2011. április 13. szerda

ápr. 13
17:39
Tenisz: Nadal simán győzött, Verdasco kiesett Monte-Carlóban (She)
A világelső Rafael Nadal négy játékot veszítve, 6:2, 6:2-re felülmúlta finn ellenfelét, Jarkko Nieminent a Monte-Carlóban zajló férfi tenisztornán, így bejutott a nyolcaddöntőbe. A világranglista nyolcadik helyén álló spanyol Fernando Verdasco két szettben kikapott honfitársától, Tommy Robredótól.
ápr. 13
17:41
Zenit: Husztit az űrhajózásról és Jurij Gagarinról faggatták (She)
Huszti Szabolcs nem szeret repülni, így nem szívesen lenne űrhajós sem – ez derült ki abból az interjúból, amit klubja, az orosz labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Zenit rádiója készített vele az Oroszországban nagy becsben tartott Űrhajózás világnapja alkalmából.
ápr. 13
17:43
Arsenal: Djourou és Szczesny is visszatérhet a Liverpool ellen (She)
Wojciech Szczesny és Johan Djourou, az Arsenal labdarúgócsapatának játékosai az előzetes várakozásokkal ellentétben a hétvégi, Liverpool elleni rangadón visszatérhetnek sérülésük után.
ápr. 13
17:54
Djourou és Szczesny már a hétvégén visszatérhet (Agroinform)
A lengyel kapus és az elefántcsontparti védő akár már a hétvégén visszatérhet. Az Ágyúsok vasárnap a Liverpollal játszanak az Emiratesben.
ápr. 13
17:57
Kerékpár: már 900-an neveztek a szombati Balaton-kerülésre (She)
Szombaton, immár 12. alkalommal, újra kerékpáros túrázók tekerik körbe a Balatont. Az április 16-i  tavaszindító McDonald's BringaMánia Balatonkör különböző távjaira és a családi programokra több mint ezer kerékpárost várnak a szervezők. A Balatonföldvárról induló, 10, 86 és 206 km-es tókerülő túrára eddig 900 előnevezés érkezett.
ápr. 13
17:59
Ökölvívás: Ha normálisan látok, akkor kiütöm Maidanát - Morales (She)
Erik Morales állítása szerint nagyon jó eséllyel kiütötte volna a múlt hétvégén Marcos Maidanát a Bokszvilágszövetség (WBA) ideiglenes kisváltósúlyú vb-címéért vívott Las Vegas-i profi ökölvívó gálán, ha a szeme nem sérül meg a meccs elején.
ápr. 13
18:01
Súlyemelő Eb: a fehérorosz Novikava megvédte címét női 58 kg-ban (She)
A címvédő fehérorosz Nasztaszja Novikava nyerte a női 58 kg-os kategória küzdelmét az oroszországi Kazanyban zajló súlyemelő Európa-bajnokság szerdai versenynapján.
ápr. 13
18:12
Szávay lemondta a marokkói tenisztornát (Agroinform)
Szávay Ágnes sérülése miatt szerdán lemondta a részvételt a hétfőn kezdődő, 220 ezer dollár összdíjazású marokkói salakpályás tenisztornán.
ápr. 13
18:15
Női kosárlabda: Sopron-Pécs bajnoki döntő élőben az NSO-n! (She)
A női kosárlabda NB I döntőjének első felvonásán, szombaton a Pécs 2010 hazai pályán 82–76-ra nyert a Sopron ellen, ezzel 1–0-ra vezet az egyik csapat harmadik győzelméig tartó párharcban. A finálé második mérkőzését ma rendezik Sopronban – kövesse nyomon a találkozót folyamatosan frissülő cikkünkben!
ápr. 13
18:17
Női válogatott: Méry Rita triplázott, négyet vágtunk Szlovákiának (She)
Női válogatottunk szerda délután a szlovákiai Szencen mérkőzött meg a házigazdák együttesével, Kiss László csapata helyenként nagyszerű teljesítményt nyújtva 4–2-es győzelmet aratott – adta hírül a Magyar Labdarúgó-szövetség honlapja.
ápr. 13
18:19
U19-es válogatott: fiataljaink döntetlent játszottak Izraellel (She)
A május végén kezdődő Európa-bajnoki selejtező elitkörre készülő U19-es válogatottunk szerdán lejátszotta második izraeli felkészülési mérkőzését is. Szepessy László együttese 1–1-es döntetlent játszott a házigazdákkal – olvasható a Magyar Labdarúgó-szövetség honlapján.
ápr. 13
18:33
NB II: a Szigetszentmiklós egy góllal győzött a Budaörs ellen (She)
A Szigetszentmiklós hazai pályán 2–1-re győzött a Budaörs ellen a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 18. fordulójából elhalasztott mérkőzésén.
