2011. szeptember 1. csütörtök

szept. 1
14:27
Meglepetés férfi magasugrásban, Jesse Williams a világbajnok (Agroinform)
Az orosz favoritok előtt az amerikai Jesse Williams szerezte meg a férfi magasugrás világbajnoki címét Teguban.
szept. 1
14:29
Bombameglepetésre amerikai siker női 1500-on (Agroinform)
A kétszeres világbajnok, világranglistavezető bahreini Marjam Dzsmal a verseny háromnegyedénél összeütközött a kenyai Hellen Obirivel, így kiszállt az éremcsatából.
szept. 1
14:39
NB II: a szerb csatár, Dusan Pavlov is az újonc egriekhez szerződött (She)
Az NB II Keleti csoportjában újonc Egri FC két futballista szerződtetéséről állapodott meg tegnap, az átigazolási időszak utolsó napján.
szept. 1
14:41
Atlétikai vb: az amerikai Simpson győzött női 1500 méteren (She)
Az amerikai Jennifer Simpson nyerte meg a nők 1500 méteres síkfutó számát a dél-koreai Teguban zajló atlétikai világbajnokságon. Az esemény egyik legnagyobb meglepetését arató hölgy mögött a brit Hannah England szerezte meg az ezüstérmet.
szept. 1
14:43
Atlétikai vb: Demus legyőzte a címvédőt 400 méter női gáton (She)
A világ idei legjobbjával, minden idők harmadik legkiválóbb eredményével, 52.47 másodperccel (ez csupán 13 századdal marad el a világcsúcstól) nyerte meg a 400 méteres női gátfutást az amerikai Lashinda Demus a tegui világbajnokságon.
szept. 1
14:45
Két ezüst után aranyat ünnepelhetett Lashinda Demus 400 gáton (Agroinform)
Az amerikai Lashinda Demus két ezüstérem után (2005, 2009) a csúcsra ért 400 méteres női gátfutásban, aranyérmet nyert a tegui atlétikai világbajnokság csütörtöki fináléjában.
szept. 1
14:47
Megvan az első brit aranyérem - David Greene a 400 gát világbajnoka (Agroinform)
A hatodik napig kellett várni arra, hogy Nagy-Britannia is megszerezze első aranyérmét a tegui atlétikai világbajnokságon, David Greene a 400 méteres gátfutás világbajnoka lett.
szept. 1
14:49
Az FTC-PLER középtávon veheti fel a versenyt a Veszprémmel és a Szegeddel (Agroinform)
Két-három év múlva képviselhet komoly erőt a nyáron összeolvadt FTC és PLER férfi kézilabdacsapata, amely méltó riválisa lehet a vidéki nagy kluboknak.
szept. 1
14:51
Tizenhat éve várunk a csodára, avagy... Miért kell figyelni Ibra hátára? (Agroinform)
Ismét a svédekkel játszik a magyar válogatott Eb-selejtezőt, ezúttal itthon. Összeállításunkban a pénteki ellenfelünkkel közös futballmúltból szemezgettünk.
szept. 1
14:57
Siófok: Rebrik maradt, László András játékosedző az NB III-ban (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Siófok NB I-es labdarúgócsapata kölcsönben megszerezte Paksról Szabó Jánost. Horváth Károly, a Balaton-partiak szakmai igazgatója a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, több változás nem lesz a keretben.
szept. 1
14:59
Atlétikai vb: nagyot hajrázott a brit Greene férfi 400 gáton (She)
Hiába fordult elsőként a célegyenesbe és vezetett az utolsó méterekig a Puerto Ricó-i Javier Culson a tegui atlétikai világbajnokság férfi 400 méteres gátfutásának döntőjében, a brit David Greene jobban beosztotta az energiáját és lehajrázta ellenfelét.
szept. 1
15:01
Görögország: Szélesi várja a találkozót Rudolffal, dicsérte a sajtónak (She)
Mint tegnap ismertté vált, a Panathinaikosz labdarúgócsapata kölcsönvette Rudolf Gergelyt a Genoától, így a válogatott támadó egy évig a görög fővárosban folytatja a pályafutását. A Sportday című görög napilap az Olympiakosz Volosz légiósát, Szélesi Zoltánt kérte fel Rudolf jellemzésére.
szept. 1
15:03
Prukner László lett Csank utódja Zalaegerszegen (Agroinform)
Nem sokáig maradt munka nélkül Prukner László, a Fradi volt trénere Csank Jánost váltja a zalaegerszegi kispadon.
