2010. július 19. hétfő

júl. 19
12:36
Kovács István jelölteti magát MOB-elnöknek (Infostart)
Kovács István biztosan jelölteti magát a Magyar Olimpiai Bizottság elnöki tisztjére, s már régóta készül erre a feladatra - erről az olimpiai bajnok ökölvívó annak kapcsán nyilatkozott, hogy Schmitt Pál vasárnap jelezte, lemond posztjáról, mivel köztársasági elnökként nem maradhat MOB-elnök.
júl. 19
12:36
Kokó jelölteti magát MOB-elnöknek (Metropol)
Kovács István biztosan jelölteti magát a Magyar Olimpiai Bizottság elnöki tisztjére, s már régóta készül erre a feladatra - erről az olimpiai bajnok ökölvívó annak kapcsán nyilatkozott, hogy Schmitt Pál vasárnap jelezte, lemond posztjáról, mivel köztársasági elnökként nem maradhat MOB-elnök. Vaskuti István komoly támogatottság esetén vállalná a jelölést.
júl. 19
12:38
Videoton: Somodi Bence egy évre a fehérváriaké - hivatalos (She)
A Kazincbarcikától érkező Somodi Bence egy évig a Videoton labdarúgócsapatának játékosa lesz. Erről a vidi.hu számolt be.
júl. 19
12:38
Vaskuti jelentős támogatottság esetén vállalná a jelölést a MOB élére (Infostart)
Az 1980-as moszkvai ötkarikás játékok kenus bajnoka, Vaskuti István azt mondta: megtisztelő, hogy felmerült a neve a Magyar Olimpiai Bizottság elnöki posztjával kapcsolatban, s vállalná is a jelölést, de csak komoly támogatottság esetén.
júl. 19
12:54
MOB: Kovács István jelölteti magát elnöknek (She)
Kovács István biztosan jelölteti magát a Magyar Olimpiai Bizottság elnöki tisztjére, s már régóta készül erre a feladatra – erről az olimpiai bajnok ökölvívó annak kapcsán nyilatkozott az MTI-nek, hogy Schmitt Pál vasárnap jelezte, lemond posztjáról, mivel köztársasági elnökként nem maradhat MOB-elnök.
júl. 19
12:56
Győri ETO: Kinkről megegyeztek a Boróval, újabb brazil érkezik (She)
A Győri ETO FC ügyvezetője, Klement Tibor a Nemzeti Sport Online kérdésére elmondta, Tarmo Kink ügyében megszületett az egyezség a Rába-parti klub és a Middlesbrough között, így ha a támadó megfelel az angol klub fizikai felmérésén, akkor a Championshipben folytatja pályafutását.
júl. 19
12:58
Inter: Röszkénél találták meg Samuel Eto'o ellopott autóját (She)
Lopott Bentleyt találtak Röszkénél a magyar határrendészek; a mintegy 40 millió forint értékű autó az MTI értesülései szerint az Internazionale futballistája, Samuel Eto'o járműve, amelyet még márciusban loptak el Olaszországban.
júl. 19
13:12
Manchester City: Balotelli 48 órán belül aláírhat - 35 millió euróért (She)
Újabb nagy halat foghat Roberto Mancini együttese, Jerome Boateng, Yaya Touré és David Silva után az Inter tehetsége, Mario Balotelli csatlakozhat a már amúgy is erős Manchester Cityhez.
júl. 19
13:12
Plusz két asszisztens lehet a fociban (Metropol)
A plusz két asszisztens bevezetéséről tanácskozik csütörtökön a labdarúgás szabályalkotó testülete (IFAB).
júl. 19
13:14
Öttusa Eb: élen állnak a magyarok az úszás után (She)
Az úszás megnyerésével az élre ugrottak a magyarok a debreceni öttusa Európa-bajnokság hétfői női váltóversenyében.
júl. 19
13:30
Videó: horrorisztikus baleset a túraautó-vb angliai versenyén (She)
Azt szokták mondani, amikor az ember karambolozik, akkor lepereg előtte az egész élete. Francisco Carvalho is hasonlót élhetett át a túraautó-világbajnokság legutóbbi versenyén, a brit Brands Hatchben. A portugál versenyző elveszítette uralmát autója felett, és előbb a falba csapódott, majd többször megpördült, végül a szalagkorláton kívülre esett majdnem eltalálva a pályamunkásokat. Óriási…
júl. 19
13:30
Európa-bajnoki ezüstérmes a női öttusa csapat (Behaviour)
Ezüstérmet nyert szombaton a Gyenesei Leila, Tóth Adrienn, Kovács Sarolta összeállítású magyar női csapat az öttusázók debreceni Európa-bajnokságán. A férfiak csak a középmezőnyben végeztek.
