2011. február 4. péntek

febr. 4
17:57
Kerékpár: több mint félezer résztvevőre számítanak a földalatti versenyen (She)
Vasárnap Kőbányán kerül megrendezésre a McDonald's BringaMánia Vakond futam elnevezésű kerékpárverseny, melyen az elitek mellett amatőrök, sőt gyermekek is rajthoz állhatnak a földalatti futamok alkalmával. A szervező Vuelta Sportiroda több mint félezer résztvevőre számít.
febr. 4
18:15
Labdarúgás: elutasították a két eltiltott FIFA-tag fellebbezését (She)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) illetékes testülete elutasította a szervezet két végrehajtó bizottsági tagjának fellebbezését, akik azért kaptak büntetést, mert a 2018-as és 2022-es vb helyszínéről tartott szavazás kapcsán pénzt fogadtak volna el a voksukért.
febr. 4
18:17
Tenisz: sérülés vetett véget Gasquet szerencsés menetelésének (She)
A negyeddöntőig menetelt, mégis csak hét gémen át tartott Richard Gasquet szereplése a zágrábi ATP-tornán. A negyedikként kiemelt francia a Michael Berrer elleni mérkőzésen a német 5:2-es vezetésénél fel kellett adnia a mérkőzést. Gasquet az első fordulóban erőnyerő volt, a másodikban Arnaud Clément visszalépett ellene, úgy jutott a nyolc közé.
febr. 4
18:33
Videó: a Vasas új befektetője a fiatalok mellett tette le a voksát (She)
A Vasas Sport Club még 2009. január 21-én vette meg a Vasas Futball Kft.-t és ezzel a felnőtt labdarúgó csapat operatív irányítását is. Két év múltán sikerült túladni a tulajdonon, Markovits László ügyvezető elnök ma délelőtt írta alá a Híd Akvizíciós Zrt.-vel a kft. 99%-os eladásáról szóló szerződéseket.
febr. 4
18:35
Utánpótlás: negyedik alkalommal rendezik meg a Puskás Suzuki Kupát (She)
Április 22. és 25. között negyedik alkalommal rendezik meg a Puskás Suzuki Kupa labdarúgó utánpótlás tornát, amelynek mérkőzéseire ezúttal is Felcsúton és Székesfehérváron kerül sor.
febr. 4
18:51
NBA: majdnem teljes az All Star-sereg, még Jao Ming helyettese hiányzik (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság vezetői nyilvánosséágra hozták, kik lesznek a cserék a február 20-ai Los Angeles-i All Star-gálán, így teljessé vált a Kelet és Nyugat csapatának is a kerete.
febr. 4
18:51
Negyedik alkalommal Puskás Suzuki Kupa (Metropol)
Április 22. és 25. között negyedik alkalommal rendezik meg a Puskás Suzuki Kupa labdarúgó utánpótlás tornát, amelynek mérkőzéseire ezúttal is Felcsúton és Székesfehérváron kerül sor.
febr. 4
19:09
NB II: a csapatkapitány távozik Bajáról, Forgás és Csordás érkezett (She)
Távozik a Bajai LSE labdarúgó NB II-ben szereplő együttesétől Vincze Zoltán, aki az ősszel csapatkapitánya volt a Bognár György által dirigált gárdának.
febr. 4
19:11
NFL: testi sértéssel vádolják Haynesworth-t, a Redskins védője tagad (She)
A rendőrség vizsgálatot indított Albert Haynesworth, az NFL-ben szereplő Washington Redskins védekező falembere ellen, mert állítólag megütött valakit egy fővároshoz közeli autóúton. A játékos tagadja a vádakat.
febr. 4
19:13
Anglia: Megson a harmadosztályú Sheffield Wednesday menedzsere lett (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság harmadosztályában szereplő Sheffield Wednesday Gary Megsont nevezte ki a csapat új menedzserének. A szakember három és fél éves szerződést kötött az egyesülettel.
febr. 4
19:15
Ligue 1: most érkezett, de már meg is sérült John Utaka (She)
Megsérült John Utaka, a francia első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Montpellier nemrég igazolt csatára.
febr. 4
19:45
Bp. Honvéd: fiatal kapus érkezett a kispesti csapathoz (She)
A honvedfc.hu tájékoztatása szerint a Bp. Honvédban folytatja pályafutását Sásdi Bálint. A Büktől érkező kapus egyelőre a kispesti klub második csapatához került.
febr. 4
19:45
Csak Agárdon lehet korcsolyázni a Velencei-tavon (Metropol)
Kizárólag a sportolásra kijelölt agárdi Popstrandon lehet korcsolyázni szombaton a Velencei-tavon - közölte a strand főrendezője pénteken.
febr. 4
19:47
Eredivisie: ifjú vetélytársa továbbra is megelőzi Babos Gábort (She)
A súlyos hátsérüléséből felépülő Babos Gábornak (NEC Nijmegen) a holland labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) szombati játéknapján is be kell érnie a kispadozással, a kaput az ősszel kiválóan teljesítő Jasper Cillessen védi a Heerenveen ellen.
febr. 4
19:49
Németország: Király még bízik a feljutásban, és nem készül távozni (She)
Király Gábor a müncheni Tageszeitungnak nyilatkozva arról beszélt, hogy bár még nem sikerült megállapodnia az 1860 Münchennel nyáron lejáró szerződése megújításáról, szeretne a német labdarúgó-bajnokság második vonalában szereplő csapatnál maradni, mert nagy céljai vannak vele.