szept. 1
15:05
Jesse Williams a világbajnok férfi magasugrásban (Agroinform)
Az orosz favoritok előtt az amerikai Jesse Williams szerezte meg a férfi magasugrás világbajnoki címét Teguban.
szept. 1
15:15
Melyik csapat költötte a legtöbbet átigazolásra? (Infostart)
Az európai futballklubok közül az angol Premier League-ben szereplő Manchester City költött a legtöbbet játékosok szerződtetésére a szerdán lezárult nyári átigazolási időszakban.
szept. 1
15:15
Videó: Gyorsan megtaláltuk a közös hangot Dömével - Nagy Tamás (She)
Az NSO Tv ellátogatott a Ferencváros labdarúgócsapatának nyilvános edzésére, amely az első volt az új szakmai igazgató, Détári Lajos kinevezése óta. Nagy Tamás vezetőedző elárulta, gyorsan megtalálták a közös hangot. Nagy szerint az elképzeléseik egyeznek, és hogy Döme stílusát még be kell építeni a mindennapi munkába. Lisztes Krisztiánnak tetszenek a tréningek.
szept. 1
15:21
Közel álltam a Manchester Unitedhez - Sneijder (Agroinform)
Az Internazionale holland középpályása, Wesley Sneijder arra számított, hogy a Manchester United játékosa lesz, derült ki az Algemeen Dagbladnak adott interjújából.
szept. 1
15:23
Thorkildsen nem dobott szintet, de így is döntős (Agroinform)
Nem dobta meg a 82,50 méteres selejtező szintet az olimpiai és világbajnok Andreas Thorkildsen, a norvég gerelyhajító azonban így is döntőbe jutott a tegui világbajnokságon.
szept. 1
15:25
Magyarország a hetedik legnagyobb pókernemzet a világon (Agroinform)
Magyarország a világ hetedik legeredményesebb pókernemzete a PocketFives.com statisztikái szerint.
szept. 1
15:27
A Porto bosszúból nem adta Pereirát a Chelsea-nek? (Agroinform)
A védő ügynöke szerint a portugálok egyáltalán nem akartak tárgyalni az átigazolásról, hogy így bosszulják meg Villas-Boas "eligazolását".
szept. 1
15:33
Válogatott: Fejlődtek a magyarok, de ha kell, ismét döntök - Ibrahimovic (She)
A svéd labdarúgó-válogatott esélyesként érkezett Budapestre, de a Zlatan Ibrahimovic vezette északiak jól tudják, hogy a pénteki Európa-bajnoki selejtező teljesen más mérkőzés lesz, mint az eddigiek. Az AC Milan sztárja a találkozó előtti sajtótájékoztatón elmondta, sérülése ellenére is kilencven percig fogja támadni a magyarok kapuját, és az adódó helyzeteiből betalál majd.
szept. 1
15:35
Birkózás: súlyos sérülést szenvedett olimpiai ezüstérmesünk (She)
Súlyos sérülést, térdkeresztszalag-szakadást szenvedett Fodor Zoltán, az FTC ötkarikás ezüstérmes kötöttfogású birkózója, akit ma délelőtt már meg is operáltak a Sportkórházban. Kizárható, hogy rajthoz álljon a szeptember 12-én rajtoló isztambuli – olimpiai kvalifikációs – világbajnokságon. A szövetség elnöksége az esetleges helyettesítőjéről a keddi csapatjelölő ülésén dönt.
szept. 1
15:37
Videó: Usain Bolt stílusában ünnepelt a kenyai akadályfutó (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy Ezekiel Kemboi nyerte meg a tegui atlétikai világbajnokság 3000 méteres akadályfutásának döntőjét. A kenyai atléta a célba érkezés után a jamaicai sztár, Usain Bolt stílusában ünnepelt.
szept. 1
15:39
Holtan találták otthonában az NHL nehézfiúját (Agroinform)
Ezúttal az egykori torontói csatárt, Wade Belakot találták holtan otthonában a nyár utolsó napján hozzátartozói.
szept. 1
15:41
A NOB eltörölte Ghána felfüggesztését (Agroinform)
A NOB januárban felfüggeszette Ghána tagságát, mivel a szervezet szerint az afrikai ország illetékesei nem tudták megoldani, hogy a helyi olimpiai bizottságot megvédjék a politikai belviszályoktól.