ápr. 13
18:33
Kemény Dénes: Wayne Rooney szerény és visszafogott (Infostart)
A Manchester United esélyes arra, hogy a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjébe jusson, de a fináléban a spanyol sztárcsapatoknak van nagyobb sansza a sikerre - mondta az InfoRádiónak Kemény Dénes. A magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya kedden a kommentátorállásból nézte végig kedvenc együttese, a Manchester United 2-1-es győzelmét a Chelsea ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája…
ápr. 13
18:48
A Szigetszentmiklós otthon tartotta a három pontot (Agroinform)
A Szigetszentmiklós hazai pályán  2-1-re verte a Budaörsöt ellen az NB II Nyugati csoportjának 18. fordulójából elhalasztott mérkőzésen.
ápr. 13
19:09
Pontlevonással és pénzbírsággal büntették Huszti klubját (Infostart)
Egy szerdai döntés értelmében egy pontot elvesztett a bajnokságban a Huszti Szabolcsot is foglalkoztató orosz Zenit labdarúgócsapata.
ápr. 13
19:09
Labdarúgás: kislányával szenvedett balesetet az MU korábbi csatára (She)
Szerencsés kimenetelű autóbalesetnek volt szenvedő alanya David Bellion, a Bordeaux labdarúgócsapatának csatára, aki jelenleg a Nice-ben szerepel kölcsönjátékosként.
ápr. 13
19:09
Akadémistáik miatt büntették Huszti klubját (Metropol)
Egy szerdai döntés értelmében egy pontot elvesztett a bajnokságban a Huszti Szabolcsot is foglalkoztató orosz Zenit labdarúgócsapata.
ápr. 13
19:11
MotoGP: 2013-tól Texas is bekerül a versenynaptárba (She)
A MotoGP egyik főtámogatója, a Dorna tíz évre szóló megállapodást kötött a texasi körverseny szervezőbizottságával, így 2013-tól az USA déli részén elhelyezkedő államban is rendeznek versenyeket.
ápr. 13
19:13
Premjer-liga: pontlevonással és pénzbírsággal büntették Husztiékat (She)
Egy szerdai döntés értelmében egy pontot elvesztett a bajnokságban a Huszti Szabolcsot is foglalkoztató orosz Zenit labdarúgócsapata.
ápr. 13
19:15
Man. United: Wayne Rooney most már elismeri, elragadták az érzelmei (She)
A TalkSPORTnak adott exkluzív interjújában Wayne Rooney, a Manchester United támadója arról beszélt, hogy azon a bizonyos West Ham United elleni angol bajnoki labdarúgó-mérkőzésen elragadták az érzelmei, és sajnálja, hogy belekáromkodott a kamerába.
ápr. 13
19:17
Kajak-kenu: betegség miatt csúszott meg Benedek Dalma felkészülése (She)
Hatszoros világbajnok kajakosunk, Benedek Dalma lassan már utoléri társait és önmagát, ennek előzményéről a kajak.hu-n vezetett blogjában számolt be kiválóságunk, amelyben elárulta: két hétig elhúzódó betegsége még a sevillai edzőtábor első két hetére is kihatással volt.
ápr. 13
19:24
A Paks megérdemelten nyerte története első trófeáját (Agroinform)
A 2010-es ezüstérem után az idei sorozatban elhódította a Ligakupát Kis Károly csapata.
ápr. 13
19:27
Ligakupa: elbukott a címvédő DVSC, a Paksé a trófea (She)
A Paks nyerte meg a magyar Ligakupát, miután a döntő visszavágóján, hazai pályán 3–0-ra legyőzte a DVSC-t. Kis Károly együttese a mostani sikernek köszönhetően 4–2-es összesítéssel múlta fölül a címvédőt a fináléban.
ápr. 13
19:29
Női kézilabda NB I: a címvédő ETO hat góllal nyert a Vác ellen (She)
A Győr hazai pályán 24–18-ra győzött a Vác ellen a női kézilabda NB I elődöntőjének első mérkőzésén.
ápr. 13
19:45
Huszonötmillió forintot kerestek a paksi futballisták - bravúr a Ligakupa-döntőben (Infostart)
Története legnagyobb sikerét érte el a Paks azzal, hogy a labdarúgó Ligakupa döntőjének szerdai visszavágóján hazai környezetben 3-0-ra nyert a címvédő Debrecen ellen, így 4-2-es összesítéssel megnyerte a sorozat 2010-11-es szezonját.
ápr. 13
19:45
Női vízilabda ob I: az Eger egy győzelemre került a bronzéremhez (She)
Az élvonalbeli női vízilabda-bajnokság, a Vodafone ob I-ben a ZF-Eger egy mérkőzésre került a bronzéremhez, miután a rájátszás harmadik helyért tartó versenyfutásának második felvonásán Szegeden tudott nyerni a hosszabbításban. A párharc az egyik fél harmadik győzelméig tart.
