2010. szeptember 17. péntek

szept. 17
11:48
Elmarad a ZTE-Videoton találkozó (Metropol)
A pálya használhatatlansága miatt szinte biztos, hogy elmarad a ma 19 órára tervezett ZTE FC-Videoton FC NB I-es labdarúgó bajnoki mérkőzés.
szept. 17
11:50
MOB: november 20-án választják meg Schmitt Pál utódját (She)
November 20-án kerül sor a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) következő közgyűlésére, amelyen megválasztják a szervezet új elnökét.
szept. 17
11:52
Manchester Utd.: Valencia már februárban visszatérhet sérülése után (She)
Sir Alex Ferguson, a Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere elmondta, a Rangers elleni BL-csoportmérkőzésen súlyosan megsérülő Antonio Valencia – a korábbi hírekkel ellentétben – már februárban visszatérhet a pályára.
szept. 17
12:06
Kézilabda: a debreceniek nélkül készül a magyar keret a világkupára (She)
A Bajnokok Ligája selejtezőjében érdekelt debreceni játékosok nélkül készül pénteken és szombaton Tatán a jövő heti dániai világkupára a magyar női kézilabda-válogatott.
szept. 17
12:24
Atlétika: Bolt a csúcson akar visszavonulni, London után abbahagyhatja (She)
A londoni nyári olimpia után visszavonulhat Usain Bolt, napjaink sprinterkirálya. A jamaicai atléta ezt egy sajtótájékoztatón mondta el.
szept. 17
12:24
November 20-án megtudjuk, ki lesz Schmitt utóda (Behaviour)
November 20-án kerül sor a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) következő közgyűlésére, amelyen megválasztják a szervezet új elnökét.
szept. 17
12:42
Videó: a tartalékok között debütált az MU volt hajléktalanválogatottja (She)
Mint arról már beszámoltunk, bemutatkozott a Manchester Unitedben a nyáron igazolt portugál támadó, Bébé. Az Ole Gunnar Solskjaer vezette tartalékcsapatban jobbszélsőként játszott a korábbi hajléktalanválogatott csatár, de nem igazán tudott kitűnni az együttesből. A meccset egyébként a Manchester United 4–1-re elveszítette az Aston Villa ellen.
szept. 17
12:44
Asztalitenisz Eb: Póta bejutott a 16 közé, a címvédővel találkozik (She)
Póta Georgina bejutott a legjobb 16 közé az ostravai asztalitenisz Európa-bajnokság női egyesében.
szept. 17
12:46
NFL: az eltiltott Vincent Jackson lehet Brett Favre új sztárelkapója (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Minnesota Vikings állítólag élénken érdeklődik a liga által hat mérkőzésre eltiltott Vincent Jackson iránt.
szept. 17
13:00
Elhalasztják a ZTE-Videoton bajnokit (Infostart)
Elmarad a ma esti Zalaegerszeg-Videoton mérkőzés a labdarúgó NB I-ben.
szept. 17
13:00
Videó: az erő a brazil játékossal volt, aki nem kegyelmezett ellenfelének (She)
A brazil labdarúgó-bajnokság legutóbbi fordulójában a Botafogo középpályása, Edno ugyan nem szándékosan, de elementáris erővel fejbe találta a Goiás védőjét, Wendel Santost. A játékos azonnal a földre esett, és bár sokáig ápolni kellett, szerencsére nem történt komolyabb baja, sőt végig is tudta játszani a mérkőzést, amelyet csapata 4–1-re megnyert.
szept. 17
13:02
Hegyikerékpár: szombat délben rajtol a tizedik 24 órás váltó (She)
Szombat délben Csillebércen, mintegy ezer hegyikerekes részvételével rajtol a jubileumi, tizedik 24 órás hegyikerékpáros váltóverseny. Az Európa-kupa alkalmával a csapatok mellett duók és szólók nevezését is elfogadták a szervezők.
szept. 17
13:04
MotoGP: Teról volt a legjobb az esős szabadedzésen, Sebestyén a 8. (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Aragóniai Nagydíjának első (esős) szabadedzésén a 125 kcm-esek kategóriájában a spanyol Nicolás Teról érte el a legjobb időt, megelőzve honfitársát, Pol Espargarót, valamint a brit Bradley Smitht. Sebestyén Péter a 8. helyen zárt.
