2010. július 16. péntek

júl. 16
14:10
DVTK: meghosszabbították a vételi ajánlatot, 15-ször talált be a csapat (She)
A labdarúgó NB I-ből kiesett Diósgyőri VTK-t megvásárolni kívánó vevőjelölt és a helyi önkormányzat álláspontja közeledett, és előbbi a határidő lejárta ellenére fenntartja vételi szándékát – adta hírül a Borsod Online.
júl. 16
14:12
Jégkorong: az NHL-draft 4. körében választott kanadaival erősített a Fradi (She)
Az NHL játékosbörzéjének negyedik körében draftolt kanadai védő, Chris Eade a Ferencváros jégkorongcsapatának legújabb szerzeménye – tájékoztatta Csabai Gábor szakosztály-igazgató a Nemzeti Sport Online-t.
júl. 16
14:14
El-sorsolás: a Győr ellenfele a francia Montpellier lehet (She)
Az Atirau–Győri ETO FC párharc győztese a francia Montpellier-vel találkozik az Európa-liga 3. selejtezőkörében – derült ki a ma délutáni nyoni sorsoláson. Az első meccset Győrben rendezhetik.
júl. 16
14:24
Európa Liga: A Videoton skót, a Győr francia ellenféllel találkozhat (Infostart)
Továbbjutása esetén a Videoton a skót Hibernian, míg a Győr a francia Montpellier együttesével találkozik a labdarúgó Európa Liga selejtezőjének harmadik fordulójában.
júl. 16
14:24
MotoGP: Márquez továbbra is szárnyal a nyolcadliteresek között (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Német Nagydíjának első szabadedzésén a nyolcadliteresek között a legutóbbi négy futamot megnyerő spanyol Marc Márquez érte el a legjobb időt, megelőzve honfitársait, Pol Espargarót és Efren Vázquezt.
júl. 16
14:24
A Videoton skót, a Győr francia ellenfelet kaphat (Metropol)
Továbbjutása esetén a Videoton a skót Hibernian, míg a Győr a francia Montpellier együttesével találkozik a labdarúgó Európa Liga selejtezőjének harmadik fordulójában.
júl. 16
14:26
Labdarúgás: Ibra Magyarország ellen tér vissza a válogatottba (She)
A szeptemberi Európa-bajnoki selejtezőkön visszatér a svéd válogatottba Zlatan Ibrahimovic, az FC Barcelona labdarúgója.
júl. 16
15:00
Karate: a műtét mellett döntött a világjátékok-győztes (She)
Sikeres kézműtéten esett át S. Kovács Ádám. Az idei NSSZ Gálán az év sportolójának választott karatés megsérült az olaszországi edzőtáborban, és a műtét mellett döntött.
júl. 16
15:02
Budapest Honvéd: öt új játékossal szerződést kötött a klub (She)
Egy nap alatt alapos vérfrissítésen esett át a Budapest Honvéd labdarúgócsapatának kerete, ugyanis a kispestiek öt játékossal is szerződés kötöttek. Az érkezők mindegyike légiós, a legismertebb közülük Sadjo Haman, aki ezt megelőzően a DVTK-ban és az Újpestben is futballozott. Mellette még érkezett a bosnyák Jovica Stokic, a brazil Danilo Cirino de Oliveira, Alfi Lacalle Conteh és a marokkói…
júl. 16
15:04
Felkészülés: egygólos Boca-siker a Melbourne Victory ellen (She)
Felkészülési mérkőzésen az argentin Boca Juniors Marcelo Canete góljával 1–0-ra legyőzte idegenben az ausztrál Melbourne Victoryt.
júl. 16
15:18
Inter: Giuseppe Rossi érkezhet Mario Balotelli helyére (She)
A La Gazzetta dello Sport  értesülései szerint az Inter labdarúgócsapatának vezetőedzője, Rafa Benítez az olasz Giuseppe Rossit szeretné szerződtetni a Villarrealtól a minden bizonnyal távozó Mario Balotelli helyére.
júl. 16
15:36
MotoGP: Pedrosa kezdett legjobban, a visszatérő Rossi a 7. (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Német Nagydíjának első szabadedzésén a királykategóriában a spanyol Dani Pedrosa érte el a legjobb időt, megelőzve az ausztrál Casey Stonert és az amerikai Nicky Haydent.
júl. 16
15:38
Bundesliga: Dzsudzsák Balázs csapattársával erősített a Nürnberg (She)
Timmy Simons, a belga labdarúgó-válogatott és a holland PSV csapatkapitánya két évre elkötelezte magát a német első osztályú 1 FC. Nürnberg együtteséhez.
