2010. július 4. vasárnap

júl. 4
13:29
Serie A: a ghánai Ayew Olaszországba vágyik, a Palermóé lehet (She)
Mindenképpen Olaszországba akar szerződni Andre Ayew, a ghánai labdarúgó-válogatott és az Olympique Marseille U20-as világbajnok tehetsége, aki a „fekete csillagokkal" negyeddöntőbe jutott a dél-afrikai vb-n.
júl. 4
13:45
Játékossors: Cristiano Ronaldo apa lett, az anya kiléte nem ismert (She)
Cristiano Ronaldo, a Real Madrid és a portugál labdarúgó-válogatott játékosa tegnap este hivatalos Twitter-oldalán jelentette be, hogy édesapa lett. A klasszis ugyanakkor nem árulta el az édesanya kilétét.
júl. 4
13:47
Túraautó-vb: Michelisz a 7. az első portimaói futamon, Montero nyert (She)
Hazai győzelem született a WTCC (túraautó-világbajnokság) portugáliai versenyének első futamán: a pole-ból induló Tiago Monteiro diadalmaskodott Portimaóban Yvan Muller és Gabriele Tarquini előtt, Michelisz Norbert a 7. helyen végzett.
júl. 4
14:03
Túraautó-vb: Michelisz a 7. az első portimaói futamon, Monteiro nyert (She)
Hazai győzelem született a WTCC (túraautó-világbajnokság) portugáliai versenyének első futamán: a pole-ból induló Tiago Monteiro diadalmaskodott Portimaóban Yvan Muller és Gabriele Tarquini előtt. Michelisz Norbert a 7. helyen végzett.
júl. 4
14:03
Három arany és egy ezüst a vasárnap délutáni mérleg (Metropol)
A magyar versenyzők parádés teljesítménnyel három arany- és egy ezüstérmet gyűjtöttek a vasárnap délutáni 500 m-es döntők során a spanyolországi Trasonában zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon.
júl. 4
14:05
Kajak-kenu Eb: Storcz Botond elégedett a 200-as eredményekkel (She)
A magyar kajak-kenu-válogatott két arany mellett egy ezüst- és egy bronzérmet szerzett a trasonai Európa-bajnokság vasárnap délelőtti 200 méteres futamai során. Storcz Botond, a válogatott kapitánya elégedetten értékelt az események után a szövetség honlapjának.
júl. 4
14:07
Videó: Carmelo Morales horrorisztikus motorbalesete Barcelonában (She)
Nem mindennapi baleset történt Barcelonában, a Moto2-es futamon. Az utolsó körben a célegyenesre fordulván Carmelo Morales a hetedik helyért folytatott küzdelemben nekiment az előtte haladó Kenny Noyesnak. Morales elesett, motorja pedig rá a hátára. Az első hírek szerint Moralesnek nincs komoly sérülése, ami a felvételt nézve valóságos csoda…
júl. 4
14:09
Kajak-kenu Eb: a női kajaknégyes ezüstérmes 500 m-en (She)
A Szabó Gabriella, Kozák Danuta, Csipes Tamara, Benedek Dalma összeállítású kajaknégyes ezüstérmet szerzett vasárnap 500 m-en a spanyolországi Trasonában zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon.
júl. 4
14:21
Vb 2010: taps fogadta a hazatérő brazilokat, Júlio César elsírta magát (She)
Taps köszöntötte a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságról hazatérő brazil válogatottat, a csalódott szurkolók meglehetősen jól fogadták a selecao tagjait.
júl. 4
14:23
Vb 2010: minden nigériai szövetségi vezetőt menesztettek (She)
Folytatódik a tisztogatás a Nigériai Labdarúgó-szövetségnél (NFF) a gyenge világbajnoki szereplés után: Sani Lulu elnököt, Amanze Ugbulam alelnököt és a technikai bizottság vezetőjét azonnali hatállyal menesztették.
júl. 4
14:25
Vb 2010: Az Eb-döntő óta jobbak lettünk, de ezt be kell bizonyítani - Klose (She)
A német labdarúgó-válogatott mai sajtótájékoztatóján az Argentína ellen két gólt szerző Miroslav Klose bizakodva nyilatkozott: elmondta, hisz abban, hogy Németország revánsot vehet a spanyolokon a két évvel ezelőtt elveszített Európa-bajnoki döntőért.