ápr. 13
19:47
DVSC: Már az első mérkőzésen elvesztettük a kupát - Sándor (She)
A DVSC-TEVA 3–0-ra kikapott a Paks otthonában a Ligakupa fináléjának második mérkőzésén, ezzel ezüstérmet szerzett a debreceni csapat, miután az első összecsapáson hazai pályán 2–1-re győzött, összesítésben azonban 4–2-re Kis Károly legénysége diadalmaskodott. Sándor Tamás, a DVSC edzője szerint már az első találkozón elveszítették a döntőt.
ápr. 13
19:49
Paks: A két gólom a nagyszerű csapatmunka eredményei - Magasföldi (She)
A Paks a Ligakupa fináléjának második mérkőzésén hazai pályán 3–0-ra legyőzte a címvédő DVSC-TEVA-t, ezzel összesítésben 4–2-re megnyerte a sorozatot. A duplázni tudó Magasföldi József szerint góljai a remek csapatmunka eredményei.
ápr. 13
20:00
Nadal könnyedén győzött (Agroinform)
Az első helyen kiemelt, címvédő,  Rafael Nadal két sima szettben nyert Jarkko Nieminen ellen a monte-carlói férfi tenisztornán.
ápr. 13
20:02
Előny a Győrnél az elődöntőben (Agroinform)
A címvédő Győrt egyetlen siker választja el attól, hogy bejusson a fináléba.
ápr. 13
20:03
Ligakupa: A két gólom a nagyszerű csapatmunka eredménye - Magasföldi (She)
A Paksi FC a Ligakupa fináléjának második mérkőzésén hazai pályán 3–0-ra legyőzte a címvédő DVSC-TEVA-t, ezzel összesítésben 4–2-re megnyerte a döntőt. A duplázó Magasföldi József szerint két gólja a remek csapatmunka eredménye.
ápr. 13
20:03
Labdarúgó Ligakupa: a Paks diadalmaskodott (Metropol)
Története legnagyobb sikerét érte el a Paks azzal, hogy a labdarúgó Ligakupa döntőjének szerdai visszavágóján hazai környezetben 3-0-ra nyert a címvédő Debrecen ellen, így 4-2-es összesítéssel megnyerte a sorozat 2010/11-es szezonját. A Paks 25 millió forintot kap a végső sikerért.
ápr. 13
20:05
BL: Marcelo balszélső lesz, egy csatárral a Tottenham - kezdőcsapatok (She)
Megvannak a kezdőcsapatok a Tottenham–Real Madrid Bajnokok Ligája-negyeddöntő második mérkőzésére. Érdekesség, hogy José Mourinho balszélsőként számít az első mérkőzésen brillírozó Marcelóra, valamint, hogy Harry Redknapp mindössze egy csatárral küldi harcba a négygólos hátrányból induló angol csapatot.
ápr. 13
20:07
Női kosárlabda NB I: soproni sikerével a címvédés közelébe ért a Pécs (She)
Az élvonalbeli női kosárlabda-bajnokság döntőjében a Pécs 2010 Sopronban tudott nyerni tíz ponttal (78–68) az MKB-Euroleasing ellen, így a hazai sikert követően egy győzelemre került a címvédéstől, hiszen a párharc az egyik fél harmadik megnyert összecsapásáig tart. Folytatás – és talán zárás is – vasárnap, Pécsett.
ápr. 13
20:18
Spaletti miatt pontot vontak le a Zenittől (Agroinform)
Nem rakott be a kezdőbe saját nevelésű játékost a Zenit, így az orosz szövetség elvette a csapattól a CSKA ellen szerzett pontot.
ápr. 13
20:20
Marcelo balszélsőt játszik, az Inter két csatárral rohamoz - kezdőcsapatok (Agroinform)
Kihirdették a kezdőcsapatokat a ma esti Bajnokok Ligája-negyeddöntőkre.
ápr. 13
20:21
Egy győzelemre a címvédéstől a Pécs kosárlabda-csapata (Infostart)
Az MKB-Euroleasing Sopron hazai pályán 78-68-as vereséget szenvedett a címvédő Pécs együttesétől szerdán a női kosárlabda NB I döntőjének második mérkőzésén, így a baranyaiakat már csak egy siker választja el a bajnoki aranyéremtől.
ápr. 13
20:21
Ligakupa: Már az első mérkőzésen elvesztettük a kupát - Sándor (She)
A DVSC-TEVA 3–0-ra kikapott a Paks otthonában a Ligakupa fináléjának visszavágóján, s miután az első összecsapáson hazai pályán csak 2–1-re győzött, összesítésben 4–2-re elveszítette a párharcot. Sándor Tamás, a DVSC másodedzője szerint már az első találkozón elveszítették a döntőt.
