2009. április 20. hétfő

ápr. 20
14:47
Videó: nézze meg Ronaldo Sao Paulo elleni remek emelését! (She)
Mint már beszámoltunk róla, az idegenben játszó Corinthians 2–0-re megverte a Sao Paulót a paulista bajnokság elődöntőjének visszavágóján. Most megmutatjuk a találkozó összefoglalóját!
ápr. 20
14:49
Skócia: László Csaba szerint együttese „kezében van” Európa (She)
László Csaba, a Hearts menedzsere a Scotsman című napilapnak elmondta: bízik benne, hogy csapata a nehéz sorsolás ellenére is megőrzi harmadik helyét a skót bajnokságban.
ápr. 20
15:03
Ukrajna: Lucescu Románia helyett a Sahtart választotta (She)
Meghosszabbította szerződését az ukrán Sahtar Doneckkel Mircea Lucescu: a román edző hazája válogatottjának szövetségi kapitányi posztja helyett tehát az ukrán futballcsapat kispadját választotta – adta hírül a román sportsajtó.
ápr. 20
15:05
Tenisz: nem érdekli a csillogás az új teniszkirálynőt (She)
Csak a sport területén kíván csillogni Dinara Szafina, aki hétfőn második oroszként került a női tenisz-világranglista élére.
ápr. 20
15:21
Atlétika: Usain Bolt rajthoz áll a londoni Grand Prix-n (She)
A háromszoros olimpiai bajnok jamaicai sztársprinter, Usain Bolt bejelentette részvételi szándékát a július 24-25-én megrendezésre kerülő londoni atlétikai versenyen. A 22 éves klasszis 100 és 200 méteren is rajthoz áll, és vb-felkészülése egyik legfontosabb állomásának tekinti a viadalt.
ápr. 20
15:21
Dragóner arccsonttörést szenvedett! Ma műtik (Behaviour)
A sérült Dragóner Attila helyett Ferenczi Istvánt hívta be az AC Milan ellen készülő ligaválogatottba Mészöly Géza megbízott szakvezető.
ápr. 20
15:23
Ferencváros: Dragóner helyett Ferenczi megy a gálameccsre (She)
Eredetileg Dragóner Attilát és Lipcsei Pétert hívta meg a Ferencvárosból a ligaválogatottba az AC Milan elleni gálameccsre Mészöly Géza, magyar csapat szakvezetője. Előbbi a súlyos sérülése miatt nem lehet ott a mérkőzésen, de a 100%Fradi információi szerint így is két ferencvárosi lesz a pályán.
ápr. 20
15:39
Hátország: kézilabda-, kosárlabda- és tekeeredmények (She)
ápr. 20
15:39
Stanley Kupa-győztes oroszok a magyarok ellen (Metropol)
Két Stanley Kupa-győztes játékos is pályára lép az oroszok színeiben a magyarok ellen szerdán, a jégkorong-világbajnokság felvezető mérkőzésén.
ápr. 20
15:41
Internazionale: Maicon hétfőn elkezdhette a futóedzéseket (She)
Maicon, az Internazionale brazil válogatott hátvédje a hétfői tréningen már elkezdhette a futóedzéseket.
ápr. 20
15:43
Gyermeksport: olimpiai bajnokokkal sportolhattak a kicsik a Játszótéren (She)
Szombaton magas volt az egy négyzetméterre eső olimpiai érmek száma a Játszótéren, hiszen a sztársportolók révén 6 olimpiai arany-, 1 ezüst-, valamint 1 bronzérem, továbbá három paralimpiai arany gazdája sportolt és játszott együtt a legkisebbekkel.
ápr. 20
15:45
Jégkorong: keretet hirdetett az orosz kapitány a mieink ellen (She)
Kihirdette 25 fős keretét Vjacseszlav Bikov, a svájci jégkorong-világbajnokságra készülő orosz válogatott szövetségi kapitánya. A listán számos NHL-játékos, köztük két Stanley-kupa-győztes kiválóság, Ilja Brizgalov és Oleg Tverdovszkij ineve s szerepel.
