2010. április 7. szerda

ápr. 7
15:24
Serie A: az Inter miatt újra nyomozhatnak vesztegetési ügyben (She)
Az Olasz Labdarúgó-szövetség vezetői tanulmányozzák, hogy az újonnan előkerült kompromittáló hangfelvétel, illetve a Luciano Moggi elleni nápolyi büntetőper során esetleg felbukkanó további új bizonyítékok birtokában szükséges-e új nyomozást kezdeményezni a 2006-os megvesztegetési botránnyal kapcsolatban – jelentette a milánói La Gazzetta dello Sport.
ápr. 7
15:42
Vb 2010: Szerbia fölényes győzelmet aratott Japánban (She)
A nyári labdarúgó-világbajnokságra készülő Japán és Szerbia szerdai oszakai mérkőzése 3–0-s vendéggyőzelmet hozott.
ápr. 7
15:42
Lemondott Tornyi Barnabás (Metropol)
Lemondott posztjáról Tornyi Barnabás, a Diósgyőri VTK labdarúgócsapatának vezetőedzője, helyette Tóth László, az eddigi sportigazgató irányítja az együttest.
ápr. 7
15:42
Gyenge játékért nem jár pénz (Behaviour)
A csalódást keltő eredményeket és a gyenge teljesítményt követően fizetésmegvonással fenyegette meg a Juventus futballistáit Jean-Claude Blanc klubelnök.
ápr. 7
15:44
Szlovénia: egykori cottbusi edző irányítja a Rudar Velenjét (She)
Az NK Rudar Velenje edzője lett az Energie Cottbus labdarúgócsapatának korábbi mestere, Bojan Prasnikar.
ápr. 7
15:46
AC Milan: a klub nyáron szerződtetné az ingyen igazolható Cacaut (She)
Olasz lapértesülés szerint a Serie A harmadik helyén álló AC Milan a német Stuttgartból hét év után távozó Cacauval erősítené meg támadó szekcióját a nyáron. A forrás szerint a német válogatott csatár a klub első számú kiszemeltje.
ápr. 7
15:48
Női kosárlabda: közel tíz év után ismét az élvonalban indulna a Ferencváros (She)
Az élvonalban indulna ősztől a jelenleg második ligás Ferencváros női kosárlabdacsapata.
ápr. 7
15:50
Juventus: fizetésmegvonással fenyegeti játékosait a klub elnöke (She)
A csalódást keltő eredményeket és a gyenge teljesítményt követően fizetésmegvonással fenyegette meg a Juventus futballistáit Jean-Claude Blanc klubelnök.
ápr. 7
16:00
Tenisz: Martina Navratilovánál mellrákot diagnosztizáltak (She)
A People magazin értesülése szerint Martina Navratilova, az egykori teniszcsillag mellrákkal küzd.
ápr. 7
16:02
Diósgyőr: Tóth László váltja a kispadon Tornyi Barnabást (She)
Tóth László veszi át a Diósgyőr vezetőedzői posztjáról lemondó Tornyi Barnabás helyét. A szakember korábban az NB II Keleti csoportjában szereplő Bőcs KSC szakvezetője volt.
ápr. 7
16:18
Videó: az év(ezred) ziccere maradt ki Peruban! (She)
Ennél nagyobb helyzet nem nagyon adódhat egy támadó előtt! Peruban az Alianza Lima–Universitario találkozón a mélázó Jose Carlos Fernandez addig várt a gólvonal előtt, hogy a kapus óriásit mentve, kiütötte a labdát! Nézze meg az egészen elképesztő jelenetet videón!
ápr. 7
16:20
Északi sí: nem tágít a háromszoros olimpiai bajnok osztrák (She)
Noha három évvel ezelőtt egyszer már visszavonult az északi összetettben intézménynek számító Felix Gottwald, a veterán osztrák továbbra is fejlődőképesnek érzi magát, így bejelentette: a jövő évi világbajnokságig versenyezni akar.
ápr. 7
16:22
Ligakupa: idegenbeli győzelemmel zárt a DVSC és a Videoton (She)
A Ligakupa középdöntőjének 6. fordulójában a már biztosan csoportelsőként végző, és ezzel döntőbe jutó DVSC-TEVA 2–0-ra győzött a Budapest Honvéd otthonában, míg a Videoton egygólos nyíregyházi sikerrel zárt.
