáját törte edzésen a Sao Paulo gólvágó kapusa (She)
Bokáját törte csapata edzésén Rogério Ceni, a brazil Sao Paulo FC csapatkapitánya. A szabadrúgás- és büntetőspecialista kapusnak a szalagjai is megsérültek a balesetben. A Sao Paulo játékosai hat a hat ellen gyakoroltak, amikor Ceni nagyon szerencsétlenül esett. A kapusra minimum féléves kényszerpihenő vár.
ápr. 14
15:45
Bulgária: két év után talált befektetőt a listavezető CSZKA Szófia (She)
Kétéves „kálvária” után befektetőt talált az egyik legnépszerűbb bolgár labdarúgócsapat, a CSZKA Szófia.
ápr. 14
15:57
Bundesliga: öt mérkőzésre eltiltották a Hoffenheim brazilját (She)
A Német Labdarúgó-szövetség (DFB) fegyelmi bizottsága öt mérkőzésre eltiltotta a Hoffenheim brazil légiósát, Carlos Eduardót.
ápr. 14
15:59
Bundesliga 2.: Luhukay átveszi Torghelléék irányítását (She)
Holger Fach menesztése után a holland Jos Luhukay veszi át a német másodosztályú FC Augsburg – Torghelle Sándor és Szabics Imre csapata – szakmai irányítását.
ápr. 14
16:15
Játékossors: Filipovics elismerte, olasz ügynökök figyelik Juhászt (She)
Korábban beszámoltunk róla, hogy olasz sajtóértesülések szerint a belga Anderlecht magyar válogatott védőjét, Juhász Rolandot az Inter is szemmel tartja. A futballista menedzsere, Filipovics Vladan a Nemzeti Sport Online-t tájékoztatva elismerte, hogy olasz megfigyelők is érdeklődtek a védő iránt, de csapatnevet nem említett.
ápr. 14
16:33
Jégkorong: Zedník és Gáborík nélkül a szlovákok a vébén (She)
Jan Filc szövetségi kapitány kijelölte a magyarokkal azonos csoportban szereplő szlovákok előzetes keretét a jövő pénteken kezdődő svájci jégkorong-világbajnokságra.
ápr. 14
16:36
Szerdán lesz döntés, Button nyeri-e az idei Forma-1-et (Metropol)
A keddi meghallgatások után szerda délutánra hozza meg döntését a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) fellebbviteli bírósága a Forma-1-es világbajnoki sorozatban szereplő Brawn GP, Toyota és Williams-Toyota csapatok által használt hátsó diffúzorok ügyében.
ápr. 14
16:51
Hátország: hétvégi kosárlabda- és vízilabda-eredmények (She)
ápr. 14
17:09
Tenisz: Simon kiesett, Murray már 3. fordulós Monte-Carlóban (She)
Rossz napjuk volt a franciáknak a monte-carlói tenisztornán, mivel a 6. helyen kiemelt Gilles Simon 2. fordulós veresége mellett Gael Monfils és Paul-Henri Mathieu még az első fordulóból sem tudott továbbjutni.
ápr. 14
17:11
UEFA-kupa: a sérült Kezsman nélkül utazik a PSG Kijevbe (She)
Szerb támadója, Mateja Kezsman nélkül utazik Kijevbe a francia PSG az UEFA-kupa negyeddöntőjének visszavágójára.
ápr. 14
17:13
UEFA-kupa: svéd bíró vezeti az Udinese-Werder visszavágót (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) kijelölte az UEFA-kupa negyeddöntő csütörtöki visszavágóinak játékvezetőit.
ápr. 14
17:15
Serie A: négy eltiltás a római derbi után, Spalletti is pihen (She)
Az Olasz Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága Luciano Spallettit, Igli Tarét, Philippe Mexest és Matuzalemet is eltiltotta a Lazio–AS Roma (4–2) fővárosi derbin történt incidensek miatt. A Roma trénere egy meccset hagy ki, Tarét április 20-ig tiltották el, Matuzalem és Mexes hárommeccses eltiltást kapott.
ápr. 14
17:27
Jégkorong: először cseh bajnok a Peches Karlovy Vary (She)
Véget ért az élvonalbeli cseh jégkorong-bajnokság, amelyet fennállása során első alkalommal nyert meg a HC Karlovy Vary csapata, miután a döntő hatodik mérkőzésén 4–3-ra legyőzte a címvédő Slavia Prahát, és így az egyik fél négy nyert meccsig tartó párharc során 4–2-re diadalmaskodott.