ápr. 13
20:23
BL: az Inter két csatárral és Nagatomóval kezd a Schalke otthonában (She)
A hazai pályán 5–2-re veszítő Internazionale két csatárral (Samuel Eto’o és Diego Milito) és a japán Nagatomo Jutóval a kezdőjében áll fel a Schalke elleni visszavágón a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.
ápr. 13
20:25
Vízilabda LEN-kupa: a Panioniosz nem tudott előnyt szerezni a döntőben (She)
A görög Panioniosz hazai pályán nem tudott előnyt szerezni a Savona ellen a férfi vízilabda LEN-kupa döntőjének első mérkőzésén. A 9–9-es döntetlent követően az olasz csapat várhatja kedvezőbb helyzetből az április 27-i visszavágót.
ápr. 13
20:27
Női kosárlabda: A pécsiek játéka nem kosárpályára való - Székely Norbert (She)
A Pécs 2010 a női kosárlabda NB I bajnoki döntőjének második meccsén, idegenben is legyőzte a Sopront, és 2–0-ra vezet az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharcban. A hazaiak edzője, Székely Norbert szerint az a kemény játék, amit a pécsiek játszottak, nem kosárlabdapályára való.
ápr. 13
20:39
Női vízilabda ob I: az Újváros ötméteresekkel győzött Szentesen (She)
Ahogy az első meccsen, szombaton a Szentes (10–12), a szerdai második összecsapáson, ugyancsak vendégként, a Dunaújváros nyert, méghozzá hosszabbítás után, büntetőkkel 18–17-re. Ezzel az újvárosi együttes kiegyenlített a Vodafone női vízilabda ob I rájátszásos döntőjében.
ápr. 13
20:41
Jégkorong: Palkovicsék ezúttal szétlövésben kaptak ki az ukránoktól (She)
A magyar jégkorong-válogatott Dunaújvárosban felkészülési mérkőzésen szétlövésben kapott ki Ukrajnától. A két válogatott kedden Káposztásmegyeren mérkőzött meg egymással, akkor az ukránok túlórás találkozón nyertek 3–2-re.
ápr. 13
20:54
Ibrahimovic nélkül is megnyerhetjük a bajnokságot - Alessandro Nesta (Agroinform)
Az AC Milan védője szerint Pato, Robinho és Seedorf pótolni tudja a három mérkőzésre eltiltott svéd csatárt.
ápr. 13
20:57
Ismét nyert a Madrid és a Schalke is (Infostart)
Ősszel még csoporttársak voltak, most jó ezer kilométernyi távolságban, de hasonló feladatot kellene megoldani. A szinte lehetetlent. A Tottenham 0-4-ről kezd a Real Madrid ellen a Wihte Hart Lane-en, az Inter idegenben, Gelsenkirchenben 2-5-ről a Schalke ellen. A tét a Bajnokok Ligája elődöntője.
ápr. 13
20:57
Női kosárlabda: Aki szereti ezt a játékot, élvezte a meccset - Djokics (She)
Amint arról már beszámoltunk, Székely Norbert a soproniak edzője úgy vélte, a pécsiek túlzott, a kosárpályára nem való keménységgel játszottak a női döntő második meccsén. A találkozót 78–68-ra megnyerő vendégek szakvezetője, Zseljko Djokics szerint ugyanakkor közönségszórakoztató mérkőzést vívtak.
ápr. 13
20:59
Női röplabda Extraliga: az Újpest szerzett előnyt a bronzcsatában (She)
Az Újpest 3:0-ra nyert Gödöllőn, ezzel 2–1-re vezet a női röplabda Extraliga 3. helyéért zajló párharcban. Az ötödik helyet a MÁV Előre SC, a hetediket a Békéscsaba szerezte meg.
ápr. 13
21:01
BL: Tottenham-Real és Schalke- Inter élőben az NSO-n! (She)
Hamarosan kezdetét veszi a Tottenham–Real Madrid és a Schalke–Internazionale Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágó, amely találkozókról élő, szöveges tudósítást olvashatnak itt, a Nemzeti Sport Online-on!
ápr. 13
21:12
Ismét szoros meccsen kapott ki a magyar válogatott az ukránoktól (Agroinform)
A magyar jégkorong-válogatott büntetők után kikapott az ukrán csapattól divízió I-es világbajnokság előtt álló csapatok szerdai, dunaújvárosi felkészülési mérkőzésén.
ápr. 13
21:15
Női kosárlabda NB I: a Vasas Szekszárdon nyert, a BSE hazai pályán (She)
A Vasas 70–59-re győzött Szekszárdon a női kosárlabda NB I 9. helyéért zajló párharcban, míg a 11. helyért csatázó BSE és Cegléd első összecsapását a városmajoriak nyerték meg 84–71-re.

Keresés