júl. 19
13:32
DVSC: Fodor Marcell nehéz visszavágóra számít (She)
Fodor Marcell, a DVSC bal oldali védője szerint nehéz mérkőzés lesz a Levadia elleni Bajnokok Ligája-selejtező visszavágója. A Debrecen keretében felépült Laczkó Zsolt és Dajan Simac is, így minden kerettag bevethető lesz szerdán. A Debrecen 1–1-es állásról várja a folytatást.
júl. 19
13:34
Barcelona: Ibrahimovic, Hleb és 17 fiatal is megjelent az első napon (She)
Megkezdte felkészülését a 2010–2011-es szezonra a spanyol labdarúgó-bajnokságban (Primera Divisón) címvédő FC Barcelona. Hétfőn délelőtt 27 játékos esett át a kötelező orvosi vizsgálaton.
júl. 19
13:48
Cseh válogatott futballistát igazolt a Fradi - nézze meg leghíresebb gólját (Infostart)
Marek Heinz-cel, a korábbi válogatott cseh labdarúgóval erősített a Soproni Ligában szereplő Ferencváros.
júl. 19
13:48
Felkészülés: négy meccset játszik a héten az Újpest (She)
Az Újpest labdarúgócsapata a héten ismét Bükfürdőn készül. A következő napokban négy mérkőzést játszik az együttes: két edzőmeccset, egy Ligakupa-találkozót és egy jótékonysági mérkőzést.
júl. 19
13:48
Nem kell Ballack (Behaviour)
Nincs szüksége Michael Ballackra a német labdarúgó-válogatottnak - legalábbis így vélekedik Lothar Matthäus.
júl. 19
13:50
Gyulay Zsolt: most nem a személyi kérdések a legfontosabbak (Infostart)
Az 1988-as szöuli ötkarikás játékok kétszeres kajakos bajnoka, Gyulay Zsolt úgy véli: most nem az a legfontosabb kérdés, hogy ki lesz a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, ennél sokkal fontosabb feladatokkal kell, illetve kellene foglalkozni.
júl. 19
13:50
Labdarúgás: a héten tárgyalnak a plusz két asszisztensről (She)
A plusz két asszisztens bevezetéséről tanácskozik csütörtökön a labdarúgás szabályalkotó testülete (IFAB).
júl. 19
13:52
Felkészülés: izraeli és török ellenfél a Kecskemét heti programjában (She)
Két edzőmérkőzést játszik a héten a Kecskemét. Csütörtökön a török élvonalban szereplő Eskisehirspor Külübü, szombaton az izraeli Hapoel Petah Tikva lesz az ellenfél.
júl. 19
14:24
Hegyikerékpár: új versenyközpont lesz két hét múlva a Bükk Maratonon (She)
Alig két hét múlva, új versenyközponttal, a felsőtárkányi Egeres-völgyi rajt-cél területtel – no, és új lehetőségekkel – rendezi a jubileumi Bükk Maratont Nagy Ádám és csapata. Az augusztus elsejei, 10. alkalommal, három távra kiírt viadal az idén is a harmadik állomása a T-Mobile Top Maraton sorozatnak, amely a szilvásváradi és visegrádi viadalok után félidejénél tart.
júl. 19
14:24
Korábbi cseh válogatottat igazolt a Fradi (Metropol)
Marek Heinz-cel, a korábbi válogatott cseh labdarúgóval erősített a Soproni Ligában szereplő Ferencváros.
júl. 19
14:24
Nem egyezett meg a Reallal Khedira (Behaviour)
A német labdarúgó-válogatottal világbajnoki bronzérmet szerzett Sami Khedira cáfolja, hogy megegyezett volna a Real Madriddal.
júl. 19
14:26
Premier League: Joe Cole-ért bejelentkezett a Liverpool is (She)
A legújabb angliai sajtóinformációk szerint a Liverpool is szeretné megszerezni Joe Cole-t. A „vörösök" heti 90 ezer fontot is fizetnének a játékosnak.
júl. 19
14:42
Nyíregyháza: Pákolicz és Goia is a Szparinál folytatja (She)
Pákolicz Dávid és Cosmin Goia is a Nyíregyházánál folytatja pályafutását. Abdelali Nacim visszaérkezett a próbajátékról, az érdeklődő klubbal nem sikerült megegyeznie, így továbbra is a Nyíregyháza játékosa lesz – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
júl. 19
14:44
Jégkorong: újabb egy évig Ted Sator marad a szövetségi kapitány (She)
A Magyar Jégkorongszövetség hétfői elnökségi ülésén további bizalmáról biztosította a felnőtt válogatott eddigi szövetségi kapitányát, Ted Satort, aki a 2011-es budapesti divízió 1-es vb-ig irányíthatja legjobbjainkat.