szept. 1
15:51
Evezés: Hajdú Zsuzsanna a 7-12. helyért küzdhet a vb-n (She)
Hajdú Zsuzsanna a negyedik helyen ért célba a női könnyűsúlyú egypárevezősök középfutamában a Bledben zajló kvalifikációs evezős-világbajnokságon. Lengyel Mónika az adaptívok között a 11. helyen zárta a vb-t.
szept. 1
15:53
Válogatott: Ha lesz ritmusunk, akkor egyesek brillírozhatnak - Hamrén (She)
Erik Hamrén, a svéd labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya csütörtöki sajtótájékoztatóján elmondta, hogy nehéz mérkőzésre számít a magyarok elleni Európa-bajnoki selejtezőn, és bár papíron jobb az együttese, nem biztos a győzelemben. Azt csak pontos támadójátékkal és hibamentes védekezéssel lehet szerinte elérni.
szept. 1
15:55
U21-es válogatott: Gosztonyi és Futács támad az írek ellen - megvan a kezdő (She)
Róth Antal, a magyar U21-es labdarúgó-válogatott szövetségi edzője a kora délutáni taktikai értekezleten kihirdette a mieink kezdőcsapatát az írek elleni mai idegenbeli Eb-selejtezőre.
szept. 1
15:57
Férfi kézilabda: Omeyer 2013-tól ismét Montpellier-ben játszik (She)
A L’Équipe információi szerint 2013-tól ismét a Montpellier férfi kézilabdacsapatát erősíti majd Thierry Omeyer, a francia válogatott olimpiai, világ- és Európa-bajnok kapusa.
szept. 1
16:09
Sakk: Polgár Judit világbajnokot verve a 32 közé jutott a világkupán (She)
Értékes győzelmet aratott Polgár Judit a Hanti-Manszijszkban zajló világkupa második körében. A 32 közé kerülésért Szergej Movszeszjannal folytatott kétjátszmás párharc második összecsapásán sötéttel győzött, így 1.5:0.5-tel továbbjutott. A korábban cseh és szlovák színekben is játszó Movszeszjan tagja volt az idén a kínai Ningpóban világbajnoki címet szerző örmény válogatottnak.
szept. 1
16:11
Real Madrid: Nuri Sahin még két hónapig harcképtelen lesz (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid továbbra sem számíthat a nyáron igazolt Nuri Sahinra, aki várhatóan még két hónapig harcképtelen lesz.
szept. 1
16:13
Manchester United: 300 millió font feletti bevétel és rekordnyereség (She)
A Manchester United labdarúgócsapata közleményben jelentette be, hogy a klub rekordnyereséget ért el a legutóbbi pénzügyi évben: a „vörös ördögök” – először átlépve a 300 millió fontos bevételt – 110.9 millió font nyereségre tettek szert.
szept. 1
16:15
Hat győztest avattak csütörtökön Teguban (Agroinform)
A viadal hatodik napján a gátfutó David "Dai" Greene Nagy-Britannia első aranyérmét szerezte, meglepetésgyőzelem született női 1500 méteres síkfutásban, és két ezüstérem után felült a trónra Lashinda Demus 400 gáton.
szept. 1
16:17
Fodor Zoltánt megműtötték, nem lesz ott a birkózó vb-n (Agroinform)
A keresztszalag-szakadást szenvedett olimpiai ezüstérmes Fodor Zoltánt csütörtök délelőtt a Sportkórházban megműtötték.
szept. 1
16:27
Magabiztos, győzelemre éhes svédek (Metropol)
Csakis a három pont megszerzésével lenne elégedett pénteken, a magyarok elleni Európa-bajnoki selejtezőn Erik Hamrén, a svéd labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, valamint Zlatan Ibrahimovic, az AC Milan klasszis játékosa.
szept. 1
16:33
Győzni akarunk, a döntetlen nem elég - Zlatan Ibrahimovic (Agroinform)
Zlatan Ibrahimovic mellett a svéd válogatott szövetségi kapitánya, Eric Hamrén is optimista a magyar válogatott elleni Eb-selejtező előtt.
szept. 1
16:45
Férfi kosár Eb: Pau Gasolék könnyedén nyertek Portugália ellen (She)
A spanyol válogatott magabiztosan, 87–73-ra győzött Portugália ellen a Litvániában zajló férfi kosárlabda Európa-bajnokság A-csoportjának második fordulójában.
