2009. április 8. szerda

ápr. 8
15:25
Vb 2010: menesztették a kapitányt, eltiltották Barosékat (She)
A Cseh Labdarúgó-szövetség azonnali hatállyal menesztette a szövetségi kapitány Petr Radát a válogatott gyenge eredményei miatt.
ápr. 8
15:27
Bajnokok Ligája: keddi program, tv-műsorral (She)
Szerda este folytatódik a Bajnokok Ligája 2008–09-es idénye: a negyeddöntő két mérkőzését rendezik meg 20.45 órakor. Mindkét összecsapásról élő, szöveges tudósítással jelentkezünk.
ápr. 8
15:39
Bajnokok Ligája: szerdai program, tv-műsorral (She)
Szerda este folytatódik a Bajnokok Ligája 2008–2009-es idénye: a negyeddöntő két mérkőzését rendezik meg 20.45 órakor. Mindkét összecsapásról élő, szöveges tudósítással jelentkezünk.
ápr. 8
15:41
Szpartak Moszkva: Mozart közös megegyezéssel szerződést bontott (She)
A brazil Mozart elhagyta a Szpartak Moszkvát, melynek 2005 óta volt a játékosa.
ápr. 8
15:43
Úszás: tavalyi doppingesetekre derült fény Kínában (She)
Hét, tavalyi doppingesetre derült fény szerdán a Saoszingben zajló kínai országos úszóbajnokságon.
ápr. 8
15:57
Kerékpár: módosították a Giro d’Italia tizedik szakaszát (She)
A szervezők módosították az idei Giro d’Italia tizedik szakaszának útvonalát. A május 19-i, Cuneo és Pinerolo közötti etap – mely a versenyzők egyik kedvence – során az Alpok olaszországi oldalán halad majd a mezőny, miután a francia oldalon kommunikációs problémák adódtak volna.
ápr. 8
15:59
Bayern München: Klinsmann szerint Ribéry Münchenben marad (She)
Egy évig még biztosan a Bayern München labdarúgócsapatában szerepel Franck Ribéry, legalábbis a bajorok vezetőedzője, Jürgen Klinsmann szerdán így nyilatkozott.
ápr. 8
16:00
Menesztették a cseh futballkapitányt (Metropol)
Menesztették posztjáról Petr Radát, a cseh labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát. Az 50 éves szakembernek azért kell távoznia, mert a nemzeti együttes rendkívül gyengén teljesít a világbajnoki selejtezősorozatban, legutóbb hazai környezetben szenvedett vereséget Szlovákia csapatától, így a 3. számú csoport negyedik helyén áll.
ápr. 8
16:01
Németország: Marozsán a hétszeres német bajnokhoz igazol (She)
Az Európa egyik legerősebb csapatának számító hétszeres német bajnok és kupagyőztes 1. FFC Frankfurthoz igazol a nyáron Dzsenifer Marozsán, az 1. FC Saarbrücken női futballcsapatának szupertehetsége.
ápr. 8
16:02
Tavalyi doppingesetekre derült fény Kínában (Metropol)
Hét tavalyi doppingesetre derült fény szerdán a Saohszingben (Shaoxing) zajló kínai országos úszóbajnokságon.
ápr. 8
16:15
Ökölvívás: Kotelnik ellen lehet világbajnok Amir Khan (She)
Súlycsoportot vált, és kisváltósúlyban vívja profi karrierje első világbajnoki mérkőzését Amir Khan. Az angol csodabunyós június 27-én Angliában hívja ki a WBA-bajnok ukrán Andreas Kotelniket. A meglepő bejelentést ma tette Frank Warren promóter, miután megegyezett a Kotelniket képviselő Universum Box Promotionnel.
ápr. 8
16:17
Bundesliga: Kuranyival erősítene a nyáron a Werder Bremen (She)
Német lapinformációk szerint Kevin Kuranyival erősítené meg támadósorát a 2009–2010-es idényre a Werder Bremen labdarúgócsapata.
ápr. 8
16:19
Világjátékok 2009: nyolc búvárúszónk lesz Tajvanon (She)
Teljes a búvárúszók Világjátékokra utazó kerete. A Nemzeti Sportszövetség (NSSZ) információi szerint újabb két versenyzőnk kvalifikálta magát a tajvani Világjátékokra, amelyet Kaohsziungban rendeznek meg július 16–26. között.