ápr. 14
17:29
Bajnokok Ligája: nem ülhet kispadra a Porto trénere az MU ellen (She)
Nem ülhet csapata kispadjára a Manchester United elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágóján Jesualdo Ferreira, az FC Porto trénere.
ápr. 14
17:31
Bajnokok Ligája: Djourou sem játszhat a visszavágón (She)
Újabb ember dőlt ki a Villarreal elleni BL-negyeddöntő szerdai visszavágójára készülő Arsenal hátsó alakzatából. Az elsőszámú kapusnak számító Manuel Almunia, és a védelemben bevethető Gael Clichy és William Gallas után Johan Djourou vált harcképtelenné, így valószínűleg Mikael Silvestre játszik majd Kolo Touréval párban az ágyúsok védelmének közepén.
ápr. 14
17:45
Tenisz: Djokovics három játékot vesztett mindössze (She)
Novak Djokovics nem sok időt töltött a salakon a monte-carlói tenisztorna 2. fordulójában, miután a spanyol Oscar Hernandezt 6:1, 6:2-vel búcsúztatta.
ápr. 14
18:03
Zenit: Malafejev 2014-ig hosszabbította meg szerződését (She)
Vjacseszlav Malafejev 2014-ig meghosszabbította szerződését a Zenit csapatával.
ápr. 14
18:05
Labdarúgás: Meghni szívesen lenne algériai válogatott (She)
Mourad Meghni, a Lazio középpályása szívesen játszana az algériai labdarúgó-válogatottban, de erre csak akkor van esélye, ha a FIFA megváltoztatja jelenleg érvényben lévő szabályát.
ápr. 14
18:21
Bundesliga: az összes jegy elkelt a Wolfsburg hazai meccseire (She)
Minden jegy elkelt a Bundesliga meglepetés-listavezetőjének, a Wolfsburgnak hátralevő hazai mérkőzéseire.
ápr. 14
18:23
Magyar Kupa: elkezdődött a Győr-MTK - élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzésén a Győr az MTK-t fogadja. A találkozót honlapunk élőben közvetíti.
ápr. 14
18:25
Kosárlabda: egyetemi csapatot irányíthat Isiah Thomas (She)
Ötéves szerződést írt alá a Detroit Pistons játékoslegendája, a szakvezetőként az Indiana Pacersnél és a New York Knicksnél dolgozó Isiah Thomas a Florida International egyetem kosárlabdacsapatával.
ápr. 14
18:27
Bajnokok Ligája: Ferdinand játszhat a portói visszavágón (She)
A Porto elleni BL-negyeddöntő első mérkőzését (2–2) kihagyó Rio Ferdinand felépült sérüléséből, így a szerdai visszavágón már újra a Manchester United kezdőcsapatában kaphat helyet Nemanja Vidics mellett.
ápr. 14
18:39
Rögbi: befejezte pályafutását a 40 éves fidzsi legenda (She)
Immár végérvényesen vége Waisale Serevi játékospályafutásának, a fidzsi-szigeteki rögbi legendás alakja 40 évesen vonul vissza.
ápr. 14
18:41
Serie B: Koman Vladimirral a soraiban ikszelt az Avellino (She)
1–1-es döntetlent hozott az olasz labdarúgó másodosztály 33. fordulójából elhalasztott Sassuolo–Avellino mérkőzés. A Sassuolo Noselli találatával szerzett vezetést, de Ciotola még szünet előtt egyenlíteni tudott. A hazai csapatban nem kapott lehetőséget Filkor Attila, a vendégeknél Koman Vladimir végig játszott, Vaskó Tamás nem került keretbe.
ápr. 14
18:57
Tenisz: Szafin két szoros szettben verte meg Hewittot (She)
Marat Szafin két szoros játszmában, 6:4, 7:5-re győzött Lleyton Hewitt ellen a monte-carlói tenisztorna 1. fordulójában.
ápr. 14
18:59
Bayern München: Jürgen Klinsmann beperel egy berlini lapot (She)
Jürgen Klinsmann, a Bayern München labdarúgócsapatának vezetőedzője becsületsértésért pert indít a Berliner Tageszeitung című lap ellen. A „taz” húsvéti számában Klinsmannt keresztre feszítve ábrázolta, az „Always Look On The Bright Side Of Life” képaláírással, célozva ezzel a Brian élete című filmre.