ápr. 7
16:36
Lens: újabb fiú kelt el a szupertehetséges Hazard családból (She)
A francia labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Racing Lens szerződtette az ifjú belga tehetséget, Thorgan Hazard-t, a Lille-ben nagyszerű idényt futó Eden Hazard 17 esztendős öccsét.
ápr. 7
16:36
Navratilovának mellrákja van (Blikk)
Mellrákot diagnosztizáltak Martina Navratilovánál, a tenisz talán legnagyobb női csillagánál. "Igazi csapásként ért, egyfolytában sírtam - vallott első februári, az eredmény követő reakciójáról az 53 éves, már visszavonult sportember.
ápr. 7
16:38
Jégkorong: megvan az ifjúsági világbajnokságra utazó keret (She)
Bob Dever szövetségi edző a kedd esti Szlovákia elleni felkészülési találkozó után kihirdette az április 11-én kezdődő lengyelországi ifjúsági jégkorong-világbajnokságra utazó magyar keretet.
ápr. 7
16:40
Labdarúgás: Petry Zsolt közleményben reagált a bundavádakra (She)
Petry Zsolt közleményben reagált a török, majd ezt követően a nemzetközi sajtóban megjelent, személyét ért bundavádakra.
ápr. 7
16:54
Belgium: Juhász Rolandot nem zavarja a rengeteg meccs (She)
A St. Truiden elleni pénteki bajnokin már az 54. tétmeccsén lép pályára a szezonban Juhász Roland, az Anderlecht magyar labdarúgója.
ápr. 7
17:12
Bundesliga: megsérült a Mönchengladbach kanadai csatára (She)
Körülbelül három hétre kidőlt Rob Friend, a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Mönchengladbach csatára.
ápr. 7
17:14
Utánpótlás: húsz olimpiai sportág csúcstalálkozója a NUPI-ban (She)
Húsz olimpiai sportág utánpótlás-vezetőinek tartottak értekezletet az Utánpótlás-nevelési Igazgatóságon (korábban NUPI). A Tóth József által irányított Héraklész-program negyedéves aktualitásai között a közelgő ifjúsági olimpiára való felkészülés finise is napirendre került. Szabó Tamás NUPI-igazgató, a Magyar Olimpiai Bizottság alelnöke jelentős változásról adott tájékoztatást.
ápr. 7
17:30
London 2012: ötezer doppingellenőrzés lesz az olimpián (She)
A 2012-es londoni nyári olimpia rendezőinek szerdai bejelentése szerint rekordmennyiségű, ötezer doppingellenőrzést végeznek majd el a játékok ideje alatt az angol fővárosban.
ápr. 7
17:48
Újabb doppingbotrány Olaszországban (Infostart)
Doppingügyben a mantovai ügyészség a kerékpársportban érintett 35 személy - versenyző, edző, csapatvezető és orvos - ellen indított vizsgálatot.
ápr. 7
17:48
Libertadores-kupa: elhalasztják a Flamengo meccsét (She)
A Rio de Janeiróra zúduló nagy mennyiségű eső miatt egy nappal később rendezik a Flamengo–Universidad de Chile meccset a labdarúgó Libertadores-kupában.
ápr. 7
17:50
Vívás: magyar kardezüst a junior-világbajnokságon (She)
Várhelyi Anna ezüstérmet nyert szerdán a junior kardozók versenyében az azerbajdzsáni korosztályos vívó-világbajnokságon.
ápr. 7
18:06
Kerékpár: doppingbotrány Olaszországban, 35-en érintettek (She)
Doppingügyben 35, a kerékpársportban szerepet vállaló személy – versenyző, edző, csapatvezető és orvos – ellen indított vizsgálatot a mantovai ügyészség.
ápr. 7
18:24
Libertadores-kupa: az esőzés miatt elhalasztják a Flamengo meccsét (She)
A Rio de Janeiróra zúduló nagy mennyiségű eső miatt egy nappal később rendezik a Flamengo–Universidad de Chile meccset a labdarúgó Libertadores-kupában.