júl. 16
15:40
BL-selejtező: a Basel megfigyelője szerint a támadójáték a Loki gyengéje (She)
Az FC Basel hivatalos honlapjának Ruedi Zbinden, az FC Basel vezető csapatmegfigyelője értékelte a lehetséges BL-selejtezős ellenfeleket, tehát a DVSC-t és a Levadia Tallinnt.
júl. 16
15:42
Női kézilabda: a Szekszárd is a női NB I-ben indul a következő szezonban (She)
Eldőlt, hogy az NB I/B Nyugati csoportjában a harmadik helyen végzett UKSE  Szekszárd lesz a női kézilabda NB I tizenkettedik csapata a 2010-11-es idényben. A sorsolást július elején még úgy készítette el a szövetség, hogy az előző évadban a 10. helyen zárt Hódmezővásárhelyet tekintette indulónak, ám a csongrádiak a július 15-i utolsó határidőre sem tudták teljesíteni a nevezés anyagi…
júl. 16
15:44
Pápa: letelt a határidő, Szűcs Lajos nem lesz a Ferencvárosé (She)
A Nemzeti Sport elsőként számolt be arról, hogy Szűcs Lajos Pápáról visszatérhet a Ferencváros labdarúgócsapatához. A Lombard vezetőedzője, Véber György az Esti Hírlap internetes oldalnak elmondta, valóban érdeklődtek a kapus iránt a zöld-fehérek, de a megadott határidőig nem történt előrelépés az ügyben, így Szűcs nem vált klubot.
júl. 16
15:46
El: Spahic az ETO délszláv légiósaitól tart, Kabze semmit nem tud a Győrről (She)
Óvatosságra intette csapattársait Emir Spahic, a francia Montpellier bosnyák légiósa az Európa-liga-selejtező 3. körének sorsolása után. A védő szerint vigyázni kell a Győri ETO-val.
júl. 16
15:48
Balatonátúszás: a biztonság a legfontosabb a népszerű rendezvényen (She)
Huszonkilencedik alkalommal rendezik meg a Coca Cola Balatonátúszást Révfülöp és Balatonboglár között. Szántó László, a Magyar Szabadidősport-szövetség alelnöke ezúttal az esemény főszervezőjeként dolgozik azért, hogy minél jobban sikerüljön a világ legnépszerűbb és legnagyobb szabású teljesítményorientált szabadidősport-úszórendezvénye.
júl. 16
15:54
Videó: így szerzett három gólt a Hibernian '89-ben a Videoton ellen (She)
Az Európa-liga harmadik selejtezőkörében a Videoton a Hiberniannal csaphat össze. A magyar és a skót együttes korábban már találkozott egymással a nemzetközi porondon, méghozzá az 1989–1990-es UEFA-kupa első fordulójában. A skótok kettős győzelemmel (kint 1–0, itthon 3–0) léptek tovább a legjobb 32 közé.
júl. 16
16:12
Videó: gond a bedobásnál - vicces jelenet a kínai Szuperligában (She)
Ritkán látható jelenet játszódott le a kínai labdarúgó Szuperligában. Az egyik mérkőzésen a labda éppen kiment az oldalvonalon túlra, vagyis bedobásnak kellett jönnie. Igen ám, de a felek nem tudták eldönteni, ki következzen...
júl. 16
16:12
Pedro Leon a Real Madrid új igazolása (Metropol)
A Getafe fiatal játékosával, Pedro Leonnal erősítette meg keretét a Real Madrid labdarúgócsapata. A 23 éves jobbszélsőt pénteken, a Bernabeu Stadionban mutatta be a klub elnöke, Florentino Pérez.
júl. 16
16:14
Dánia: az újpesti Korcsmár Zsolt túl drága a Nordsjaellandnak (She)
Mint ismeretes, az Újpest labdarúgócsapatának U20-as vb-bronzérmes játékosa, Korcsmár Zsolt néhány hete a dán kupagyőztes Nordsjaellandnál járt próbajátékon, és bár a szakvezetők elégedettek volt a teljesítményével, dán internetes források szerint a védő nem szerződik Dániába.
júl. 16
16:16
Tenisz: Babos Tímea döntőbe jutott Wokingban (She)
Bejutott a fináléba Babos Tímea az angliai Wokingban zajló 25 ezer dollár összdíjazású challengertornán. A magyar teniszező az elődöntőben 7:5, 6:3-ra verte meg az üzbég Nyigina Abdurajmovát.