júl. 4
14:27
MTK: Bori és Zsidai a holland másodosztályban folytathatja (She)
A Soproni Ligában szereplő MTK két középpályása, Bori Gábor és Zsidai László Hollandiában, a Volendamban folytathatja pályafutását – számolt be a magyar labdarúgóklub hivatalos honlapja.
júl. 4
14:39
FTC: osztrák válogatott kapus érkezhet, felkészülési meccs a Steauával (She)
A Soproni Ligában szereplő Ferencváros labdarúgócsapata hatszoros osztrák válogatott kapussal erősítheti meg a keretét – adta hírül az Üllői129 szurkolói portál.
júl. 4
14:39
Talmácsi a 11. Barcelonában (Metropol)
A Moto2 géposztályban érdekelt Talmácsi Gábor a 11. helyen végzett a gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi Katalán Nagydíján.
júl. 4
14:39
Kivédett tizenegyes: Casillasnak súgtak a büntető előtt (Behaviour)
Vicente del Bosque szövetségi kapitány régi jó szokásához híven pihenőnapot - pontosabban este 6 óráig szóló kimenőt - adott játékosainak a győzedelmes negyeddöntős csata után vasárnapra, ezzel jutalmazva a fegyvertényt, hogy Spanyolország futballválogatottja 1-0-ra legyőzte Paraguay együttesét szombat este, ezzel pedig bejutott a legjobb négy közé a dél-afrikai vb-n.
júl. 4
14:41
Championship: a Rangers gólzsákja a Middlesbrough-ban folytatja (She)
Az angol másodosztályban szereplő Middlesbrough labdarúgócsapatában folytatja karrierjét Kris Boyd, a skót Rangers gólzsákja. Ha Boydnál mindent rendben találnak az orvosi vizsgálaton, kétéves szerződést ír alá.
júl. 4
14:57
Női kézilabda: Bojana Popovics elhagyja a Viborgot (She)
A BL -győztes Viborg HK tájékoztatása szerint elhagyja a csapatot a világklasszis átlövő, Bojana Popovics. A játékos családi okokra hivatkozva visszatér hazájába, Montenegróba, és a Buducsnost T-Mobile-nál folytatja pályafutását – tudatta a handball.hu.
júl. 4
14:57
Tizenegyedik lett Talmácsi (Behaviour)
A Moto2 géposztályban érdekelt Talmácsi Gábor a 11. helyen végzett a gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi Katalán Nagydíján.
júl. 4
14:59
MotoGP: Lorenzo ismét magabiztosan nyert, már 52 pont az előnye (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Katalán Nagydíján a királykategóriában a spanyol Jorge Lorenzo nyert, megelőzve honfitársát, Dani Pedrosát, valamint az ausztrál Casey Stonert.
júl. 4
14:59
Focistákkal sörözött Merkel (Behaviour)
Az Argentína elleni győzelem után együtt sörözött a játékosokkal az öltözőben Angela Merkel német kancellár, akit Schweinsteiger, Podolski és a többiek hatalmas üdvrivalgással fogadtak.
júl. 4
15:15
Talmácsi 11. lett Barcelonában (Infostart)
A Moto2 géposztályban érdekelt Talmácsi Gábor a 11. helyen végzett a gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi Katalán Nagydíján.
júl. 4
15:15
Serie A: a Parma végleg megszerezte Bozsinovot a Manchester Citytől (She)
A Parma labdarúgócsapata kölcsönjátéka után ötmillió euróért végleg szerződtette a Manchester City bolgár csatárát, Valeri Bozsinovot.
júl. 4
15:51
Úszó Eb: a németek világklasszisa nem indul a budapesti viadalon (She)
A németek kétszeres olimpiai bajnok és világbajnok úszóklasszisa, Britta Steffen bejelentette: nem indul a budapesti Európa-bajnokságon.
júl. 4
15:53
Vb 2010: tovább javult a torna gólátlaga, 2.22 az elődöntő előtt (She)
Minden várakozást felülmúlva a kieséses szakasz második körében is szépen estek a gólok a labdarúgó-világbajnokságon. Tíz találat született a negyeddöntőben, ami 2.5-es átlagot jelent, s ami összesítésben csak egy góllal marad el a 32 résztvevős vb-k időszakának 1998-as csúcsától (11).