ápr. 20
15:47
Hegyikerékpár: dupla tripla Multivan Merida módra (She)
Tarolt a Multivan Merida Team a világkupa után a második legrangosabb kupasorozatnak tartott német Bundesliga nyitó futamán, Münsingenben. A szombati „shortrace” (rövidített pályán rendezett, gyors, látványos futam) és a vasárnapi olimpiaikrossz-verseny után is meridás bringások állhattak a pódium mindhárom fokára. Két nap alatt hat dobogós helyezés – különleges, egyedülálló rekord a csapat…
ápr. 20
15:49
Póker: német tini nyerte a latin-amerikai nagydöntőt (She)
A Latin American Poker Tour Mar del Platában megrendezett Grand Final elnevezésű versenyét a tizennyolc éves Dominik Nitsche nyerte meg.
ápr. 20
15:57
Real Madrid: Julien Faubert nem jelent meg a csapat edzésén (She)
A Real Madrid francia középpályása, az angol West Hamtől télen érkezett Julien Faubert tévedésből nem jelent meg csapata vasárnapi edzésén, mert azt hitte, szabadnapja van. Juande Ramos vezetőedző elfogadta a futballista bocsánatkérését.
ápr. 20
15:57
Miért módosították Overdose pályarekordját? (Behaviour)
A versenyszervező módosította Overdose vasárnapi időeredményét, így a magyar csodaló 54.6 másodpercre javította a Kincsem Park 1000 méteres pályarekordját a hétmillió forint összdíjazású OTP-Hungária Nagydíjon.
ápr. 20
15:59
Labdarúgás: az NB III hétvégi eredményei (She)
A hét végén a hetedik fordulót rendezték meg a labdarúgó NB III tavaszi idényében: mind a hat csoport eredményeit megtalálja a Nemzeti Sport Online-on!
ápr. 20
16:15
Lósport: módosították Overdose pályarekordját, de így is csúcs (She)
A versenyszervező módosította Overdose vasárnapi időeredményét, így a magyar csodaló 54.6 másodpercre javította a Kincsem park 1000 méteres pályarekordját a hétmillió forint összdíjazású OTP-Hungária Nagydíjon.
ápr. 20
16:15
Cannavaro visszatérhet a Juvéba (Metropol)
Előrehaladott tárgyalásokat folytat a Juventus vezetőivel Fabio Cannavaro, a Real Madrid világbajnok olasz labdarúgója.
ápr. 20
16:17
Arsenal: Adebayor és Van Persie nem játszhat a Liverpool ellen (She)
Nehéz helyzetbe került Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere, mivel nem számíthat Emmanuel Adebayorra és Robin van Persie-re sem a Liverpool elleni, keddi bajnokin.
ápr. 20
16:33
Overdose a The New York Times címlapján (Infostart)
Overdose a magyar Seabiscuit, az amerikaiaknak a 30-as évekbeli gazdasági válság idején reményt adó legendás versenyló - írta a hétfői The New York Times, amely címlapján közölt cikket és képet a magyar csodalóról.
ápr. 20
16:33
Videó: verekedés egy bedobás előtt a francia bajnokin (She)
A hétvégi Lorient–Olympique Marseille francia bajnoki találkozó (1–2) után a hazaiaktól Arnaud Le Lan, a vendégektől pedig Lorik Cana jutott a kiállítás sorsára, miután összeverekedtek az oldalvonalnál. A labdáért vívott harcban a bedobás jogát firtatták egyre hevesebben, majd a földrevitel után ökölharc alakult ki – a komoly küzdelemnek csak a bíró és a társak tudtak véget vetni.
ápr. 20
16:33
Overdose a The New York Times címlapján! (Behaviour)
Overdose a magyar Seabiscuit, az amerikaiaknak a 30-as évekbeli gazdasági válság idején reményt adó legendás versenyló - írta a hétfői The New York Times, amely címlapján közölt cikket és képet a magyar csodalóról.
ápr. 20
16:51
Juventus: Fabio Cannavaro visszatéréséről beszélt ügynöke is (She)
Vasárnap olasz sajtóhírekre hivatkozva beszámoltunk arról, hogy a Real Madrid 35 éves hátvédje, Fabio Cannavaro a nyáron visszatérhet a Juventushoz. A hírt hétfőn a futballista ügynöke, Gaetano Fedele is megerősítette.