szept. 17
13:18
Asztalitenisz Eb: Tóth Krisztina nem jutott be a legjobb 16 közé (She)
Tóth Krisztina nem jutott be a legjobb 16 versenyző közé az ostravai asztalitenisz Európa-bajnokság női egyesében.
szept. 17
13:54
West Ham United: a kalapácsosok Vogts iránt érdeklődnek (She)
Német sajtóértesülések szerint az angol Premier League-ben utolsó helyen álló West Ham United vezetői Berti Vogtsot szeretnék szerződtetni menedzsernek.
szept. 17
13:56
Labdarúgó NB I: szeptember 28-án pótolják a ZTE-Videotont (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottsága elhalasztja az NB I 7. fordulójának szeptember 17-én (péntek) 19 órára kitűzött ZTE FC–Videoton FC bajnoki mérkőzését, mert az elmúlt napok esős időjárása miatt a ZTE centerpályája alkalmatlanná vált a meccs megrendezésére. A találkozó új kijelölt időpontja: szeptember 28. (kedd) 19 óra.
szept. 17
14:12
Mourinho nem lesz portugál szövetségi kapitány (Infostart)
A Real Madridot irányító José Mourinho pénteken azt mondta: nem fogadja el a Portugál Labdarúgó Szövetség (FPF) felkérését, miszerint ő vezényelje le hazája válogatottjának októberi Európa-bajnoki selejtezőit.
szept. 17
14:12
Real Madrid: Mourinho nem lesz portugál szövetségi kapitány (She)
A Real Madridot irányító José Mourinho pénteken azt mondta: nem fogadja el a Portugál Labdarúgó-szövetség (FPF) felkérését, miszerint ő vezényelje le hazája válogatottjának októberi Európa-bajnoki selejtezőit.
szept. 17
14:30
Moto2: Talmácsi a hetedik lett a második szabadedzésen (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Aragóniai Nagydíján a Moto2-kategóriában az olasz Mattia Pasini érte el a legjobb időt, megelőzve a San Marinó-i Alex De Angelist és a brit Scott Reddinget. Talmácsi Gábor a 7. helyen zárt.
szept. 17
14:30
Mourinho nem lesz portugál szövetségi kapitány (Metropol)
A Real Madridot irányító José Mourinho pénteken azt mondta: nem fogadja el a Portugál Labdarúgó Szövetség felkérését, miszerint ő vezényelje le hazája válogatottjának októberi Európa-bajnoki selejtezőit.
szept. 17
14:48
Szabadidősport: a rossz időjárás miatt elmarad a fogaskerekű-verseny (She)
A rossz időjárási körülmények miatt nem rendezik meg vasárnap a túrázók, kerékpárosok, illetve futók versenyét a fogaskerekűvel.
szept. 17
14:50
Davis-kupa: Djokovics helyett Troicki játssza az első egyest (She)
Novak Djokovics nem lép pályára ma a szerb Davis-kupa-csapatban a Csehország elleni belgrádi elődöntő első mérkőzésén.
szept. 17
14:52
DVTK: hivatalosan is bejelentették Szentes érkezését (She)
A Nemzeti Sport értesüléseinek megfelelően a Diósgyőri VTK vezetői ma kora délután bejelentették, hogy Szentes Lázár lesz az NB II Keleti csoportjában szereplő együttes szakmai igazgatója.
szept. 17
15:24
Tarlós István a pesti futballklubok vezetőivel tárgyalt (Infostart)
Tarlós István, a FIDESZ-KDNP főpolgármester-jelöltje szerint a magyar labdarúgásban tapasztalt szurkolói vandalizmust a klubok önerőből nem tudják felszámolni, ehhez szigorúbb törvényekre és példastatuálásra van szükség.
szept. 17
15:24
MotoGP: vizes pályán Casey Stoner volt a leggyorsabb (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Aragóniai Nagydíjának második szabadedzésén a királykategóriában az ausztrál Casey Stoner érte el a legjobb időt, megelőzve a listavezető spanyol Jorge Lorenzót és az amerikai Nicky Haydent.
szept. 17
15:24
Elmarad a ZTE-Videoton találkozó (Metropol)
A pálya használhatatlansága miatt elmarad a ma 19 órára kiírt ZTE FC-Videoton FC NB I-es labdarúgó-mérkőzés. A szövetség versenybizottsága délután kijelölte a meccs új időpontját, amely szeptember 28. (19 ó) lesz.
