2010. július 12. hétfő

júl. 12
13:09
Paks: Dudás Ádám is elutazott a csapat büki edzőtáborába (She)
Az első osztályú Paks labdarúgócsapatánál próbajátékon lévő Dudás Ádám is elutazott a büki edzőtáborba. Erről a klub honlapja, a paksifc.hu számolt be.
júl. 12
13:09
Női kézilabda Világkupa: dán, francia, német ellenfél (Metropol)
A magyar női kézilabda-válogatott a házigazdák csapatával, a vb-ezüstérmes franciákkal és a németekkel szerepel majd azonos csoportban a szeptemberi, dániai Világkupán.
júl. 12
13:09
Itt az idő! Overdose visszatér (Behaviour)
A vasárnapi, pozsonyi Szlovák Derby egyik ezer méteres betétfutamában térhet vissza a pályára az eddigi 12 versenyén veretlen Overdose.
júl. 12
13:11
Overdose vasárnap visszatérhet (Metropol)
A vasárnapi, pozsonyi Szlovák Derby egyik ezer méteres betétfutamában térhet vissza a pályára az eddigi 12 versenyén veretlen Overdose.
júl. 12
13:27
Vb 2010: a döntő ráadása minden idők legnézettebb műsora a spanyoloknál (She)
A spanyol válogatott Hollandia ellen megnyert világbajnoki döntőjének hosszabbítása lett minden idők legnézettebb televíziós műsora Spanyolországban: a ráadás 85.9 százalékos nézettséget ért el, 15.6 millióan kísérték figyelemmel az utolsó harminc percet.
júl. 12
13:29
Vb 2010: 260 sérült a spanyoloknál a történelmi győzelem után (She)
Rendőrségi jelentések szerint 260 ember megsérült, közülük 50-et kórházba kellett szállítani Spanyolországban az éjszaka folyamán, miután a válogatott Hollandiát legyőzve megszerezte története első világbajnoki címét.
júl. 12
13:31
Ejtőernyőzés: magyar arany az altenstadi vk-versenyen (She)
Aranyérmet szerzett a magyar válogatott az ejtőernyősök idei harmadik világkupa-versenyén, amelyet a németországi Altenstadtban rendeztek meg. Egyéniben Asztalos István a negyedik helyen zárt.
júl. 12
14:03
NB II: harminc tesztjátékos Vácott, Gulyás, Gáspár és Nagy távozott (She)
Vén Gábor után újabb játékosok távoztak a másodosztályú Dunakanyar-Vác labdarúgócsapatából.
júl. 12
14:05
Sportakrobatika: harminc ország legjobbjai a wroclawi vb-n (She)
Minden idők eddigi legnagyobb világbajnokságával elkezdődött a lengyelországi Wroclawban a sportakrobaták korosztályos és felnőtt vb-je, a hét első felében az utánpótlásé, míg a hétvégén a felnőtteké a főszerep.
júl. 12
14:07
Torna: Vágner Levente a hidegkamrában is készült ifjúsági olimpiára (She)
Tatán folytatja a felkészülést a következő két hétben az augusztus 14-én kezdődő szingapúri ifjúsági olimpián résztvevő két magyar tornász: Vágner Levente és Mitykó Szabina.
júl. 12
14:09
Inter: Benítezt első sajtótájékoztatóján Paul polipról is megkérdezték (She)
Rafa Benítez, az Inter néhány hete kinevezett vezetőedzője megtartotta első sajtótájékoztatóját Milánóban, amelyen elmondta, az a célja, hogy továbbra is nyerő csapat maradjon a fekete-kék együttes.
júl. 12
14:21
Torna: Vágner Levente a hidegkamrában is készült az ifjúsági olimpiára (She)
Tatán folytatja a felkészülést a következő két hétben az augusztus 14-én kezdődő szingapúri ifjúsági olimpián résztvevő két magyar tornász: Vágner Levente és Mitykó Szabina.
júl. 12
14:21
A konkvisztádorokat dícséri a nemzetközi sajtó (Metropol)
A nemzetközi sajtó egyetért abban, hogy Spanyolország megérdemelten nyerte meg a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság.