ápr. 14
19:01
Tenisz: Barcelonában búcsúzott a negyedik kiemelt Kanepi (She)
A negyedik helyen kiemelt Kaia Kanepi már az első fordulóban kiesett a Barcelonai tenisztornán, miután 3:6, 6:2, 6:4-re kikapott a szlovén Masa Zec Peskirictől.
ápr. 14
19:03
MLSZ: 300 ezer forintos pénzbírságot fizet a Ferencváros (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága a szombati Szolnoki MÁV–Ferencváros NB II-es bajnoki mérkőzésen történt szurkolói rendzavarások miatt a FTC-re, mint visszaesőre 300 000 forint pénzbüntetést rótt ki, és kötelezte a klubot, hogy a következő két idegenbeli bajnokiján 20-20 rendezőt biztosítson a hazai klub számára a vendégszektor előtti rend fenntartásához. A zöld-fehéreknek ezeken a…
ápr. 14
19:15
Női labdarúgás.: újabb vereség az U17-es Eb-selejtezőn (She)
Kedden a Magyarország–Oroszország és a Németország–Svájc meccsel zárultak a hazai rendezésű női U17-es Eb-selejtezőkörének küzdelmei. A mieink Sopronban 2–1-es félidő után nagy csatában 3–2-es vereséget szenvedtek, s így a negyedik helyen zárták a tornát – adta hírül az MLSZ hivatalos honlapja.
ápr. 14
19:17
Blog: Németh Norbert kellemesen csalódott Oroszországban (She)
Újabb írással jelentkezett fanzone.hu-n olvasható blogjában Németh Norbert, a Tom Tomszk magyar labdarúgója, aki ezúttal az oroszországi körülményekről ír, valamint válaszol az olvasók felvetéseire.
ápr. 14
19:33
Sion: kinevezték Vanczákék idénybeli negyedik edzőjét (She)
Az idény végéig Didier Tholot irányítja az FC Siont, Vanczák Vilmos csapatát. A svájci élvonalban a kiesés ellen küzdő (27 forduló után a 8. helyen áll a gárda a tízcsapatos bajnokságban) egyesületnek Tholot már a negyedik vezetőedzője a jelenlegi szezonban.
ápr. 14
19:35
Kosárlabda: tréninget mulasztott a Hegyvidék amerikai légiósa (She)
Könnyen lehet, hogy villámgyorsan kenyértörésre kerül sor Antione Johnson és az EnterNet-NTE-Hegyvidék között. Az amerikai légiós vasárnap este sérülésre hivatkozta kihagyta a fővárosiak edzését, egy nappal később pedig már meg sem jelent a tréningen.
ápr. 14
19:37
Újpest: négy játékos szerepelhet a Milan elleni gálameccsen (She)
Sallói István, az Újpest sportigazgatója és Mészöly Géza, a ligaválogatott szakvezetője megállapodott arról, kik azok az újpesti játékosok, akik pályára lépnek jövő szerdán a magyar ligaválogatott és a Milan között sorra kerülő gálamérkőzésen – adta hírül az Újpest honlapja.
ápr. 14
19:51
Női kosárlabda NB I: egy győzelemre a döntőtől a Sopron (She)
Az MKB-Euroleasing Sopron a papírformának megfelelően simán, 88–56-ra győzte le a Seat-Foton-Győrt a női kosárlabda NB I elődöntőjének első mérkőzésén.
ápr. 14
19:53
Everton: Yobo és Vaughan is visszatérhet a kupaelődöntőre (She)
Joseph Yobo és James Vaughan is bevethető állapotba kerülhet az Everton Manchester United elleni, vasárnapi FA-kupa-elődöntőjére.
ápr. 14
20:09
BL-negyeddöntő: a Bayern-Barca meccs kezdőcsapatai (She)
Kihirdették a szakvezetők a 20.45-kor kezdődő Bayern München–Barcelona Bajnokok Ligája-negyeddöntő-visszavágó kezdőcsapatait. A Barcelonában Eto’o és Messi mellé Iniestát tolja előre Pep Guardiola, a Bayernben Luca Toni lesz az egyetlen csatár.
