2009. április 15. szerda

ápr. 15
13:35
Női junior kézilabda Eb: a harmadik kalapban a házigazda magyarok (She)
A harmadik számú kalapból húzzák majd ki a házigazda magyar válogatottat az augusztusi női junior kézilabda Európa-bajnokság jövő keddi, bécsi sorsolásán.
ápr. 15
13:51
NB II: két mérkőzést ma pótolnak be a Nyugati csoportban (She)
A 19. fordulóból elhalasztott két mérkőzést pótolják az NB II Nyugati csoportjában.
ápr. 15
13:53
DVTK: a klub hatvanmillió forintot kap az önkormányzattól (She)
Jelentős támogatásban részesült a DVTK élvonalbeli labdarúgócsapata. Miskolc város önkormányzata a napokban osztotta el azt a 142 millió forintot, amely az elkövetkezendő egy évben a sport támogatására szolgál.
ápr. 15
14:09
Jégkorong-vb: az osztrák menők közül Vanek játszhat, Pöck nem (She)
Ausztria legjobb jégkorongozója, Thomas Vanek részt vehet a svájci jégkorong-világbajnokságon, miután csapata, a Buffalo Sabres megállapodott az osztrák szövetség vezetőivel a szélső hazautazásáról.
ápr. 15
14:11
Villarreal: Marcos Senna három hétig lesz harcképtelen (She)
A Villarreal Málaga elleni bajnokiján megsérülő Marcos Senna átesett az orvosi vizsgálaton, és kiderült, hogy három hétig nem léphet pályára.
ápr. 15
14:13
Videó: elképesztő felvétel, rögbisek csépelték egymást Romániában (She)
Amint arról tegnap már beszámoltunk, botrányba fulladt a Dinamo Bucuresti–Farul Constanta mérkőzés a román élvonalbeli rögbibajnokságban.
ápr. 15
14:15
Jégkorong-vb: a finnek hat NHL-játékosra számítanak (She)
A finn válogatottban várhatóan hat, NHL-ben szereplő játékos szerepel a jövő pénteken kezdődő svájci jégkorong-világbajnokságon.
ápr. 15
14:27
DVSC: Demjén Gábor három hétig nem léphet pályára sérülése miatt (She)
A DVSC hivatalos honlapja szerint Demjén Gábor részleges combközelítőizom-szakadást szenvedett, így három hétig harcképtelen lesz.
ápr. 15
14:45
Tenisz: Federer, Verdasco és Davigyenko is nyert Monte-Carlóban (She)
A második helyen kiemelt svájci Roger Federer, a hetedikként rangsorolt spanyol Fernando Verdasco és a nyolcadik helyen kiemelt orosz Nyikolaj Dvigyenko is bejutott a harmadik fordulóba, azaz a nyolcaddöntőbe a 2.75 millió euró összdíjazású, monte-carlói salakpályás férfi tenisztornán.
ápr. 15
14:45
Fontosabb a jó viszony Ribéry-nél! (Behaviour)
Joan Laporta, az FC Barcelona labdarúgócsapatának elnöke véget vetett a Franck Ribery megvásárlásával kapcsolatos találgatásoknak.
ápr. 15
14:47
Női kézilabda BL: az EHF vizsgálódik a Görbicz-ügyben (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) vizsgálja, hogy a televíziós felvételek alapján el lehet-e tiltani a győri Görbicz Anitát, aki a Bajnokok Ligája elődöntő első, vasárnapi mérkőzésén szabálytalankodott az osztrák Hypo NÖ magyar átlövőjével, Tóth Tímeával.
ápr. 15
15:03
Vasas: Mészöly Kálmán is segíti a tulajdonosi programot (She)
A Vasas hivatalos honlapjának beszámolója szerint Kemény Dénes csatlakozása után a klub további barátai is támogatásukról biztosították a csapat vezetőségét.
ápr. 15
15:05
Női kézilabda BL: Szűcs kihagyja a Valcea Viborg elleni meccsét (She)
Szűcs Gabriella, a román Oltchim Valcea magyar átlövője kihagyja a Viborg elleni női kézilabda Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágóját.