júl. 4
15:55
Videó: Diego Maradona látványos szenvedései a német gólok után (She)
Fintorgott, majd szájához emelte a kezét, Agüero vállára borult, végül lehajtott fejjel vette tudomásul Diego Maradona, az argentin válogatott szövetségi kapitánya, hogy Németország válogatottja jelenleg nagyobb játékerőt képvisel az albicelesténél. A szombati negyeddöntőn nyoma sem volt a legenda korábbi jókedvének...
júl. 4
15:57
Légióssors: Juhász Roland szerencsésen megúszta balesetét (She)
Szerencsés kimenetelű autóbalesetet szenvedett Juhász Roland, az Anderlecht labdarúgója – adta hírül a Blikk.
júl. 4
15:59
Kajak-kenu Eb: Csipes Tamara ezüstérmes 5000 méteren (She)
Csipes Tamara ezüstérmet szerzett vasárnap a kajak egyesek 5000 m-es versenyében a spanyolországi Trasonában zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon.
júl. 4
16:09
EAE: O’Learyt hivatalosan is kinevezték az al-Ahli edzőjévé (She)
Hivatalossá vált, hogy David O'Leary lesz az al-Ahli labdarúgócsapatának vezetőedzője.
júl. 4
16:27
Hegyikerékpár: Buruczki megszerezte a hiányzó Duna Maraton trófeát (She)
Vasárnap, az elmúlt időszak viharainak következtében módosított útvonalon, mintegy másfél ezer nevezővel rendezték Visegrádon és a Pilisben a T-Mobile Top Maraton sorozat 2. állomását, a XI. UNIQA Duna Maratont. A hegyikerékpár-verseny 30, 68, és 92 km-en került kiírásra. A népes, nemzetközi mezőnyben két, bajnoki mezben tekerő kerekes, a férfiak hosszú távján Buruczki Szilárd, a női…
júl. 4
16:45
Wimbledon: Babosék megnyerték a junior lányok versenyét (She)
A negyedik helyen kiemelt Babos Tímea, Sloane Stephens páros a Roland Garros után Wimbledonban is döntőt játszhatott. A magyar, amerikai duó az első kiemelt Irina Kromacseva, Jelina Szvitolina orosz, ukrán párossal találkozott, és három szettben, hátrányból felállva nyerte meg a finálét.
júl. 4
16:45
Barátságosan fogadták a brazil csapatot (Metropol)
Vasárnap hazaért a dél-afrikai világbajnokságtól a nyolc között búcsúzott brazil labdarúgó-válogatott, melynek tagjait a szurkolók meglepően barátságosan fogadták Rio de Janeiróban.
júl. 4
16:47
Wimbledon: újabb magyar juniorsiker, Fucsovics nyert egyesben (She)
Az Angol nemzetközi teniszbajnokság junior fiú egyesének döntőjében a 13. helyen kiemelt Fucsovics Márton két szettben legyőzte az ausztrál Benjamin Mitchellt, így megnyerte a versenyt.
júl. 4
17:03
Egyesben és párosban is magyar győztes Wimbledonban (Infostart)
A 13. helyen kiemelt Fucsovics Márton nyerte meg a fiú egyest a juniorok versenyében a wimbledoni teniszbajnokságon. A női párosok mezőnyében Babos Tímea győzött, oldalán az amerikai Sloane Stephensszel.
júl. 4
17:03
Brescia: Juan Román Riquelmével erősítene Vass Ádámék együttese (She)
Olasz lapértesülések szerint Vass Ádám és Varga Roland együttese, a Serie A-ba idén feljutó Brescia a 69-szeres argentin válogatott Juan Román Riquelmével erősítené meg a keretét.
júl. 4
17:03
Fucsovics nyert Wimbledonban a junioroknál (Metropol)
A 13. helyen kiemelt Fucsovics Márton nyerte meg a fiú egyest a juniorok versenyében a wimbledoni teniszbajnokságon.
júl. 4
17:21
Vb 2010: Lugano csak akkor játszik, ha teljesen egészséges (She)
Diego Lugano minden vágya, hogy pályára léphessen a Hollandia elleni vb-elődöntőn, de az uruguayi labdarúgó-válogatott csapatkapitánya csak akkor játszik, ha teljesen felépül a keddi összecsapásig.
júl. 4
17:21
Fucsovics nyert a junioroknál (Metropol)
A 13. helyen kiemelt Fucsovics Márton nyerte meg a fiú egyest a juniorok versenyében a wimbledoni teniszbajnokságon.