ápr. 14
20:11
Magyar Kupa: egygólos előnyt szerzett a Győr az MTK ellen (She)
A labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzésén a Győr hazai pályán 2–1-re megverte az MTK-t. A vezetést először a Hungária körútiak szerezték meg: a találkozó 20. percében Lencse László volt eredményes. A zöld-fehérek azonban még az első félidőben fordítottak, Bajzát Péter és Tokody Tibor szépségdíjas találatával.
ápr. 14
20:13
Videó: nézze meg Tokody Tibor MTK elleni bombagólját! (She)
A labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzésén a Győri ETO 2–1-re megverte az MTK-t. A győztes gólt Tokody Tibor szerezte, aki óriási erővel lőtt a léc alá. Tekintse meg a bombagólt videón!
ápr. 14
20:15
BL-negyeddöntő: Gerrard nem vállalja a játékot a Chelsea ellen (She)
Guus Hiddink és Rafa Benítez is kihirdette kezdőcsapatát a Chelsea–Liverpool BL-negyeddöntőre. A „vörösöknél” végül nem tudta vállalni a játékot Steven Gerrard, a csapatkapitány a kispadra sem ül le.
ápr. 14
20:17
Női kosárlabda NB I: a Szolnok otthon egyenlített a ZTE ellen (She)
A Szolnok hazai pályán 59–45-re győzött a Zalaegerszeg ellen a női kosárlabda NB I 5–8. helyért zajló párharcának második mérkőzésén, ezzel egyenlített.
ápr. 14
20:27
Sílövészet: újabb doppingesetekre derült fény Oroszországban (She)
Doppingvétséget követett el két orosz sílövő, Andrej Prokunyin és Veronika Tyimofejeva.
ápr. 14
20:29
Serie A: Adriano ügynöke szerint a csatár visszatér a futballpályára (She)
Gilmar Rinaldi, a jelenleg Brazíliában pihenő és pályafutását átmenetileg szüneteltető Adriano ügynöke úgy véli, védence mindenképpen visszatér a pályára, és nem hagyja végleg abba pályafutását.
ápr. 14
20:31
Litvánia: törökországi „vendégmunkás” lesz a kapitány (She)
A Litván Labdarúgó-szövetség (LFF) elnöksége áldását adta, hogy a válogatott szövetségi kapitánya, José Couceiro Törökországban vállaljon klubedzői feladatot.
ápr. 14
20:45
NFL: Harrison húsos szerződést kötött, Leftwich a Bucsnál folytatja (She)
James Harrison, a Pittsburgh Steelers játékosa meghosszabbította szerződését az NFL címvédőjével. Az elmúlt szezon legjobb védője hat év alatt 51.75 millió dollárt tehet zsebre, amelyből 20 millió garantált.
ápr. 14
21:03
Nyolcgólos BL-thriller Londonban, döntetlen Münchenben (Infostart)
Nyolc gólt (4-4), látványos játékot, de a két csapat tudásához méltatlan kapusteljesítményt és rossz védekezést hozott a Chelsea-Liverpool BL-negyeddöntő a Stamford Bridge-en. A Bayern-Barcelona mérkőzés végeredménye 1-1, Münchenben Ribéry és Keita szerezték a gólokat. Továbbjutott a Chelsea és a Barcelona.
ápr. 14
21:03
BL: elkezdődött a Chelsea-Pool és a Bayern-Barca - élőben az NSO-n! (She)
A Bajnokok Ligája negyeddöntőinek visszavágóján a Liverpool a Chelsea otthonában próbálja meg ledolgozni az első mérkőzésen összeszedett kétgólos hátrányát. Münchenben pedig az első mérkőzésen 4–0-ra kikapó Bayern a becsületéért küzd a Barcelona ellen.
ápr. 14
21:21
DVTK: edzésbe állt Bokros Tibor és Lipusz Norbert is (She)
A dvtk.eu tájékoztatása szerint ismét edzésbe állt a csapata két játékosa, Bokros Tibor és Lipusz Norbert.
ápr. 14
21:23
Tenisz: Zvonarjova már a harmadik fordulóra készülhet (She)
Míg a legtöbben még az 1. fordulós meccseiket játszották, Vera Zvonarjova már a 2. fordulós mérkőzésén is túl van a charlestoni tenisztornán, méghozzá jó eredménnyel, ugyanis paraguayi ellenfelét 6:3, 6:2-re legyőzte.

Keresés