ápr. 7
18:26
Súlyemelés: Európa-csúccsal lett Eb-győztes a fehérorosz Novikova (She)
A fehérorosz Nasztaszja Novikova hazai közönség előtt nyert a Minszkben zajló súlyemelő Európa-bajnokságon.
ápr. 7
18:42
Női kézilabda NB I: Görbicz a kispadon kezdett az elődöntőt játszó Győrben (She)
A női élvonalbeli kézilabda-bajnokság Arany Ászok néven futó rájátszásának elődöntőjében a címvédő Győri Audi ETO KC az alapszakaszban negyedik helyen végző Békéscsabát fogadja. Az első összecsapáson már ott találjuk a hazaiak keretében Görbicz Anitát, aki csaknem két hónapot volt kénytelen kihagyni porcsérülés miatt.
ápr. 7
18:44
FTC: Dragóner Attila már csütörtökön megkezdheti a könnyített munkát (She)
Már csütörtökön elkezdheti a könnyített edzést Dragóner Attila – adta hírül a 100% Fradi.
ápr. 7
18:46
U19-es válogatott: nyolc gólt hozott a Montenegró elleni mérkőzés (She)
U19-es válogatottunk a keddi, Tatabányán aratott 1–0-s győzelem után szerdán Telkiben is megmérkőzött Montenegró korosztályos együttesével. A május 3. és 8. között Tatabányán és Telkiben megrendezésre kerülő Európa-bajnoki elitkörre készülő gárda ezúttal 4–4-es döntetlent játszott, góljainkat Laczkovich Donát, Balajti Ádám, Nagy Zoltán és Skriba Máté szerezte.
ápr. 7
18:48
Triatlon: eredményes ITU-látogatás a budapesti vb-helyszíneken (She)
Sikeresen haladnak a szeptember 8-12. között, Budapesten megrendezésre kerülő triatlon-világbajnokság előkészületei. A belváros szívében és a Lágymányosi-öbölben zajló verseny egyben a nyolcállomásos Dextro Energy Triathlon ITU világbajnoki sorozatot lezáró döntő is, amelyet a Nemzetközi Triatlonszövetség (ITU) is kiemelten kezel.
ápr. 7
18:50
Videó: elképesztő pechje volt a büntetőnél a brazil kapusnak (She)
Óriási balszerencséje volt Magabalnak, a brazil Itamajaru kapusának az Ipiau elleni mérkőzésen, a Bahia állambeli amatőr kupa döntőjében. A kapus beleért egy tizenegyesbe, azonban a kezéről a hátára, majd a fejére pattant a labda, végül pedig a hálóban kötött ki.
ápr. 7
18:52
Görögország: a Panathinaikosz bejutott a kupadöntőbe (She)
Bejutott a Görög Kupa döntőjébe a Panathinaikosz labdarúgócsapata.
ápr. 7
19:00
MLSZ: rasszista megnyilvánulások miatt büntették az Újpestet és a Fradit (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapja, az mlsz.hu tájékoztatása szerint a szervezet fegyelmi bizottsága egyaránt 300 ezer forintos pénzbüntetéssel sújtotta az Újpestet és a Ferencvárost is a két csapat Ligakupa-mérkőzésén történt rasszista megnyilvánulások miatt.
ápr. 7
19:18
Katar: Mutu fejedelmi ajánlatot kapott az al-Szadd csapatától (She)
Adrian Mutu, a Fiorentina román labdarúgója nagyszerű ajánlatot kapott a katari bajnokságban szereplő al-Szadd csapatától.
ápr. 7
19:36
Serie A: térdműtéten esett át az Internazionale fiatal védője (She)
Davide Santon, az Internazionale labdarúgócsapatának fiatal védője térdműtéten esett át.
ápr. 7
19:38
Női kézilabda NB I: biztos győri győzelem a Békéscsaba elleni elődöntőben (She)
A női élvonalbeli kézilabda-bajnokság Arany Ászok néven futó rájátszásának elődöntőjében az első mérkőzésen a címvédő Győri Audi ETO KC egy izgalmasan induló találkozón végül biztos győzelmet aratott az alapszakaszban negyedik helyen záró Békéscsaba ellen. Folytatás április 21-én, Békéscsabán.
ápr. 7
19:40
Orosz Kupa: elődöntős a Zenit, Huszti Szabolcs gólt lőtt (She)
Bejutott a labdarúgó Orosz Kupa elődöntőjébe a Zenit együttese, miután hazai pályán legyőzte a Volga Tvert.