júl. 12
14:23
Blog: Telek András támadóbb focit várt a holland-spanyol döntőben (She)
Újabb írással jelentkezett blogjában Telek András, a Ferencváros korábbi közönségkedvenc hátvédje, aki ezúttal a Hollandia–Spanyolország világbajnoki döntőről fejti ki a véleményét. Telek úgy véli, durva volt a finálé, amelyet a spanyolok megérdemelten nyertek meg.
júl. 12
14:25
Vb 2010: sűrűn használt Webb-lapok - szép volt, Viktor! (She)
Soha nem látott „sárgaeső" zudult tegnap este a dél-afrikai labdarúgó-vb fináléjára. A Spanyolország–Hollandia (1–0) meccset vezető angol Howard Webb 14 sárga és 1 piros kártyát osztott ki a feleknek – annyi lapot, mint soha senki még világbajnoki döntőben!
júl. 12
14:27
NB II: a következő szezonban is a másodosztályban szerepel a Cegléd (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) döntése értelmében a Ceglédi VSE a 2010–2011-es szezonban is a másodosztályú bajnokságban szerepel.
júl. 12
14:39
Európa-liga: a Maribor új szerzeménye jobb csapatnak tartja a Videotont (She)
A Videotonhoz hasonlóan ellenfele, a szlovén kupagyőztes NK Maribor labdarúgó-együttese is elveszített Szuperkupa-döntővel melegített az Európa Liga soros selejtezőkörére.
júl. 12
14:39
Szávay maradt a 49. a világranglistán (Metropol)
A Budapest Grand Prix-n vasárnap címét megvédő Szávay Ágnes az elmúlt heti rangsorhoz hasonlóan 49. a női teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján, amelyet továbbra is Serena Williams vezet több mint 2500 pontos előnnyel.
júl. 12
14:41
Jégkorong: a 37 éves Borsos Attila is a Ferencvároshoz igazolt (She)
Tizenegyedik igazolását is végrehajtotta a nyáron jelentősen átalakuló FTC-OrangeWays jégkorongcsapata, miután Borsos Attila is megegyezett a Feremcváros szakosztály-igazgatójával, Csabai Gáborral.
júl. 12
14:43
Strandfoci: a magyar válogatott legyőzte Fehéroroszországot (She)
A magyar strandlabdarúgó-válogatott büntetőrúgások után 9–8-ra legyőzte Fehéroroszországot a bibionei világbajnoki selejtezőtornán.
júl. 12
15:33
Vb 2010: a német játékosok a hátsó ajtón hagyták el a repülőteret (She)
Hétfő reggel hazaérkezett a dél-afrikai világbajnokságon bronzérmet szerző német válogatott. Noha a Nationalelfnek nem kellett szégyenkeznie a tornán nyújtott teljesítménye miatt, a játékosok mégis a hátsó ajtón hagyták el a frankfurti repülőteret.
júl. 12
15:35
Vb 2010: két halálos áldozata is van az önfeledt spanyol ünneplésnek (She)
A spanyol válogatott Hollandia ellen megnyert világbajnoki döntője után hatalmas ünneplésbe kezdtek a spanyolok, de az önfeledt euforiának két halálos áldozata és számos sérültje is van.
júl. 12
15:37
Vb 2010: megérkezett Madridba a világbajnok spanyol válogatott - fotó (She)
A Hollandia elleni tegnapi világbajnoki döntőt megnyerő spanyol válogatott 15 óra előtt néhány perccel megérkezett Madridba a Világkupával.
júl. 12
15:39
Bajnokok Ligája: megérkezett Tallinnba a Debrecen csapata (She)
Zökkenőmentes út után rendben landolt a DVSC-TEVA gépe Tallinnban, a Lennart Meri nemzetközi repülőtéren – adta hírül a magyar bajnok hivatalos honlapja, a dvsc.hu.
júl. 12
15:51
Videó: „megőrültek" az újságírók a Marca szerkesztőségében (She)
A spanyol Marca című napilap videóra vette, hogyan élték meg a világbajnoki döntőt a szerkesztőségben. A gól utáni eufória leírhatatlan…
júl. 12
15:53
Vb 2010: Iniesta szülei nem látták fiuk vb-sikert érő gólját (She)
Andrés Iniesta szülei nem látták élőben, ahogy fiuk győztes gólt lő a dél-afrikai világbajnokság döntőjében Hollandia ellen a ráadásban.