júl. 4
17:23
Babos párosban nyert Wimbledonban (Metropol)
Babos Tímea és az amerikai Sloane Stephens három játszmában nyert vasárnap az Irina Kromacseva, Elina Szvitolina (orosz, ukrán) duó ellen a juniorok versenyének döntőjében a wimbledoni teniszbajnokságon.
júl. 4
17:39
Barcelona: Guardiola a jövő héten írhatja alá új szerződését (She)
A katalán Mundo Deportivo napilap beszámolója szerint Josep Guardiola, a Barcelona vezetőedzője két évvel meghosszabbítja a szerződését a jövő héten.
júl. 4
17:39
Cristiano Ronaldó apa lett (Metropol)
A portugál csapat kapitánya saját twitter és facebook oldalain osztotta meg a világgal, hogy büszke apukának vallhatja magát.
júl. 4
17:41
Wimbledon: Nadal három szettben legyőzte Berdychet a döntőben (She)
Az Angol nemzetközi teniszbajnokság férfi egyesének döntőjében a második kiemelt spanyol Rafael Nadal háromszettes mérkőzésen 6:3, 7:5, 6:4-re legyőzte a 12. helyen rangsorolt cseh Tomás Berdychet.
júl. 4
17:43
Videó: Camacho tombolt a riporterállásban Villa gólja után (She)
José Antonio Camacho, az Osasuna vezetőedzője, a spanyol válogatott korábbi legendás játékosa, majd szövetségi kapitánya nem mindennapi gólörömöt mutatott be David Villa Paraguaynak lőtt gólja után. Vadócz Krisztián trénere tombolt örömében a világbajnoki elődöntőt érő találatot követően.
júl. 4
17:45
Tour de France: Petacchi sikerével zárult az első szakasz (She)
Az olasz Alessandro Petacchi nyerte meg a Tour de France első, Rotterdam és Brüsszel közötti szakaszát. Összetettben továbbra is a prológon diadalmaskodó Fabian Cancellara vezet.
júl. 4
17:47
Kajak-kenu Eb: Kammerer kilencedik, míg Fürdök ötödik lett (She)
Az új számnak számító 5000 m-en a kajakosoknál Kammerer Zoltán – aki legutóbb 1996-ban ment egyest világversenyen - kilencedikként zárt a 24 induló között.a spanyolországi Trasonában rendezett kajak-kenu Európa-bajnokságon.
júl. 4
17:57
Rafael Nadal a wimbledoni bajnok (Infostart)
A spanyol Rafael Nadal 6:3, 7:5, 6:4-re győzött a cseh Tomas Berdych ellen az angol nyílt teniszbajnokság döntőjében, Wimbledonban.
júl. 4
17:57
Kajak-kenu Eb: magyar parádé ötszáz méteren is (Behaviour)
A magyar versenyzők parádés teljesítménnyel három arany- és egy ezüstérmet gyűjtöttek a vasárnap délutáni 500 m-es döntők során a spanyolországi Trasonában zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon.
júl. 4
18:15
Vb 2010: combsérülés miatt kihagyta a vasárnapi tréninget Khedira (She)
Kihagyta a vasárnapi tréninget Sami Khedira, a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon négy közé jutó német válogatott középpályása, mivel combsérülést szedett össze szombaton, az argentinok ellen 4–0-ra megnyert negyeddöntős összecsapáson.
júl. 4
18:15
Nadal győzött Wimbledonban (Metropol)
A spanyol Rafael Nadal 6:3, 7:5, 6:4-re győzött vasárnap a cseh Tomas Berdych ellen az angol nyílt teniszbajnokság döntőjében, Wimbledonban.
júl. 4
18:33
Wimbledon: Rafa megmutatta, hogy ő az igazi bajnok - Berdych (She)
Mint korábban beszámoltunk róla, az Angol nemzetközi teniszbajnokság férfi egyesének döntőjében a második kiemelt spanyol Rafael Nadal háromszettes mérkőzésen 6:3, 7:5, 6:4-re felülmúlta a 12. helyen rangsorolt cseh Tomás Berdychet. A győztes örült a mérkőzés után, hogy idén már részt tudott venni a tornán, míg Berdych szerint ellenfele megmutatta, hogy igazi bajnok.
júl. 4
18:33
Újabb magyar siker Wimbledonban (Behaviour)
Babos Tímea és az amerikai Sloane Stephens három játszmában nyert vasárnap az Irina Kromacseva, Elina Szvitolina orosz, ukrán duó ellen a juniorok versenyének döntőjében a wimbledoni teniszbajnokságon.

Keresés