júl. 19
14:46
Vívó Eb: a legjobb magyar 16. női kardban Lipcsében (She)
A női tőr és párbajtőr, valamint a férfi kard és tőr után női kardban sem jutott túl magyar versenyző a nyolcaddöntőn a lipcsei vívó Európa-bajnokságon.
júl. 19
15:18
Jégkorong: újabb egy évig Sator marad a szövetségi kapitány (She)
A Magyar Jégkorongszövetség hétfői elnökségi ülésén további bizalmáról biztosította a felnőtt válogatott eddigi szövetségi kapitányát, Ted Satort, aki a 2011-es budapesti divízió 1-es vb-ig irányíthatja legjobbjainkat.
júl. 19
15:20
Bayern München: Van Gaal jövőre távozna, szövetségi kapitány lenne (She)
Louis van Gaal a német Kickernek nyilatkozva beszélt terveiről a jövőjét illetően. Az interjúban elárulta, hogy mindenképpen szeretne megint egy nemzeti válogatott irányítani, akár már a 2012-es lengyel–ukrán rendezésű Európa-bajnokságon, ehhez azonban le kell mondania a Bayern München irányításáról.
júl. 19
15:36
Ted Sator marad a hokisok kapitánya (Infostart)
További egy idényre Ted Sator marad a magyar jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya.
júl. 19
15:36
Jótékonyság: futást szerveznek az árvízkárosultak megsegítésére (She)
2010. augusztus 13–15. között jótékonysági futást szerveznek az árvízkárosultak megsegítésére. Nevezési díj nincs, de a szervezők adományokat elfogadnak.
júl. 19
15:38
Liverpool: Joe Cole négyéves szerződést kötött a „vörösökkel” (She)
Korábban beszámoltunk arról, hogy a Chelsea-től távozó Joe Cole a Liverpoolban folytathatja pályafutását. Ma délutánra mindenben megegyeztek egymással a felek, és a „vörösök" hivatalos honlapjukon bejelentették az angol válogatott középpályás érkezését. A 28 éves Cole négy évre szóló szerződést köt a Liverpoollal.
júl. 19
15:54
Joe Cole a Liverpoolban folytatja (Infostart)
A Liverpool labdarúgó-csapatához szerződött Joe Cole angol válogatott támadó.
júl. 19
15:54
Uruguay: Diego Forlán ott akar lenni a 2014-es világbajnokságon (She)
A 2010-es dél-afrikai vb aranylabdása, Diego Forlán kijelentette, hogy ott szeretne lenni játékosként a 2014-es brazíliai világbajnokságon, miután válogatottbeli csapattársa, Sebastian Abreu 34 évesen bebizonyította, hogy a kor nem számít.
júl. 19
15:56
Krikett: a Full Tossers nyert az alsóházi rangadón (She)
Két nyeretlen gárda, a Danubian Kangaroos és a Baggy Blues Full Tossers csapott össze  az MPI Magyar Krikettbajnokság vasárnapi játéknapján. Az alsóházi rangadót a Full Tossers nyerte meg.
júl. 19
16:12
Mainz: Szalai macedón utánpótlás-válogatott riválist kap (She)
Újabb játékossal erősítette meg támadószekcióját a német Bundesligában szereplő Mainz: a Lőw Zsoltot és Szalai Ádámot is foglalkoztató klub a 2010–2011-es szezonra kölcsönvette a macedón Dragan Georgijevet.
júl. 19
16:14
Videó: nézze meg Joe Cole Liverpool ellen lőtt emlékezetes góljait! (She)
Mint arról beszámoltunk, a Chelsea játékosa, Joe Cole a Liverpoolhoz igazolt. Az angol válogatott középpályás pályafutása során több alkalommal is bevette a „vörösök" kapuját. Több mint hat és fél éve nagyszerű kapásgóljával nyertek a londoniak az Anfield Roadon, majd a 2005–2006-os bajnokságban is győztek Liverpoolban. Cole egyszer a Bajnokok Ligájában is eredményes volt mostani csapata ellen.