febr. 4
20:21
Fed Kupa: vereség a románoktól is (Metropol)
Mindkét egyest elvesztették a magyarok pénteken, ezzel a román női teniszválogatott behozhatatlan, 2-0-s vezetéshez jutott Keller László alakulata ellen a Fed Kupa Euro-afrikai zóna I. csoportjában.
febr. 4
20:39
Tenisz, Fed-kupa: vereség a románoktól is, 3. hely a csoportban (She)
Mindkét egyest elvesztették a magyarok pénteken, ezzel a román női teniszválogatott behozhatatlan, 2-0-s vezetéshez jutott Keller László alakulata ellen a Fed-kupa Euro-afrikai zóna I. csoportjában.
febr. 4
20:57
Női kosárlabda NB I: fölényes szegedi győzelem a Vasas ellen (She)
Negyedik negyedbeli remeklésének köszönhetően fölényesen nyert a Szeged vendégként a Vasas ellen a női kosárlabda NB I pénteki mérkőzésén.
febr. 4
20:59
Jégkorong ob I: büntetőkkel győzött a Dunaújváros (She)
A Dab.Docler hazai pályán büntetőkkel győzött a Sapa Fehérvár ellen a jégkorong ob I középszakaszának nyitányán.
febr. 4
21:15
Blog: Tőzsérék főztek csirkepaprikást Juhásznak a „magyar meccs” előtt (She)
Újabb írással jelentkezett blogjában Juhász Roland. A magyar labdarúgó-válogatott és az Anderlecht kitűnő védője ezúttal a magyar összetartásról és a válogatott szünetről osztja meg gondolatait az olvasókkal.
febr. 4
21:17
Tenisz: két dél-afrikai jutott be a johannesburgi elődöntőbe (She)
A három hazai játékos közül kettő bejutott az elődöntőbe a Johannesburgban zajló férfi tenisztornán. A 4. helyen kiemelt Kevin Anderson a szlovák Karol Becket, Izak van der Merwe pedig a német Simon Greult győzte le.
febr. 4
21:33
Serie A: Maicon lett a legjobb Európában légióskodó brazil labdarúgó (She)
Az olasz labdarúgó élvonalban szereplő Internazionale játékosa, Maicon kapta a 2010-ben legjobb Európában légióskodó brazil futballistának járó díjat.
febr. 4
21:35
Egyiptom: országszerte betiltották a futballt a tüntetések miatt (She)
Egyiptomban a január 25. óta tartó tüntetések súlyosbodása miatt a helyi labdarúgó-szövetség az egész ország területére betiltotta a futballt.
febr. 4
21:37
Zenit: Huszti-gól Erőséknek, győzelem, Spalletti mégis elégedetlen (She)
Hiába nyerte meg legutóbbi felkészülési mérkőzését az orosz labdarúgó-bajnokság címvédője, a Zenit, Luciano Spalletti vezetőedző korántsem elégedett a látottakkal.
febr. 4
21:51
Blog: Fradi, Vasas, Magyarország - Thury Gábor véleménye (She)
Újabb írással jelentkezett blogjában Thury Gábor, a Nemzeti Sport főmunkatársa, aki ezúttal a Ferencváros és a Vasas körüli értékesítési gondokról fejti ki a véleményét.
febr. 4
21:51
Egyenlített a Sopron a női Euroligában (Metropol)
Az MKB-Euroleasing Sopron hazai pályán nagy csatában legyőzte a spanyol Valenciát pénteken a női kosárlabda Euroliga két sikerig tartó nyolcaddöntőjének második mérkőzésén, így 1-1-re kiegyenlített a párharcban.
febr. 4
22:09
Jégkorong ob I: hosszabbításos Fradi-siker a Miskolc ellen (She)
Hosszabbítás után 5–4-re győzött az FTC-Orangeways a Miskolci Jegesmedvék ellen a férfi jégkorong ob I első játéknapján. A volt Fradi-kapust, Budai Krisztiánt két harmad után cserélte le Bob Dever, a Miskolc vezetőedzője.
febr. 4
22:27
Bundesliga: a Dortmund nem tudta legyőzni a Schalkét (She)
A Borussia Dortmund egy idényre való helyzetet kihagyott, így gól nélküli döntetlenre végzett a Schalke ellen a német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 21. fordulójának nyitó mérkőzésén.
febr. 4
22:29
Videó: Erdei a karrierje végén sem szakadna el a boxtermektől (She)
Erdei Zsolt, Madár még januárban elárulta mikorra várható pályafutásának a vége. Akkor azt mondta, hogy az idei lesz az utolsó éve, és ezt az elhatározását azóta sem változtatta meg. Az NSO Tv exkluzív interjújából kiderül, milyen életet képzel el magának a pályafutása végén.
febr. 4
23:03
Serie B: Kovácsik Ádám nélkül ért el döntetlent a Reggina (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság második vonalában szereplő Reggina 1–1-es döntetlent játszott hazai pályán a Padovával a Serie B 24. fordulójában. Kovácsik Ádám, a Reggina játékosa a kispadról figyelhette az eseményeket.
febr. 4
23:05
Championship: Buzsáky nélkül, emberhátrányban nyert a QPR (She)
A sérült Buzsáky Ákost nélkülözve győzött a Queens Park Rangers a Reading otthonában az angol Championship 30. fordulójában.
febr. 4
23:21
NFL: a Steelers Pro Bowl-meghívott centere kihagyja a Super Bowlt (She)
Érzékeny veszteséggel kell számolniuk a Pittsburgh Steelers szurkolóinak, a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) 2010-es szezonjának csúcsmérkőzésén, a 45. Super Bowlon az együttes kénytelen lesz lemondani kezdő centere, Maurkice Pouncey szolgálatairól.

Keresés