ápr. 15
15:07
Gálameccs: Mészöly Géza kihirdette a Milan elleni szűk magyar keretet (She)
Ezekben a pillanatokban jelenti be Mészöly Géza, az április 22-én a magyar ligaválogatott kispadjára vezetőedzőként leülő tréner, hogy ki az a húsz játékos, akire számít az AC Milan elleni jövő heti, budapesti gálamérkőzésen. A keretbe az előzetes megállapodásnak megfelelően a Magyar Kupa elődöntőiben szereplő négy csapatból nem hívott meg senkit a Vasas szakvezetője, ellenben a másodosztályú…
ápr. 15
15:09
Bundesliga: három meccsre eltiltották Dárdai csapattársát (She)
Három mérkőzésre szóló eltiltást kapott Andrej Voronyin, a Dárdai Pált is foglalkoztató Hertha BSC ukrán labdarúgója.
ápr. 15
15:21
Real Madrid: eldőlt, hogy június közepén lesz az elnökválasztás (She)
A Real Madrid hivatalos közleményben tudatta, hogy kijelölte a nyári elnökválasztás időpontját: az arra jogosultak június 14-én adhatják le szavazataikat.
ápr. 15
15:23
Euro 2012: Michel Platini elégedett az Ukrajnában látottakkal (She)
Elégedett az Ukrajnában látottakkal Michel Platini, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnöke. A sportdiplomata kedden indult útnak, és a napokban személyesen látogatja meg a 2012-es Európa-bajnokság leendő ukrajnai helyszíneit, Kijevet, Donyecket, Dnyepropetrovszkot és Lvovot is.
ápr. 15
15:25
NFL: elkészítették a 2009-es szezon pontos menetrendjét (She)
Elkészült az észak-amerikai amerikaifutball-bajnokság 2009-es idényének menetrendje és az alapszakasz sorsolása. Eszerint az NFL 90. idényének alapszakasza magyar idő szerint szeptember 11-én, pénteken hajnalban kezdődik a Pittsburgh Steelers–Tennesse Titans mérkőzéssel, és 2010. január 4-én a 17. fordulóval ér véget.
ápr. 15
15:39
AC Milan: nyolcvan százalék, hogy Ancelotti távozik? (She)
A La Gazzetta dello Sport információi szerint nyolcvan százalék, hogy a szezon végén távozik Carlo Ancelotti, az AC Milan vezetőedzője.
ápr. 15
15:42
Az EHF vizsgálódik a Görbicz-ügyben (Metropol)
Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) vizsgálja, hogy televíziós felvételek alapján el lehet-e tiltani a győri Görbicz Anitát, aki a Bajnokok Ligája elődöntő első, vasárnapi mérkőzésén szabálytalankodott az osztrák Hypo NÖ magyar átlövőjével, Tóth Tímeával.
ápr. 15
16:15
Hátország: a bajnoki meccs közben mondott fel a lellei vezetőedző (She)
ápr. 15
16:17
West Ham: végleg szerződtetik Ilungát a „kalapácsosok” (She)
Végleg szerződteti a West Ham United labdarúgócsapata a jelenleg kölcsönben Londonban játszó kongói légiósát, Hérita Ilungát.
ápr. 15
16:33
Spanyolország: visszatérhet a kispadra Bernd Schuster (She)
Visszatérhet a kispadra a 2008 decemberében a Real Madridtól menesztett Bernd Schuster, aki saját bevallása szerint ismét „kiéhezett” az edzősködésre.
ápr. 15
16:35
UEFA: bunda lehetett az 1973-as KEK-döntő, vizsgálatot követelnek (She)
Már tizenötezren csatlakoztak Richard Corbett angol EP-képviselő petíciójához, amelyben a yorkshire-i politikus az 1973-as AC Milan–Leeds United (1–0) KEK-döntő felülvizsgálatát követeli az Európai Labdarúgó-szövetségtől (UEFA).
ápr. 15
16:36
Ronaldinho, Andrij Sevcsenko és Kaká is jön Budapestre (Metropol)
Legerősebb csapatával érkezik az AC Milan Budapestre a magyar Ligaválogatott elleni, jövő szerdán sorra kerülő barátságos mérkőzésre.
ápr. 15
16:51
Németország: Löwnek esze ágában sincs visszahívni Lehmannt (She)
Joachim Löw, a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelentette: esze ágában sincs visszahívni Jens Lehmannt, a VfB Stuttgart veterán kapusát a Nationalelfbe.
ápr. 15
16:53
Internazionale: felbonthatja Adriano szerződését a milánói klub (She)
Massimo Moratti, az Internazionale elnöke szerint a klub valószínűleg felbontja az ideiglenesen visszavonuló Adriano szerződését.