ápr. 8
16:33
Női kézilabda: Szamoránsky hivatalosan is a Podgoricáé (She)
Szamoránsky Piroska a két héttel ezelőtti szóbeli megállapodás után immár hivatalosan is a Buducsnoszt Podgorica játékosa lett.
ápr. 8
16:51
Spanyolország: három hétre kidőlt Vadócz egyik csapattársa (She)
Három hétre harcképtelenné vált a spanyol élvonalban szereplő Osasuna zöld-foki-szigeteki támadója, Dady.
ápr. 8
17:09
Brazília: Adriano üzeni, hogy a pletykák ellenére él és virul (She)
Először nyilatkozott újságíróknak Adriano azóta, hogy a brazil válogatottól nem tért vissza csapatához, az olasz Interhez.
ápr. 8
17:27
Panathinaikosz: Mikael Nilsson a dán Bröndbyhez igazol (She)
A svéd válogatott középpályás, Mikael Nilsson négy év után elhagyja a görög Panathinikoszt, és nyártól a dán Bröndbynél folytatja pályafutását.
ápr. 8
17:45
BL-negyeddöntő: lapértesülések szerint Butt áll a Bayern kapujába (She)
A német Bild értesülései szerint Jürgen Klinsmann „ejtette” eddigi első számú kapusát, Michael Rensinget, így Hans-Jörg Butt állhat a Bayern München kapujába a Barcelona elleni BL-negyeddöntőn.
ápr. 8
18:03
Serie B: elhalasztják a pénteki meccseket a földrengés miatt (She)
A hétfő hajnalban történt földrengés miatt jövő keddre halasztották a Serie B eredetileg péntekre kisorsolt mérkőzéseit, az első osztályú találkozókat ugyanakkor az eredeti menetrend szerint játsszák majd le.
ápr. 8
18:05
Ralikrossz: 11 év után újra Eb-futamnak ad otthont Nagy-Britannia (She)
Tizenegy esztendő telt el azóta, hogy a sportág bölcsőjének számító Nagy-Britannia legutóbb ralikrossz Európa-bajnoki futamnak adott otthont. 2009 húsvéthétfőjén azonban a „tékozló fiú” hazatér: a tíz versenyből álló új évad első Európa-bajnoki futamán az angliai Lydden Hillbe látogat a sportág elitje.
ápr. 8
18:21
Aston Villa: O’Neill bajba kerülhet Riley kritizálása miatt (She)
Az Angol Labdarúgó-szövetség a játékvezetővel szemben tanúsított helytelen viselkedéssel vádolja Martin O’Neillt. Az Aston Villa menedzsere azt vetette Mike Riley szemére, hogy indokolatlanul hosszabbított öt percet a Manchester United elleni bajnokin (amelyet Federico Macheda 93. percben lőtt góljával 3–2-re a United nyert meg), ráadásul szerinte Macheda találatát megelőzően Ashley Younggal…
ápr. 8
18:23
Soproni Liga: ZTE-DVSC élőben az NSO-n! (She)
Ismét élre állhat a DVSC-TEVA labdarúgócsapata a Soproni Ligában, ha pontot szerez a Zalaegerszeg otthonában. Kövesse figyelemmel a 16. fordulóból elhalasztott mérkőzés élő, szöveges tudósítását a Nemzeti Sport Online-on!
ápr. 8
18:25
Súlyemelés: öt év után újra Eb-t nyert a török Simsek (She)
A török Sibel Simsek 236 kilót teljesítve nyerte meg a női 63 kilósok küzdelmét a bukaresti Európa-bajnokságon.
ápr. 8
18:27
Arsenal: Luke Freeman aláírta első profi szerződését (She)
Luke Freeman, az Arsenal csatára aláírta élete első profi szerződését – adta hírül szerdán a londoni klub.
ápr. 8
18:39
Skócia: agyvérzéssel került kórházba a volt válogatott (She)
Agyvérzéssel kellett kórházba szállítani a 18-szoros skót válogatott labdarúgót, Eoin Jesst, aki jelenleg a Nottingham Forest ifjúsági csapatánál dolgozik edzőként.
