2009. április 17. péntek

ápr. 17
14:27
Anderlecht: Juhász lehűtötte a kedélyeket az Interrel kapcsolatban (She)
Az Anderlecht és a magyar válogatott védője, Juhász Roland nem foglalkozik azzal, hogy valóban figyeli-e őt az olasz bajnokság (Serie A) listavezetője, az Inter. A játékos azonban leszögezte: egy európai élbajnokságban is megállná a helyét.
ápr. 17
14:29
Liverpool: a gyászszertartáson nevetgélt, kirúgják a kapust (She)
Illetlen viselkedése miatt a Liverpool megválik tartalékcsapatának kapusától. Charles Itandje az 1989-es Hillsborough-stadionkatasztrófa áldozataira emlékező gyászszertartás közben, a televízió kamerák előtt nevetgélt, amit Rafa Benítez és a klub vezetői is elítéltek.
ápr. 17
15:21
MotoGP: megkezdődtek a Balatonring előkészítő földmunkái (She)
Megkezdődtek a pálya építésének előkészítő földmunkái – állapította meg Kovács Miklós turisztikai szakállamtitkár Sávolyban, a leendő Balatonring helyszínén tartott bejárása alkalmával.
ápr. 17
15:23
Kézilabda: minisztériumi kitüntetést kapott Hajnal Csaba (She)
A sport területén nyújtott kiemelkedő tevékenysége elismeréseként Gyenesei István a Magyar Sportért Emlékérem arany fokozatát nyújtotta át az MKB Veszprém KC ügyvezető elnökének, Hajnal Csabának. Veszprém polgármesterének, Debrecenyi Jánosnak pedig – szakterületén végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréséül – aranygyűrű emléktárgyat adományozott.
ápr. 17
15:25
Hertha: Andrej Voronin már elkezdte összecsomagolni a holmiját (She)
Úgy tűnik, a szezon végén véget ér Andrej Voronin berlini kalandja. Az utóbbi időben ugyanis egyre több pletykát hallani arról, hogy az ukrán válogatott csatár a szezon végén elhagyja Dárdai Pál klubját, a Hertha BSC-t.
ápr. 17
15:39
Tenisz: Novak Djokovics már elődöntős Monte-Carlóban (She)
Utolsóként Nyikolaj Davigyenko jutott be a monte-carlói férfi tenisztorna negyeddöntőjébe, miután három játszmában legyőzte az argentin David Nalbandiant. Eközben a szerb Novak Djokovics immár a legjobb nyolc között nyert 6:2, 4:6, 6:3-re, és várja ellenfelét az elődöntőben.
ápr. 17
15:41
Inter: Adriano már nem is akar visszatérni Olaszországba (She)
A brazil Adriano ügynöke a La Gazzetta dello Sportnak elmondta, a csatár már nem akar Olaszországban futballozni, sem jelenlegi csapatában, az Interben, sem a Milanban, amellyel az olasz sajtó az elmúlt napokban összeboronálta.
ápr. 17
15:57
PSV: Fred Rutten lesz Dzsudzsák Balázsék új vezetőedzője (She)
A következő szezontól Fred Rutten lesz a holland bajnoki címvédő PSV új vezetőedzője.
ápr. 17
16:15
Női kézilabda: Tápai Szabina a nyáron elhagyja Dániát (She)
Tápai Szabinával a nyáron közös megegyezéssel szerződést bont a HK Randers – jelentette be a klub hivatalos honlapja.
ápr. 17
16:17
Formula-1: Button visszavág az őt kritizáló Briatorénak (She)
Jenson Button, a Formula–1-es Brawn GP pilótája élesen visszautasította Flavio Briatore kijelentéseit: a Renault csapatfőnöke pénteken kétségbe vonta a brit versenyző vezetési képességeit.
ápr. 17
16:51
Hollandia: edzőváltás a kiesés elől menekülő Den Haagnál (She)
A holland labdarúgó-bajnokság 15. helyén szerénykedő ADO Den Haag csapatát a jövőben Raymond Atteveld irányítja – jelentette be a klub pénteken.
ápr. 17
17:30
Djokovic az elődöntőben (Metropol)
A harmadik helyen kiemelt, szerb Novak Djokovic három játszmában nyert a hetediken rangsorolt spanyol Fernando Verdasco ellen és bejutott a legjobb négy közé a 2,75 millió euró összdíjazású, monte-carlói salakpályás férfi tenisztornán.