szept. 17
15:26
Manchester United: Berbatov biztosan játszik a Liverpool ellen (She)
Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere elárulta, hogy Dimitar Berbatov egész biztosan pályára lép majd a vasárnapi, Liverpool elleni rangadón.
szept. 17
15:28
DVSC: javában tart a jegyárusítás az Újpest elleni mérkőzésre (She)
Javában tart a jegyértékesítés a labdarúgó NB I 7. fordulójában megrendezésre kerülő DVSC-TEVA–Újpest mérkőzésre. Az újpestiek 800 jegyet igényeltek a találkozóra, így várhatóan megtelik a vendégszektor – adta hírül a dvsc.hu.
szept. 17
15:42
Súlyemelő-vb: Ádám Róbert és Soóky Gergely is kiesett (She)
Az 56 kilósok C-csoportjában fellépő Ádám Róbert és Soóky Gergely szakításban helytállt, lökésben azonban egyformán gyengélkedett, s kiesett a törökországi súlyemelő-világbajnokság pénteki nyitónapján.
szept. 17
15:44
MotoGP: Dani Pedrosa 2012-ig hosszabbított a Hondával (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság (MotoGP) királykategóriájában versenyző, és a vb-pontversenyben jelenleg második helyen álló Dani Pedrosa 2012-ig meghosszabbította szerződését a Hondával.
szept. 17
15:46
Liverpool: Gulácsi ismét a Tranmere Rovershez került kölcsönbe (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság harmadik vonalában szereplő Tranmere Rovershez került kölcsönbe Gulácsi Péter, a Liverpool magyar kapusa.
szept. 17
15:48
Tenisz: Gallovits Edina elődöntőt játszhat Kantonban (She)
Kialakult az elődöntő mezőnye a Kantonban zajló női tenisztornán. A négy közé egy ausztrál, egy orosz, egy kínai játékos, valamint a román színekben versenyző Gallovits Edina jutott.
szept. 17
16:00
FTC: Fel kell állnunk a padlóról, ehhez kellenek a szurkolók is - Prukner (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros vezetőedzője, Prukner László reményei szerint szurkolóik a csapat mellett állnak majd a Siófok elleni bajnoki mérkőzésen is – tudatta a zöld-fehérek hivatalos honlapja.
szept. 17
16:00
November 20-án választ új elnököt a MOB (Metropol)
A Magyar Olimpiai Bizottság következő közgyűlésén választják meg a szervezet új elnökét. Schmitt Pál köztársasági elnök augusztus 5-én mondott le MOB-elnöki tisztségéről, és az új vezető megválasztásáig Molnár Zoltán főtitkárt bízta meg az elnöki tisztségből fakadó jogkör gyakorlásával.
szept. 17
16:18
MotoGP: Espargaró volt a leggyorsabb, Sebestyén 27. lett (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Aragóniai Nagydíjának második szabadedzésén a spanyol Pol Espargaró érte el a legjobb időt, míg mögötte a listavezető, szintén spanyol Marc Márquez és a német Jonas Folger zárt. Sebestyén az első szabadedzésen megszerzett 8. helye után ezúttal 27. lett.
szept. 17
16:36
Férfi kézilabda: a THW Kielé a legnagyobb költségvetés (She)
A világválság nagy hatással van az élsportra, így a kézilabdázásra is. Érintett szinte valamennyi bajnokság, beleértve a két legerősebb pontvadászatot, a Bundesligát és az Asobal Ligát is.
szept. 17
16:54
Liverpool: Trezeguet a napot választotta a „vörösök” helyett (She)
A Juventus labdarúgócsapatát elhagyó David Trezeguet a nyáron a Liverpoolba is igazolhatott volna, ám ő inkább a spanyol Hérculest választotta. Döntésében nemcsak sportszakmai okok játszottak közre.
szept. 17
16:56
Jégkorong, Mol Liga: Berta vezérletével sima Vasas-siker (She)
A Vasas jégkorongcsapata idegenben 7–1-re győzött a Steaua Bucuresti ellen a Mol Liga péntek délutáni mérkőzésén. A magyar együttesben Berta Ákos három gólt lőtt, míg Gergely Csaba duplázott.