ápr. 20
17:09
Real Madrid: Casillas szerint Juande Ramosnak folytatnia kellene (She)
Iker Casillas, a Real Madrid kapusa elmondta, csapata vezetőedzője, Juande Ramos megérdemelné, hogy meghosszabbítsák a szerződését.
ápr. 20
17:27
Juventus: egy zárt kapus meccs Balotelli inzultálása miatt (She)
Egy mérkőzést mindenképpen kihagynak a Juventus bérletesei a 2008–09-es szezonban: az olasz labdarúgóliga ugyanis egy zárt kapus találkozóra büntette a torinói klubot.
ápr. 20
17:29
Kézilabda: a Kiel elveszítette veretlenségét, holnap lehet bajnok (She)
Megszakadt a THW Kiel férfi kézilabdacsapatának veretlenségi sorozata a német első osztályú bajnokság 2008–2009-es szezonjában, így az északnémet város együttese még nem ünnepelheti sorozatban ötödik bajnoki címét.
ápr. 20
17:45
Dortmund: hosszabbított a Borussiával Nelson Valdez (She)
Nelson Valdez, a Borussia Dortmund labdarúgócsapatának csatára 2012-ig meghosszabbította szerződését.
ápr. 20
17:47
Parasport: az asztaliteniszező Bereczki bronzérmes Ostravában (She)
Bereczki Dezső a harmadik helyen végzett a mozgássérültek cseh nemzetközi asztalitenisz-bajnokságán, Ostravában.
ápr. 20
17:49
Anglia: a parlament nem helyesli a nagycsapatok óriáshiteleit (She)
Egy angol országgyűlési bizottság arra szólította fel – többek között – a Manchester United, az Arsenal és a Liverpool vezetőit, hogy csökkentsék hatalmas mértékű hiteleiket.
ápr. 20
18:03
Watford: a menedzser szerint nem jött ajánlat Priskinért (She)
Brendan Rodgers, a Watford labdarúgócsapatának menedzsere kijelentette: az együttest hivatalosan még senki sem kereste meg Priskin Tamás átigazolásával kapcsolatban.
ápr. 20
18:05
Hátország: a megyei és a női bajnokságok hétvégi eredményei (She)
Tekintse meg a megyei labdarúgó-bajnokságok és a női bajnokságok hétvégi eredményeit, valamint a csoportok állását a Nemzeti Sport Online-on!
ápr. 20
18:21
Debrecen: az Interrel is megmérkőzhetnek a Loki fiataljai (She)
A DVSC U14-es labdarúgócsapata Hegedüs Gábor szakmai vezető és Kolozsi Sándor edző vezetésével olaszországi nemzetközi tornára utazik.
ápr. 20
18:39
Ferencváros: Dragónernek hat helyen törött el az arccsontja (She)
Hétfőn délután két és fél órás műtétet hajtottak végre Dragóner Attilán, a Ferencváros védőjén, aki még szombaton, a Vác elleni bajnokin szenvedett arccsonttörést – adta hírül a 100%Fradi.
ápr. 20
18:57
Svájc: nem kapott licencet az élvonalra a Grasshoppers (She)
Nem kapta meg a 2009–10-es élvonalbeli induláshoz a 27-szeres svájci bajnok és 18-szoros kupagyőztes Grasshoppers.
ápr. 20
18:59
Krikett: Magyarország is szerepelhet a rangos walesi tornán (She)
Magyarország is meghívót kapott a rangos Európai Twenty 20 tornára, melyet július 19 és 26. között rendeznek meg Walesben.
ápr. 20
19:15
Portugália: vinné a Benfica a nyáron a góllövőlista éllovasát (She)
A Benfica labdarúgócsapata elkezdett tárgyalni a Nacional vezetőivel a madeiraiak csatára, Nené átigazolásáról.