ápr. 15
17:09
Tenisz: Rafael Nadal gyorsan továbblépett Chela ellen (She)
Roger Federer után a világelső Rafael Nadal is simán továbblépett a monte-carlói tenisztornán: a spanyol klasszis az argentin Juan Ignacio Chelát győzte le két játszmában. Nalbandian három szettben verte meg Granollerst, Fognini valósággal lesöpörte a salakról a 14. kiemelt Marian Cilicet.
ápr. 15
17:27
Juventus: a sportigazgató szerint Ranieri mindenképpen marad (She)
Jean-Claude Blanc, a Juventus sportigazgatója szerint a 2009–2010-es szezonban is Claudio Ranieri irányítja a torinói csapatot.
ápr. 15
17:30
Platini nem elégedett az ukrán helyzettel (Metropol)
Elégedetlenségét fejezte ki és kritizálta a 2012-es lengyel-ukrán közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság előkészületeit a keddi, ukrajnai helyszínbejárásokon Michel Platini, az európai szövetség (UEFA) elnöke. Ugyanakkor hangsúlyozta, lehetetlen, hogy ne ez a két ország rendezze a következő kontinensviadalt.
ápr. 15
17:45
Libertadores-kupa: vitatható büntetővel ment tovább a Caracas (She)
Vitatható tizenegyesnek köszönhetően jutott be a legjobb tizenhat közé a labdarúgó Libertadores-kupában a venezuelai Caracas FC, amely az Emílio Renteria műesése után megítélt büntetővel verte meg az Evertont. A chilei csapatból Rodrigo Ramírezt ütésért kiállították.
ápr. 15
17:47
Női kézilabda: a Viborg edzője szerint bármi megtörténhet a BL-ben (She)
A dán Viborg a női kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjének első meccsén 34–28-ra győzött Romániában az Oltchim Valcea ellen, de a csapat trénere, Jakob Vestergaard szerint még nincs lefutva a párharc.
ápr. 15
18:03
Liverpool: két perc csend, harangszó a Hillsborough áldozataiért (She)
Gyászszertartással emlékeztek a Liverpool vezetői és játékosai a szurkolókkal és helyi önkormányzati vezetőkkel együtt az 1989-es Hillsborough-stadionkatasztrófa áldozataira.
ápr. 15
18:21
Baresi is Kaká játékát csodálja - képek (Infostart)
Kaká, Pato, Ronaldinho és Beckham is pályára lép Budapesten a magyar ligaválogatott és a Milan barátságos meccsén jövő szerdán - jelentette be Franco Baresi, az olasz klub elnöki nagykövete. Az egykori legendás védő elmondta, Kaká és Pato játékát kedveli leginkább.
ápr. 15
18:21
Debrecen: rendőri felvezetés a Vasas elleni meccs előtt (She)
A labdarúgó Soproni Ligában szereplő DVSC szurkolóit vasárnap Budapest határától rendőrök kísérik a Fáy utcába a Vasas elleni bajnokira.
ápr. 15
18:23
Magyar Kupa: megy a Siófok-Honvéd - élőben az NSO-n! (She)
A Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzésén a Siófok hazai pályán fogadja a Budapest Honvédot. A találkozót honlapunk élőben közvetíti.
ápr. 15
18:39
NB II, Nyugati csoport: nagyon simán nyert a Pápa (She)
Már az első félidőben lerendezett minden vitás kérdést a Lombard Pápa labdarúgócsapata a ZTE II ellen a másodosztály 19. fordulójából elhalasztott mérkőzésen.
ápr. 15
18:57
Férfi kézilabda NB I: a Szeged nyerte a szerdai rangadót (She)
Szoros mérkőzésen 28–26-ra győzött a Pick-Szeged a Dunaferr ellen a férfi kézilabdaliga 25. fordulójának rangadóján. Az újvárosiak az 59. és a 60. percben is az egyenlítésért támadhattak, de mindkét lehetőségüket elhibázták, így a házigazdák végül „behúzták” a meccset.
ápr. 15
18:59
NB II, Nyugati csoport: a PMFC hátrányból nyert Budaörsön (She)
A labdarúgó NB II Nyugati csoportjában a 19. fordulóból elmaradt mérkőzésen a PMFC 2–1-re győzött Budaörsön úgy, hogy a szünetben még a hazaiak vezettek. A budaörsiek a 38. perctől emberhátrányban játszottak.