júl. 19
16:16
Milan: Ronaldinho évi 6.5 millió eurós fizetést szeretne (She)
Mint már korábban beszámoltunk róla, Ronaldinho minden bizonnyal marad az AC Milan játékosa. A brazil sztár viszont új szerződést szeretne a piros-feketékkel kötni, amelyben évi 6.5 millió eurós kereset szerepelne.
júl. 19
16:30
Öttusa Eb: másodikak a magyarok a záró szám előtt (She)
Az első helyről a másodikra csúsztak vissza a magyarok a lovaglás során a debreceni öttusa Európa-bajnokság hétfői női váltóversenyében.
júl. 19
16:32
Juventus: a vb-ezüstérmes Eljero Eliára cserélnék Diegót (She)
Az olasz Tuttosport értesülései szerint a Juventus labdarúgócsapata a holland Eljero Eliára cserélné el a brazil Diegót a Hamburggal.
júl. 19
16:48
Videó: érdekes kiütés a hétvégi németországi ökölvívógálán (She)
A szombat esti Scwerinben rendezett Universum-gálán lépett kötelek közé az orosz Alekszandr Alekszejev és honfitársa, Gyenisz Lebegyev. A 12 menetesre kiírt cirkálósúlyú eliminátori meccs tétje a WBO hivatalos világbajnoki kihívói pozíciója volt. A 2. menet vége előtt Lebegyev egy remek, fejre mért balhorog után a földre küldte ellenfelét, aki többször is próbált fölállni, de nem sikerült neki.…
júl. 19
16:50
Premjer-liga: 12 millió euróért érkezett csatár Huszti Szabolcsékhoz (She)
Alekszandr Buharov az orosz labdarúgó-bajnokságban szereplő Zenitben folytatja pályafutását. A Rubin Kazanytól érkező csatár négy évre kötelezte el magát Huszti Szabolcsékhoz.
júl. 19
17:24
Aranyérmes a magyar női váltó az öttusa Eb-n (Infostart)
Aranyérmes lett a Gyenesei Leila, Tóth Adrienn, Kovács Sarolta összeállítású magyar csapat a debreceni öttusa Európa-bajnokság hétfői női váltóversenyében.
júl. 19
17:24
ZTE: Artjoms Rudnevs orvosi vizsgálaton vesz részt a Poznannál (She)
Korábban beszámoltunk róla, hogy információink szerint Artjoms Rudnevs ügyében a Lech Poznan közel került a megegyezéshez a Zalaegerszeggel. Ezt megerősítette a lengyel klub vezetőedzője, Jacek Zielinski is.
júl. 19
17:26
Öttusa Eb: aranyérmet szerzett a női váltó Debrecenben (She)
Aranyérmes lett a Gyenesei Leila, Tóth Adrienn, Kovács Sarolta összeállítású magyar csapat a debreceni öttusa Európa-bajnokság hétfői női váltóversenyében.
júl. 19
17:42
Videó: Robinho egy méterről nem tudott a kapuba találni (She)
Óriási helyzetet hagyott ki a Santosban Robinho a Fluminense elleni bajnokin. A brazil csatár egy remekül sikerült akciót fejezhetett volna be góllal, ha egy méterről eltalálja a kaput… A mérkőzést a Santos pályáján nyerte meg a Fluminense 1–0-ra.
júl. 19
17:44
Tour de France: leesett Schleck lánca, Contadoré a sárga trikó (She)
Andy Schleck hiába próbált meg támadni a Tour de France 15. szakaszán, 22 km-rel a vége előtt leszakadt a lánca, Alberto Contador pedig, kihasználva luxemburgi riválisa technikai problémáját, ellépett tőle, és átvette tőle a vezetést összetettben. A spanyolnak 8 másodperces előnye van Schleckkel szemben. A szakaszgyőzelmet ismét egy francia, Thomas Voeckler szerezte meg.
júl. 19
17:46
Serie A: Mirko Vucsinics nem szeretne távozni Rómából (She)
Az AS Roma montenegrói csatára, Mirko Vucsinics, ígéretet tett a római klub drukkereinek, hogy nem távozik az olasz fővárosból, mert szerinte reményteli és sikeres szezon előtt állnak.
júl. 19
18:00
Aranyérmes a magyar női váltó (Metropol)
Aranyérmet nyert a Gyenesei Leila, Tóth Adrienn, Kovács Sarolta összeállítású csapat a debreceni öttusa Európa-bajnokság hétfői női váltóversenyében.
júl. 19
18:00
Tour de France - Contador az élen (Behaviour)
Kisebb technikai hiba miatt elveszítette az összetett első helyet a luxemburgi Andy Schleck, és a címvédő spanyol Alberto Contadorra került a sárga trikó.

Keresés