ápr. 8
18:41
Női röplabda: a 7. helyért játszhatunk az ifjúsági Eb-n (She)
A magyar női röplabda-válogatott 3:0-s vereséget szenvedett Törökországtól a Rotterdamban zajló ifjúsági röplabda Eb-n, így az utolsó napon a 7. helyért léphetnek pályára a magyar lányok.
ápr. 8
18:57
Franco Baresi, a Milan legendája Budapestre érkezik (Infostart)
Franco Baresi, a Berlusconi-éra első Milanjának legendás csapatkapitánya lesz a díszvendége a Magyar Ligaválogatott-AC Milan gálamérkőzés sajtótájékoztatójának, április 15-én.
ápr. 8
18:57
Barcelona: Laporta szerint Messi a legjobb, mert egy géniusz (She)
Joan Laporta, a Barcelona elnöke továbbra is az argentin Lionel Messit tartja a világ legjobb játékosának.
ápr. 8
19:15
Görög Kupa: az AEK már a döntőben várja ellenfelét (She)
Elsőként az AEK csapata jutott be a labdarúgó Görög Kupa döntőjébe, miután a hazai 3–1-et követően idegenben 0–0-s döntetlent harcolt ki Szerreszben, a Panszerraikosz otthonában.
ápr. 8
19:17
Tenisz: Vaidisová a második fordulóban búcsúzott Marbellán (She)
A cseh Nicole Vaidisová 6:3, 6:3-ra kikapott az olasz Roberta Vincitől a Marbellán zajló női tenisztorna 2. fordulójában.
ápr. 8
19:33
Atlético Madrid: nem a BL-indulástól függ Agüero jövője (She)
Sergio Agüero elmondta, nem attól függ a jövője, hogy az Atlético Madrid indulhat-e jövőre a Bajnokok Ligájában.
ápr. 8
19:51
Racketlon: magyar bronzérem női párosban a prágai vb-n (She)
Az elmúlt hétvégén Prágában rendezték meg a Czech Racketlon Opent. A négy ütős sportból (asztalitenisz, tollaslabda, fallabda, tenisz) álló racketlonban külön rendezik a páros-, illetve az egyéni világbajnokságot. Ezen a hétvégén a páros-világbajnokságra került sor, amelyen a Horváth Rita (Pécs), Hrabina Éval (Budapest) duó a nőknél a harmadik helyen végzett.
ápr. 8
19:53
Tenisz: Serena Williams az első körben kikapott Marbellán (She)
Az első helyen kiemelt Serena Williams már az első fordulóban kiesett a marbellai tenisztornán, miután 6:4, 3:6, 6:1-re kikapott a cseh Klára Zakopalovától.
ápr. 8
19:55
Férfi kézilabda NB I: nyolc góllal nyert a Veszprém (She)
A férfi kézilabda NB I 19. fordulójának ma pótolt meccsén a PLER hazai pályán egy félidőn át jól tartotta magát a bajnok Veszprém ellen, de a 13–13-as első játékrészt követően Mocsai Lajos tanítványai felőrölték a pestszentlőrinciek ellenállását, és végül 29–21-re győztek.
ápr. 8
20:09
Ligakupa: fehérvári döntetlen és továbbjutás Győrben (She)
A labdarúgó Ligakupa elődöntőjének visszavágóján a Győri ETO FC hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott az FC Fehérvár ellen, és ezzel a vendégek jutottak tovább, hiszen az első meccsen 2–0-ra győztek.
ápr. 8
20:11
Soproni Liga: a ZTE legyőzte a Debrecent, és feljött a 3. helyre (She)
A Soproni Liga 16. fordulójából elhalasztott mérkőzésen a Zalaegerszeg folytatta remek szériáját, és 2–1-re győzött hazai pályán a Debrecen ellen. A ZTE így feljött a harmadik helyre, míg a Loki nem tudta átvenni a vezetést az Újpesttől.
ápr. 8
20:12
Női kosárlabda NB I - Elődöntős a Szeged (Metropol)
A Szeged hazai pályán magabiztosan legyőzte a Zalaegerszeg együttesét a női kosárlabda NB I negyeddöntőjének harmadik mérkőzésén, s ezzel bejutott a legjobb négy közé.