ápr. 15
19:15
Vitorlázás: Wossala Györgyék bronzérmesek Olaszországban (She)
Harmadik helyen végzett a Wossala György, Németh Károly, Vezér Péter vitorlázótrió az Olaszországban rendezett Soling világranglista-versenyen. A húsvéti hétvégén Castiglione della Pescaia volt a helyszíne az első világranglista-versenynek, ám az időjárás sajnos nem volt kegyes a rendezőkhöz, a tervezett hét futamból csak hármat sikerült megrendezni a gyenge szél miatt.
ápr. 15
19:33
Videó: fent és lent, avagy Toni luftja és Essien zseniális mentése! (She)
A Bajnokok Ligája negyeddöntőjének keddi visszavágói kapcsán jó néhány érdekes jelenetnek lehettünk szemtanúi. Luca Toni, a Bayern München olasz csatára például nagy lufttal „tűnt ki”, amint egy pontos beadás mellé fejelt, míg a pozitív szereplőkre vetülő reflektorfényben Michael Essien fürödhetett, aki a Stamford Bridge-en 4–4-es állásnál a gólvonalon fejjel mentette meg csapatát a góltól a…
ápr. 15
19:35
Férfi vízilabda ob I: háromgólos egri győzelem Szolnokon (She)
Az Eger vendégként három góllal legyőzte a Szolnokot a Vodafone férfi vízilabda ob I szerdai találkozóján.
ápr. 15
19:51
Férfi kosárlabda NB I: az Olaj könnyedén nyert a Körmend ellen (She)
A férfi kosárlabda NB I alapszakaszának 25. fordulójában a Szolnoki Olaj hazai pályán 93–55-re legyőzte a Körmendet, míg a Dombóvár a Debrecen ellen nyert házigazdaként.
ápr. 15
19:53
Férfi kézilabda NB I: otthon nyert a Győr a Komló ellen (She)
A Győri ETO nyerte a férfi kézilabdaliga sereghajtójának és utolsó előtti helyezettjének mérkőzését a 25. fordulóban.
ápr. 15
19:55
Férfi kosárlabda NB I: az ASE otthon kiütötte a Kaposvárt (She)
Az Atomerőmű SE hazai pályán 100–57-re legyőzte a Kaposvárt a férfi kosárlabda NB I alapszakaszának 25. fordulójában.
ápr. 15
19:57
Férfi kézilabda NB I: izgalmas meccs Kecskeméten, döntetlennel (She)
Végig szoros és izgalmas mérkőzésen 31–31-es döntetlent játszott a Kecskemét a PLER csapatával a Budapest Bank férfiliga szerdai fordulójában. A hazaiak a 49. percben már négy góllal is vezettek, de Lendvayék így is pontot tudtak menteni.
ápr. 15
20:09
Női kosárlabda NB I: 18 ponttal nyert a BSE hazai pályán (She)
A női kosárlabda NB I-ben az 5–8. helyért zajló mérkőzésen a BSE hazai pályán 78–60-ra legyőzte a Vasas-Csatát.
ápr. 15
20:11
Magyar Kupa: egygólos előnyt ért a három kispesti találat a Siófok ellen (She)
A Budapest Honvéd a Siófok otthonában nyert 2–1-re a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzésén. A vezetést Hercegfalvi Zoltán öngóljával a Balaton-partiak szerezték meg először, a második játékrészben azonban a csereként beálló Moreira és Abraham góljával a kispestiek megfordították a mérkőzést.
ápr. 15
20:12
Húsz éve történt a hillsborough-i tragédia (Metropol)
Az áldozatok hozzátartozóinak bizonyára kevés vigaszt nyújt, de tény: a napra pontosan 20 évvel ezelőtt történt, 96 ember halálát követelő hillsborough-i tragédia következménye, hogy ma az angol labdarúgó Premier League nézői a világ legbiztonságosabb pályáin szurkolhatnak kedvenceiknek.
ápr. 15
20:13
Férfi kosárlabda NB I: a Pécs otthon, a ZTE idegenben győzött (She)
A férfi kosárlabda NB I alapszakaszának 25. fordulójában a Pécs hazai pályán nyert a Hegyvidék ellen, míg a ZTE idegenben győzte le a Nyíregyházát.

Keresés