2011. március 30. szerda

márc. 30
21:30
Xavi csábítja Fabregast, Torres szerint nincs helye a Barcában (Agroinform)
A Barcelona középpályása, Xavi Hernández szerint Fabregas hozzájuk akar igazolni, míg Fernando Torres úgy látja, csak a kispadon jutna hely az Arsenal játékosának.
márc. 30
21:33
Női kosárlabda NB I: ismét nyert a Szekszárd, egyenlített a BSE (She)
A női kosárlabda NB I alsóházi rájátszásában a Szekszárd másodszor is megverte a a Ceglédet, ezzel a kilencedik helyért játszhat majd a mai, második meccs után 1–1-re álló BSE–Vasas-Csata párharc győztesével.
márc. 30
21:48
Újra csapatutasítás a Ferrarinál? (Agroinform)
Az Ausztrál Nagydíj 11. körében történt Massa-Alonso helycsere arra utal, a Ferrarinál továbbra sem kezelik egyenlően a pilótákat.
márc. 30
21:50
Zvonarjova az elődöntőben (Agroinform)
Az orosz Vera Zvonarjova két játszmában nyert a lengyel Agnieszka Radwanska ellen szerda este és bejutott az elődöntőbe a miami keménypályás tenisztornán.
márc. 30
21:51
1860 München: arab befektető mentheti meg az „oroszlánokat" (She)
Arab befektetők menthetik meg az anyagi ellehetetlenülés szélén álló német másodosztályú 1860 München labdarúgócsapatát a Süddeutsche Zeitung információi szerint.
márc. 30
21:53
Real Madrid: Benzema lemaradhat a Gijón és a Tottenham elleni meccsekről (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid francia támadója, Karim Benzema sérülés miatt lemaradhat a hétvégi Sporting Gijón elleni meccsről, illetve a Tottenhammel vívandó Bajnokok Ligája negyeddöntőről.
márc. 30
22:06
A Machester United 20 millióért viheti De Geát (Agroinform)
A spanyol fővárosi klub korábban 25 millió euróban szabta meg a kapus árát, ám a Manchester Unitednek végül csak 20-at kell fizetnie.
márc. 30
22:09
Birkózó Eb: Ligeti bronzérmes (Infostart)
Ligeti Dániel bronzérmet nyert a szabadfogású bírkózók 120 kg-os kategóriájában a dortmundi Európa-bajnokságon, miután a helyosztón legyőzte a német Nick Matuhint.
márc. 30
22:09
AC Milan: Pato, Boateng és Van Bommel is felépülhet a derbire (She)
Már teljes értékű edzésmunkát végzett szerdán az AC Milan labdarúgócsapatával Alexandre Pato, Kevin-Prince Boateng és Mark van Bommel is. Úgy tűnik, mindhárom játékos vállalhatja a játékot a szombati, döntő fontosságú Internazionale elleni derbin.
márc. 30
22:09
Birkózó Eb: Ligeti Dániel bronzérmes (Metropol)
Ligeti Dániel bronzérmet nyert a szabadfogásúak 120 kg-os kategóriájában a dortmundi Európa-bajnokságon, miután a szerda esti helyosztón legyőzte a német Nick Matuhint.
márc. 30
22:24
Johansson és Primeau is hosszabbított (Agroinform)
A Sapa Fehérvár AV19 bejelentette, hogy újabb egy évre elkötelezte magát klub mellett kiváló center, a svéd-kanadai Eric Johansson.
márc. 30
22:27
Ligakupa: Debrecen-Paks döntő lesz (Infostart)
A címvédő Debrecen után a Paks jutott be a labdarúgó Ligakupa döntőjébe, miután idegenbeli győzelmét követően a szerdai visszavágón is 2-1-re nyert a Zalaegerszeg ellen.
márc. 30
22:42
Nem álmodunk színeseket - Vereckei Ákos (Agroinform)
Az olimpiai bajnok kajakos szerint Kammerer Zoltánnal mindketten vannak már annyira rutinos kajakosok, hogy két lábbal álljanak a földön, reálisan mérjék fel a lehetőségeinket.
márc. 30
22:45
Videó: Lehmann nagyot hibázott, de az Arsenal nem kapott gólt (She)
Jens Lehmann már mérkőzésen is pályára lépett az élvonalbeli angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Arsenalban. A kapusgondok miatt az „ágyúsokhoz” a szezon végéig aláíró német kapus a tartalékcsapat Wigan elleni találkozóját védte végig. A legutóbb Stuttgartban szereplő, ám tavaly nyáron visszavonuló hálóőr a 2–1-re elveszített meccsen egy hazaadásnál ügyetlenkedett, de végül csapattársa…
márc. 30
23:00
Szolnokon nagyon nehéz feladatunk lesz – Vaskó Tamás (Agroinform)
A Videoton védője a vidi.hu-nak elmondta, egyre jobban kezd összeállni a csapat védekezése, de mindig a kötelező győzelmek a legnehezebbek, mint a hétvégi Szolnok elleni mérkőzés.
márc. 30
23:03
Olaszország: Eltemettek minket, mégis élünk, világklasszisok nélkül - Prandelli (She)
Az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Cesare Prandelli az ANSA olasz hírügynökségnek adott helyzetértékelésében, az ukránok elleni keddi 2–0-s sikert követően elmondta, az olasz válogatottat sokan eltemették a nyári világbajnokság után, de ő biztos benne, hogy fényes jövő előtt áll a csapat – annak ellenére, hogy nincsenek világklsszaisaik.
márc. 30
23:18
Wöller ötödik helyen végzett (Agroinform)
A szabadfogásúak 66 kg-os kategóriájában szereplő Wöller Gergő ötödik helyen végzett a dortmundi birkózó Európa-bajnokság szerdai napján.
márc. 30
23:21
Futsal MK: az Aramis visszavágott, mégis a Berettyó ment tovább (She)
A férfi futsal Magyar Kupa negyeddöntőjének mai visszavágóján az Aramis otthon 5–4-re nyert a  Berettyóújfalu ellen, de mivel az első meccsen 2–0-ra kikapott, így nem jutott tovább.
márc. 30
23:57
Férfi kosár NB I: elutasított debreceni óvás, dulakodásért pénzbüntetés (She)
A Magyar Kosárlabda-szövetség Versenybizottsága elutasította a férfi NB I-ben szereplő Factum Sport Debrecen óvását, miszerint a Kecskemét elleni, március 23-i bajnoki mérkőzésen a játékvezetők nem jegyeztek be egy személyi hibát.
márc. 30
23:59
Női röplabda CEV-kupa: a Krasznodar otthon kapott ki a döntő első meccsén (She)
A női röplabda CEV-kupa döntőjének első meccsén az orosz Dinamo Krasznodar hazai pályán simán, 3:0-ra kikapott az olasz Urbinótól. A visszavágót április 3-án rendezik Olaszországban.

Keresés