júl. 12
16:09
Vb 2010: gólaszály után jelentős javulás a kieséses szakaszban (She)
A csoportkörben regisztrált katasztrofális, 2.10-es gólátlaghoz képest legalábbis ugrásszerűen javult a gól/mérkőzés mutató a dél-afrikai futball-világbajnokság kieséses szakaszában.
júl. 12
16:09
Legek, könnyek és csalódások - Ilyen volt a 2010-es világbajnokság (Behaviour)
A 2010-es világbajnokságon számos emlékezetes gól és ítélet született, amiről még nagyon sokan hetekig, hónapokig fognak beszélni. Arra azonban soha nem fogunk választ kapni, hogy mi lett volna ha Asamoah Gyan belövi a 93. percben a tizenegyest, vagy ha Heitingát nem állították volna ki a döntő 109. percében. Egy biztos, hogy a holland válogatott repülőgépét az országhatártól egy narancssárgára…
júl. 12
16:27
Hazaérkezett a világbajnok spanyol csapat (Metropol)
Hétfő délután egy Airbus A-340/60 jelzésű gépen landolt a madridi Barajas repülőtéren a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság vasárnapi döntőjében győztes spanyol válogatott.
júl. 12
16:27
"Világbajnok! Ez hihetetlen..." (Behaviour)
Önfeledten ünnepelték hétfőre virradóra szerte Spanyolországban a nemzeti válogatottnak a dél-afrikai labdarúgó világbajnokságon aratott győzelmét. Madrid belvárosában, a Pase de Recoletos sugárúton elhelyezett gigantikus kivetítőn mintegy 300 ezren nézték végig a VB-döntőt a negyven fokos melegben.
júl. 12
16:45
NBA: egyelőre nem költözik el a Pacers csapata Indianapolisból (She)
Az Indiana Pacers kosárlabdacsapata megegyezett az indianapolisi városvezetéssel, így az együttesnek nem kell elköltözni a városból.
júl. 12
17:03
Vb 2010: a pályára rohanó Jimmy Jump ma áll bíróság elé (She)
A labdarúgó világbajnoki döntő előtt a pályára rohanó, Jimmy Jump művésznéven ismert Jaume Marquet Cot hétfőn áll bíróság elé tettéért Dél-Afrikában.
júl. 12
17:03
Blatter szerint a döntőben sérült a fair play szelleme (Metropol)
Csalódottan nyilatkozott a vasárnapi spanyol-holland világbajnoki döntőről Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség elnöke.
júl. 12
17:05
Formula-1: Úgy gondolom, megnyerjük a világbajnokságot - Alonso (She)
Fernando Alonso, a Ferrari pilótája úgy véli, jó esélye van rá, hogy megnyerje a Formula–1-es világbajnokságot, és a tegnapi Brit Nagydíj csak megerősítette ebben a hitében.
júl. 12
17:39
DVSC: Czvitkovics Péter tudja, vannak még hiányosságaik (She)
Amint arról már beszámoltunk, a DVSC-TEVA labdarúgócsapata megérkezett Tallinnba, ahol holnap Bajnokok Ligája-selejtezőn lép pályára a Levadia ellen. A debreceniek középpályása, Czvitkovics Péter a dvsc.hu-nak elmondta, tudják, hogy vannak hiányosságaik, de bízik benne, a holnapi találkozóra összeáll a csapat, és megússzák kapott gól nélkül az észtországi kirándulást.
júl. 12
17:41
FTC: az előző BL-szezon román meglepetéscsapata lesz az ellenfél (She)
Az előző szezonban a Bajnokok Ligájában szereplő román Unirea Urziceni labdarúgócsapata lesz a Ferencváros ellenfele a holnapi felkészülési mérkőzésen.
júl. 12
18:15
Európai kupák: pénteken sorsolják a 3. selejtezőkör párosításait (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség pénteken rendezi meg a Bajnokok Ligája és az Európa-liga harmadik selejtezőkörének sorsolását, azaz a második kvalifikációs kanyarban értintett csapatok (köztük három magyar együttes: a DVSC-TEVA, a Videoton FC és a Győri ETO FC) még a párharc vége előtt megtudják, hogy kivel csaphatnak össze, ha sikerrel járnak.