ápr. 20
19:33
U20: a ferencvárosi Tóth Bence meghívót kapott Szlovénia ellen (She)
Változás történt a a szerdai, Szlovénia elleni Alpok-Adria-kupa-meccsre készülő magyar U20-as válogatott keretében, mert többen is megsérültek a hétvégén. Ezért a ferencvárosi Tóth Bence és az MTK futballistája, Busai Attila is meghívót kapott a találkozóra.
ápr. 20
19:35
Serie A: Del Neri a szezon végén otthagyja az Atalantát (She)
Edzőváltásra kényszerül az Atalanta labdarúgócsapata a 2008–09-es szezon végén, miután Luigi Del Neri elhagyja a csapatot.
ápr. 20
19:51
Női kosárlabda NB I: a döntőben a Sopron vezet a Szeged ellen (She)
A címvédő Sopron 73–54-re nyert a női kosárlabda bajnoki döntő első meccsén a Szeged ellen.
ápr. 20
19:53
Atlétika: etióp és kenyai siker a Boston Marathonon (She)
A férfiaknál az etióp Deriba Merga, a nőknél pedig a kenyai Salina Kosgei győzött a Boston Marathonon, hétfőn. Sikerükért mindketten 150 ezer dollárról szóló csekket vehettek át a szervezőktől.
ápr. 20
20:09
NBA: a Cleveland mestere, Mike Brown az év edzője (She)
Mike Brownt, a Cleveland Cavaliers mesterét választották az év legjobb edzőjének az NBA-ben.
ápr. 20
20:09
Beckham, Kaká és Ronaldinho is kezd Budapesten (Metropol)
Három aranylabdása közül kettő, a brazil Kaká és honfitársa, Ronaldinho is szerepel az AC Milan kezdőtizenegyében, amely szerdán, 19 órától barátságos mérkőzést játszik Budapesten a magyar labdarúgó-ligaválogatottal.
ápr. 20
20:11
Férfi röplabda NB I: kecskeméti és kaposvári siker (She)
Mind a Kalo-MÉH Kecskeméti KC, mind a Kométa-Kaposvár rendkívül sima, három szettes győzelmet aratott a férfi röplabda NB I-es ligabajnokság negyeddöntőjének első mérkőzésén.
ápr. 20
20:27
Kaká és Ronaldinho is a kezdeni fog Budapesten (Infostart)
Három aranylabdása közül kettő, a brazil Kaká és honfitársa, Ronaldinho is szerepel a Milan kezdőtizenegyében, amely szerdán este barátságos mérkőzést játszik Budapesten a magyar labdarúgó-ligaválogatott ellen.
ápr. 20
20:27
Gálameccs: Kaká és Ronaldinho is a kezdőben szerepelhet szerdán (She)
Három aranylabdása közül kettő, a brazil Kaká és honfitársa, Ronaldinho is szerepel az AC Milan kezdőtizenegyében, amely szerdán, 19 órától barátságos mérkőzést játszik Budapesten a magyar labdarúgó-ligaválogatottal.
ápr. 20
20:45
Férfi röplabda NB I: meglepetésre nyert a MAFC Újvárosban (She)
A MAFC meglepetésre győzött a Dunaferr otthonában a férfi röplabda NB I negyeddöntőjének első mérkőzésén, a Szeged szoros csatában verte meg otthon a Szolnokot.
ápr. 20
21:03
A Sopron nyerte a nyitányt (Infostart)
A címvédő Sopron 73-54-re győzött hazai pályán a Szeged ellen a női kosárlabda-bajnokság döntőjének nyitányán.
ápr. 20
21:21
MiZo Pécs: hárman hosszabbítottak, Iványi otthon gyógyul (She)
A MiZo Pécs 2010 női kosárlabdacsapata bejelentette, hogy három fiatal játékos is hosszú távú szerződést kötött a klubbal. Hír még a csapat háza tájáról, hogy a pénteken megsérült Iványi Dalma elhagyhatta a kórházat.
ápr. 20
21:39
Tenisz: Juan Carlos Ferrero máris elbúcsúzott Barcelonában (She)
Egy körig tartott Juan Carlos Ferrerónak a barcelonai ATP-torna: a szebb napokat is látott spanyol klasszist az orosz Kunyicin búcsúztatta két szoros játszmában.

Keresés