ápr. 17
17:45
Románia: Mircea Lucescut kérték fel szövetségi kapitánynak (She)
Az ukrán Sahtar Doneck csapatával az UEFA-kupa elődöntőjébe jutó Mircea Lucescut kérte fel szövetségi kapitánynak a Román Labdarúgó-szövetség (FRF).
ápr. 17
17:47
Férfi röplabda MK: a Szolnok legyőzte a Dunaferrt a bronzmeccsen (She)
A házigazda Szolnok a harmadik helyen végzett a férfi röplabda Magyar Kupában, miután a bronzmeccsen 3:0-ra győzött a Dunaferr ellen. A döntőben 18 órától a Kaposvár a Kecskeméttel találkozik.
ápr. 17
17:49
Tenisz: olasz elődöntőt rendeznek Barcelonában az egyik ágon (She)
Olasz összecsapásra kerül sor a barcelonai női tenisztorna elődöntőjében, miután a negyeddöntőt Francesca Schiavone és Roberta Vinci is győzelemmel vette, és a két olasz játékos egymás ellen játszik majd a fináléba kerülésért.
ápr. 17
18:21
UEFA: nyolc évre kizárták a bundázó macedón csapatot (She)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága nyolc évre kizárta a kupaküzdelmekből a macedón FK Pobeda együttesét, mivel csalt a Pjunik Jereván elleni 2004-es Bajnokok Ligája-előselejtezőn.
ápr. 17
18:23
Női kézilabda NB I: a PEAC nem bírt hazai pályán a Váccal (She)
A női kézilabda NB I 9-12. helyért zajló rájátszásában a Pikker PTE PEAC hazai pályán játszott 24–24-es döntetlent a Vác csapatával.
ápr. 17
18:39
Videó: nézze meg a géppuskalábú Wengert a Villarreal ellen (She)
Megirigyelte „fiait” Arsene Wenger! Az Arsenal francia menedzsere a Villarreal elleni Bajnokok Ligája negyeddöntőjében csapata a góljai után játékosaihoz hasonlóan „táncra perdült". A 3–0-s győzelem óta csak „Géppuskalábú Arsene-nak” becézik Angliában a francia menedzsert... Nézze meg Wenger lehengerlő táncát!
ápr. 17
18:39
Nyolc év eltiltás bundázásért (Behaviour)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága nyolc évre kizárta a kupaküzdelmekből a macedón FK Pobeda együttesét, mivel csalt a Pjunik Jereván elleni 2004-es Bajnokok Ligája-előselejtezőn.
ápr. 17
18:41
Videó: brutális ütőtörést mutatott be a belga teniszező (She)
Kristof Vliegen kissé nehezen dolgozta fel, hogy Ivan Ljubicic ellen elvesztett egy labdamenetet a monte-carlói tenisztornán. Nézze meg, hogyan törte rommá az ütőjét a belga játékos!
ápr. 17
18:57
Autósport: Senna nem megy a DTM-be, a Forma-1-re koncentrál (She)
Bruno Senna, a Formula–1 legendás alakjának, Ayrton Sennának az unokaöccse egyelőre nem fog a DTM-ben, a német túraautó-bajnokságban versenyezni. Ezt a pilótát csábító Mercedes jelentette be.
ápr. 17
18:59
Öttusa vk: a férfiaknál is döntőbe jutottak a magyarok Kairóban (She)
Amint a női selejtezőben csütörtökön, úgy pénteken a férfiakéban is mindkét magyar induló biztosította döntős helyét a kairói öttusa Világkupa-versenyen.
ápr. 17
19:15
Anglia: egyre többen érdeklődnek Carlo Ancelotti iránt (She)
Az angol Telegraph című lap ugyan már kész tényként közli, hogy az AC Milan vezetőedzője, Carlo Ancelotti nyáron a Chelsea-hez szerződik, de az olasz szakember menedzsere, Enzo Bronzetti a Daily Mailnek adott interjújában arról beszélt, hogy a Chelsea mellett más kérői is vannak az edzőnek.
ápr. 17
19:17
Soproni Liga: MTK-Fehérvár mérkőzés élőben az NSO-n (She)
Elkezdődött a Soproni Liga 23. fordulójának nyitó mérkőzése, az MTK–Fehérvár találkozó, melyről oldalunkon élő, szöveges tudósítással jelentkezünk.