júl. 12
18:17
Serie A: az uruguayi Arévalo Ríos a Cagliariban folytatja (She)
A Cagliari labdarúgócsapata megegyezett az Arévalo Ríos játékjogával rendelkező perui üzletemberrel, Pablo Bentancurral, így az uruguayi válogatott középpályása a hamarosan aláírhatja szerződését a szárd együtteshez, amely a Serie A legutóbbi szezonjában a 16. helyen végzett.
júl. 12
18:33
Pápa: kolumbiai középpályást tesztelnek, Abwo visszatért a Lubintól (She)
Beköltözött a tatai edzőtáborba a Lombard Pápa FC élvonalbeli labdarúgócsapata, Véber György három kapussal és 23 mezőnyjátékossal vágott neki a felkészülés ezen állomásának.
júl. 12
18:35
Újpest: Böőr Zoltán a héten aláírhat a lila-fehérekhez (She)
Hétfőtől az Újpest labdarúgócsapatával készül Böőr Zoltán – adta hírül a lila-fehér klub hivatalos honlapja.
júl. 12
18:51
Bundesliga: a Dortmund gólerős japán középpályást szerződtetett (She)
Csatlakozott a Borussia Dortmund labdarúgócsapatának keretéhez Kagava Sindzsi, a japán Cerezo Oszaka gólerős középpályása.
júl. 12
18:53
MTK: Zámbó örül, hogy több magyar szót hallhat majd a pályán (She)
A Győrből az MTK-hoz szerződött Zámbó Bence az új csapata honlapjának adott nyilatkozatában elmondta, hogy jó lesz tehetséges magyar futballisták között játszani.
júl. 12
18:55
Hull City: Halmosi csapata a veterán perui legendával erősített (She)
Az angol másodosztályú Hull City labdarúgócsapata hivatalos honlapján bejelentette: szerződtette a veterán perui Nolberto Solanót és James Harpert.
júl. 12
19:09
Videó: a spanyol játékosok vonatoztak és énekeltek a repülőn (She)
A vasárnapi történelmi siker után – Spanyolország a világbajnokság döntőjében 1–0-ra legyőzte Hollandiát és először nyert aranyat –, hétfőn délután landolt a spanyol válogatott szállító gép Madridban. A játékosok élvezték a hazafelé tartó utat, különösen Pepe Reina, Sergio Ramos, Xavi és David Villa. A négy, nemzeti mezben lévő – és már nem szomjas – sportoló énekelt, táncolt és a csapatkapitányt,…
júl. 12
19:09
Bolt az adó miatt nem fut Londonban (Metropol)
Usain Bolt, a világ leggyorsabb embere nem áll rajthoz az atlétikai Gyémánt Liga-sorozat londoni állomásán augusztusban a helyi adószabályok miatt.
júl. 12
19:11
Atlétika: Bolt a magas adó miatt nem versenyez Londonban (She)
Usain Bolt nem áll rajthoz a Gyémánt-liga augusztusi, londoni állomásán, mégpedig a magas adó miatt.
júl. 12
19:27
Vb 2010: hazaérkeztek vadászgépkísérettel az ezüstérmes hollandok is (She)
Megérkezett az amszterdami Schiphol repülőtérre a világbajnoki ezüstérmes holland labdarúgó-válogatott.
júl. 12
19:29
Videoton: az újpesti Vaskó Tamás Fehérváron folytathatja (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint az Újpest FC védője, Vaskó Tamás Székesfehérváron, a Videotonnál folytathatja pályafutását.
júl. 12
19:31
Sakk: döntetlen az első játszma a magyar bajnokságon Szegeden (She)
Közel ötórányi játék és 69 lépés után döntetlennel ért véget Gyimesi Zoltán és Berkes Ferenc első partija a szegedi magyar bajnokságon. A sötéttel játszó Berkes sokáig jobban állt, ám a gyalogelőnyös végjátékot nem tudta véglegesen a maga javára fordítani, maradt a pontosztozkodás.
júl. 12
19:33
Sampdoria: Koman Vladimir nem tud az Espanyol érdeklődéséről (She)
Néhány napja megírtuk, hogy a tuttomercatoweb.it értesülései szerint az Espanyol érdeklődik Koman Vladimir iránt. A vasnepe.hu által megkérdezett középpályás nem tudott konkrétumokkal szolgálni a hírrel kapcsolatban.

Keresés