szept. 1
16:51
Bartha Csaba vagdalkozik, Fehér Csaba hiteles ember - Kovács Zoltán (Agroinform)
A korábbi sportigazgató szerint az ügyvezető igazgató felkészületlenül vágott bele az újpesti munkába, és azóta mindenkibe belekötött.
szept. 1
16:53
Az USA vezeti az éremtáblázatot (Agroinform)
Ukrajna és Nagy-Britannia is megszerezte első aranyérmét a Dél-Koreában zajló atlétikai világbajnokság hatodik napján, míg az Egyesült Államok válogatottja szinte néhány perc leforgása alatt három aranyérmet szállított.
szept. 1
17:03
Wakeboard: Körmendi Petra indul a belgrádi Európa-bajnokságon (She)
Körmendi Petra a hét végén a belgrádi wakeboard és wakeskate Európa-bajnokságon méreti meg magát.
szept. 1
17:09
Anyagilag nem érte meg Olaszországba igazolni - Szatmári Lóránd (Agroinform)
Szatmári Lóránd, a Serie B-s Regginából érkezett kölcsönbe az MVM-Paks csapatához. Szatmári nem túl pozitívan beszél olaszországi tapasztalatairól.
szept. 1
17:21
Evezés: kormánygaranciát kapott a szövetség 2013-as Eb-pályázata (She)
A kormány támogatja a Magyar Evezős Szövetség pályázatát, és a rendezési jog elnyerése esetén vállalja, hogy a 2013-as evezős Európa-bajnokság megrendezéséhez állami támogatást is ad.
szept. 1
17:23
Videó: Elégedetlenek lennénk a döntetlennel a magyarok ellen - Hamrén (She)
A pénteken esedékes Magyarország–Svédország Európa-bajnoki selejtező csütörtöki sajtótájékoztatóján a vendégek részéről Zlatan Ibrahimovic és a kapitány Erik Hamrén is megszólalt. A csatár szerint a magyar válogatott sokat fejlődött, de a helyzeteiből be fog találni, míg a vendégek szakvezetője elmondta, már a döntetlennel is elégedetlenek lennének.
szept. 1
17:25
Kajak-kenu: a londoni olimpiai pályát tesztelik az éremesélyes magyarok (She)
Ezen a héten rendezik az előolimpiát a London melletti versenypályán. A magyar csapat szerdán reggel indult útnak. Olimpiai és világbajnokokkal teletűzdelt magyar csapat utazott el a héten a 2012-es londoni olimpia tesztversenyére. A viadal csütörtöktől vasárnapig tart a London melletti Eton Dorney evezős és kajak-kenu központban. A pálya egy gyönyörű 400 hektáros park területén található,…
szept. 1
17:27
Pau Gasol újra a Barcelona játékosa lehet (Agroinform)
Ha elmarad a következő NBA-szezon, akkor a Los Angeles Lakers centere szeretne visszatérni első klubjához, a Barcelonához.
szept. 1
17:29
Közzétették a 2012-es versenynaptárat, jövőre nem lesz Török Nagydíj (Agroinform)
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) közzétette a 2012-es Formula-1-es évad versenynaptárát. Jövőre, a sportág történetében először húsz futamot bonyolítnak le.
szept. 1
17:39
Arsenal: Mertesacker szerint nem Rooney góljai miatt igazolták le (She)
Az Arsenal szerdán szerződtetett német védője, Per Mertesacker szembeszállt azokkal az állításokkal miszerint az „ágyúsok” a Manchester Unitedtől elszenvedett 8–2-es vereség után „ijedtükben” szerezték meg őt a Werder Brementől.
szept. 1
17:39
Minden idők legnagyobb bevétele a Manchester Unitednél (Metropol)
Rekordprofitra, és minden idők legnagyobb bevételére tett szert a Manchester United brit labdarúgó klub a 2011 júniusával végződött üzleti évben.
szept. 1
18:03
Aggódjanak a svédek, ők az esélyesek - Rudolf Gergely (Agroinform)
Nincs veszíteni valója a magyar válogatottnak a svédek elleni Eb-selejtezőn Rudolf Gergely szerint, mivel a csapatot rengeteg sérülés és eltiltás sújtotta.
szept. 1
18:15
FIFA: Blatter inkorrektnek tartja az olasz labdarúgók sztrájkját (She)
Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöke helytelennek tartja az olasz labdarúgók sztrájkját. A FIFA első embere az olaszországi strandvilágbajnokságon nyilatkozott erről újságíróknak.

Keresés