júl. 16
16:30
Moto2: Corsi kezdett legjobban, Talmácsi a 2. helyen zárt (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Német Nagydíjának első szabadedzésén az olasz Simone Corsi érte el a legjobb időt, míg mögötte Talmácsi Gábor és a szintén olasz Alex Baldolini zárt.
júl. 16
16:32
Barcelona: Fabregas érkezik, ha nem idén, akkor jövőre - Rosell (She)
Az FC Barcelona elnöke, Sandro Rosell újságíróknak elmondta: bármennyire is szeretnék szerződtetni, nem fogják a piaci ár felett megvenni Cesc Fabregast az Arsenaltól.
júl. 16
16:34
MotoGP: az eredménytelenség miatt a MOL kiszáll Talmácsi mögül (She)
Megszűnt az együttműködés csütörtöktől a gyorsaságimotoros-világbajnoki sorozat Moto2-es kategóriájában szereplő Talmácsi Gábor és főszponzora, a MOL Nyrt. között – jelentette be a magyar motoros menedzsmentje pénteken.
júl. 16
16:48
Moto2: kiszállt Talmácsi főszponzora (Metropol)
Megszűnt az együttműködés csütörtöktől a gyorsaságimotoros világbajnoki sorozat Moto2-es kategóriájában szereplő Talmácsi Gábor és főszponzora, a MOL Nyrt. között.
júl. 16
16:48
Kiszállt Talmácsi főszponzora (Behaviour)
Megszűnt az együttműködés csütörtöktől a gyorsaságimotoros világbajnoki sorozat Moto2-es kategóriájában szereplő Talmácsi Gábor és főszponzora, a MOL Nyrt. között - jelentette be a magyar motoros menedzsmentje pénteken.
júl. 16
17:06
Formula-1: Jacques Villeneuve csapattulajdonosként térhet vissza (She)
A Formula–1 1997-es világbajnoka, Jacques Villeneuve csapattulajdonosként térhet vissza 2011-ben. A 39 éves kanadai pilóta sajtóhírek szerint istállót alapítana, amely jövőre csatlakozna az F1 mezőnyéhez.
júl. 16
17:08
Primera División: a sevillai Adriano a Barcelonánál folytatja (She)
Megegyezett egymással Adriano Correia átigazolásáról a spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Barcelona és Sevilla együttese.
júl. 16
17:10
BL: Jelenleg csak a Tallinn elleni meccsre összpontosítunk - Bernáth (She)
Mint arról már beszámoltunk, kisorsolták a Bajnokok Liga harmadik selejtezőkörének párosítását, és e szerint a DVSC-TEVA–Levadia Tallinn párharc győztese a svájci Basel ellen játszik majd. Bernáth Csaba, a debreceniek csapatkapitánya szerint a svájci bajnok tiszteletet parancsol, ám jelenleg csak az észtek elleni visszavágóra összpontosítanak.
júl. 16
17:12
Tenisz: Zahlavová Schnyderrel csap össze a prágai elődöntőben (She)
A prágai tenisztornán a svájci Patty Schnyder és a cseh Barbora Zahlavová-Strycová is háromszettes mérkőzésen győzött: előbbi Anna Tatisvilit, utóbbi Johanna Larssont búcsúztatta.
júl. 16
17:24
Tottenham: Fabiano nem zárja ki, hogy Londonban folytatja (She)
Luis Fabiano, a Sevilla 29 éves brazil válogatott labdarúgója elképzelhetőnek tartja, hogy a következő szezonban már az angol Tottenham Hotspur csapatát erősíti.
júl. 16
17:26
Győr: brazil utánpótlás-válogatott játékossal erősít a klub (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO FC hároméves szerződést kötött a brazil utánpótlásválogatott Ji-Paranával. A 23 éves játékos irányító középpályás és bal oldali támadó szerepkörben mozog otthonosan, korábban 30 brazil élvonalbeli mérkőzésen hétszer volt eredményes, legutóbbi 10 fellépésén pedig ötször – tájékoztatott a klub hivatalos honlapja, az eto.hu.
júl. 16
17:42
Öttusa Eb: három magyar döntőbe került, de az érem oda (She)
Marosi Ádám, Kasza Róbert és Németh Róbert is bejutott ugyan a döntőbe a debreceni öttusa Eb-n, ám sajnos ez nem sikerült Tibolya Péternek.
júl. 16
17:44
Strandfoci: a magyar válogatott szoros meccsen kikapott Svájctól (She)
A magyar strandlabdarúgó-válogatott a Bibionében zajló világbajnoki selejtezőtorna negyeddöntőjében szoros meccsen 3–2-re kikapott Svájctól, így nem kvalifikálta magát a római világbajnokságra.