ápr. 17
19:19
Tenisz: Nadal második pénteki meccsén Ljubicicet verte meg (She)
Rafael Nadal és Ivan Ljubicic a délelőtt folyamán még az eső miatt elhalasztott nyolcaddöntőjét játszotta a monte-carlói tornán, délután viszont már egymás ellen léptek pályára az elődöntőbe jutásért.
ápr. 17
19:33
Rali: ifj. Tóth János ismét rajthoz áll magyarországi ob-futamon (She)
Ismét rajthoz áll magyarországi ob-futamon ifj. Tóth János: a hétszeres abszolút bajnok a jövő hét végén esedékes Miskolc-ralin indul.
ápr. 17
19:35
Kerékpár: Tyler Hamilton visszavonul, miután ismét doppingolt (She)
Tyler Hamilton országúti kerékpárost ismét doppingoláson érték, ezért az olimpiai bajnok bejelentette visszavonulását.
ápr. 17
19:51
Női kosárlabda NB I: tovább tart a Szombathely-Cegléd csata (She)
A női kosárlabda NB I rájátszásában továbbra is nyílt a 11. hely sorsa, ugyanis a hazai pályán játszó Szombathely kiegyenlített mérkőzésen 63–31-re legyőzte a Ceglédet, és így kiegyenlített az egyik fél második sikeréig tartó párharcban.
ápr. 17
19:53
Női kézilabda NB I: idegenben győzött a Hódmezővásárhely (She)
A Hódmezővásárhely hét góllal nyert a Dunaferr otthonában a női kézilabda NB I rájátszásában, pénteken.
ápr. 17
19:55
Női kosárlabda NB I: döntős a Győrben is nyerő Sopron (She)
A várakozásoknak megfelelően az MKB-Euroleasing Sopron idegenben is megverte a Seat-Foton-Győr együttesét a női kosárlabda NB I elődöntőjében, így a párharcot 2–0-ra megnyerve elsőként jutott a döntőbe. A Győrben 76–54-re nyerő soproniak a Pécs–Szeged mérkőzés győztesével játszanak majd a fináléban.
ápr. 17
19:57
Gyermeksport: a Játszótér ezúttal Hegyvidékre érkezik (She)
A XII. kerületi, hegyvidéki önkormányzat és a kerületi Szabadidősport Központ jóvoltából április 18-án, szombaton 10-től 14 óráig a Sport Max 2-ben kerül megrendezésre a Játszótér, amely az utóbbi 5 évben 30 helyszínt érintve járta be az országot.
ápr. 17
20:09
Női kézilabda NB I: a Vasas otthonában nyert a Kiskunhalas (She)
A női kézilabda NB I 9-12. helyért zajló rájátszásában az idegenben szereplő Kiskunhalas könnyedén, 35–24-re verte meg a Vasast.
ápr. 17
20:11
Bundesliga 2: Torghelle gólpasszt adott, az Augsburg simán nyert (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2) 28. fordulójának pénteki játéknapján a magyar válogatott csatára, Torghelle Sándor kezdőként kapott lehetőséget a héten edzőváltáson átesett Augsburg csapatában. Úgy tűnik, bejött a klubnál a változtatás, a csapat ugyanis 3–0-ra győzött.
ápr. 17
20:12
Győzött a Hódmezővásárhely (Metropol)
A Hódmezővásárhely hét góllal nyert a Dunaferr otthonában a női kézilabda NB I rájátszásában, pénteken.
ápr. 17
20:27
Női kosárlabda NB I: a Zala Volán nyerte a Szolnok elleni párharcot (She)
A női kosárlabda NB I-ben a Zala Volán 65–58-ra verte meg a Szolnokot a bajnokság 5-8. helyéért zajló rájátszásban.
ápr. 17
20:29
Férfi röplabda MK: megvédte címét a Kométa-Kaposvár (She)
A címvédő Kométa-Kaposvár sikerével ért véget a férfi röplabda Magyar Kupa négyes döntője, miután a somogyiak 3:1-re győztek a döntőben a Kecskemét ellen.
ápr. 17
20:31
Férfi kézilabda NB I: füredi siker a Százhalombatta ellen (She)
A férfi kézilabda NB I alapszakaszának 25. fordulójában a hazai pályán játszó Balatonfüred 38–26-ra verte meg a Százhalombattát.