ápr. 8
20:27
A Fehérvár az első döntős a Ligakupában (Infostart)
Elsőként az FC Fehérvár jutott a labdarúgó Ligakupa fináléjába, miután a hazai kétgólos sikert követően döntetlent ért el a Győr vendégeként az elődöntő visszavágóján.
ápr. 8
20:27
Szerbia: nyert az örökrangadón és közelít az aranyhoz a Partizan (She)
Sima, 2–0-s győzelmet aratott a szerb labdarúgó-élvonal 24. fordulójában a Partizan Beograd ősi riválisa, az anyagi problémákkal küszködő Crvena zvezda ellen.
ápr. 8
20:29
Férfi vízilabda, LEN-kupa: kétgólos hátrányba került a Szeged (She)
A 2008–2009-es LEN-kupa-szezon döntőjének első összecsapásán a Szeged idegenben szenvedett kétgólos vereséget a görög Panioniosztól. A magyar csapat legjobbja a négy gólig jutó Varga Tamás volt, de Weszelovszky László két találatára is égető szükség volt.
ápr. 8
20:30
Serena Williams kiesett az első körben (Metropol)
Már az 1. fordulóban kiesett az első helyen kiemelt Serena Williams.
ápr. 8
20:31
BL-negyeddöntő: a Liverpool-Chelsea meccs kezdőcsapatai (She)
Kihirdették a menedzserek a kezdőcsapatokat a Liverpool–Chelsea BL-negyeddöntőre. A Chelsea Drogbával kezd az Anfielden, Anelka a kispadra szorult.
ápr. 8
20:45
Két góllal kikapott a Szeged a LEN-kupa-döntő első meccsén (Infostart)
A Szeged két góllal kikapott a görög Panioniosz otthonában a férfi vízilabda LEN Kupa döntőjének első mérkőzésén
ápr. 8
20:45
Női kosárlabda NB I: győzelme után elődöntős a Szeged (She)
A női kosárlabda NB I negyeddöntőjének harmadik mérkőzésén a Szeged hazai pályán legyőzte a Zala Volánt, ezzel 2–1-re megnyerte a két győzelemig tartó párharcot, és bejutott az elődöntőbe.
ápr. 8
20:47
BL-negyeddöntő: a Barcelona-Bayern München meccs kezdőcsapatai (She)
Kihirdették a vezetőedzők a kezdőcsapatokat a Barcelona–Bayern München BL-negyeddöntőre. A Bayern kapujában Hans-Jörg Butt kezd Michael Rensing helyett.
ápr. 8
21:03
A Barcelona 4-0-ra, Liverpoolban a Chelsea 3-1-re nyert (Infostart)
A Bajnokok Ligája két szerdai negyeddöntőjében a Barcelona 4-0-ra nyert a Bayern München ellen. A másik mérkőzésen a hátrányból fordító Chelsea 3-1-re verte a Liverpool. A Kékek ebben az idényben nem futballoztak még ilyen jól.
ápr. 8
21:03
BL: Barcelona-Bayern és Liverpool-Chelsea élőben az NSO-n! (She)
Kövesse figyelemmel a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének két szerdai találkozóját, a Barcelona– Bayern München és Liverpool–Chelsea mérkőzést a Nemzeti Sport Online-on!
ápr. 8
21:05
Férfi vízilabda Euroliga: három góllal volt jobb a Recco a Vasasnál (She)
Hazai medencében háromgólos hátrányba került a Vasas a férfi vízilabda Euroliga döntőjének első mérkőzésén, miután a Komjádiban megrendezett összecsapáson 11–8-as vereséget szenvedett az olasz Pro Reccótól. A második negyed elején már 5–1-re is vezetett a címvédő, azaz akár úgy is fogalmazhatunk: viszonylag olcsón megúszták az angyalföldiek.
ápr. 8
21:07
Labdarúgás: a WADA és a FIFA megegyezett a tesztelésről (She)
Megegyezett a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) és a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) a játékosok teszteléséről.
ápr. 8
21:21
Kiesés szélén a Vasas pólócsapata (Infostart)
A Vasas hazai pályán három góllal kikapott az olasz Pro Reccótól, s ezzel a kiesés szélére sodródott a férfi vízilabda Euroliga negyeddöntőjének első mérkőzésén

Keresés