júl. 16
17:46
Fogathajtás: Lázár Zoltán megnyerte az akadályhajtást a vk-n (She)
A hatszoros világbajnok Lázár Zoltán nyerte a pénteki akadályhajtást a négyesfogathajtók aacheni Világkupa-fordulóján, ezzel összetettben – két pozíciót előrelépve – feljött a kilencedik helyre.
júl. 16
17:48
Tour de France: Joaquín Rodriguez nyerte meg a 12. szakaszt (She)
A spanyol Joaquín Rodriguez nyerte meg a francia kerékpáros körverseny, a Tour de France 12. szakaszát.
júl. 16
18:00
A Peugeot pilótája győzelemre tör Veszprémben (Infostart)
Szombaton és vasárnap rendezik a Veszprém-ralit, az ob ötödik futamát, amelyen indul ifj. Tóth János is: a hétszeres abszolút bajnok szeretné ledolgozni hátrányát a pontversenyben éllovas Aschenbrenner Györggyel szemben és győzelemre tör a hagyományos versenyen.
júl. 16
18:36
Atlétika: visszakapták olimpiai érmeiket Marion Jones társai (She)
Visszakapták érmeiket a 2000-ben, Sydneyben olimpiai érmet nyert amerikai váltók tagjai, akiket korábban Marion Jones doppingvétsége miatt fosztottak meg a medáliáktól.
júl. 16
19:12
Bundesliga: horvát válogatott csatárt igazolt a Wolfsburg (She)
Mario Mandzukic, a Dinamo Zagreb labdarúgócsapatának 24 éves támadója négy évre kötelezte el magát a Wolfsburg csapatához. A „farkasok” hétmillió euróért fizettek a horvát klubnak a csatár játékjogáért.
júl. 16
19:30
Ligue 1: amerikai válogatott védővel erősített a St. Etienne (She)
Carlos Bocanegra, az Egyesült Államok labdarúgó-válogatottjának védője a francia bajnokságban szereplő St. Etienne-nél folytatja pályafutását.
júl. 16
19:32
Terepíjász vb: Kuti Géza a hatodik helyen végzett (She)
Kuti Géza megismételte a visegrádi terepíjász világbajnokságon a tavalyi tajvani Világjátékokon elért helyezését, vagyis az előkelő hatodik helyen végzett. A juniorok között Bognár Fanni teljesített a legjobban, aki bejutott a legjobb négy közé, ahol az is eldőlt , hogy vasárnap a bronzcsatában a harmadik pozícióért küzdhet.
júl. 16
20:06
Premier League: Piquionne és Barrera is a West Hamhez igazolt (She)
Az angol élvonalban szereplő West Ham United labdarúgócsapata leigazolta a francia csatárt, Frederic Piquionne-t és a mexikói szélsőt, Pablo Barrerát.
júl. 16
20:08
Sakk: Lékó Péter remizett Mamedzsarovval Dortmundban (She)
Lékó Péter világossal remizett az azeri Sahrijar Mamedzsarovval a 38. dortmundi sakk szupertorna pénteki 2. fordulójában.
júl. 16
20:24
Tenisz: Szávay Ágnes bejutott a legjobb négy közé Prágában (She)
Szávay Ágnes két szettben legyőzte Polona Hercogot, és bejutott a legjobb négy közé a prágai tenisztornán.
júl. 16
20:24
Barrera a West Ham Unitedben folytatja (Metropol)
Pablo Barrera mexikói válogatott labdarúgó az angol első osztályban szereplő West Ham United csapatához szerződött négy évre.
júl. 16
20:42
Prágai tenisztorna: Szávay elődöntős (Metropol)
A hetedik helyen kiemelt Szávay Ágnes pénteken két játszmában legyőzte a szlovén Polona Hercogot, így bejutott az elődöntőbe a 220 ezer dollár összdíjazású, prágai salakpályás női tenisztornán.
júl. 16
21:00
Női kosárlabda: a magyar válogatott jól helytállt Ausztrália ellen (She)
A magyar női kosárlabda-válogatott sokáig vezetett, de végül hatpontos vereséget szenvedett Ausztráliától a szombathelyi négyes tornán.
júl. 16
21:18
Tenisz: Szávay Ágnes gyomorrontás után győzte le Hercogot (She)
Bár egész nap csak ropit és natúr tésztát evett, Szávay Ágnes végül két szettben győzte le Polona Hercogot. A magyar teniszezőnő elmondta, hogy gyomorrontással küszködött a mérkőzés előtt.

Keresés