ápr. 17
20:45
Női kosárlabda NB I: a Pécsen nyerő Szeged döntős! (She)
Hatalmas meglepetésre a Szeviép-Szeged a Pécs elleni elődöntő harmadik mérkőzésén idegenben tudott nyerni 77–65-re, így a Tisza-parti együttes jutott be a női kosárlabda NB I döntőjébe, ahol a Sopronnal találkozik majd.
ápr. 17
21:03
Soproni Liga: Goran Vujovics kiütötte a gyengén játszó MTK-t (She)
A 23. forduló péntek esti nyitómérkőzésén a Fehérvár Goran Vujovics három illetve Szakály Dénes egy góljával legyőzte a bajnoki címvédő MTK-t. A hazai gárda így sorozatban negyedik tétmérkőzését sem tudta megnyerni, míg a vendégek megelőzték a tabellán a kék-fehéreket.
ápr. 17
21:03
Otthonában alázták meg az MTK-t (Behaviour)
Négy góllal nyert a vendég Fehérvár a címvédő MTK ellen a labdarúgó Soproni Liga 23. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.
ápr. 17
21:05
Sakk: Lékó Péter sötéttel legyőzte Akopjant a nalcsiki GP-n (She)
Lékó Péter a sötét bábukat vezetve pénteken legyőzte az örmény Vlagyimir Akopjant a sakk Grand Prix-sorozat nalcsiki állomásának harmadik fordulójában.
ápr. 17
21:21
Tenisz: Gyementyjeva jutott be elsőként a charlestoni elődöntőbe (She)
Elsőként az orosz Jelena Gyementyjeva jutott be a legjobb négy közé az egymillió dollár összdíjazású, charlestoni salakpályás női tenisztorna elődöntőjébe.
ápr. 17
21:39
Torna: négy magyar érdekeltségű döntő a maribori vk-n (She)
Csillag Tünde ugrásban és talajon, Gombás Laura ugrásban, míg Kállai Zoltán lólengésben bejutott a szerenkénti finálékba a maribori világkupaversenyen. A szerenkénti döntőket szombaton és vasárnap rendezik.
ápr. 17
21:57
Tenisz: Murray lesz Nadal ellenfele a monte-carlói elődöntőben (She)
Utolsóként a negyedik helyen kiemelt Andy Murray biztosította helyét a legjobb négy között a monte-carlói tenisztornán. A brit klasszis ellenfele a világranglistát vezető spanyol Rafael Nadal lesz.
ápr. 17
21:59
Serie B: Csizmadia a kispadról nézte végig csapata győzelmét (She)
A Grosseto idegenben verte meg 3–2-re a Triestinát a Serie B 36. fordulójának péntek esti mérkőzésén.
ápr. 17
22:15
Peru: Pizarro pert nyert hazája labdarúgó-szövetsége ellen (She)
Claudio Pizarro, a Werder Bremen perui labdarúgója pert nyert a nemzetközi Sportdöntőbíróságon (CAS) hazája szövetsége ellen, mely korábban 10 ezer dollárra büntette, s eltiltotta őt.
ápr. 17
22:33
Jégkorong: olasz és kazah feljutás a divízió I-ből (She)
Az olasz és a kazah válogatott harcolta ki a feljutást a divízió I-es jégkorong világbajnokságon.
ápr. 17
22:35
Bundesliga: sima Schalke-siker született a Cottbus ellen (She)
A Bundesliga 28. fordulójának péntek esti nyitó mérkőzésén a Schalke könnyedén, 4–0-ra legyőzte a kiesés elől menekülő Cottbus csapatát. A sikerrel a gelsenkircheniek feljöttek a táblázat hatodik helyére, míg a vendégek nem tudtak elmozdulni a kiesést jelentő utolsó előtti helyről.
ápr. 17
22:37
Ferencváros: a zöld-fehérek elköszöntek fiatal kínai csatáruktól (She)
A 100% Fradi információi szerint az NB II Keleti csoportjában élen álló Ferencváros elköszönt kínai játékosától, Kao Hsziangtól.
ápr. 17
23:09
Ligue 2: Keserü estéje volt a Szélesit nélkülöző Strasbourg-nak (She)
A Szélesi Zoltán nélkül felálló Strasbourg 2–0-s vereséget szenvedett a Tours otthonában a francia másodosztályú labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában. A hazaiak góljait a mali Tenema N'Diaye és a román Claudiu Keserü szerezte.

Keresés