ápr. 7
19:54
A Fradit és az Újpestet is megbüntette az MLSZ (Infostart)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága a múlt szerdai Újpest-Ferencváros Ligakupa-mérkőzésen történt rasszista megnyilvánulások miatt a két klubot - visszaesőként - egyaránt 300.000 forint pénzbüntetéssel sújtotta.
ápr. 7
19:54
Női kézilabda NB I: biztos győri siker a Békéscsaba elleni elődöntőben (She)
A női élvonalbeli kézilabda-bajnokság Arany Ászok néven futó rájátszásának elődöntőjében az első mérkőzésen a címvédő Győri Audi ETO KC izgalmasan induló találkozón végül biztos győzelmet aratott az alapszakaszban negyedik helyen végző Békéscsaba ellen. Folytatás április 21-én Békéscsabán.
ápr. 7
19:56
Női kézilabda: Szlovéniából érkező szupertehetséggel erősítene a Győr (She)
A Siol Sport nevű szlovén internetes újság szerint a szlovén válogatott 19 éves, 185 centiméter magas jobbátlövője, Ana Gros (Krim Mercator) nagyon közel áll ahhoz, hogy szerződést kössön a Győri ETO-val.
ápr. 7
19:58
Európa-liga: Dempsey nem lehet ott Geráékkal a Wolfsburg ellen (She)
Kihagyja a Wolfsburg elleni Európa-liga-mérkőzést Clint Dempsey, a Fulham amerikai válogatott futballistája.
ápr. 7
20:00
Súlyemelés: román győzelem a férfi 69 kg-os súlycsoportban (She)
A román Ninel Miculescu sikerével ért véget a Minszkben zajló súlyemelő Eb-n a férfi 69 kg-os súlycsoport.
ápr. 7
20:02
Női kosárlabda: a Pécs fordulatos meccsen győzött a Szeged ellen (She)
A női kosárlabda NB I elődöntőjében a MiZo Pécs 2010 hazai pályán fordulatos meccsen legyőzte a Szeviép-Szegedet, ezzel 1–0-ra vezet az egyik csapat második győzelméig tartó párharcban.
ápr. 7
20:04
Bajnokok Ligája: Wayne Rooney kezdőként kap szerepet (She)
Igazán meglepő húzással rukkolt elő Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere a Bayern München elleni negyeddöntő visszavágó előtt: a skót mester a kezdőcsapatba állította Wayne Rooneyt. Pedig egy nappal korábban még arról volt szó, hogy az egy hete bokasérülést szenvedő támadó biztosan nem játszik, nem is edzett a többiekkel.
ápr. 7
20:12
Súlyemelés: román aranyérem a férfi 69 kg-os súlycsoportban (She)
A román Ninel Miculescu sikerével ért véget a Minszkben zajló súlyemelő Eb-n a férfi 69 kg-os súlycsoport.
ápr. 7
20:12
MLSZ: büntetések rasszista rendzavarás miatt (Metropol)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága a múlt szerdai Újpest-Ferencváros Ligakupa-mérkőzésen történt rasszista megnyilvánulások miatt a két klubot - visszaesőként - egyaránt 300.000 forint pénzbüntetéssel sújtotta.
ápr. 7
20:14
Bajnokok Ligája: a Bordeaux-Lyon mérkőzés kezdőcsapatai (She)
Megvannak a Bordeaux–Lyon Bajnokok Ligája-visszavágó a kezdőcsapatai. Az első mérkőzésen a lyoniak nyertek 3–1-re.
ápr. 7
20:30
Férfi kosárlabda NB I: Dombóváron nyert az Albacomp (She)
Az Albacomp 13 ponttal megverte a Dombóvárt a férfi kosárlabda NB I 16. fordulójából elhalasztott mérkőzésen.
ápr. 7
20:32
Vancouver 2010: kétéves eltiltást kapott a doppingoló lengyel sífutónő (She)
Két évre szóló eltiltással sújtotta a Lengyel Síszövetség Kornelia Marek sífutót, akinek a februári vancouveri olimpián vett mintájában eritropoetin (EPO) nyomaira bukkantak.

Keresés