szept. 17
16:58
Profi ökölvívás: Mayweather akár 30 év börtönbüntetést is kaphat (She)
A világ egyik legjobb bokszolója, Floyd Mayweather Jr. szeptember 9-én összetűzésbe keveredett a törvénnyel, ugyanis gyermekei anyja feljelentette őt, azzal, hogy az ökölvívó megverte, életveszélyesen megfenyegette és a telefonját is ellopta tőle.
szept. 17
17:12
Labdarúgó NB I: Kaposvár-Paks mérkőzés élőben az NSO-n (She)
A labdarúgó NB I 7. fordulójának pénteki játéknapján a forduló előtt még listavezető Kaposvári Rákóczi a Paksi FC-t fogadja. Kövesse nyomon a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
szept. 17
17:14
Asztalitenisz Eb: meccslabdákat hárítva elődöntős a Tóth, Póta duó (She)
Elődöntőbe jutott a Tóth Krisztina, Póta Georgina duó az ostravai asztalitenisz Európa-bajnokságon női párosban, miután a nyolc között óriási csatában legyőzte a cseh Iveta Vacenovská, Renata Strbiková kettőst.
szept. 17
17:30
Internazionale: Zanetti újabb bajnoki címmel rekordot döntene (She)
Javier Zanetti, az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Internazionale csapatkapitánya meg akarja dönteni a liga rekordját, és sorozatban hatodszor is bajnoki címet ünnepelne együttesével.
szept. 17
17:32
Újpest: Nem feltartott kézzel megyünk Debrecenbe - Simek (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest szélsője, Simek Péter szerint nem feltartott kézzel mennek Debrecenbe, és reméli, a szurkolók az előző szezonhoz hasonlóan ezúttal is „hazai pályát” varázsolnak az Oláh Gábor utcában – adta hírül a dvsc.hu.
szept. 17
17:48
Gulácsit ismét kölcsönadta a Liverpool (Infostart)
A Liverpool - akárcsak az előző idényben - ismét kölcsönadta az angol harmadosztályban szereplő Tranmere Rovers labdarúgócsapatának Gulácsi Pétert.
szept. 17
17:48
Vuelta: második szakaszgyőzelmét ünnepelhette Gilbert (She)
A belga Philippe Gilbert nyerte a Vuelta 19. szakaszát, a második helyen az amerikai Tyler Farrar ért célba. Gilbert-nek ez volt a második szakaszgyőzelme az idei spanyol körversenyen, korábban a 3. etapot nyerte meg. Az összetettben vezető Vincenzo Nibali tovább növelte előnyét, így már 50 másodperccel vezet a második helyen álló Ezequiel Mosquera előtt.
szept. 17
17:50
Elődöntős és már biztos érmes a Tóth, Póta duó (Infostart)
A Tóth Krisztina, Póta Georgina duó óriási csata után, meccslabdákat hárítva bejutott az elődöntőbe, így már biztosan érmet szerez az ostravai asztalitenisz Európa-bajnokságon.
szept. 17
18:06
Napoli: Lucarelli térdsérülése miatt akár félévet is kihagyhat (She)
A röntgenvizsgálatok nem hoztak túl jó hírt az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Napoli támadója, Cristiano Lucarelli számára: a 34 éves játékos akár félévet is kihagyhat térdsérülése miatt.
szept. 17
18:06
Gulácsit öt meccsre kölcsönadták (Metropol)
A Liverpool - akárcsak az előző idényben - ismét kölcsönadta az angol harmadosztályban szereplő Tranmere Rovers labdarúgócsapatának Gulácsi Pétert.
szept. 17
18:24
Torna: a férfiak és a nők is vb-válogatót tartanak szombaton (She)
A 125 éves Magyar Torna Szövetség életében ezen a hétvégén sincs megállás, férfi és női tornászainknál egyaránt a 2. vb-válogatóra kerül sor, míg Kaposvárott az Old boys, old girls gálát rendezik.
szept. 17
18:26
Kerékpár: triál- és egykerekűs versenyek a hazai legjobbakkal (She)
A Budapest Sportiroda és a Sportaktiv SE közös rendezvényén, a városligeti 56-osok terén, október 2-án megrendezendő K&H olimpiai kerékpáros napon a triál szakág nemzetközi szinten is eredményes versenyzői mellett világcsúcstartó egykerekűs is nyeregbe száll.

Keresés